- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li neko zna kako da instaliram GTA IV? treba mi neka lozinka imam serialnumber ali nemam onaj drugi code. i stalno mi pise da ga skinem sa interneta.
Ma jok.
U opcijama ti je.
Tam gdje namještaš grafiku i rezoluciju skroz dole je bench.
I kad je gotov napiše ti gdje je pospremio rezultate.
ma mislio sam da postoji ovak neka aplikacija al nist onda..morat cemo probat.ionak cu skinut igru za konfu iz potpisa..prenest lanom i probat zaigrat na lapiu..jer bi volio da mogu i na lapiu zagrat..al prema nekim reviewima sumnjam.ipak hvala..
offtopic: a jel ima ko b.net digitalnu na 2tv-a..jel se dobi drugi prijamnik besplatno tj 30kn mjeseno..zovem ih..al se ne javljaju..a tip kaj je doso potpisat ugovor nije znao..
Ljudi, znate li možda zašto me svaki put kad postavim texture detail s high vrati na medium, tj. uopće neće high. Sve ostalo može na high osim toga.Rješenje?
ja imam ati 4870 512 mb i isto mi nece staviti texture details na high , pise da imam max 487 resourse usage , jeli taj resource ovisi o memoriji kartice ili o cemu , da imam ati 4870 1gb jeli bi mi onda resourse usage bio 1000 ili o tome to ne ovisi , ako netko zna bio bih zahvalan
Eto i moj bench:
Statistics
Average FPS: 40.29
Duration: 37.36 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 40
Detail Distance: 80
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
Molim pomoč!
Upravo sam malo pogledo po netu i skuzio da jako puno ljudi s duplo jacim konfama od mene imaju loš framerate u GTA IV kao i ja,i dosta njih ima Vistu x64 SP1.
Maloprije sma pokrenuo onaj benchmark i dobio nekih jadnih 20fps-a(1680x1050,sve na high osim view distance koji je na 36 i tekstura na medium),i kada sma ga drugi put stavio da se vrti dobio sam 14fps-a!!!!!.Također sam skuzio kada sve detalje smanjim sve na 0 i dobivam nekih prejadnih 34fps-a.Neki koji imaju mnogo slabiju konfu od mene dobivaju cak duplo bolji fps, i njih dosta koristi xp sp3.Samo bih nekog zamolio da mi kaze kako mu se vrti GTA na xp sp3 jer svi dosada koje sam vidio za se zale na lagging u GTA su bili Vista x64 korisnici.
Zahvaljujem!
Pozdrav!
Meni vrti super poslao sam svoje testove i konfu prije .
Imam win sp 3 .
Ide mi oko 32fsp-a .
Evo i ja sam uspio pokrenuti napokon igru...Do sad nisam znao kaj mislite pod loše optimatizirana, ali nakon kaj sam pokrenuo igru znao sam na kaj ste mislili..kamera se trese tu i tam....a o rezolucijama da ne pričam....nadam se da budu uskore neke zakrpe za skinuti, tak da se to može barem donekle normalno igrati..pitanje imam...jel ko skidao packeve za grafičke kartice koji su izašli nedavno?kakva su iskustva..??
ja skinuo novi update za nvidiu al nema nikakve razlik, jad i bjeda
ja skinuo novi update za nvidiu al nema nikakve razlik, jad i bjeda
Jel ima ko dobar link za ''alat'' s kojim bih riješio problem kamere i akceleracije auta:Molio bi na PM..?
I dali netko zna zašto ne mogu mjenjati grafičke postavke, a prije sam mogao.Jednostavno se nedaju pomaknuti....?
šta mislite hoče li raditi na pentium 4 3.0 ghz 2gb ram hd2400xt
Ima problem, sami problemi s tim gtaOM. Dali netko zna kako spremiti grafičke postavke koje sam si namjestio unutar igre, tako da kod sljedećeg pokretanja igre netebam to raditi nanovo?..Hvala..
inace predpbra grafika
Molim pomoč!
Upravo sam malo pogledo po netu i skuzio da jako puno ljudi s duplo jacim konfama od mene imaju loš framerate u GTA IV kao i ja,i dosta njih ima Vistu x64 SP1.
Maloprije sma pokrenuo onaj benchmark i dobio nekih jadnih 20fps-a(1680x1050,sve na high osim view distance koji je na 36 i tekstura na medium),i kada sma ga drugi put stavio da se vrti dobio sam 14fps-a!!!!!.Također sam skuzio kada sve detalje smanjim sve na 0 i dobivam nekih prejadnih 34fps-a.Neki koji imaju mnogo slabiju konfu od mene dobivaju cak duplo bolji fps, i njih dosta koristi xp sp3.Samo bih nekog zamolio da mi kaze kako mu se vrti GTA na xp sp3 jer svi dosada koje sam vidio za se zale na lagging u GTA su bili Vista x64 korisnici.
Zahvaljujem!
Pozdrav!
evo i moga ja prilicno zadovoljan
Statistics
Average FPS: 46.69
Duration: 30.03 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 59%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 48
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
neznam zas mi memu do kraja ne koristi, valjda bu pach to isparvio
Meni ok radi.
Moja konfa je C2D 3 GHz, 4GB DDR2 800, HD 4850.
Texture na high, detalji na medium. Oko 20-30 FPS-a, gotovo nikad niže.
Igra mi je prejaka.
A najbolji dio mi je zaštita igre. Bili su tako sigurni da nitko neće provaliti, uložili su 200k dolara u zaštitu, a samo treba restartat igru ili stavit u compatibility mode :)
Šta je to compatibility mode i kako staviit ?
Ja igram igru i u početku mi je pisalo koliko imam municije na oružju , vjerojatno sam nešto mrdao i više mi nepiše .
Kako to staviti ?
ne da mislim da ce GTA doc na komp nego se nadam
umm ?! what ... ? .. GTA IV je na PCu ima vec 5 dana ...
Odakle si se ti stvorio linkuto ?
eh, da i ja postam taj benchmark:
Statistics
Average FPS: 44.32
Duration: 37.32 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 44%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 70
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
sad, ovak, zanima me, jeli to do mene, ili je automobile jako teško voziti, tj. meni svaki auto jeko sporo skreće, te često završim u zidu, u prijašnjim nastavcima, vožnja je bila čist arkadna, hmm?
Eno GTA IV se vec nalazi za net-u
strava, ¸14 GB