GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
LUXX kaže...
naxeem kaže...

Ma lako što traže, mnogi ni ne znaju da postoje "originali" (najveća fora mi je lik koji je prvu original igru vidio s 38 godina i oduševio se da postoji pakiranje i sve to...

Lako za one koji nemaju love pa pokušavaju nekako zaigrati nešto, ali brate, neki su debelo bezobrazni... e takvi popiju crvenog.

Blody Merry  ha? Smijeh
Morat cemo od redakcije još kartona tražit.
Ispuca ih se u zadnje vrijeme da to nije humano Izlanuo se
Neki se opamete cim dobiju žutog na 3 dana.
A nekima ni više crvenih ne pomažu. Nažalost
 Luxx vidis kako piratstvo cvate pa tako trebate ti i Naxeem stampat kartone jer ocito ce vam sve vise trebatCool
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...
17 godina
neaktivan

@ nvidia maniak:

kupi original!  nećeš više imati nikakvih problema ni reinstalcija ni zahebavanja!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 15:40 (SPAWNK4MPER ti mama).
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

@ nvidia maniak:

kupi original!  nećeš više imati nikakvih problema ni reinstalcija ni zahebavanja!

ćuo sam daa se org....gta4 samo može 3 puta instalirat
core 2 duo e8500 3.16 ghz- gf9800gt 1gb ddr3- 3gb ram ddr2- aa to se na hdd 320gb- 500w antec ii asus p5q pro lga775
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja sam ga uzeo iz engleske.

Download i dobio serijski broj.

3 puta možeš instalirat a ako hoceš više javiš se službi za korisnike i dobiješ više aktivacija

EDIT:

Eto instaliro ja i na visti 64bit.

Evo rezultata:

Statistics
Average FPS: 48.49
Duration: 37.06 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 92%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 32
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz

File ID: benchmark.cli

Dakle nekih 5-6 FPS manje dobijem nego na XP-u.

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 19:27 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Dakle nekih 5-6 FPS manje dobijem nego na XP-u.

DX10?
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Nije igra DX10 nego 9.

Tak da nema te opcije

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

na kraju svih problema pokreno sam igru....HVALA puunnnooo bagovom forumu i njihovim članovima!!! pozdravOsmijeh

core 2 duo e8500 3.16 ghz- gf9800gt 1gb ddr3- 3gb ram ddr2- aa to se na hdd 320gb- 500w antec ii asus p5q pro lga775
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

nadajmo se da sutra dolazi novi Catalyst optimiziran za GTA IV

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...

nadajmo se da sutra dolazi novi Catalyst optimiziran za GTA IV

Joj jedva cekam mislim po prici da bi onda radeonke nase mile radile bolje!!!Smijeh
16 godina
neaktivan
Eh, evo nesto i za vlasnike P4 procesora i slicnih athlona. Na staroj konfi (p4 @3.04ghz, 1gb ddr, 3650 512mb ddrII) sam igrao gta IV. Znaci moze. Igrao sam na 1024*768 na medium i igra se vukla oko 11fps-ova a objekti i sve teksture su se pojavljivale nakon 10-tak sekundi. To je do procesora sigurno. Ali napominjem da nisam isprobao na low jer mi je jednostavno bilo smorno ali ipak ima nade i za vas. I da. Da li je ono u podesavanju graphics sto pise nesto u smislu total memory 460, usage memory 350(ne bas tako) kolicina rama i zauzetost ili kolicina ram memorije na grafickoj. Ako je ram gdje se to podesaje. Hvala!!!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. C2D 6800 3.0 ghz ATI 3650 512mb ddr3 2gb DDRII WD 320GB WD 250GB
16 godina
GTA za PC?

Imam jedno pitanje, koji procesor daje bolje rezultate, E8400 ili Q6600, pitam jer se mislim između ova dva, tio sam quada i, pa ga jos malo clockat.
I jos mislim uzet HD4850(512MB), i da naravno mislim na procesor koji dalje bolje rezultate u GTA IV.
Cujem da je igra dobra, na xfireu imam ih dosta koji igraju GTAIV(10-20)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

E naxeem care imam jednu molbu...
daj pliz ako nije problem mi daj onaj lik na pp za krek gta4 koji tebi radi odlicno kako si reko....al

necemo ovako javno nego mi posalji pp da ne dobijemo kartone.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

OT: meni se čini da naxeem ovde najviše ide offtopic, jer stalno piše kolko je podjelio crvenih i žutih (de der, daj i meni jedan da obrišem guzu lol)

a da nebi bilo da sam samo posta radio toga, ajd naxeem objasni ovi fenomen:

na koju kod rezoluciju stavim, gta4 mi uvik isto fps-a odvrti cca. 27-30??

(sutra ću skrinšotat, sad mi je kasno)

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Jedan moj susjed rasplakao se danas i došao potužiti da si ga ti banao naxeem....Plač

Ne znam kaj sam s njega jer mi je već dosadan.

Da barem zna koji nick ima ali ne zna.

On samo hoće prokleti GTA4.

Možda da mu ga ti kupiš...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Jedan moj susjed rasplakao se danas i došao potužiti da si ga ti banao naxeem....Plač

Ne znam kaj sam s njega jer mi je već dosadan.

Da barem zna koji nick ima ali ne zna.

On samo hoće prokleti GTA4.

ma nema naxeem para za oriđiđi gta4, jer je sve potrošio na kartone!!!
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Moraš imati razumijevanja ako ne kupi... sinko, ipak je recesija

Tri su osnovna obilježja  recesije:

1. trajanje (duration) – vremenska dužina,
  2. dubina (depth) – koliko duboko zadire,
  3. difuzija (diffusion) – koliko se široko rasprostire.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Hmm...ja imam E8500, dakle skoro k'o 8400.

Kad sam kupovao komp, i ja sam htio uzet Q6600, ali eto, svi mi rekoše da se quad za igre ne isplati.

Mogu ti reći da tako i je, sve igre koje me zanimaju ( COD4, GTA, PES, Mass Effect...) ne iskorištavaju ni ove dvije jezgre poštenski, dakle quad nije isplativ za igranje.

Ista je situacija i s GTA, kad god alt-tabam u task menager, druga jezgra mi je pod malim ili nikakvim opterećenjem.

Sad, valjda će se situacija promijeniti, pa će developeri početi korisitit sve jezgre, što ide u korist quada, pa ako novi komp planiraš imati neko vrijeme, quad dolazi u obzir.

Dakle, moja ti je preporuka Dual core, al pitaj ti još ove što se bolje kuže, ok ;)

dodaj me na xf, ak oćeš, xf:v3ky

ajde, da ne bude OT:

Sad sam stigao u "drugi grad" , dakle nema više murjaka na mostovima, prešao sam 22% igre, i moram reći da što je više igram to mi je bolja, misije su napredovale, ima više pucnjave :D, maštovitije su, a ne , k'o na početku, samo vozikanje...

Netko gledao TV u igri? Ja sam jučer proveo pol sata gledajući TV, gledao sam ona dva tipa u svlačionici, mislim da se emisija zove mens locker room, ili tak nešto.

Surfanje netom u web caffeu je isto je****, ima dosta stranica za otkrit, npr. www.whattheydonotwantyoutoknow.com, ima malo o tajnim stvarima u igri.

Najveći minus ovog nastavka mi je izostanak zrakoplova, što mi je bilo najbolje u SA, kako sam po strucizrakoplovni tehničar (uskoro, još pol godine) to mi je dosta veliki minus.

Također sam primjetio i izbacivanje nekih mogućnosti koje su bile podržane u SA, npr. nema više ronjenja, bicikala, pimpanja auta, onih RPG elemenata ( debljina, mišićavost, reputation, il je bilo respect?)

Na novi sustav vožnje sam se navikao, i sad je ludnica vozit aute ( ustvari nije novi sustav vožnje, nego novi fizikalni model/engine)

Eto, malo mi bilo dosadno pa sam se razvezao, eto za kraj, moje predviđanje da u igri ima dosta sadržaja da me drži cijelu zimu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
Armor kaže...

Moraš imati razumijevanja ako ne kupi... sinko, ipak je recesija

Tri su osnovna obilježja  recesije:

1. trajanje (duration) – vremenska dužina,
  2. dubina (depth) – koliko duboko zadire,
  3. difuzija (diffusion) – koliko se široko rasprostire.

hmm... ja mislio da govoriš o naxeem-ovom moderatorskom statusu

1. Vremenska dužina da odluči dat nekome crveni - 0.01sec
2. Kolko duboko zadire - niti zero, jer su mu kartoni postali beskorisni
3. Kolko se široko rasprostire - DALEKO, Skoro svatko ima karton! još malo pa će i facebook-ovci imat kartone od naxeem-a
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

može li mi ko biti seeder na torrentu hXXp://thepiratebay.org/torrent/4544939/Grand_Theft_Auto_IV_PC_Edition__REAL_DEAL_FOLKS

molim vas samo još 7% da skinem bit ču ja i vama kome treba kad skinem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

E ljudi!!! ja sam skinio gta IV sa interneta. instaliram ga i sve valja i idem ga upalit i trazi mi serial code. gdje ja to mogu nabavit na netu????

ak netko zna neka se javi plzzzz..hvala

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
GTA za PC?

Ova tema je osla u mušku pišu.

Toliko postova, a 70% je orijentirano na crack.

Najbolje je lock staviti, eventualno novu otvoriti za normalan razgovor i tamo napraviti red u startu.

Najjace mi je definitvno kad mod govori da ce podijeliti kartone a oni drski forumasi kazu da je offtopic hahahah :)))

Ide Crvenkapica šumom i sretne nepismenog vuka. Pita je vuk: Crvenkapice, šta to nosiš baci? I Crvenkapica baci košaricu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Najbolje je lock staviti, eventualno novu otvoriti za normalan razgovor i tamo napraviti red u startu.

Potpis
Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

dobra ideja

neki su poceli pisat o tomu kolko je naxeem dao kartona

mislim stvarno!

najbolje lock

Viva la Linkuto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ova tema je osla u mušku pišu.

Toliko postova, a 70% je orijentirano na crack.

Najjace mi je definitvno kad mod govori da ce podijeliti kartone a oni drski forumasi kazu da je offtopic hahahah :)))

a mora san to napisat da ide offtopic jer mi se čini da se hvali sa svojin moderator statusom ko malo dijete!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja mislim kod god kaže da se mora imat sp3 da bi se pokrebo gta4 laže....jer ga ja ifgram na sp2:::::zahvaljujući bug forumu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

jos nista od novog drivera za ATI Mršti se

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izašli su novi driver za ATI:

http://ati.amd.com/support/driver.html

imam nvidiu pa neznam jeli poboljšavaju išta

16 godina
protjeran

di nabavit sp3 hhahhaha lol

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo par slikica sa multiplayera.

Zasad samo ova jedna mapa.

Nije mi se dalo previše po serverima skakat Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Evo par slikica sa multiplayera.

Zasad samo ova jedna mapa.

Nije mi se dalo previše po serverima skakat Smijeh

jel ti to imaš orginal gta..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice