Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.401.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V PC
Sum_of_all_fears kaže...
Hrvek1909 kaže...
EDIT:

Moram unesti adresu i to.. Jesi stavio hr adresu ili brazilsku? Ak si brazilsku, jel mozes napisat koju?

Kako se vi ne znate snaći, to su čuda. Internet vam je valjda samo za fejzbuk, hebem li vas -.-

Fake Name Generator

Slazem se sa tobom , Google me naucio svemu . 

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako vi sa slabijim konfiguracijama vrtite igru, vidio sam da je netko stavio svoje iskustvo sa q8200 ili q9400, nisam sad siguran, ali nemogu naći post, uglavnom instalirao sam igru na drugi komp, ne ovaj iz potpisa, radi se o sljedećem:

q6600 OC 3.2Ghz

Gigabyte x48-DS4

8Gb DDR2 800Mhz

Sapphire 5770 Vapor-x 1Gb GDDR5 (ona je u rangu sa ati 4870...)

Windows 7 service pack 1 64Bit

To bi trebalo ići kao minimum iz system requirements-a za gta V, ali igra je jedva igriva, u zatvorenom prostoru imam oko 40-ak fps-a, na otvorenom dok vozim auto užasno šteka, fps varira od 21-32, postavke su sve na off i normal (najmanje) dx10, rezolucija 1920x1080, ali probao sam stavit i na 800x600 i ista stvar, čak je i fps isti, stavio sam zadnje AMD driver-e 15.4, malo su poboljšale stvar, ali i dalje šteka, defragmentirao sam disk, ne pomaže, jel bi taj fps trebao biti tako niski ili me nešto muči sa kompom, pa zato pitam ako netko ima sličan procesor, kako mu radi, koliko fps-a dobiva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Upravo sam skinuo update od 353 mb, zna li netko sto donosi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
BREITLING kaže...

jel tko pokusao kupiti sa green man gaminga sa brazilskim proxyem?

GMG GTA V

Takoder ima voucher za -20% , tako da igra izade 32 $.

meni ne zeli proci uplata sa paypalom,

svaki put greska cannot compute..

ako netko ima rjesenje nek javi !

LP

Također isto nemogu kupiti,probao sam zadržati holu i iskljuciti je kad se loginam, al isti vrag, nece ni kad je iskljucim ni kad je ostavim.Ako je netko uspio kupiti nek javi

17 godina
1BIT kaže...

Kako vi sa slabijim konfiguracijama vrtite igru, radi se o sljedećem:

q6600 OC 3.2Ghz

Gigabyte x48-DS4

8Gb DDR2 800Mhz

Uf, 5770 je jednostavno preslaba!

Pa vidi samo razliku između nje i kartice od 700 kuna - R7 250X, (7770)

To šta oni predlažu nekek 9800 kartice u minimlanim konfiguracijama je pizdarija!

Nećeš se naigrat sa time!

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Uf, 5770 je jednostavno preslaba!

Pa vidi samo razliku između nje i kartice od 700 kuna - R7 250X, (7770)

To šta oni predlažu nekek 9800 kartice u minimlanim konfiguracijama je pizdarija!

Nećeš se naigrat sa time!

Aha, Hvala, ma meni sa konfom iz moj pc radi bez problema, na ovoj 5770 se igra samo Age of empires III i World of tanks, za to je dobra, nego sam mislio isprobati, da vidim kako radi, ispada da u zatvorenom prostoru imam hrpu fps-a, a na otvorenom premalo i šteka, znači nije baš za vjerovati ovim system requirements-ima.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dali netko mozda ima objasnjenje zasto poslje svake misije, heista ili bilo cega fendovi/crew memberi, ukljucujuci i mene zavrsimo na razlicitim serverima?

To stvarno postaje frustrirajuce..igras pet minuta da bi sljedecih deset pokusavao uc u isti lobby -.-

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Eh taj heist dva puta sam prelazio ovaj dio sa demolitionom jel se jedan pametan s padaobranom spustio ravno u elisu helikoptera  Al dobro uspjeli smo :D.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Dali netko mozda ima objasnjenje zasto poslje svake misije, heista ili bilo cega fendovi/crew memberi, ukljucujuci i mene zavrsimo na razlicitim serverima?

To stvarno postaje frustrirajuce..igras pet minuta da bi sljedecih deset pokusavao uc u isti lobby -.-

Zato što niste bili na istom serveru kad ste ušli u lobby

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
1BIT kaže...

Kako vi sa slabijim konfiguracijama vrtite igru, vidio sam da je netko stavio svoje iskustvo sa q8200 ili q9400, nisam sad siguran, ali nemogu naći post, uglavnom instalirao sam igru na drugi komp, ne ovaj iz potpisa, radi se o sljedećem:

q6600 OC 3.2Ghz

Gigabyte x48-DS4

8Gb DDR2 800Mhz

To bi trebalo ići kao minimum iz system requirements-a za gta V, ali igra je jedva igriva, u zatvorenom prostoru imam oko 40-ak fps-a, na otvorenom dok vozim auto užasno šteka, fps varira od 21-32, postavke su sve na off i normal (najmanje) dx10, rezolucija 1920x1080, ali probao sam stavit i na 800x600 i ista stvar, čak je i fps isti, stavio sam zadnje AMD driver-e 15.4, malo su poboljšale stvar, ali i dalje šteka, defragmentirao sam disk, ne pomaže, jel bi taj fps trebao biti tako niski ili me nešto muči sa kompom, pa zato pitam ako netko ima sličan procesor, kako mu radi, koliko fps-a dobiva ?

Ja se na kompu iz potpisa igram bez problema, reza 1600x900, detalji normal(low), high(medium), s tim da su sve one dodatne džidamidže od teselacije,AO, naprednih sjena itd isključene. I radi mi bez štekanja, frame sam lockao na 35 da ne bude prevelike varijacije i to je to,tu i tamo padne ispod 30, ali rijetko.

E sad moja GTX-ica je dosta jača od te radeonke, znam jer sam ju imao prije pa kad sam uzeo gtx primjetio sam razliku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 17:21 (lobotomac90).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

meni skida opet neki patch (175mb)  (350mb)netko zna ocem se radi? il svi voze na jogurteku?za njih nema nis

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 18:00 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa izašao je novi patch, samo nisam nigdje našao što mijenja, a nisam ni skonto in game 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

nadam se fov slideru iz first person viewa jel ono je ocaj

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Svima updejtalo taj novi patch koji rjesava probleme sa CPU, samo meni nije updejtalo... Je li jos ima neko sa slicnim problemom, imam  igru na steamu.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Igram već dva dana igru bez ikakvih problema i onda mi se počelo događat ovo. Kako zašto zbog čega?

SVEMOGUĆI
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

molim evo ne zelim spammati temu ali gdje mogu kreditnom karticom kupiti GTA V (46-50 eura) po povoljnoj cijeni a da se netrebam zajebavati sa VPN-om

game.co.uk ne prima amex j* im pas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

nadam se fov slideru iz first person viewa jel ono je ocaj

Pa kaj nema FOV slider u camera settings ?

14 godina
neaktivan

evo ja sam ovdje kupio za 44€

13 godina
neaktivan
Runiks kaže...

evo ja sam ovdje kupio za 44€

a VAT si platio gdje god gledam se taj jebeni VAT mora platiti kad je ova usrana vukojebina od drzave clanica EU a ima 25% madafaking poreza

16 godina
neaktivan

Ti očigledno ne znaš kako se porez plaća?

Naravno da plaćaš VAT ako kupuješ u EU, a VAT je manji nego PDV, pa budi sretan dok još plaćamo VAT, a ne PDV.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Igram već dva dana igru bez ikakvih problema i onda mi se počelo događat ovo. Kako zašto zbog čega?

Si možda ugasio limiter za ram i prekoračio? 
Meni se to desi rijetko, ali samo tek od kad sam prekoračio količinu rama.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pa dobro, jesu oni jbno normalni ? kaj rade sa svim onim milijunima koje su zaradili od prodaje igre.

Izbace nekakav beskoristan update koji navodno mijenja neke nazive u igri (jezici, bla bla), i sad imam posvuda pop-up kada je u pitanja trava, isto vrijedi i za sjene. Kao da su smanjili "detail distance", ona kratko ošišana trava u gradu samo iskače kad prolaziš pored nje. I još gori framerate imam. Nisu popravili Self radio stutter, Online je i dalje isti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kaj mislite oce se uvijek moc nac za ispod 35 dolara na neki nacin? Bas gledam sad s tim brazilskim vpnom uzo bi si jos jedan iskreno xD

Sad imam prek steama kaj djelimo buraz i ja, al za 200 kn mozda uzmem i samo bas svoj.... Ako je to sad zadnja prilika

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Naravno da plaćaš VAT ako kupuješ u EU, a VAT je manji nego PDV, pa budi sretan dok još plaćamo VAT, a ne PDV.

kupio preko steama nabijem ovu drzavu na k*rac

jebemu m*jku meni je placa 500 eura a austrijancu koji isti posao radi ko i ja (građevina) 2000 eura

meni igra kosta 60 eura i njega isto kosta 60 eura dode mi da si prosipam mozak

rant over

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Si možda ugasio limiter za ram i prekoračio? 
Meni se to desi rijetko, ali samo tek od kad sam prekoračio količinu rama.

Jesam, ali već od samoga početka igranja. I tek mi se danas to počelo dešavat. Probao sam smanjit no isto je, tak da to nije problem.

El ima možda kakve veze sa hardom? Jer dok mi nestaju te texture, vidim da mi hard radi na 100%.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 19:09 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
njuska11 kaže...
Mitsuoka kaže...

kupio preko steama nabijem ovu drzavu na k*rac

jebemu m*jku meni je placa 500 eura a austrijancu koji isti posao radi ko i ja (građevina) 2000 eura

meni igra kosta 60 eura i njega isto kosta 60 eura dode mi da si prosipam mozak

rant over

Dobar si 100 eura veča od moje :)

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
14 godina
Grand Theft Auto V PC

[4/21/15] GTAV PC Patch 335.1 Notes

Players can no longer purchase more vehicles than their properties can store.
    Players can now launch a video card benchmark test from the main menu.
    Fixed an issue where facial features would not save correctly when transferring a character from Xbox 360 or PS3 and changing genders while editing the character's appearance.
    Fixed an issue where players could become stuck in the clouds when voting to quick restart the Humane Labs Heist.
    Fixed an issue where markers in the Rockstar Editor could not be deleted with the mouse.
    Fixed various audio recording issues with Rockstar Editor clips.
    Fixed an issue where the Yacht would not appear in some recorded Rockstar Editor clips.
    Fixed a rare issue where some Rockstar Editor clips could not be opened for editing.
    Fixed an issue where the GTAV Launcher would not display the correct amount of time remaining for file downloads.
    The Steam overlay has been moved to prevent it from covering up Launcher buttons.
    Fixed an issue where the game would not save your settings when restarting in some instances.
    Fixed a rare issue where the Steam version of the game would crash right after launching.
    Windows Media Player is no longer required to install GTAV. Instead, Windows Media Foundation will be required.
    Fixed an issue where the game would show the pause menu without player input.
    Fixed an issue where the max frame rate would be incorrectly low in rare cases.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozz, znam da nije mjesto ali evo ima ljudi koji bi igrali GTA5, a ja nemam dovoljno jak laptop izgleda za igranje...

Pa prodajem steam account sa GTA 5, CS:GO, CS:Source i L4D2

javite mi se u box ako ste zainteresirani!

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako netko prodaje GTA V Social Club verziju neka me kontaktira na PM, ne zanima me steam account.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jel tko primjetio da GTA5 launcher stvara memory leak, i to gadno, prvo sam mislio da je igra, no sve je ok sa igrom , zauzima nekih 1.5-2gb memory al mi memory ussage raste ko lud, onda skuzim da launcher puni memorju. 4gb mi se napuni i onda se pali pagefile i sve pocne stekat. kvragu i 4gb memorije.

ako se ide killat launcher u process manager igra ce se zagarantirano srusit u roku 5minuta.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice