Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

Moram napomenuti KAKO JE OVA IGRA ODLIČNA¨!

Dugo nisam igrao igru u kojoj su likovi interesantni,pacing i priča odlicno napravljeni.

Stvarno je bilo predugo.

Vožnja je malo cudna,brzo se navikne covjek doduše...AL stvarno da bi rijec reko,a jos mi i radi sve na high i 60+fps 1080....

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Za sve one koje imaju krame od grafickih (kao ja) ne ocajavajte, da se igrati. Evo igram na GeForce GT 240 sa 512 MB memorije.

Maksimalna rezolucija je bila 800x600 i nikako da bude u fullscreenu, a igra se crashala kad god sam otvorio menu.

Da se to rijesi treba promjeniti "DX_Version value" u "0" i "Windowed value" u "2" u "settings.xml".

Igra tada koristi DirectX 10 i prozor bez rubova. Sad jos samo treba unjeti zeljenu rezoluciju u "settings.xml" jer igra kroz meni neci dati ni jednu drugu.

Onda samo prije pokretanja igre podesite desktop na tu rezoluciju i igra je u "fullscreenu".

Vsync je na half na svim slikama osim na zadnjoj gdje je iskljucen.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zašto ti je ovo ignore limits off?  

To ti je sad razvučeni 16:9 po širini? To je sve zdepasto. 

edit: a to je 16.10? A vidim da mi je čudno nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 1:19 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Ignore Suggested Limits --- kada je ta opcija uključena dozovoljava da staviš veće postvake nego šta po njihovom viđenju tvoja grafička može podržavat - po pitanju video memorije...

I u krivu su... Tipično...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 1:24 (doktor1).
11 godina
protjeran

Wtf? Settings je takav da koristi skoro duplo više rama nego što ti grafička ima? Grafička će ti crknut vjeruj mi.

www.mmo-balkan.com
17 godina
TheThing kaže...

Wtf? Settings je takav da koristi skoro duplo više rama nego što ti grafička ima? Grafička će ti crknut vjeruj mi.

13 godina
TheThing kaže...

Neće sigurno crknuti nego će GPU početi koristiti RAM umjesto VRAM-a. Kod Nvidije je to "TurboCache", a kod AMD-a "HyperMemory" tehnologija.

To će prilično usporiti renderiranje frameova jer je RAM za red veličine sporiji od VRAM-a, ali se igra ne bi trebala srušiti. Ne znam iskreno koliko su te tehnologije danas aktualne.

Nisam nikada bio u takvoj situaciji, možda netko zna više?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
doktor1 kaže...
TheThing kaže...

ko pušta ovak malu djecu sa ovakvim provalama na bug forum, "grafa će ti crknut, vjeruj mi", pa onda "ljudi defragmentirajte disk iskočit će gta 5 sa diska kroz prozor od milion fps'a", "kupio sam ssd i više nema stutteringa i dobio 800 fps'a", tužno i jadno tvrditi nešto bez nekih osnovnih temelja informatike. Evo molim TheThing'a i Gremlina da mi objasne relaciju procesa izmedju hard diska (ssd), procesora memorije i grafičke, odnosno šta se točno dešava kad klikneš 2x na gta5.exe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 1:39 (Cryogenic).
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

To ti je sad razvučeni 16:9 po širini? To je sve zdepasto. 

edit: a to je 16.10? A vidim da mi je čudno nešto.

Oops. Evo stavio sam na auto. Sad je dobar aspect ratio.

A za ignore cini se da nije bitno jer kopam po settings.xmlu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 1:50 (Alkaline).
11 godina
protjeran

Nisam znao za tu "tehnologiju", znaci da imam grafu od 512 mb i 64hb rama mogao bi sve na max? ^^

www.mmo-balkan.com
14 godina
odjavljen
Cryogenic kaže...
doktor1 kaže...
TheThing kaže...

ko pušta ovak malu djecu sa ovakvim provalama na bug forum, "grafa će ti crknut, vjeruj mi", pa onda "ljudi defragmentirajte disk iskočit će gta 5 sa diska kroz prozor od milion fps'a", "kupio sam ssd i više nema stutteringa i dobio 800 fps'a", tužno i jadno tvrditi nešto bez nekih osnovnih temelja informatike. Evo molim TheThing'a i Gremlina da mi objasne relaciju procesa izmedju hard diska (ssd), procesora memorije i grafičke, odnosno šta se točno dešava kad klikneš 2x na gta5.exe.

Ako neko nije u pravu i ne zna sta prica, ti nemas pravo da nekog ismijavas, vec ako nesto znas, probaj da objasnis nekom zbog cega on nije u pravu i kako ta stvar o kojoj se raspravljas treba da radi. Ljudi kao ti su najgori sloj ljudi, dizes ego na tudjem ne znanju i jos najnize sto neko moze napisati "djeca", mozda covjek nije dijete, a sta i da jeste, moze nesto novo da nauci, ali ti ga sputavas svojim debilnim egom.

Darko
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel normalno da mi se u malo dalje od lika u nedalekoj daljini vide jaggiesi/aliasing,uključen mi je FXAA,MSAA nije,većina postavki na high?

0 0 hvala 0
13 godina
lukaXXkralj kaže...

Jel normalno da mi se u malo dalje od lika u nedalekoj daljini vide jaggiesi/aliasing,uključen mi je FXAA,MSAA nije,većina postavki na high?

Izgleda da je. Ja imam sve na very high, MSAA isključen i opet ih ima. Oni se "uklanjaju" tako da se upali MSAA (u potpunosti nestaju tek na x8), ali to mogu jedino oni sa high end grafama

10 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ne moraš niti znati. 

Nego jel zna netko konkretno u igri kako da sa Trevorom pređem misiji sa onim kamp kućicama koji k... kada trebam polijepiti ili pobacati bombe a ne mogu ih kupiti nisu dostupne?

Jer dok to ne odradim ne mogu se valjda vratiti na Michaela i Franklina samo mi Trevor igra sad. 

Sticky bombe dobis, a ako ti ih ne prikazuje je mozda jer imas neko drugu vrstu bombi u meniju, to mjenjas na nacin da selektas oruzje pa stisnes tab i skrolas misem. Eventualno mos kucice razbit drugim bombama ili bacacem granata, al tad nisi stealth vise. Vjerojatno ih se moze srusit i tako da se zabis u njih vecim vozilom.

Pot piss
14 godina
neaktivan
lukaXXkralj kaže...

da ja sam probao sa fxaa ali previse me smeta. ostavio sam x 2 aa / sjene stavio na sharp+ high .. ima dropa kad se udje u zelenjavu ali nije vise toliko izrazeno.. 

xfact
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

"Cat fight"

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Looka kaže...

"Cat fight"

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja imam problem sa radio stanicama, stavim muziku u Documents/Rockstar Games/GTA V/User Music ali mi ne pokazuje Self Radio opciju u postavkama. Radi se o jogurt verziji update 1.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

izaso je novi update pa updateaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TheThing kaže...

Nisam znao za tu "tehnologiju", znaci da imam grafu od 512 mb i 64hb rama mogao bi sve na max? ^^

vjerovatno bi mogao...al ovisi i kakvo kuciste za komp imas ak je neko no name onda nis od fps boosta

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja sam isprobao jogurt. Igra mi se sviđa i radi mi zadovoljavajuće dobro. Sad se samo nećkam da li da uzmem box ili digitalnu verziju? S obzirom na svojih 10 mbps mislim da mi je možda box bolja solucija. Jel ima nešto u svezi sa box verzijom što bih trebao znati - nekakva dodatna zajebancija, ili nešto?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Imas. Moras gurat u player sto sa sobom povlaci fizicku aktivnost vecu nego kod klikanja "download".
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
Imas. Moras gurat u player sto sa sobom povlaci fizicku aktivnost vecu nego kod klikanja "download".

Imam troje djece - očito sam dobar u guranju...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ja sam isprobao jogurt. Igra mi se sviđa i radi mi zadovoljavajuće dobro. Sad se samo nećkam da li da uzmem box ili digitalnu verziju? S obzirom na svojih 10 mbps mislim da mi je možda box bolja solucija. Jel ima nešto u svezi sa box verzijom što bih trebao znati - nekakva dodatna zajebancija, ili nešto?

A daj Špelac jebo te pa stavi da skida. Koji box čovječe. Prije nego se okreneš izgubit ćeš jedan od 7 dvdova. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
ukay1000 kaže...

Imam troje djece - očito sam dobar u guranju...

mogo bi naucit i vadit...

https://www.g2a.com/r/mmarko
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

A daj Špelac jebo te pa stavi da skida. Koji box čovječe. Prije nego se okreneš izgubit ćeš jedan od 7 dvdova. 

Imam backup svih svojih bitnijih medija

Freak Show Inc.
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Koju god verziju uzeo nemoj zaboravit defragmentirat disk...

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mac1981 kaže...

mogo bi naucit i vadit...

Preksinoć jesam - sad moramo krečiti spavaću...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jbm, Nuuvem nikako da nabavi keyeve -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Igram jogurt verziju GTA, ali premalo mi RAM-a. Vi koji imate 4GB rama kako vam se ponasa igra. Kod mene igra vuce oko 2,3GB rama i lagga na bilokojim postavkama.

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice