Ljudi očete li vi mene shvatiti ozboljno ili ne to je na vama, mene zaboli.
Vi živite u ovom svijetu kao i ja...sa istim ljudima.
Tu sad s*****, pravite se neke face...a na TV-u kad čujete da je dijete ( djete moj k. 16-17 godina nadalje više nije dijete ) stavilo psu petardu u usta pa se zgražate.
Ja jednostavno nisam za takvu vrstu nasilja i fakat ne vidim potrebu za mačkama i psima u igri...ako su ih več stavili onda su mogli staviti da ih ne možeš udariti/ubiti.
Znači zbog osobnog iskustva te zgraža mogućnost da ubijaš životinje u igri,ali ti uopće nije problem (možda pretjerujem jer to nisi naglasio) to što ubijaš,gaziš,pališ,razneseš ili šta već ljude u ovoj igri,gdje su mogućnosti mnogobrojne.
Poput,recimo da budeš jedna od životinje pa malo istražuješ svijet.
Ili recimo da budeš jedan psihotičan glavni lik koji je toliko sjeban da je to teško opisati.
Ili da glavni lik ima psa sa kojim se igra ili ga vodi u šetnju. U neki park u pripizdini od kud mi se nije dalo vraćat nazad u kuću.
To je samo igra. Ako netko ima psihičkih problema i iživnjava se na životinjama mislim da mu baš neće neko zadovoljstvo pružiti GTA5. Prije možda onaj Virtual Deer hunter ili šta već.
Zapravo ne znam zašto ovo pišem jer je kolega dobro napisao : Razlikuješ ti virtualno od stvarnog? Jer,jebemu,onda smo svi psihopati jer ubijamo sve živou ovoj ili drugim igrama.
Kladim se da nisi igrao Carmagedon.