Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.584.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Steam verzija ima te probleme s misijama, DVD verzija nema. 

Odeš u Tisak Mediju, 470kn i dobiš pre-order edition koji radi bez problema. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC
Ja imam original i nemam problema, osim što sasvim nasumce igra sama "stisne escape" ponekad i što je upravljanje letjelicama očajno (helić pleše bez smisla, nišanjenje i pucanje gotovo nemoguće) :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Možeš ti i tenka vozit, al čašu zgazit nećeš...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li ima netko problema s teksturama? Jučer igram i sve mi nestaje oko mene (zgrade, cesta, objekti...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Tonči kaže...
osim što sasvim nasumce igra sama "stisne escape"

Stavi ovo na OFF

14 godina
neaktivan

Kao što je i kolega gore nedavno komentirao, ni ja se nisam susreo s niti jednim  crashom ili ikavim problemom u igri, stoga svi što se žale ili ne održavaju windowse kako treba pa im nesto uzrokuje probleme ili imaju preslabe konfiguracije, a igrali bi na high/very high pa im se igra ruši i uzrokuje glavobolje. Ako ti se igra sviđa po onome što si vidio slobodno je kupi, neces požaliti

17 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
Tonči kaže...
osim što sasvim nasumce igra sama "stisne escape"

Stavi ovo na OFF

Radije naći što krade fokus i to ubiti. Hvala, nisam znao da je do fokusa jer je gubitak fokusa praktički nevidljiv u full-screenu, očito...

18 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Radije naći što krade fokus i to ubiti. Hvala, nisam znao da je do fokusa jer je gubitak fokusa praktički nevidljiv u full-screenu, očito...

Jel nisi ti bio napravio neki c programčić koji takve procese hvata?

Freak Show Inc.
16 godina
Idealist kaže

mora da je grafa u pitanju. imas dosta bolji proc

Sa ovom mojom grafičkom sve ostalo radi u 60+ fps jedino u GTA V imam taj problem. Iskoristivost vrama je u postavkama oko 1.3 gb

17 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

Jel nisi ti bio napravio neki c programčić koji takve procese hvata?

Jesam. Baš zbog toga. https://github.com/tjukic/FocusThiefBuster

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nakon 13 dana čekanja te hebene pošiljke i čitanja kako uživate (barem većina) konačno sam i ja došao na taj red :)

See you in game Bugz

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Stavi ovo na OFF

To su tvoje postavke ili je slika sa interneta?

Ako su tvoje, jel možeš slikati sve postavke, da isprobam kako radi kod mene, jer imamo gotovo iste konfiguracije

16 godina
neaktivan

Hehe. Evo i meni danas stigla. Ko da nam je bila u istom košu:). Ajde uživaj. I ja ću sad

18 godina
odjavljen
The_K kaže...
Jesus kaže...

Jučer sam odigrao Blitz Play i nisam imao nikakav crash.
Bacao sam sticky bombs, mijenjao upravljanje između likova, desni klik...sve je radilo glatko.

tj. niti jednom mi se igra nije srušila ili zamrznula, barem ne za sada.

Piratima se to samo događa

Ma no - ja sam isprobao jogurt verziju i nikakvih problema... Kontam da ću uzeti box verziju, nekako me veseli imati tu kutijicu

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Moram reinstalirati windowse jer GTA ne radi od updatea pa me zanima kako osigurati da ne moram ponovno skidati GTA.
Igra je na drugom disku, ali svejedno.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Malo je gay, ali je lijepo

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako rijesit bug u misiji kad sva trojica rade za fib? Znaci poslije blokade s smetlarskim kamionom..pobijem sve papane i odem po auto za bijeg i poslije tel razgovora kad se trebam prebacit na drugog lika u drugi auto igra se srusi...zna netko rjesenje? Tnx....

Moj PC  
0 4 hvala 0
18 godina
odjavljen
Juka.sb kaže...

Kako rijesit bug u misiji kad sva trojica rade za fib? Znaci poslije blokade s smetlarskim kamionom..pobijem sve papane i odem po auto za bijeg i poslije tel razgovora kad se trebam prebacit na drugog lika u drugi auto igra se srusi...zna netko rjesenje? Tnx....

Mislim da će se svi složiti da bi trebao defragmentirati disk. To pomaže u svim slučajevima osim sa lošim amortizerima - onda samo intel procesor može srediti stvar.

Freak Show Inc.
18 godina
Grand Theft Auto V PC

Da samo prolistaš zadnjih par stranica vidio biš da je to pitanje postavljeno 654654354684684684684314354684768 puta...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 10:52 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Da samo prolistaš zadnjih par stranica vidio biš da je to pitanje postavljeno 654654354684684684684314354684768 puta...

To meni govoris?! Prvo na mobitelu mi je problem traziti...drugo ako ti se neda makar copy/paste nemoj ni govoriti..nit sam tebe imenom naveo...a pogotovo na poslu listati po netu...

18 godina
Grand Theft Auto V PC

I narabvno, odmah jebeno pametovanje!

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Juka.sb kaže...

Mislim da će se svi složiti da bi trebao defragmentirati disk. To pomaže u svim slučajevima osim sa lošim amortizerima - onda samo intel procesor može srediti stvar.

Tnx..to jedino nisam probao iako sumnjam da ce pomoci...probao sam 14.9...nove beta i omega...zasad mi najbolje rade uz omegu...na beti mi cesto izbaci na desktop kad koristim nisanjenje u autu i kad mjenjam likove i kad vozim auto sto brze idem to mi kao slow motion se dogadja....na omegi nemam tih problema..

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

I narabvno, odmah jebeno pametovanje!

Cek malo...si ti poceo ili ja? Iako ni to nije bitno...neg tvoj prek kurca komentar s 6483748849399...mogao si jednostavno rec imas rjesenje na 145 il 203...kojoj god vec stranici i sve 5 i super...samo sam pitao...jbt vise ne smijes nista ni pitat..a onda fuck i forum ako nemres nis pitat..isprika ostalima..neta trenutno nemam kod kuce..lapove prodao...meni nebi bio problem pastati...a da mi se neda nebi ni odgovarao...igra mi je predobra..konacno sam rijesio sve probleme oko settinga i sad me u ovoj misliji izje....ne znam vise sta da probam..i inace probam 1001 opciju prije nego pitam savjet jer mi nije tesko al kad ne ide...ne ide...

13 godina
Juka.sb kaže...

Uzmes bombu razneses se par puta i odes skip..

Finger Up :)
13 godina
neaktivan
Juka.sb kaže...
Friday kaže...
Juka.sb kaže...

Tnx..to jedino nisam probao iako sumnjam da ce pomoci...probao sam 14.9...nove beta i omega...zasad mi najbolje rade uz omegu...na beti mi cesto izbaci na desktop kad koristim nisanjenje u autu i kad mjenjam likove i kad vozim auto sto brze idem to mi kao slow motion se dogadja....na omegi nemam tih problema..

Kolega Friday ti je odlicno rekao! Prvo defragmentiraj disk. To ce svakako pomoci. Posto imas intel CPU ne bi trebao imati problema sa ovjesom na vozilima tako da je i to rijeseno.

Bas smo produktivni danas.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
protjeran

Juka ovo je dječiji forum, moraš shvatiti neke stvari :p

Uglavnom 3 puta ubij sebe (sticky bomb ili cime god hoces) i pojavit će ti se skip mission screen (space tipka) i to je to.

www.mmo-balkan.com
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Kolega Friday ti je odlicno rekao! Prvo defragmentiraj disk. To ce svakako pomoci. Posto imas intel CPU ne bi trebao imati problema sa ovjesom na vozilima tako da je i to rijeseno.

Bas smo produktivni danas.

Ako ni to ne uspije, uvaženi kolega TheThing predlaže da pokreneš neki RAM optimizer (to ti nije neki problem naći, šljašte reklame na sve strane, obično se zove Super Mega Giga Dildo RAM Optimizer Pro 2015 Black Edition NoSTEAM) da se ti bitovi malo bolje poslože jer ipak to Windowsi katastrofalno loše rade (jbt, upališ komp, odmah 2.5-3 GB zauzeto od 8GB, strašno!)

My name is Legion... For we are many!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakve vi gluposti pričate s optimizerima? To ništa ne valja, to su prevare.

Evo ti ovo

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
15 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Juka.sb kaže...

To meni govoris?! Prvo na mobitelu mi je problem traziti...

Da bar ja mogu igrat na mobitelu.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 12:04 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice