Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.401.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li je netko radio reinstalaciju Windowsa? Igra mi je na D: disku, pa me zanima kak bi išla sama instalacija? Tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nema logike kad god idem upalit svoj radio padne mi fps... lel...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Ja vas uopce ne kuzim,zasto igrati ovakvu igru na 35-40 fpsa,pa zasto onda niste igrali na konzolama igru...decki igra je "gladna" gpu rendera,SMANJITE malo te postavke i zaigrajte normalan pc experience...
13 godina
neaktivan
Ja vas uopce ne kuzim,zasto igrati ovakvu igru na 35-40 fpsa,pa zasto onda niste igrali na konzolama igru...decki igra je "gladna" gpu rendera,SMANJITE malo te postavke i zaigrajte normalan pc experience...
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Nema logike kad god idem upalit svoj radio padne mi fps... lel...

Svašta vald ce jos koji patch izać ili update kakav, viš meni glazba se ne cuje dobro neke pjesme se okej cuju neke pretiho jedva da se cuju

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 11:24 (Moslavac.).
12 godina
odjavljen
chutac kaže...
Ali je i dalje izvorno tursko jelo, a Turska nije na Balkanu. 

I dalje je poanta bila jednostavna - ja, balkanac, udjem u strip bar a na meniju kebab. A vi nastavite pametovat.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
lazicki88 kaže...

Iskreno jos sam u fazi isprobavanja, tek sam sa steam verzijom dobio FPS counter pa mogu vidjeti kako se krece. Ali ono uglavnom mi se vrti na vise od 55 fps, sto je samo 5 fps manje od refresha monitora... Tako da, nek radije izgleda savrseno pa cu zrtvovat tih par fps. 40 mi je neki minimalni fps u zahtjevnim podrucjima, al npr tijekom voznje gradom se vrti oko 52-55, sto je dovoljno blizu 60.

Naravno najveci udar na performanse mi je MSAA (MFAA), ali je jednostavno previse bolji od FXAA (?) . Radije malo ispod 60 sa MSAA nego 60 lock sa FXAA.

15 godina
lazicki88 kaže...

Stvar navike ti je to... meni nimalo ne smeta igrati na 30 fps-a a da imam pc za 60 fps-a nemam....  Drugo je ako ti imaš dobar pc pa si se naviko na dobar framerate i onda ti logično izgleda glupo igrati na 35 fps-a. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
17 godina
odjavljen
Minneyar kaže...
lazicki88 kaže...

Iskreno jos sam u fazi isprobavanja, tek sam sa steam verzijom dobio FPS counter pa mogu vidjeti kako se krece. Ali ono uglavnom mi se vrti na vise od 55 fps, sto je samo 5 fps manje od refresha monitora... Tako da, nek radije izgleda savrseno pa cu zrtvovat tih par fps. 40 mi je neki minimalni fps u zahtjevnim podrucjima, al npr tijekom voznje gradom se vrti oko 52-55, sto je dovoljno blizu 60.

Naravno najveci udar na performanse mi je MSAA (MFAA), ali je jednostavno previse bolji od FXAA (?) . Radije malo ispod 60 sa MSAA nego 60 lock sa FXAA.

Ti onda sve držiš na ultra, ili koji k?

Freak Show Inc.
16 godina
lazicki88 kaže...

radije cu imat ljepsu grafiku na 35-40 fpsa nego manje ljepsu na 50-60. meni glavno da igra ne steka i da lijepo izgleda, bas me briga kolko fpsa.

13 godina
mar123 kaže...
lazicki88 kaže...

radije cu imat ljepsu grafiku na 35-40 fpsa nego manje ljepsu na 50-60. meni glavno da igra ne steka i da lijepo izgleda, bas me briga kolko fpsa.

ispod 60 na 60hz monitoru jest štekanje.

moving on.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Razlika izmedu 100 fpsa i 60 se kuzi...cini se mrvu glade ali isto tako odaziv igra veliku ulogu.

Brojka koja pokazuje 60 fps je average. Tu moze isto tako onda uc u cetiri framea dva od 85 i dva od 35....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Na kojim se sve stanicama vrti Weazel News?

Pot piss

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

ja mislim da moje oči neprimjete razliku između 40 i 60 fps-a.... 

morat ću malo bolje pogledat.....

brat od habs-a
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 11:59 (brat od habs-a).
11 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

Ali na konzolama su detalji losiji, tako da nemozes to usporedivat. Netko preferira igrati na boljim detaljima sa 40fps, a netko voli 60+fps na nizim detaljima. Dakako, idealno bi bilo imati 60+ na max detaljima, ali to 90% ljudi ne moze.

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 11:59 (alien20).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sa svojom konfom igram sve max (grass quality na Very High), 1080p, MSAA 2x + MFAA u NCP-u, sve lockano na 40.7 FPS-a i ko Bog :)

sve fluidno za mene prljavog bivšeg konzolaškog seljaka :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 12:09 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Na RSC izasao patch od 353MB, ja na steamu čekam da ga izbace

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Jer nasao tko rijesenje za save game... 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Na RSC izasao patch od 353MB, ja na steamu čekam da ga izbace

Super, jel se zna što popravlja ? nadam se da su fixali ono nestajanje autiju iz garaža u GTA Online-u!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 12:08 (AngryBird).
13 godina
Friday kaže...
Minneyar kaže...
lazicki88 kaže...

Ti onda sve držiš na ultra, ili koji k?

Sve na max osim trave (High), teselacije (High) i MSAA Reflections (Off)

toma20 kaže...

posto jogurt verzija vise ne radi cak ni sa novim crackom zanima me da li mogu saveove prebacit na org kada ga kupim?

Radi, trebas samo promijeniti datum kompa na datum prije 15.4. 

I moze se prebaciti save, ja sam jucer to uradio -  u svakom slucaju igra je dostojna investicija.

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja imam 15 godina i molim vas balavce da se smirite!

Freak Show Inc.

20 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
brat od habs-a kaže...

toma20 kaže...

Decki bit ce gorkog okusa u ustima kad vase mame budu zvale Pirata da vam odbanira accounte ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Nasao sam izvrsno rijesenje problema s aktivacijom i gubljenja saveova.

Kupite igru.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
18 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
brat od habs-a kaže...

toma20 kaže...

Decki bit ce gorkog okusa u ustima kad vase mame budu zvale Pirata da vam odbanira accounte ...

hahahah.... vrlo šaljivo.... 

nema nitko od nas vjerovatno 12 godina...

amo sad nebit skroz off topic

jedno zanimljivo pitanje:

znači ja imam još 12 gb slobodno na ssd-u di mi je instalirana gta v

što vi mislite posto je li šanse da če se to sve popunit ako rockstar nastavi tim tempom pacheve izbacivat??

brbrbs
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Ako nemas novaca, nemoj igrati.
Ako nemas novaca, vozis bicikl, a ne krades tudje Audije, jelda?
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
2 6 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Isuse stas se na ovom forumu nitko ne zna sprdat.... jadno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
toma20 kaže...

posto nemam novaca ajde mi molim te ti uzmi,kad svi vec nasao rijesenje 

A imaš za 8-core CPU i grafu iz zadnje generacije?

Freak Show Inc.

12 0 hvala 0
14 godina
Kako neznaju? Pa svi se sprdaju s vama
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
Grand Theft Auto V PC

ajde da vise nije  hvala za 2 odgovora,a za ostale sta cu reci,ne znate za zajb. poz

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 12:41 (toma20).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Kako neznaju? Pa svi se sprdaju s vama

hahahahha.... dobra! 

aj da nebude offtopic evo jedna slika od mene....

brbrbs
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 12:45 (brat od habs-a).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice