GTA 4 užasno šteka zaključana tema

poruka: 93
|
čitano: 21.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: GTA 4 užasno šteka
zizla kaže...

nije istina ja igram gta iv sa 6gb rama i graficku geforce gtx 460 i igram na najacim detaljimaBelji sei nis mi ne steka radi ko podmazanoSmijeh

hmm pa cudno, jer inace ispod 16gb nista kako kaze kolega iznad.

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Meni je isto uzasno stekala ono nisam znao sta je, pa sam instaliro najnovije drivere za grafu i radilo super nema uopce stekanja nista na high sve nema stekanja

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
jopas kaže...

Meni je isto uzasno stekala ono nisam znao sta je, pa sam instaliro najnovije drivere za grafu i radilo super nema uopce stekanja nista na high sve nema stekanja

S tim pcom iz pod Moj PC nema šanse na mediumu da pokreneš a kamoli na high.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
15 godina
neaktivan
jopas kaže...

Ljudi, nije sramota da vam GTA IV ne ide glatko. Nema uopće potrebe za takvim komentarima poput ovog jer s tom konfom ide jedva na low. Znam jer ja sa svojom jedva na high glatko igram.

16 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...
jopas kaže...

Ja vrtim na highu, ti bi itekako mogao isto da klokneš proc na kakvih 3ghz, možda i grafu iako se gta 4 primarno oslanja na procesor

15 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Na kraju će još ispast da ljudi s Athlonom x2 igraju glatko na high, a ja sa svojim quadom i 5850 jedva vučem na 1680x1050.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Vrtim na highu sve 1280x1024 reza, naravno ima onih iritantnih microlagova no sve u svemu je jako igrivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo ja sam skinuo patch 1.0.7.0 i instaliro ga. Ali igrica se neće pokrenut evo slike kada pretisnem paly neće nego samo kao da će se pokrenut ali se ne pokrene. A ista je priča kada pretisnem paly(offline).

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 11:05 (Genije).
16 godina
GTA 4 užasno šteka

Ma ta igra je ogroman fail, evo frend na svojoj konfi na gtx470 i i5-com instalirao gta4 i na fullhd rezi mu je trokalo neovisno o postavkama, frami su bili ok, ali je svake pol sekunde lagano trzuckalo i iritatno je. Zatim nekako instalirao taj patch 1,0,7 i sada opet neovisno o postavkama igra je fluidna. Postavke su sve na very high, a ono za view distance skoro pri maximumu(negdje oko 85%) i igra srećom uopće ne trza i vrlo lijepo igra.

@genije: vjerojatno ti treba novi crack kada si stavio patch, i zato ti neće raditi, tako nešto i mog frenda zeza, prije svakog pokretanja mora nanovo patch instalirati da mu se pokrene igra{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dedaa kaže...
luđak na motoru kaže...
jopas kaže...

Ja vrtim na highu, ti bi itekako mogao isto da klokneš proc na kakvih 3ghz, možda i grafu iako se gta 4 primarno oslanja na procesor

to nema veze

gta 4 trazi jezgre a ne brzinu

15 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Ne znam za GTA IV osim da nije baš optimizirana igra.Igre za PC općenito vole visoki radni takt procesora i više cachea,dok je broj jezgara manje bitan.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

to nema veze

zitzko kaže...

Ne znam za GTA IV osim da nije baš optimizirana igra.Igre za PC općenito vole visoki radni takt procesora i više cachea,dok je broj jezgara manje bitan.

Pa ne baš, ni jedno ni drugo.

U GTA IV se dobiva na fluidnosti igre klokanjem procesora. Evo moj osobni test:

TEST 8: GTA IV ( 1680x1050/very high)

Athlon II X4 630:             avg FPS: 44,55

Athlon II X4 630 @ 3,6:   avg FPS: 49,07

Dakle dobiva se 5 FPS u plusu, dok kod većine ostalih igara nema nekog značajnijeg pomaka.

OVDJE imate i nekoliko ostalih igara.

A ovo drugo također ne mora značiti. Vidimo da se u većini igara ne dobiva previše OC-anjem, a cache stvara dosta malu razliku jer sa Athlonom bez L3 igram isto kao s Phenomom sa 6MB L3. Jezgre također uglavnom ne stvaraju preveliku razliku u većini igara. No u GTA IV mnogo dobiješ s 3 ili 4 jezgre.

Na kraju se svodi na to da u većini igara CPU treba tek toliko da gurne teksturu s diska u VRAM te je prestao biti usko grlo još od izlaska C2D procesora. Naravno, pri igranju na višim rezama i nafrljenim detaljima.

15 godina
protjeran
A ne smijem ništa skidat sa interneta. Jel ima neko drugo riješenje?
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
bugonja kaže...

to nema veze

zitzko kaže...

Pa ne baš, ni jedno ni drugo.

U GTA IV se dobiva na fluidnosti igre klokanjem procesora. Evo moj osobni test:

TEST 8: GTA IV ( 1680x1050/very high)

Athlon II X4 630:             avg FPS: 44,55

Athlon II X4 630 @ 3,6:   avg FPS: 49,07

Dakle dobiva se 5 FPS u plusu, dok kod većine ostalih igara nema nekog značajnijeg pomaka.

OVDJE imate i nekoliko ostalih igara.

A ovo drugo također ne mora značiti. Vidimo da se u većini igara ne dobiva previše OC-anjem, a cache stvara dosta malu razliku jer sa Athlonom bez L3 igram isto kao s Phenomom sa 6MB L3. Jezgre također uglavnom ne stvaraju preveliku razliku u većini igara. No u GTA IV mnogo dobiješ s 3 ili 4 jezgre.

Na kraju se svodi na to da u većini igara CPU treba tek toliko da gurne teksturu s diska u VRAM te je prestao biti usko grlo još od izlaska C2D procesora. Naravno, pri igranju na višim rezama i nafrljenim detaljima.

niti jedan igraći naslov ne treba više od dvije jezge ili sam ja u teškoj zabludi molim vaš obratite me {#}

15 godina
neaktivan

Sve igre će radit na solidnom dualcu E8500 bez problema , osim tipa gta iv koji nije dobro optimiziran...

Dompa
14 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

e ekipa, iam jedan problem s ovom igricom i nikak ga nemogu rijesit.

Uglavnom konfiguracija mi je ovakva:

Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz

3.0 GB rama

GeForce 8600 GT 1gb VRAM

XP SP3

svjestan sam da mi je procesor losa tocka, al stvar je u tome da sam igricu vec jednom proso i uspio sam si

nekak namjestit da ne steka a i da ne lici bas na igrice iz proslog stoljeca. I sad, zazelio se ja ponovo proc

instaliram i koma, uz sve patcheve, i one fore sa commandline.txt, nema sanse da mogu ikako namjestit

da ne trokira. Jel imo ko slican problem il zna rjesenje. Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Ljudi imam jedan problem,prije sam imao gta 4 na windows xp sp3 32 i radio je bez problema,ali sada sam instalirao na windows 7 32 svake sekunde šteka molim vas pomozite mi.

PS:imam 4 gige rama,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz  2.53 GHz,ATI Radeon HD 4600 Series

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oggyNG kaže...

Ljudi imam jedan problem,prije sam imao gta 4 na windows xp sp3 32 i radio je bez problema,ali sada sam instalirao na windows 7 32 svake sekunde šteka molim vas pomozite mi.

PS:imam 4 gige rama,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz  2.53 GHz,ATI Radeon HD 4600 Series

Jesi Instalirao patch?

16 godina
neaktivan
oggyNG kaže...

pogasi sve nepotrebne procese na pc-ju (antivirus,utorrent itd), istavi zadnji patch.

15 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Patch je tu problem, obavezno instaliraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

Jel ovaj sto dobijem na cd-u?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka
NA mom kompu igra radi boolje na high nego na medium, već sam prešo igru, još mi nije jasno kak je to moguće.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
NA mom kompu igra radi boolje na high nego na medium, već sam prešo igru, još mi nije jasno kak je to moguće.

Neznam ni ja, al predpostavljam da je radi proca, jer na medium detaljima se više koristi proc dok na high detaljima se više koristi grafa, tak da može biti do toga

16 godina
neaktivan
oggyNG kaže...

Jel ovaj sto dobijem na cd-u?

ne, patch se downloada, evo ti link na zadnji http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

14 godina
neaktivan

to ti je do rama win 7 trosi puno vise rama od xp.dodaj rama 

a i vidim nemas bas dobru konfu.

ivek
14 godina
neaktivan
GTA 4 užasno šteka

robi puno ti hvala ali kada kliknem na ikonu izbaci mi fatal error:Invalid resource detected -Please re-install the game

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

instalirao sam patch i izbaci mi fatal error

16 godina
neaktivan
oggyNG kaže...

instalirao sam patch i izbaci mi fatal error

jel igra original ili pirat?

14 godina
neaktivan

kupio sam u videoteci

15 godina
neaktivan
oggyNG kaže...

Odi u GTA IV direktorij ili gdje si istalirao igru,napravi novi notepad,preimenuj ga u commandline i u njemu napiši sljedeće:-novblank-nomemrestrict -norestrictions -noprecache -safemode -fullscreen (samo kopiraj ovo što sam napisao i zaljedi i save).

★★★★★
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice