Evo odoh brisat Vistu i stavljat Xp samo da se uvjerim dali je do igre ili do OS-a.I naravno javim rezultate.
Pozdrav.
Evo odoh brisat Vistu i stavljat Xp samo da se uvjerim dali je do igre ili do OS-a.I naravno javim rezultate.
Pozdrav.
Evo nam spasa .
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=94453
samo se nadam da ce patch ukljucivati i fix za moju grafičku
btw. gdje su BUGovci nabavili radeonku HD4850 na 999kn
ako nije problem da li neko moze opisati detaljno sta i kako treba postaviti da radi na service pack 2
ako nije problem da li neko moze opisati detaljno sta i kako treba postaviti da radi na service pack 2
Evo nam spasa .
http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=94453
koje bih najjace postavke mogao staviti na ovo intel c2d e8400@3,5 Ghz,gtx 260 ocx,4gb ram,vista ultimate 32 bita??
hvala
zzzz...moj frend cro-grid-800gt je danas skino s neta gta 4 za komp..kao što svi znamo kad god je izašao kakav god gta najviše je tražio od komponenata ...a nije toliko dao...njemu na cire 2 duo 3.00 8800gt 512mb i 2gb rama nemože na max....a on kaže da je igra mrak,,..,,,tako je bilo i za san andreas pa sad je igra gora od tetrisa.....
Hoce li moci na ovu moju kantu taj GTA IV?
2.2 AMD procesor
1gb ddr2 rama
512mb ATI
Windows Xp sp2
Ti to nas zezaš. Ako ti AMD nije dvojezgreni ili u slučaju jači od 3ghz nema igre.
Ja imam AMD Athlon 64 2800+ clockan na 2.4ghz, ddr 1gb i ATI Radeon HD 2600PRO. Kaj misliš dal bi ja mogel idrat GTA 4?
bi ga nekako na low-very low konfi..al nije 100% najbolje ti je ko ja da uzmeš novi komp...
Nemres vjerovat!Instalirah XP,drivere ,SP3 i igru i sad mi javlja error:"RGSC has encountered a problem and needs to close".Bože pomozi.
Jel ima jos tko ovakav problem na XP-u i kako ga je riješio.
Pozdrav!
probaj ga ugasiti u task manageru. to je onaj social club. tako sam bar pročitao da se rješava taj problem
Bez social cluba nemres pokrenut igru koliko ja znam.Ako moze molio bih da mi neko objasni kako.
samo pokreni rgsc.exe i to je to
koja je konfiguracija jel ovo dovoljno(moja konf...u potpisu)
koja je konfiguracija jel ovo dovoljno(moja konf...u potpisu)
Bez social cluba nemres pokrenut igru koliko ja znam.Ako moze molio bih da mi neko objasni kako.
Što treba napraviti da mi graphic settings ostanu isti, te da ih netrebam naštimavat nanovo kod novog pokretanja igre...Dali netko zna?
Pa ja sam shvatio svoj problem s performansama.
Nije mi proc usko grlo kao sto je neko reko vec memorija. Naime GTA mi zauzima i preko 1.5 GB RAMa!!!!! Nisam mogo vjerovat. Jos kad nadodate da igram na Visti, stvarno mi fali memorije. Mislim da bih trebo kupit jos jedan keksic RAMa i dao bi se kladit da ce onda igra vise manje letit.