Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.402.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Planiram uzet igru na instant gaming i pise " Available for Rockstar and not on Steam. " pa ako moze ko objasnit sto to znace hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

Znaci da dobiš key i aktiviraš igru preko rockstarove social club stranice, onda skines od tamo GTA V Setup tool instaliraš, i onda preko tog launchera skidaš i pokreces igru. Tako ja imam, za steam su obicno skuplje

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Planiram uzet igru na instant gaming i pise " Available for Rockstar and not on Steam. " pa ako moze ko objasnit sto to znace hvala unaprijed

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam ju skinuo preko instant gaminga (kupio key). Skinuo igru sa rockstar social-a. I igram normalno i sa drugima koje imam na steamu.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav,planiram uzet novo racunalo a najvise mi je za oko zapao gta V pa me zanima koja je preporucljiva konfiguracija? S tim da su uvjeti da mogu igrat na maksimalnim detaljima i sve bez stekanja,tnx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
18wheels kaže...

Pozdrav,planiram uzet novo racunalo a najvise mi je za oko zapao gta V pa me zanima koja je preporucljiva konfiguracija? S tim da su uvjeti da mogu igrat na maksimalnim detaljima i sve bez stekanja,tnx

Ovako ugrubo , rekao bih :

i7 6700K
16 GB DDR4 RAM (makar ti je 8 gb dovoljno za GTA V)
GTX 1080 (uskoro dolazi, ne pitaj kolko košta 

S tim da igra nije naj najbolje optimizirana kada nafrljiš Advanced postavke do kraja (extended distance scaling, high resolution shadows pogotovo itd.)

Inače, to pitanje je za ovu temu : http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-7000-do-10000-kn/170222.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 23:28 (AngryBird).
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozz evo kupio igru preko instant gaminga i odmah problemi , kupio igru isao je aktivirati i pise code not valid or already used 

Kontaktiram instant gaming i slao im SS od errora i sada kazu da se javim rockstaru kada je kod aktiviran koji datum i sat te da im i to SS pa sam to i uradio ali evo ima 5h rockstar nis ne odgovara pa ako moze neka pomoc sta mi je najbolje cinit , hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Pozz evo kupio igru preko instant gaminga i odmah problemi , kupio igru isao je aktivirati i pise code not valid or already used 

Kontaktiram instant gaming i slao im SS od errora i sada kazu da se javim rockstaru kada je kod aktiviran koji datum i sat te da im i to SS pa sam to i uradio ali evo ima 5h rockstar nis ne odgovara pa ako moze neka pomoc sta mi je najbolje cinit , hvala unaprijed

Znalo se događati,samo od sebe proradi

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Napokon dolazi malo poveći update koji mjenja gameplay nakon onih filler update-ova s lowriderima.

7.6.2016

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52618/gta-online-further-adventures-in-finance-and-felony-coming

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Posalo sam jucer poruku  support rockstaru da mi daju datum i vrijeme kada je iskoristen oni kod , kada mogu ocekivati neki odgovor nesto? koliko uglavnom treba cekati

EDIT: LOL sada sam pokusao aktivirati kod na STEAMU da vidim jeli neka zabuna nesto i upisem kod i aktivira se ali ne GTA nego nekakav XCOM2 sta mi je ciniti ljudi pomozite :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 14:11 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Posalo sam jucer poruku  support rockstaru da mi daju datum i vrijeme kada je iskoristen oni kod , kada mogu ocekivati neki odgovor nesto? koliko uglavnom treba cekati

EDIT: LOL sada sam pokusao aktivirati kod na STEAMU da vidim jeli neka zabuna nesto i upisem kod i aktivira se ali ne GTA nego nekakav XCOM2 sta mi je ciniti ljudi pomozite :(

Igraj XCOM, vrhunska igra :)

PS: reci prodavaču da ti je R* support rekao da je key u krivom "formatu" i da to sigurno nije key za GTA5 te pristojno zatraži novi key. I naravno nemoj reći da si aktivirao ovo kaj su ti poslali jer na kraju krajeva to je njihov problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 20:23 (ZC_Someone).
10 godina
ZC_Someone kaže...
MaciStyle kaže...

PS: reci prodavaču da ti je R* support rekao da je key u krivom "formatu" i da to sigurno nije key za GTA5 te pristojno zatraži novi key. I naravno nemoj reći da si aktivirao ovo kaj su ti poslali jer na kraju krajeva to je njihov problem.

Haha evo jucer sam im poslao problem kao da je krivi kod ovo ono i uredno su mi vratili novac u IG creditima a XCOM 2 je ostao na steamu tako da je dobro ispalo :)

sada cekam da ponovno dode u prodaju GTA i nadam se da ce proci sve bez prob ;)

EDIT: eto i ako neko oce mozd kupit steam acc tj XCOM 2 jer je samo ta igra na njemu neka se javi u priv oko dogovora :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 9:38 (MaciStyle).
12 godina
MaciStyle kaže...
ZC_Someone kaže...
MaciStyle kaže...

Haha evo jucer sam im poslao problem kao da je krivi kod ovo ono i uredno su mi vratili novac u IG creditima a XCOM 2 je ostao na steamu tako da je dobro ispalo :)

sada cekam da ponovno dode u prodaju GTA i nadam se da ce proci sve bez prob ;)

EDIT: eto i ako neko oce mozd kupit steam acc tj XCOM 2 jer je samo ta igra na njemu neka se javi u priv oko dogovora :)

Nemrem vjerovat kakav si ti sretnik.. e.e

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, kod upgradea na win 10, dal igra radi bez beda? instalirana je na drugom driveu, planiram napraviti upgrade, ne format C, tako da bi fajlovi trebali ostati netaknuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ljudi, kod upgradea na win 10, dal igra radi bez beda? instalirana je na drugom driveu, planiram napraviti upgrade, ne format C, tako da bi fajlovi trebali ostati netaknuti

Ako ne radiš format C, dakle da registry stvari ostanu kakve su bile, onda neces imat problema.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Clean instal win 10 sa win 7 i sad mi nestaju texture u gta (igra radi bolje ali nestajanje textura tipa zgrade  i ceste) na win 7 je sve radilo super i bez ikakvog nestajanja. Dali mi fali neki program ili je riječ o lošem kodiranju za win 10? driveri su 16.3.2 isti su korišteni i na win 7. 

Nestajanje textura se riješi sa brzim alt+tab i sve radi super... što se zvuka tiče win 10 ima neku svoju zvučnu koja je nekako radila uz moju relatekovu i samim time sam ju ugasio i sad radi perfektno sve... nadam se da je to to..

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 17:12 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

snizi postavke, meni igra uredno radi na Win 10 pro, isto onako kak je radila na win 8.1

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

postavke su iste kao i na win 7 high texture high sjene high vegetacija... i 1440x900 rezolucija bez fx-a primjetio sam da stavljanje igre na high afinity isto povrati texture....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kewin kaže...

postavke su iste kao i na win 7 high texture high sjene high vegetacija... i 1440x900 rezolucija bez fx-a primjetio sam da stavljanje igre na high afinity isto povrati texture....

Probaj kad si u igri, CTRL-ALT-DEL da otvoris Task Manager, pod GTA V, ''Set Priority'' stavi na High.. lp

Battleog - 191silvinjo
15 godina

Da napisao sam gore ali hvala još jednom moram od sad svaki puta stavit na high priority i onda šljaka super :). 

12 godina
Kewin kaže...

Da napisao sam gore ali hvala još jednom moram od sad svaki puta stavit na high priority i onda šljaka super :). 

Nista, drago mi je da sam nekome pomogao! ;)

Battleog - 191silvinjo
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Možeš si i staviti da ti se igra uvijek pokreće sa cpu high priority : https://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/349gzy/nonstandard_fixed_and_tweaks_for_performance/

Tak sam ja.

13 godina
protjeran
Kewin kaže...

nemoras se muciti, ja imam ovaj jednostavan programcic koji to sve pamti a neznas za njega! samo odaberes level koji zelis i on ce uvjek ostati takav!:

http://www.prnwatch.com/prio/

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Muku mučim sa tim zvukom... super sve radi 5 minuta i onda počinje zvuk pucketati preskakivati i svaki udarac u neki objekat ili eksplozija nečega zasutavi igru... nikako na zelenu granu :).  Sad priča se da je kriv i team speak kojeg ja vrlo rado koristim tokom igranja gta....

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 22:19 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Kewin kaže...

nemoras se muciti, ja imam ovaj jednostavan programcic koji to sve pamti a neznas za njega! samo odaberes level koji zelis i on ce uvjek ostati takav!:

http://www.prnwatch.com/prio/

lp

Taj program ne radi na Windows 10

14 godina
odjavljen
Kewin kaže...

Clean instal win 10 sa win 7 i sad mi nestaju texture u gta (igra radi bolje ali nestajanje textura tipa zgrade  i ceste) na win 7 je sve radilo super i bez ikakvog nestajanja. Dali mi fali neki program ili je riječ o lošem kodiranju za win 10? driveri su 16.3.2 isti su korišteni i na win 7. 

Nestajanje textura se riješi sa brzim alt+tab i sve radi super... što se zvuka tiče win 10 ima neku svoju zvučnu koja je nekako radila uz moju relatekovu i samim time sam ju ugasio i sad radi perfektno sve... nadam se da je to to..

Isti problem, E5700 DC na 3 GHz. Teksture nestaju, magle se. Ne znam po koji put već skidam GTA V, svaki put se prvo mučim s krekom, onda s tim teksurama. Pokušao sam i s tom opcijom u Task Manageru al nije ništa pomoglo. Zadnji put sam skinio noStreamom GTA V i krek nije radio zbog Social Cluba.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma mene sad trenutno muči taj zvuk u online sve super i nakon 10-15 minuta fps padne na sekundu i svaki zvuk počne pucketat trgat se i biti nejasan, i sve to još fps dropa pada... ma u najgorem slucaju cu napraviti dual boot sa win 7 samo za gta....

edit malo prije radilo dobro pola sata i sad opet nakon 15 minuta opet isti problem i pogledam ram usage ono samo 800-900 mb rama se koristi kad se aktivira taj problem.... Jednostavno nešto pokrene taj problem...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 9:26 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Moze neko napisat sta da namjestim u settingsima od AMD da jos povecam fps odnosno smanjim trzanje

EDIT: i neki bitni in game settingsi

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 8:25 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemoj ništa mjenjati u settingsima od AMDa, a in game, travu smanji, Anti aliasing stavi FXAA, ostale AA opcije iskljuci, sjene smanji, u advanced settings sve ugasi.

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jos malo 

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice