Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.411.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
kruskar kaže...
chutac kaže...

Upališ ability, ubrzaš, pa ga za potrebe slikanja ugasiš 

Ili staviš native trainer ;) :P To mi nije jasno taj ability gdje se to pali/gasi?

Caps lock?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ili obje gljive istovremeno stisneš na Xbox 360 kontroleru.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi,

Hoće li ko kupiti account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ili skines kao ja handling.cfg editirani i svi auti idu koliko bi trebali,brutalan osjecaj kad zentorno za 3-4 sekunde 200 kmh leti po cesti :D

https://www.gta5-mods.com/vehicles/realistic-topspeed-mod

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li itko problema sa GTA Online i konstantnim diskonektanjem?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Počelo mi se ovo događati nakon 2 sata igranja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Počelo mi se ovo događati nakon 2 sata igranja. 

Ako ti je grafa naclockana, probaj ju vratiti na stock clockove.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Grand Theft Auto V PC

nakon 2-3 tjedna ponovno ulazim u igru nadajuci se da mi nece opet freezati igra u misiji kad spasavam lamara od ballasa, predem sve, cak sam isao drugom rutom natrag do grada, uz more, lijevi dio mape, a ne preko pustinje i OPET mi zafreeza igra i izbaci me u windowse...eto nemogu proc tu misiju nikako, tj sejvati...neznam sta da napravim...jedino mi ostane spustiti grafiku, posto mi sad na cirka 2700 od 2000mb, iako je do sad sve radilo bez ikakvog problema...jel poznat ovaj problem u toj misiji na comunityju? imate li vi taj problem u toj misiji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jedan od mene
Be Water My Friend
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, koji su SVI fajlovi potrebni za prebacivanje save game-a sa jednog kompa na drugi? probat cu prec misiju kod frenda, jer ovo je nemoguce...neznam sta napraviti, a na googlu nisam nis posebno nasao...ni zadnji update nije pomogao

ako i to napravim, to prebacivanje save gamea, necu imat problema posto se radi o original igri, mislim neki error ili ban iz igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

local disk, users, user, documents, Rockstars Games , GTA V taj folder makni od frenda i stavi svoj, pa nazad vrati frendov kad zavrsis

a mozes i samo SGTA and PGTA files iz profiles foldera na istom mjestu kopirat i zamjenit, to je cisto save game, bez pc postavki

cisto me zanima ako si probo graficku vratit na stock frekfencije, jer meni izbaci u windows ako i mrvicu overclockam graficku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 12:29 (Djozaa).

1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

zanima me kako u igrici mogu kad recimo pucam u misiji na nekoga, da mi se klikom na desnu tipku miša, automatski nacilja na tu osobu oružje.
kao što je napravljeno na PlayStation-u ?

Hvala

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

zanima me kako u igrici mogu kad recimo pucam u misiji na nekoga, da mi se klikom na desnu tipku miša, automatski nacilja na tu osobu oružje.
kao što je napravljeno na PlayStation-u ?

Hvala

To se zove auto aim postoji na svim konzolama i prosle i sadasnje generacije na pc toga nema koliko ja znam

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Modovi za aute vjerojatno nece nikad ni izac :/

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ima na PC toga, ali samo kad imaš uključeni joystick 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
Djozaa kaže...

local disk, users, user, documents, Rockstars Games , GTA V taj folder makni od frenda i stavi svoj, pa nazad vrati frendov kad zavrsis

a mozes i samo SGTA and PGTA files iz profiles foldera na istom mjestu kopirat i zamjenit, to je cisto save game, bez pc postavki

cisto me zanima ako si probo graficku vratit na stock frekfencije, jer meni izbaci u windows ako i mrvicu overclockam graficku.

probat cu tijekom ovog tjedna malo igrati se s grafikom, ali mislim da je to povezano sa onim dijelovima igre gdje si sa lamarom u misiji pa igra freeza, citam okolo da ljudima je na 1. misiji kad se vozite autima isto troka...javim ovdje

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni od zadnjeg AMD drivera igra radi u gradu na 37 FPS-a. Kakve god bih postavke stavio, radi na 37 lol.

Dignem Advanced graphics, spustim, smanjim detalje i gustoću, nikakva razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Meni od zadnjeg AMD drivera igra radi u gradu na 37 FPS-a. Kakve god bih postavke stavio, radi na 37 lol.

Dignem Advanced graphics, spustim, smanjim detalje i gustoću, nikakva razlika.

Zbugani su, mojem frendu je očitovalo 512MB umjesto 2GB i igra je "radila" u skladu s tim xD

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ako koristite msi aftherburner ili neki drugi oc program, resetirajte na deafult, i u ati ccc takodjer, za overclock, meni je msi aftherburner zakljuco grafu na duplo manji takt nakon upgrade drivera

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mijenjao sam handling.meta i nisam igrao Online. Sad bih igrao Online, ali ne znam jel mogu staviti stari file jer ću to opet raditi putem OpenIV-a i može ispasti da sam cheater.

Kako da to sredim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

spustio sam grafiku na 1600mb (texture normal, dx 10, itd) uspio prec misiju, uzeo sam na povratku u grad kamion neki spori, mislio sam da je problem u ucitavanju tekstura u brzom autu, cak sam isao alternativnim putem, cekao jutro u misiji, dosao u grad, sejvao i nakon 10 sekundi mi freezne...barem sam sejvao...odmah nakon toga, vratio grafiku na very high, na oko 2400mb i nastavio dalje kao da nije nikad nista bilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Tak sam ja misiju poslije one u Trevorovom meth labu morao preći u safe modu da me ne izbacuje.

A prije nego što sam to probao sam reinstalirao Windowse 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Di skidate vi taj GTA 5?

MSC, the greatest ever
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Steam

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kewl. Pretpostavljam plaća se. Jel znaš kolika mu je cijena trenutno i je li ima kakvih pojeftinjenja povremeno itd.

MSC, the greatest ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bio je na akciji, ne znam jel još. Na akciji je bio 55€, a redovna je, ja mislim da je 75€.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

redovna je bila 60, a prije akcije su mučki povisili na 79, tako da na samoj akciji dođe 55. ovakve seratorske poteze ni ubisoft ne radi.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Apachy kaže...

redovna je bila 60, a prije akcije su mučki povisili na 79, tako da na samoj akciji dođe 55. ovakve seratorske poteze ni ubisoft ne radi.

Nisu oni povisili cijenu već su stavili "bundle" tj. na popust je bio GTA V + shark card (mslm da je vrijednost 20-30dolara) za regularnu cijenu igre.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ili si jednostavno kupi ovdje za 36€ gdje je na sniženju za 40%.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

????? meni je isto pisalo samo gta 5, nikakav bundle ni shark cards, regularna cijena 79 i onda ovo na popustu. i to sam gledao svaki dan salea u nadi da će staviti na onaj daily deal

Ke?!

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice