Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.407.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ima na netu skinuti vram, evo ja na 64mb igram gta v ladno. 60 fps, skinuo sam ram i ghz takodje. Motere mi moje.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ocito je 2^23 - 2^12 - 2^6 - 2^4 - 2^3 - 2^2 - 2 najvise sto GTA V uspije prikazati (useless fact) 

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
DarkoKwon kaže...

Ima na netu skinuti vram, evo ja na 64mb igram gta v ladno. 60 fps, skinuo sam ram i ghz takodje. Motere mi moje.

Da,evo jedna sigurna stranica(nekoliko puta sam uzimao kod njih).Super su,šalju u roku od 5 minuta i moram priznat da su vrlo kvalitetni.Nažalost nemaju vram za prodat,kažu "out of stock".

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Sharea se sa harda od 8 TB.  

To ti je neka greška....

haha i ja si mislim da je greška, zmantalo mi se računalu od ovih vrućina izgleda

BTW: negdje sam čitao, ako zafali ram memorije (ne vram), onda računalo ima mali prostor deklariran na c particiji uz windows-e koji može koristiti u svrhu ram memorije, to je kao mali prostor od 512Mb/1Gb (ne znam točno) u koji se ne može ručno pristupiti niti pohraniti datoteke, kao ni u ram memoriju, ali je sporiji prijenos podataka, sporiji access time itd...

14 godina
neaktivan
Danas stiže update :)
Be Water My Friend
14 godina
bruslii kaže...
Danas stiže update :)

Kakva poboljšanja donosi ako se smije znat? :P

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

loš updejt smanjio fps u online modu i ima mikro lag

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Lijepo su sjebali igru s ovim update-om a od prvog dana (barem meni) radila praktički savršeno. E Rockstare

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Lijepo su sjebali igru s ovim update-om a od prvog dana (barem meni) radila praktički savršeno. E Rockstare

meni radi predobro,nestalo je svo ono dosadno "trzanje",postavke nisam dirao...wohooo 

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jesi probao kad te murja lovi ili kad pucaš? Izvukao sam danas minigun i oderao kad ono počne blaži slide show.... Uglavnom, očito su svjesni da su zajebali negdje.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Jesi probao kad te murja lovi ili kad pucaš? Izvukao sam danas minigun i oderao kad ono počne blaži slide show.... Uglavnom, očito su svjesni da su zajebali negdje.

upravo isprobano i nemam problema sa tim

15 godina
Grand Theft Auto V PC

jel update samo za online ili ima i za singleplayer? nadam se da su u SP rijesili memory leak jer ne igram igru vec mj dana radi toga, a stao na 70% na najzanimljivijem dijelu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

jel update samo za online ili ima i za singleplayer? nadam se da su u SP rijesili memory leak jer ne igram igru vec mj dana radi toga, a stao na 70% na najzanimljivijem dijelu

I u singleplayer, samo ne vidim svrhu updejta od 3 auta. 

Darko
14 godina
Grand Theft Auto V PC

kolko sam skuzio dobili smo par autiju, novi motor, obleka, oruzje i jedno il dva plovila :)

ono sto meni nije jasno, evo i od zadnjeg updatea, kupim u SP auto i dostave mi ga, cim iduci put uđem u igru, auta nema. Ista stvar jucer (novi update) kupim onaj auto koji bi trebao bit Mclaren P1, malo se provozam, izađem van, kasnije opet idem igrat i nema auta a bome ni love... wtf?? 

btw: jel se ocekuje kakav dodatni sadrzaj za singleplayer?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 12:39 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pricali su da ce stavit nove heistove..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

da li postoji IKAKAV nacin da se igra igra sa 1. buildom i da se NIKAD ne updejta? ovo je katastrofa, skinuo zadnji updejt (btw skidalo sat vremena, posto stalno padala veza), odigram pol sata i igra cak i nije trzala ko prije, nego samo odjednom zafreezala i izbacila u win...pun k mi vise toga, ocu igrati kao nekad dok nisu izbacili updejtove, sve je radilo glatko i savrseno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Gdje je najjeftinije kupit box edition?

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi, zamolio bi za pomoc. Naime nakon instalacije novih driver sto mi je automatski ponudjeno (intel 15.36 i catalyst driver 15.7) igrica zapinje, mutna slika itd. Prije toga sve je radilo na high bez ikakvih problema. Zna li netko rješenje?

i7 4790

r9 270x

8gb ram

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ivan7 kaže...

Pozdrav ljudi, zamolio bi za pomoc. Naime nakon instalacije novih driver sto mi je automatski ponudjeno (intel 15.36 i catalyst driver 15.7) igrica zapinje, mutna slika itd. Prije toga sve je radilo na high bez ikakvih problema. Zna li netko rješenje?

i7 4790

r9 270x

8gb ram

Deinstaliraj Catalyst (drivere) i stavi stariju verziju drivera (14.9). 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
RuskeGTT kaže...

da li postoji IKAKAV nacin da se igra igra sa 1. buildom i da se NIKAD ne updejta? ovo je katastrofa, skinuo zadnji updejt (btw skidalo sat vremena, posto stalno padala veza), odigram pol sata i igra cak i nije trzala ko prije, nego samo odjednom zafreezala i izbacila u win...pun k mi vise toga, ocu igrati kao nekad dok nisu izbacili updejtove, sve je radilo glatko i savrseno...

i mene zanima, ovi update-ovi su sve usrali.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Mene ova igra stalno iznova iznenađuje i oduševljava. Upravo sam otkrio da nakon nekih misija možete nazvati likove koji su bili uključeni i prokomentirati događaj. To je znači još hrpa dijaloga koje većina igrača neće nikad ni vidjeti. Detalji i sitnice u GTA su stvarno mindblowing u najmanju ruku.

Konkretno, zvao sam Westona nakon misije sa premijerom Michaelovog filma i Lamara nakon pilane, tako da ne znam kad je sve ovo dostupno pošto sam blizu kraja.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Danas završio priču. Odlična igra, jedna od najboljih ikada. 95/100

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da li se isplati kupovati Gta5 za PC, ako sam ga prije igrao na PS3?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
djar kaže...

Rockstaru da, tebi mozda, ali sumnjam.

Pot piss
16 godina
neaktivan
djar kaže...

Probaj piratski odigrat jedno par dana, pa ako ti se svidi i mislis da ces se nastavit igrat, kupi, ako ti vec dosadi nemoj.

Ne vidim nista lose u tome da se proba na taj nacin

mojpismonosa
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Je li zna tko kako riješiti problem s GTA V na laptopu koji ima integriranu i normalnu grafičku?

Naime, igra se hoće pokrenuti samo na integriranoj (a onda su performanse mizerne), a na boljoj grafičkoj ne želi se igra uopće pokrenuti?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rakun kaže...

Je li zna tko kako riješiti problem s GTA V na laptopu koji ima integriranu i normalnu grafičku?

Naime, igra se hoće pokrenuti samo na integriranoj (a onda su performanse mizerne), a na boljoj grafičkoj ne želi se igra uopće pokrenuti?

Hvala!

Pa daj napisi bar koji laptop i koja graficka. Ako imas Nvidiju (optmus tehnologija), probaj s onim context menijem (desni klik na igru > run with > High performance nvidia graphics processor)

mojpismonosa
13 godina

Ako imaš nvidia graf. desni klik na desktop pa na NVIDIA control panel.

Odes na manage 3D settings pa na program settings i pronađeš GTA V na listi koja se otvori.

Izaberi High preformance NVIDIA processor pa Apply.

Za ati je slican postupak al nisam siguran kako ide, imas postupak na youtubu za oba slucaja.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Znam ja gdje staviti da mi radi jedna odnosno druga, ali problem je u tome da kad se stavi da radi "High performance" odnosno bolja grafička kartica onda ne želi ući u igru.

Inače kombinacija je IntelHD4000 i AMD Radeon HD7600m.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja gta igram na kompu, ali sto se tice laptopa (imam asus x550J-win 8.1) nikako na njemu nemogu pokrenuti igru. Najnoviji driveri, c++, probao ga pokrenut na integrirki i na normalnoj grafi uvijek crash nakon sta ga pokrenem... Na kompu sve normalno

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice