Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ram uzim 2.84 gb 

cpu oko 90 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 14:41 (deadrising).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ljudi igraju i na gorim procesorima pa im ne steka

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
PiDzI kaže...

imam problem , nestaju mi texture u gta . Znaci bilo koja rezulucija 800x600,1024x768 etc. FPS je isti , samo texture nestaju,cim pritisnem esc i ponovo se vratim u igru text su tu.

imao sam isti problem , meni je bilo zbog slabog procesora . rjesenje je bilo svaki put kad pokrenem igru , spustit je i u task manageru pod "details"  dodijelit gta v launcheru "above high priority " za CPU .

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 18:23 (error_666).
8 godina
neaktivan
Da li ima veze koji OS koristim za igrice? Win7 ili da ubacim Win10? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi, zanima me jel se GTA 5 moze igrat ako nemamo orginal? Jel ima piratska verzija

Može!

1 2 hvala 0
13 godina
cuspajz kaže...

Pozdrav ljudi, zanima me jel se GTA 5 moze igrat ako nemamo orginal? Jel ima piratska verzija

ima

9 godina
Grand Theft Auto V PC

Ljudovi ima koga za heist,misije ovo ono? Početnik sam, 30 lvl, ak hoće tko igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jebo ja tom rokstaru mater! Svaki put kad hocu uc u jebeni onlajn, njihovi service mrtvi ne radi nije dobar right now. mrs u pm 

Vec jedno 3-4 put za redom 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

svaki put kad pozelim igrati ceka me poruka da sam baniran permanentno...bi htio imati radije taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Cheateru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dudu kaže...

Cheateru 

Nije niti C od citera... m. im glupu j., hakere ostavljaju na serveru, a neduzne banaju...

Battleog - 191silvinjo
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Znam sprdam se, dok i mene ne banuju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

svaki put kad pozelim igrati ceka me poruka da sam baniran permanentno...bi htio imati radije taj problem?

Neki bi radije da prestaneš dosađivati s tim svojim banom, dopizdio si već bogu i vragu. Ko klinka kojoj su uzeli barbiku pa sad cendra po cijele dane. 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

i ti bi da si bacio 3000kn u vjetar

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sta si ti radio bogte za 3k kn?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

procesor, maticna, ram + igra

i ako cemo racunati pol godine prije igre i graficka jos preko 1000kn

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Onda idi jebi Rockstar tamo što si ti bacio 3 soma kuna na komp zbog jedne igre. Što hoćeš da ti mi te pare vratimo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

I ti si to sve kupio sam radi GTA? Decko, lud si 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

procesor, maticna, ram + igra

i ako cemo racunati pol godine prije igre i graficka jos preko 1000kn

I školovanje da bi zaradio za sve to...

A sve crklo zajedno s banom. :P

15 godina
Dudu kaže...

pa htio sam igrati gta, ali trenutna konfa mi nije bila nes...lud sam, jbg, nisam se ni nadao da ce se desit ovo sta se desilo...ima vec god dana cirka...nitko od mojih frendova s kojim sam igrao, samo meni se desavaju te stvari...a najmanje od njih igrao i najmanje para od hackera skupio za razliku od njih...

13 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Dudu kaže...

pa htio sam igrati gta, ali trenutna konfa mi nije bila nes...lud sam, jbg, nisam se ni nadao da ce se desit ovo sta se desilo...ima vec god dana cirka...nitko od mojih frendova s kojim sam igrao, samo meni se desavaju te stvari...a najmanje od njih igrao i najmanje para od hackera skupio za razliku od njih...

ocigledno si radio nesto sto je zabranjeno...bez obzira na kolicinu tebe su uhvatili frendove ne, bio si najslabija karika u ekipi!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je nedavno haker dropao 300k i odma sam prijavio rockstaru preko ticketa, da me ne banaju slucajno. I tip mi odgovorio "ako nisi nista lose radio nemas se razloga brinuti, a lovu cemo ti možda skinuti sa accounta kada dođe vrijeme, to radimo par puta godišnje".

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

meni su je skinuli odmah sljedeci dan nakon slanja ticketa, dobio odg da ako se ubuduće dogodi da opet odmah prijavim da sam dobio lovu i od koga.

edit: više od tih hakera živcira jebeni loading time heistova iako mi je igra na ssd-u i prvo učitavanje u kad palim online... 

yippee ki-yay
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 20:30 (Apachy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Dudu kaže...

Ma, utjeha neka ti je da su decki koji veze sa vezom nisu imali su dobili ban, mislim na citovanje i sl. Ja eto, nisam se susretao sa hackerima jos.. niti sam ja hakovao itd. Nisam dobio ban, ali jbg.. oni ne pitaju sta si kolko vidim random banuju, sto je dakako, debilno!

14 godina
Apachy kaže...

meni su je skinuli odmah sljedeci dan nakon slanja ticketa, dobio odg da ako se ubuduće dogodi da opet odmah prijavim da sam dobio lovu i od koga.

edit: više od tih hakera živcira jebeni loading time heistova iako mi je igra na ssd-u i prvo učitavanje u kad palim online... 

Kad pališ GTA V prvo učitaj story mode (možeš namjestit i da ti automatski učita story mode). I onda iz story moda odeš u online, ali u invite only session. I onda tamo radiš heistove. Probaj pa mi javi jesu brža učitavanja.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni je danas istekla suspenzija i sve normalno nema nikakvog bana... Doduše ispočetka igram i nije mi jasno zašto nisam dobio 750k keša što imam bonus od dlc-a.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

je, na ovaj način ide brže. štopao sam, malo više od  2 minute od paljenja igre do igranja heista, prije mi se po 3 minute samo spajao na online.

yippee ki-yay
15 godina
Stjepanj kaže...
RuskeGTT kaže...
Dudu kaže...

ocigledno si radio nesto sto je zabranjeno...bez obzira na kolicinu tebe su uhvatili frendove ne, bio si najslabija karika u ekipi!

ocigledno nije jos jasno: NISAM APSOLUTNO NISTA RADIO STA NE SMIJEM, osim tog skupljanja para sa strane hakera (sta u vecini slucajeva i nije se moglo izbjeci, jer su se pare stvarale nad glavom igraca), a tad nisam znao za tikete i za mogucnost "priznanja" toga, da sam znao bi napravio i dan danas bi jos igrao...ostalo sam igrao normalno, nikakve modove, cheatove i neznam sta jos...nisam klinac da mi trebaju ta sranja za poboljsati igru i olaksati prohod

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Hebiga ispočetka sve ali ajde ako se ekipa skupi iz zafrkancije opalit pokoji heist ili sl... Bar mi je support dao moje novce od preordera.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Grand Theft Auto V PC

Imam pitanje... Novi sam u GTA 5 online, oko 70 sati igre... Sad na serveru neki debil mi dao sva oružja, ja ono gledam 9999 metaka sve i ona koja ne mogu imat zbog levela...

Promijenio sam server ali još imam 9999 metaka na onim puškama šta ustvari posjedujem... Tražim mišljenja šta sad napraviti da nebi ja slučajno pogutnuo kakav ban zbog toga... Da li treba što uraditi?

HVALA!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice