Da li je netko radio reinstalaciju Windowsa? Igra mi je na D: disku, pa me zanima kak bi išla sama instalacija? Tnx!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema logike kad god idem upalit svoj radio padne mi fps... lel...
Nema logike kad god idem upalit svoj radio padne mi fps... lel...
Svašta vald ce jos koji patch izać ili update kakav, viš meni glazba se ne cuje dobro neke pjesme se okej cuju neke pretiho jedva da se cuju
I dalje je poanta bila jednostavna - ja, balkanac, udjem u strip bar a na meniju kebab. A vi nastavite pametovat.

Iskreno jos sam u fazi isprobavanja, tek sam sa steam verzijom dobio FPS counter pa mogu vidjeti kako se krece. Ali ono uglavnom mi se vrti na vise od 55 fps, sto je samo 5 fps manje od refresha monitora... Tako da, nek radije izgleda savrseno pa cu zrtvovat tih par fps. 40 mi je neki minimalni fps u zahtjevnim podrucjima, al npr tijekom voznje gradom se vrti oko 52-55, sto je dovoljno blizu 60.
Naravno najveci udar na performanse mi je MSAA (MFAA), ali je jednostavno previse bolji od FXAA (?) . Radije malo ispod 60 sa MSAA nego 60 lock sa FXAA.
Stvar navike ti je to... meni nimalo ne smeta igrati na 30 fps-a a da imam pc za 60 fps-a nemam.... Drugo je ako ti imaš dobar pc pa si se naviko na dobar framerate i onda ti logično izgleda glupo igrati na 35 fps-a.
Iskreno jos sam u fazi isprobavanja, tek sam sa steam verzijom dobio FPS counter pa mogu vidjeti kako se krece. Ali ono uglavnom mi se vrti na vise od 55 fps, sto je samo 5 fps manje od refresha monitora... Tako da, nek radije izgleda savrseno pa cu zrtvovat tih par fps. 40 mi je neki minimalni fps u zahtjevnim podrucjima, al npr tijekom voznje gradom se vrti oko 52-55, sto je dovoljno blizu 60.
Naravno najveci udar na performanse mi je MSAA (MFAA), ali je jednostavno previse bolji od FXAA (?) . Radije malo ispod 60 sa MSAA nego 60 lock sa FXAA.
Ti onda sve držiš na ultra, ili koji k?
radije cu imat ljepsu grafiku na 35-40 fpsa nego manje ljepsu na 50-60. meni glavno da igra ne steka i da lijepo izgleda, bas me briga kolko fpsa.
radije cu imat ljepsu grafiku na 35-40 fpsa nego manje ljepsu na 50-60. meni glavno da igra ne steka i da lijepo izgleda, bas me briga kolko fpsa.
ispod 60 na 60hz monitoru jest štekanje.
moving on.
Razlika izmedu 100 fpsa i 60 se kuzi...cini se mrvu glade ali isto tako odaziv igra veliku ulogu.
Brojka koja pokazuje 60 fps je average. Tu moze isto tako onda uc u cetiri framea dva od 85 i dva od 35....
Na kojim se sve stanicama vrti Weazel News?
ja mislim da moje oči neprimjete razliku između 40 i 60 fps-a....
morat ću malo bolje pogledat.....
Ali na konzolama su detalji losiji, tako da nemozes to usporedivat. Netko preferira igrati na boljim detaljima sa 40fps, a netko voli 60+fps na nizim detaljima. Dakako, idealno bi bilo imati 60+ na max detaljima, ali to 90% ljudi ne moze.
Ja sa svojom konfom igram sve max (grass quality na Very High), 1080p, MSAA 2x + MFAA u NCP-u, sve lockano na 40.7 FPS-a i ko Bog :)
sve fluidno za mene prljavog bivšeg konzolaškog seljaka :))
Na RSC izasao patch od 353MB, ja na steamu čekam da ga izbace
Jer nasao tko rijesenje za save game...
Na RSC izasao patch od 353MB, ja na steamu čekam da ga izbace
Super, jel se zna što popravlja ? nadam se da su fixali ono nestajanje autiju iz garaža u GTA Online-u!
Ti onda sve držiš na ultra, ili koji k?
Sve na max osim trave (High), teselacije (High) i MSAA Reflections (Off)
posto jogurt verzija vise ne radi cak ni sa novim crackom zanima me da li mogu saveove prebacit na org kada ga kupim?
Radi, trebas samo promijeniti datum kompa na datum prije 15.4.
I moze se prebaciti save, ja sam jucer to uradio - u svakom slucaju igra je dostojna investicija.
Ja imam 15 godina i molim vas balavce da se smirite!
Decki bit ce gorkog okusa u ustima kad vase mame budu zvale Pirata da vam odbanira accounte ...
Kupite igru.
Decki bit ce gorkog okusa u ustima kad vase mame budu zvale Pirata da vam odbanira accounte ...
hahahah.... vrlo šaljivo....
nema nitko od nas vjerovatno 12 godina...
amo sad nebit skroz off topic
jedno zanimljivo pitanje:
znači ja imam još 12 gb slobodno na ssd-u di mi je instalirana gta v
što vi mislite posto je li šanse da če se to sve popunit ako rockstar nastavi tim tempom pacheve izbacivat??
Ako nemas novaca, vozis bicikl, a ne krades tudje Audije, jelda?
Isuse stas se na ovom forumu nitko ne zna sprdat.... jadno
posto nemam novaca ajde mi molim te ti uzmi,kad svi vec nasao rijesenje
A imaš za 8-core CPU i grafu iz zadnje generacije?
ajde da vise nije hvala za 2 odgovora,a za ostale sta cu reci,ne znate za zajb. poz