- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem, dok igram igru ona vrti bez i najmanjeg trzaja i glatko radi, ali ponekad ako stisnem ESC (pauzu) igra se jednostavno zaledi i crasha. Inace koristim ati 15.7 drivere i graficka konfiguracija je HD8750M + HD8650G Dual graphics, zna li neko u čemu je problem? Probao sam staviti igru u directx 10 međutim i dalje se problem pojavljuje.
jucer isao nakon 2-3 tjedna opet igrat, nabavim 3. auto za zadnji heist, da cu krenut u sam heist i nakon doslovno 10min igranja, ili cak manje, igra zafreeza i izbaci...ja nemogu vise tako, stvarno ne kuzim koji k se dogada...
Igra non stop izbacuje, ako nije crash, onda je internet connection error, a nije mi nestalo neta od kad posjedujem internet.
Osim Heistova ima još kaj pamatnoga za igrati online? Btw. Heistovi su 4 igrača?
Trevor selfie
Trevor prejak lik.
Prvi selife, riba iza njega živa on namrgođen. Drugi ona mrtva a on nasmiješen. Bas je trevor. Čudo da nije pijan u gaćama na selfiu
Ja sam tek jučer, nakon 100 sati doživio onu scenu u kojoj Trevor nabija nogu u WC školjku.
Trevor je meni najači lik 100% hhhh
Nema mi boljeg nego kad odem na njega a on s mosta baca ženu joooj koliko sam znao puta oplakat od smjeha.
probao tko igrati na konfi tipa q6600, gtx 650ti 1gb i 4gb ram? reza je 1600x900
probao bi sam, al mrsko mi skidat 60 gb na 4mbit vezi... uglavnom, jel moguće uhvatit bar 30 fps-a na low-med ili samo low detaljima na ovoj rezoluciji?
probao tko igrati na konfi tipa q6600, gtx 650ti 1gb i 4gb ram? reza je 1600x900
probao bi sam, al mrsko mi skidat 60 gb na 4mbit vezi... uglavnom, jel se moguće uhvatit bar 30 fps-a na low-med ili samo low detaljima na ovoj rezoluciji?
Mislim da hoces moci, samo je jedini problem sto imas 1gb vram, da je 2gb ne bi imao nikakvih problema. Ali opet probaj, siguran sam da ce ti moci.
tnx, još samo jedno pitanje: jel postoji kakva razlika između steam verzije i one sa rockstar games social club-a? jer rgsc verziju mogu kupit za 40 eura, a ova na steamu dođe 54.
tnx, još samo jedno pitanje: jel postoji kakva razlika između steam verzije i one sa rockstar games social club-a? jer rgsc verziju mogu kupit za 40 eura, a ova na steamu dođe 54.
Radit će ti 102% dok nisam kupio novu konfu igrao sam na staroj(konfa pod moj pc old man) i detalji med/high 1366x768 fps nikad ispod 30 nije išao.
EDIT
U old man je E5430 xeon ali je bio Q6600 na 3.0 OC i to B3 revizija.
sry, da si ranije rekao uzeo bi... na kraju sam uzeo non steam na g2play za 39e.
sry, da si ranije rekao uzeo bi... na kraju sam uzeo non steam na g2play za 39e.
Ma nema problema.
probao bi sam, al mrsko mi skidat 60 gb na 4mbit vezi... uglavnom, jel se moguće uhvatit bar 30 fps-a na low-med ili samo low detaljima na ovoj rezoluciji?
Mislim da hoces moci, samo je jedini problem sto imas 1gb vram, da je 2gb ne bi imao nikakvih problema. Ali opet probaj, siguran sam da ce ti moci.
ma moći će itekako dobro igrat, ja imam 550ti s 1gb rama i stavio sam postavke prema uputama dobrog doktora, ignorirao vram limit - došlo je do iznad 2 gige - i sa dosta stvari na high/medium igrao s fps-om oko 60 bez velikih padova
doduše na 1280×1024, ali nije to puno manja reza od 1600×900 i kod mene je dosta jači proc i 8gb rama, al svejedno mi se čini igra super optimizirana i da će imati dobar fps
ma moći će itekako dobro igrat, ja imam 550ti s 1gb rama i stavio sam postavke prema uputama dobrog doktora, ignorirao vram limit - došlo je do iznad 2 gige - i sa dosta stvari na high/medium igrao s fps-om oko 60 bez velikih padova
doduše na 1280×1024, ali nije to puno manja reza od 1600×900 i kod mene je dosta jači proc i 8gb rama, al svejedno mi se čini igra super optimizirana i da će imati dobar fps
Nema sanse da si igrao na 60 fps, ja sa mnogo boljom konfom sam igrao 30-50 fps-a, sve low osim rezolucije.
Nema sanse da si igrao na 60 fps, ja sa mnogo boljom konfom sam igrao 30-50 fps-a, sve low osim rezolucije.
Samo što on ima daleko jači procesor od tebe, a GTA V je izrazito CPU hungry.
I ovisi na kojoj si rezi igrao, 1280x1024 = 1310720 pixela, 1920x1080 = 2073600 pixela. Poprilično primjetna razlika.
Ja sa i5 i HD 7850 sve na High/Very High/Ultra (Post FX jedino na Ultra) imam stabilnih 50-55FPSa.
Trenutno imam 4GB RAMa manje i za stabilnih 60FPSa su mi ovakve postavke
jucer su mi se kompletno updejtali driveri i onaj catalyst control center, mislio sad nece trzat i to...doduse ni neznam jer opet nemogu dugo igrati radi drugog problema...isao sam u zadnji heist, prodem sve ok, kod bjezanja autima nakon 15-20 sek voznje auto mi SVAKI put eksplodira...citam po netu kao da me murija u rezervar gadala, ali NEMOGUCE da me SVAKI put (ponovio sam 20x) na skoro istom mjestu pogode...prisiljen napravim skip i dodem do dijela sa dzipovima, krenem, nakon 10 sek voznje opet ista stvar, gume se probuse, auto pocne dimiti i eksplodira...neznam sta vise napraviti...izasao iz igre, pa cu ispocetka heist
da li se tko susreo kad sa tim problemom eksplodirajucih auta u zadnjem heistu?
Moddao sam handling vozila (handling datoteku), a sad bih igrao Online i zanima me jel dosta obrisati sadašnju datoteku i pokrenuti Steam repair?
Bi li to uopće radilo?
Moddao sam handling vozila (handling datoteku), a sad bih igrao Online i zanima me jel dosta obrisati sadašnju datoteku i pokrenuti Steam repair?
Bi li to uopće radilo?
Dok igras online stavi original handling.
To će raditi?
Vidio sam da R* kontrolira jesu li uređivani game fileovi i ako jesu daju ban.
Ovo je u nekom smislu uređivanje.
evo ti postavke - sjetio sam se da su teksture čak i very high, fps je uglavnom oko i malo ispod 60, nekad raste i preko 70, a zna pasti i do ispod 50
s početka sam držao vsinc uključen, no na 30fps igra je primjetno konzolaški usporena, a ovako je odlično
sve u svemu igra super ide makar je vram limit dignut na preko 2gb
za kraj jedna zanimljiva fotka, nisam skužio otkud grob na vrh brda niti ima li neka priča u pozadini
Ja ne namjeravam cheatat, ali bojim se da ne bi ispalo da cheatam zbog kopanja po datotekama.
za kraj jedna zanimljiva fotka, nisam skužio otkud grob na vrh brda niti ima li neka priča u pozadini
Koje je to brdo?
Koje je to brdo?
uf, puno me pitaš, ta je jedna od starijih fotki koje sam mislio i ranije postat, pa sam se sjetio tek sad kad sam išao pokazivati postavke i fps
mislim da je negdje na zapadnom dijelu mape
evo ti postavke - sjetio sam se da su teksture čak i very high, fps je uglavnom oko i malo ispod 60, nekad raste i preko 70, a zna pasti i do ispod 50
s početka sam držao vsinc uključen, no na 30fps igra je primjetno konzolaški usporena, a ovako je odlično
sve u svemu igra super ide makar je vram limit dignut na preko 2gb
Nekako su ti zblurane teksture s ozbirom na postavke. Za usporedbu, isto mjesto kod mene; texture > very high, AF > X16.
iskreno nemam pojma, mozda je do monitora, ipak je neki prastari hp na1280x1024
scr je od frapsa, a slika mi je inace ok dok sam igrao, kakva valjda moze bit na tom monitoru
Slika izgleda kao da je igrano na PS3