GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 579.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
Re: GTA 4
Mitsuoka kaže...
Penryn kaže...
Mitsuoka kaže...

A i procesor je dosta bitan u GTA IV, a ti si ima 2600K koliko se sican? Ili?

Yep, i7-2600. Bitan je procesor, ali on kaže da mu je sa 9800GT lipo radilo a sad sa HD6850 zeza.

Pa mu zato kažen da nije do grafe već do nečeg drugog.

dobro istina, ali ja sam sa OC-om sa 2.6 na 3.5 + L3 unlock dobio 15 frejmova... i to bez onih patcheva je normalno radia cak, a njegov je na 2.3 tako da... mozda da ga malo otkljuca bilo bi bolje.

Probat ću ja svojeg narihtat na nekih 2.9, više ne ide zbog grafe (napajanja vjerojatno) i mrežne,koja ne radi kad se pređe 3.0.

We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.
16 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Mitsuoka kaže...

dobro istina, ali ja sam sa OC-om sa 2.6 na 3.5 + L3 unlock dobio 15 frejmova... i to bez onih patcheva je normalno radia cak, a njegov je na 2.3 tako da... mozda da ga malo otkljuca  clocka bilo bi bolje.

{#}

hahahah totalno neman pojma zasto san napisa otkljuca {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
GTA 4

dali netko zna kako se ubaciva onaj mod enb za bolju grafu....?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Evo hocu da stavim ovaj novi mod ICenhancer 1.2 mod , da li trebam stavit i patch 1.0.0.7 posle ili prije moda ??

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

ej ljudi, zanima ma me što mislite koji framerate bi trebao dobiti na ovoj igri na full hd rezi s time da su shadows na high, a sve ostalo na max.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

ej ljudi, zanima ma me što mislite koji framerate bi trebao dobiti na ovoj igri na full hd rezi s time da su shadows na high, a sve ostalo na max.

hvala

20ak FPS

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
GTA 4

misliš average framerate?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

znali neko kako se ubacuje onaj mod enb za bolju grafkiu

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

evo ljudi pokrenuo sam onaj benchmark sa konfom pod moj pc, sve su postavke ne max, osim sjena koje su na high. znači view distance 100, detail distance 100, anisotropic x16... samo me čudi što stavim u postavkama vsync na on, a on se u benchmarku isključi.

dobivam average framerate na 41.33 fps-a što me malo iznenadilo za ovu grafičku i dual core procesor.

0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4
da,dobivaš toliki avg framerate na benchmarku,ali kad igraš igru upali Fraps i gledaj koliki ti je fps,neće ti sigurno biti 41,taj benchmark u igri ništa nevalja,ne treba mu vjerovati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

evo idem odigrati 10min sa puno pucnjave dok me panduri hvataju pa ću upisati min,max,average.

čujemo se za 10min;)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

evo napravio sam mali benchmark, nije bio dug ali je bilo punoooo pucnjave, ekplozija...

uglavnom postavke su kao što sam rekao gore, a ovakav je framerate:

min: 18

max: 60

avg: 30

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

evo idem odigrati 10min sa puno pucnjave dok me panduri hvataju pa ću upisati min,max,average.

čujemo se za 10min;)

sa tom grafom i procom ce ti bit neigrivo totalno... ako je meni sa 4890 i Athlon x4 @ Phenom x4 965 40FPS sa sjenama Medium, distance 30ak oba, density 40

EDIT: to me totalno cudi... stvarno. Em mi je jaca grafa + quad.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 22:20 (Mitsuoka).
14 godina
odjavljen
GTA 4

procesor je clockan na 4ghz što ga čini jačim od athlona x4, a grafička je sigurno nekih 40-50% jača(tvoja od moje). stvarno neznam zašto mi je ovakav framerate.

uvijek igram igre na max, možeš li vjerovat da sam sa 8800gt i hd 5670 igrao black ops i far cry 2 na max na 1080p!?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

procesor je clockan na 4ghz što ga čini jačim od athlona x4, a grafička je sigurno nekih 40-50% jača(tvoja od moje). stvarno neznam zašto mi je ovakav framerate.

uvijek igram igre na max, možeš li vjerovat da sam sa 8800gt i hd 5670 igrao black ops i far cry 2 na max na 1080p!?

moj je na 3.5 ghz sa L3 cacheom.. tako da... a graficka je od 30% pa navise jaca. stvarno se cudim... malo nemoguce al e... o.O

14 godina
odjavljen
GTA 4

oćeš da snimim sa fraps?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

oćeš da snimim sa fraps?

sa frapsom ce ti past framerate za najmanje 10 kada snimas video, ako neko ima kakvo logicno objasnjenje bilo bi dobro :D

14 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
MARKOZD15 kaže...

oćeš da snimim sa fraps?

sa frapsom ce ti past framerate za najmanje 10 kada snimas video, ako neko ima kakvo logicno objasnjenje bilo bi dobro :D

na što točno misliš?

16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

na što točno misliš?

pa kojom logikom ti radi na toliko FPS... meni samo da stavim sjene na High FPS ne ide priko 20.

14 godina
odjavljen
GTA 4

ajde idem snimit pa da vidim kako se odnosi sa framerate-om za vrijeme snimanja, koji patch imaš. ja imam 1.0.7.0

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 22:44 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
15 godina
Mitsuoka kaže...
MARKOZD15 kaže...

na što točno misliš?

pa kojom logikom ti radi na toliko FPS... meni samo da stavim sjene na High FPS ne ide priko 20.

meni sve na max,i sa view i detail distance na 50,dobivam oko 25 fps-a,a grafička dosta jača od njegove plus odličan procesor,ne razumijem ni ja baš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

ajde idem snimit pa da vidim kako se odnosi sa framerate-om za vrijeme snimanja, koji patch imaš. ja imam 1.0.7.0

1070

14 godina
odjavljen
GTA 4

ma znam i mene to čudi jer ipak gta 4 je neoptimizirana igra, imam bolji framerate od hd 4890 i athlon x4???

ipak to je quad vs dual core i grafa je puno jača...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 4

ajde idem snimit sa digitalnim fotićem jer frapsi režu framerate, javim vam se 10-ak minuta;)

0 0 hvala 0
15 godina
MARKOZD15 kaže...

ma znam i mene to čudi jer ipak gta 4 je neoptimizirana igra, imam bolji framerate od hd 4890 i athlon x4???

a moj PC je još jači nego njegov pa isto ne mogu imati više od 25 fps-a na max.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
MARKOZD15 kaže...

a tu smo negdi proc je 100mhz bolji nego moj, a moja je grafa cak jaca od tvoje (5%).

15 godina
Mitsuoka kaže...
antimadridista kaže...
MARKOZD15 kaže...

a tu smo negdi proc je 100mhz bolji nego moj, a moja je grafa cak jaca od tvoje (5%).

GTX 460 (ova od 768MB) je jača od HD 4890 čak i na stock taktovima,a ja sam je još kloknuo dobro,a Phenom II je dosta bolji procesor od Athlona.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 22:57 (antimadridista).
15 godina
GTA 4

Jel probao netko ovo?

Ja sam baš sad napravio i idem sad isprobat GTA IV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

GTX 460 (ova od 768MB) je jača od HD 4890 čak i na stock taktovima,a ja sam je još kloknuo dobro,a Phenom II je dosta bolji procesor od Athlona.

Nije.. gledao sam bas sada, slabija je tvoja 5% a i moja je tvornicki + sta sam je ja clockao

A moj Athlon je @Phenom 965 citaj malo.

14 godina
odjavljen
GTA 4

ajde ljudi idem snimat sa fotićem jer me fraps zeza nemogu više od 30sec.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice