Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Download 30, upload 5
mkay?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...
Download 30, upload 5

Net ti je onda ok, jer neke izbacuje zbog sporog uploada, kao mene. Nego, kada si uradio port forward, je li ti i dalje izbacuje u gta NATTYPE strict ?

Darko
14 godina
Ne, nije mi to ni izbacivalo. Samo nesto tipa quitting online session.
mkay?

0 0 hvala 0
14 godina
Ne, nije mi to ni izbacivalo. Samo nesto tipa quitting online session.
mkay?

0 0 hvala 0
15 godina
Hornet_93 kaže...

ne pomažu portovi, otvorio sam jučer ove portove na ruteru:

TCP Port: 80, 443
UDP Port: 6672, 61455, 61457, 61456 i 61458

ali ne pomaže. svejedno sam dobivao quit session error i teleportiranje kad smo svi 4 bili u jednom autu. do pred tjedan je sve šljakalo normalno iako nisam otvarao portove. al probajte, možda nekom pomogne.

btw, jel netko ima problem sa pucanjem zvuka na win 10? to mi se nije događalo dok sam bio na win 7... zvučna je obična integrirana

Ja sam isto igrao normalno unazad tj dana a imam 5 mb/s net i 0.60 kb/s upload.... što se tiče pucanja zvuka ja imam taj problem... trazio sam rješenje ali nemogu ga nači... Mislio sam da je to zbog toga što  držim kopiju gta5 steam na drugom HDD-U taj gta je prvobitno skinut bio za win 7 možda je to problem, a možda loš odnos win 10 i relatekove zvučne... volio bi kad bi neko ko ima taj problem probao sa nekom usb zvučnom ili pci-e....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 21:29 (Kewin).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako me zna iznervirati ova igra , uletim u 16players 7 laps utrku ,  u 6krugu sam dalekooo ispred drugogplasiranog ,nesjecam se da sam ikad tako bio odmakao drugoplasiranom ,i onda izletim iz tog zajednickog servera i nakraju kao only vozač osvojim umjesto tko zna 150-200k samo 22k,

,ili sad malo prije savrsen start vec nakon drugog zavoja sam pobjegao cak i drugoplasiranom i odjednom iz cista mira igra mi kaze da sam preskocio prvi checkpoint , kojeg nisam mogao preskocit ni da sam htio ....

o btw ljudi 2x rp , gold je na stunt utrkama od jucer pa do pretpostavljam sutra...

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

kompa barem igras...meni sutra istice ban i cekam samo da udem u igru i da me blokira opet nakon 5min

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ma joj, zbog ovog double rp-a nema poštenog heista

mkay?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

znaci jedva docekao da istekne ban od mj dana, usao, odvozio 6-7 utrka, mozda bio max 90min unutra...nisam ama bas nista ni kupovao ni modificirao, samo vozio utrke i u utrci ispadne poruka da sam baniran permanentno...ono WTF

nemam se kome obratiti, posto sve to sta sam otvarao tikete, sve su zatvarali i odgovarali sa automatskim porukama...

ima li tko za prodat neki account, da nije sad bas lvl 5-10, nego nesto malo vise? koliko biste to cijenili?

ja sam stao na lvl 95 :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam procitao dobio si ban nekoliko puta, sad, ili te netko u Rockstaru ne voli(malo vjerovatno) ili ti igra detektira da su ti neki fajlovi modificirani pa te bana(puno vjerovatnije). Kako god, ja bi na tvom mjestu obrisao sve vezano za igru prije nego sto nabavis novi acc.

Jel ne dobijes nekakav razlog ili objašnjenje zbog cega si bannan?

16 godina
Vidio sam da g2a.com prodaju Gta V keyeve za steam i za rockstar online. Koja je razlika. Šta je bolje? Ja bih kupio igru u kutiji, pa koju ću verziju dobiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

e društvo, brat ima na steamu gta 5, i podijelio je svoj library samnom, instalirao sam dakle gta 5, ulogirao se u onaj social club, i traži me da upišem neki kod, taj kod mi je dao steam, i nakon što ga upišem i odem na next kaže mi da se kod već koristi. što da sad radim, jel netko imao slična iskustva, kome se uopće mogu obratiti za pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Svinja kaže...

Koliko sam procitao dobio si ban nekoliko puta, sad, ili te netko u Rockstaru ne voli(malo vjerovatno) ili ti igra detektira da su ti neki fajlovi modificirani pa te bana(puno vjerovatnije). Kako god, ja bi na tvom mjestu obrisao sve vezano za igru prije nego sto nabavis novi acc.

dobio sam pred mj dana i sitno 1. ban na 10 dana, pa usao u igru vidjet dal je sve na mjestu, falile pare, izasao nakon 5min, dobio iduci ban mj dana, proslo i to, ne fali ovaj put nista (sve mi skinuli ionako), veselio se novim utrkama, odigrao 6-7 utrka i izbacilo mi poruku da sam dobio permanentni. nisam NIKAD nista modificirao, kupio igru 1. dana u sophosu, nisam nista sumnjivo radio, osim to sta mi netko govorio da nisam prijavio da su mi hakeri davali novac. al ok, nije moja krivica sta nisam mogao izbjec novac, ali svejedno me banirali. nikad nisam dobio nikakvu opomenu, razlog ili nesto radi cega je ban. pisao im par tiketa, sve uredno zatvarali sa istim automatskim odgovorom. neznam sta vise ciniti...

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Gdje se najjeftinije može kupiti key?

Može neke linkove ako imate, nemam sad vremena tražiti po topicu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Svinja kaže...

dobio sam pred mj dana i sitno 1. ban na 10 dana, pa usao u igru vidjet dal je sve na mjestu, falile pare, izasao nakon 5min, dobio iduci ban mj dana, proslo i to, ne fali ovaj put nista (sve mi skinuli ionako), veselio se novim utrkama, odigrao 6-7 utrka i izbacilo mi poruku da sam dobio permanentni. nisam NIKAD nista modificirao, kupio igru 1. dana u sophosu, nisam nista sumnjivo radio, osim to sta mi netko govorio da nisam prijavio da su mi hakeri davali novac. al ok, nije moja krivica sta nisam mogao izbjec novac, ali svejedno me banirali. nikad nisam dobio nikakvu opomenu, razlog ili nesto radi cega je ban. pisao im par tiketa, sve uredno zatvarali sa istim automatskim odgovorom. neznam sta vise ciniti...

Izgleda da je za tebe bad luck brian meme, jer kod mene je da pokucam u drvo sve super zadnja 2 dana od kad opet igram GTA Online... Istinabog skinuli su mi sve pare koje sam imao i ostavili minimum minimuma ali to je manje bitno, bitno je da opet mogu igrati Online i voziti utrke (ovaj Cunning Stunts je dobar update, samo trebam naučiti utrke i ima da pobijedim u kojoj a ne 6/8 utrka DNF jer je stignem do cilja)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
15 godina
Grand Theft Auto V PC

koje bi bilo rijesenje za mene? kupiti novi key i napraviti svjez install? strah me da mi netko nije nesto ubacio u fajlove igre, pa da ga onda njihov sustav prepozna kao mod/hack

ili da jednostavno uzmem neciji account? (btw. da li ga netko prodaje?)

sta biste vi napravili u mom slucaju? ocu igrati taj cunning, predobre stvari su ubacili, a blokiran sam :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

koje bi bilo rijesenje za mene? kupiti novi key i napraviti svjez install? strah me da mi netko nije nesto ubacio u fajlove igre, pa da ga onda njihov sustav prepozna kao mod/hack

sta biste vi napravili u mom slucaju? ocu igrati taj cunning, predobre stvari su ubacili, a blokiran sam :(

Da sam na tvojem mjestu uzeo bi novi key, naperavio fresh install igre za svaki slučaj da ne bi bilo da neki moddani fajl se prepozna kao mod/hack (ovo sam i ja napravio ali sa restoreom backupa igre još od prije F&F i Cunning Stunts updateova sa drugog računala gdje je steam backup) i krenuo od početka. savjet je uložiti koji €/$ više i odmah uzeti Steam verziju, ona pamti neovisno o reinstallu sustava login podatke od Launchera igre (to me je šokiralo pred neko vrijeme kad sam prvi put radio novi fresh install igre)

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel moguce grindati lovu solo u GTA Online? Trebaju mi neki savjeti i preporuke.

Nikako ne mogu raditi random evente jer je ekipa naoruzana do zuba dok sam ja jedva lvl 5.

Okolo trcim sa pistoljem jedva da imam za metke. I onda odem frizeru i potrosim 5k na novu frizuru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 21:08 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirogamemasta kaže...

Jel moguce grindati lovu solo u GTA Online? Trebaju mi neki savjeti i preporuke.

Nikako ne mogu raditi random evente jer je ekipa naoruzana do zuba dok sam ja jedva lvl 5.

Okolo trcim sa pistoljem jedva da imam za metke. I onda odem frizeru i potrosim 5k na novu frizuru.

Ima, ima ... Možeš igrati u Solo modu i tamo pljačkati trgovine, voziti solo utrke da naučiš mape (posebno Cunning Stunts utrke daju više nego obične utrke), raditi misije kad se otključaju itd...

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ok samo me jos zanima sta je sa Heistovima, za to bas moram imati ekipu ili to mogu isto solo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 21:16 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirogamemasta kaže...

Ok samo me jos zanima sta je sa Heistovima, za to bas moram imati ekipu ili to mogu isto solo?

Za Heistove je poželjna ekipa, solo je bez veze jer će te ubaciti sa random timom gdje može biti svega

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zaboravio sam napisati jos da sam razocaran sto nema GPS tracking za auto u Story modu + garaze od ukupno 6 auta su jad i bjeda. (Tehnicki imamo 18 +1 special +3 char. auta ali izgleda da ni to nije dovoljno.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Heistove ti ne bi preporučio dok ne znaš o čemu se radi, dakle čekaj bar lvl 20-30. I tako će te vjerojatno kikat van zbog preniskog levela (ako ništa drugo, health ti je niski). Za heistove kupi Heist outfit (google).
Do tada, Contact Missions su tvoj broj jedan način zarade, loeveliranja i dizanja skilova. Mobitel - Jobs - Contact Missions, tako nešto. Prođi Flight tutorial na aerodromu, dići će ti flight skill a i nešto novaca kapne. Svakih 45min prodaj auto u LSCu, dobiješ 10% njegove vrijednosti. Prodaju se auti do 100k nabavne vrijednosti - traži Felon GT, Felon, Ubermacht XS kabrio (nema guzu i ima otvore za ventilaciju ispod prednje šajbe), Baller, Albany Cavalcade, Benefactore.. Kako se spawnaju u valovima zgodno ih je stavit u garažu, a ak imaš garažu onda možeš farmat i Sandkingove. Garaža ti je obavezna, a kasnije najjeftiniji apartment, iako on čak i nije obavezan, ja sam završio sve heistove bez da sam hostao ijednog. U freeroamu se ne zadržavaj previše - municija je vrlo skupa i samo gubiš vrijeme. Frendove ćeš prije nać i dodati u kontakt misijama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 9:14 (simsis).
17 godina
bruno03 kaže...
Vidio sam da g2a.com prodaju Gta V keyeve za steam i za rockstar online. Koja je razlika. Šta je bolje? Ja bih kupio igru u kutiji, pa koju ću verziju dobiti?

Ja sam bas jucer uzeo za rockstar online, 30$. Mislim da je to ok cijena. Razlika je u tome da je za steam igra nesto skuplja, sve ostalo isto, jedino trebas profil za rockstar.

I prilikom kupnje ne moras odabrati hrvatsku da ti ne naplate porez.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 11:29 (walentkane).
15 godina
midzan21 kaže...
RuskeGTT kaže...

Da sam na tvojem mjestu uzeo bi novi key, naperavio fresh install igre za svaki slučaj da ne bi bilo da neki moddani fajl se prepozna kao mod/hack (ovo sam i ja napravio ali sa restoreom backupa igre još od prije F&F i Cunning Stunts updateova sa drugog računala gdje je steam backup) i krenuo od početka. savjet je uložiti koji €/$ više i odmah uzeti Steam verziju, ona pamti neovisno o reinstallu sustava login podatke od Launchera igre (to me je šokiralo pred neko vrijeme kad sam prvi put radio novi fresh install igre)

pa sta je najbolje, ja nisam ama bas nista modao, jer sam znao sta moze biti ako se moda, a ful sam htio staviti one modove za grafiku i slicno, ali nisam...

kako god, reinstallom gubim li save game u SP? mislim da li je potrebno i to iznova na drugom accountu ili mogu spojiti? jel preporucljivo spajati ili bas ic sve ispocetka? nije da mi se bas da ispocetka prolaziti SP, igrao bi samo MP (nije ni da mi se da i tamo ispocetka, al bolje to nego ne igrat)

10 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko ovaj problem?

PROBLEM! PROBLEM!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

brisanjem igre sa diska gubiš SP (osim ako ne kopiraš save game iz my documents). MP ti naravno ostaje i onda kad sve zbrišeš sa diska.

ako već hoćeš kupovati novi key, onda obavezno obriši sve vezano za gta v ili rgsc sa kompa, registriraj key na novi social club acc i skini igru kompletno. 

mkay?

1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

mislim da cu ja lijepo sve izbrisat i staviti win10 pa onda uzet key i instalirat sve ispocetka i dovidenja...10tku vec odgadam neko duze vrijeme...ima li kakvih problema s igrom i 10tkom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

pucanje zvuka ako imas realtekovu integriranu zvučnu... to se meni zna događati nakon 30-40 minuta igre.

mkay?

0 0 hvala 0
12 godina
RuskeGTT kaže...

mislim da cu ja lijepo sve izbrisat i staviti win10 pa onda uzet key i instalirat sve ispocetka i dovidenja...10tku vec odgadam neko duze vrijeme...ima li kakvih problema s igrom i 10tkom?

gotovo ti je s desetkom, bila ti je free do prije nekoliko tjedana..

P.S - inace nikakvih problema nemam sa win10, cak sam dobio FPS boost nakon ovog zadnjem win10 apdejta :)

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 13:39 (hahhaajaads).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice