Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Cryogenic kaže...
alien20 kaže...
Cryogenic kaže...
alien20 kaže...

Stavio sam igru na ssd i puno brze se ocitava, ali nikakve druge razlike nema.

a trebalo bi bit neke razlike?

Onaj troll gremlin je pricao kako si ide kupiti ssd jer mu igra laga 

na kraju je i kupio i priča kako nije imao više stutteringa, placebo

Nije on sigurno nista kupio, trola cijelo vrijeme

14 godina
DiRT kaže...

Mene više muči kak vozit avion i ić gore dolje jer ne mogu. A sa helićem normalno preko numpada 2,4,6,8 brojevi dok avion nikako pa ni strelicama. 

Hmm ja kad sam vozio avion bila mi je kombinacija WSAD + NUM 5468 (Online)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
alien20 kaže...

trebaš defragmentirati ssd

Ma kakva defragmentacija SSD-a?!

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ljudi moji.. Ja nisam moga virovat kad san skinia igru da će radit.. no bome.... full hd rezz.. advanced graphics sve isključeno naravno, i sve na low(normal) i još nešto High...

Meni igra radi BEZ LAGGA... rijetko rijetko kad zna laggnuti. :S.. Skidam im kapu za ovakvu optimizaciju igre, svaka čast Rockstaru...

Primjećivam, da je igra gladna GPU-a.. VRAMA.. pošto mi je dostupno 1024 itekako sam zadovoljan.. jer baš izgleda "lijepo" i na mojim postavkama :D,

Nego ako netko može mi odgovorit na ovo...

Population density, population  variety, distance scaling ... što dobivam tim slajdovima kad ih pomaknem? da li to "ždere" fps ?. Uopće šta znače te stavke? Hvala.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

nekuzim ovo vozim auto i stisnem desni klik da cu pucat i naravno crasha se igra...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
toma20 kaže...

nekuzim ovo vozim auto i stisnem desni klik da cu pucat i naravno crasha se igra...

Ležim na kauču s kokicama u ruci i željno iščekujem koji će pokemon reći da kupiš igru.

www.mmo-balkan.com
15 godina
toma20 kaže...

jel ima netko problem da mu se crasha igra na misiji sa trevorom i labaratorijem na onoj farmi?

Meni cim krenem u potjeru za bajkerima sa trevorom nakon sto predjem most, propadnem kroz texture, i kuda god skrenem pokraj ili uz rub uvijek propadnem i nemogu dalje. ima netko ideju? Osim toga kad brzo vozim po gradu nekad se jako sporo ucitavaju ceste i zgrade. Nisam na ssdu i imam pentium K OC na 4.2GHz i r9 290.

15 godina
toma20 kaže...

Instaliraj zadnji update.

TheThing kaže...
toma20 kaže...

Ležim na kauču s kokicama u ruci i željno iščekujem koji će pokemon reći da kupiš igru.

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Po 13253525 put kad imate problema navedite koju verziju igre koristite (orginal ili .....), windows, imatel zadnje BETA drivere i popunite rubriku pod MOJ PC

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Lijep pozdrav, 

Imam i5 3570k i sapphire 7870 ghz oc edition (advanced graphic nisam dirao), a od ostalih psotavki vecinom sam stavljao na high te igram u full HD. Ponekad prilikom brze voznje kada naletim na guzvu u gradu malo padne fps sto se osjetsi, pa me zanima da li je to normalno?

Ovo je benchmark iz igre (s tim da sam tu texture stavio na v. high) :

Pass 0, 25.987705, 92.877518, 58.147579
Pass 1, 33.524200, 126.293076, 55.438877
Pass 2, 29.561445, 72.930305, 55.837799
Pass 3, 34.524624, 103.316040, 58.308849
Pass 4, 6.187357, 119.480789, 53.956013

Bilo tko?

15 godina
marinko666 kaže...
Romano kaže...

Ne rusi mi se nigdje i radi mi savrseno. Uopce nisam opasan,nego citam o igri,a 30 stranica budale kmece kako im ne radi piratska verzija igre. 

a do koje misije si dosao? ja sam na 40% igrice i dosad mi nije crashalo nego samo na zadnje 2 misije

rekao si da igraš piratsku verziju kako bi vidio jel dobra i onda ju kupio. kad ces to znati? kad pređeš 99%?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 1:18 (Ezio).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

AMD FX-8300 3,3Ghz
Gigabyte 970A-DS3P
Gigabyte R9 270 X OC 2GB
Ripjaws 2x4 GB RAM DDR3 1600Mhz

na ovome skroz lijepo ide, 45-60 fps, ovisi gdje, zna pasti malo ispod na travi, inace je u navedenim okvirima, postavke sve na very high, msaa 2x, fx ukljucen, texture mislim da su normal, jer da sam ih pojacao, ne bi bilo dosta 2GB VRAMA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Neznam dal sam jedini ali meni otkako je iznašao jučerašnji patch, konstantno mi se crasha igra ''Grand Theft Auto V Has stopped working'' :(

PS. evo nekoliko screenova s današnjih avantura

banda XCT banda XCT
Cool guys dont look at explosions Cool guys dont look at explosions
proslava proslava
izgleda da sam vidio micu-macu izgleda da sam vidio micu-macu
novi u kolekciji :D novi u kolekciji :D
car pr0n car pr0n
haa gaiiiiii haa gaiiiiii
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jutros kad sam dosao sa posla imao sam update na steamu od nekih 200MB  i onda prilikom pokretanja igre bili su mi cesti creshevi.Jedino u safe modu sam mogao da igram s tim da nisam smio povecati detalje odmah bi bio crash.Nakon toga sam  uradio update directx-a i dosad nisam imao nikakvih crasheva igra sad zasad radi normalno.Pa eto nadam se da ce ova informaciji nekome i pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

mjenjam sestru za proc grafu i jos 6 gb rama kojih je potrebno za pokrenuti ovo ponude pm

17 1 hvala 0
10 godina
Kolacic kaže...

mjenjam sestru za proc grafu i jos 6 gb rama kojih je potrebno za pokrenuti ovo ponude pm

Da vidim sliku, ak je jebozovna ja uzimam :D

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

AMD FX-8300 3,3Ghz
Gigabyte 970A-DS3P
Gigabyte R9 270 X OC 2GB
Ripjaws 2x4 GB RAM DDR3 1600Mhz

na ovome skroz lijepo ide, 45-60 fps, ovisi gdje, zna pasti malo ispod na travi, inace je u navedenim okvirima, postavke sve na very high, msaa 2x, fx ukljucen, texture mislim da su normal, jer da sam ih pojacao, ne bi bilo dosta 2GB VRAMA

Digni texture barem na high, od svih opcija one se najviše primjete a zahtjevaju skoro "samo" vram, sve ostale postavke možeš slobodno spustit na high, skoro nikakva razlika u prikazu. Također mislim da je msaa overkill za tu grafu ako igraš na 1080p.

17 godina
Scrappy kaže...

Neznam dal sam jedini ali meni otkako je iznašao jučerašnji patch, konstantno mi se crasha igra ''Grand Theft Auto V Has stopped working'' :(

Ja sam također doživio u zadnjih sat vremena 3 puta ovakav problem...zamrzne se igra i moram preko task managera izaći i napiše GTA 5 exited unexpectedley i social club mi bude logoutan. Ima li neko riješenje za to?Do sada sve dobro radilo.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Prvi video uz korištenje editora

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...
Scrappy kaže...

Ja sam također doživio u zadnjih sat vremena 3 puta ovakav problem...zamrzne se igra i moram preko task managera izaći i napiše GTA 5 exited unexpectedley i social club mi bude logoutan. Ima li neko riješenje za to?Do sada sve dobro radilo.

također sam i ja dozivio stopped working a i jos par njih sa kojima sma igrao . Popravit ce oni to 

17 godina
Kolacic kaže...

Ako je masina od zene evo nosi gtx 970 i 12gb hahahahha

Mexx
15 godina
alien20 kaže...
Cryogenic kaže...
alien20 kaže...
Cryogenic kaže...
alien20 kaže...

a trebalo bi bit neke razlike?

Onaj troll gremlin je pricao kako si ide kupiti ssd jer mu igra laga 

na kraju je i kupio i priča kako nije imao više stutteringa, placebo

Nije on sigurno nista kupio, trola cijelo vrijeme

šta nisam, sad bar više ne trebam trčat na wc dok mi se pali komp, već me noge bole od trčanja, a komp mi se upali za manje od 15 sekundi :) prezadovoljan sam

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 3:52 (Gremlin144).
15 godina
Kolacic kaže...

daj slike :D

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel radi ona fora kao sa originom da skopiram igru na drugi hard (da ne skidam opet kad rušim winse) pa počnem malo download i samo prebacim? 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kewin kaže...

Jel radi ona fora kao sa originom da skopiram igru na drugi hard (da ne skidam opet kad rušim winse) pa počnem malo download i samo prebacim? 

Radi, licno probao.

Darko
15 godina
Dali je netko imao problem da mu se igra ucitava ali se nezeli ucitati,odnosno pokrenem igru prijavi se na rockstar i igra se dalje ucitava ali nikako da pocne misija? Probao sam.izbrisati save ali nista, ima.tko kakvo rjesenje ??
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imao sam problem da mi je jedan dio mape falio, tamo Senora Desert i istocnije di su kamenolom i neka elektrana (?)... Uglavom ispostavilo se da su 2 file-a od onih u GTA folderu (ona koja imaju slova od a -w) bila nepotpuna/korumpirana (to sam provjerio nekim programcicem) pa sam ih izbrisao (meni su problem bili file V i T) i kad sam pokrenuo igru tada je opet njih 2 skinulo i sad radi kako spada. To pisem jer sam vidio na jubitu da dosta ljudi ima problem s texturama, a mozda nije do konfe. Kasnije napisem ime tog programa za komparaciju.

Edit: WinMD5Free.  winmd5.com

Pot piss
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 8:31 (Izba Gun).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Na kojim postavkama sa konfiguracijom koja je pod moj PC bi mogao igrati GTA V 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

sve na najslabije i još ti bi štekalo, ak defragmentiraš disk možda možeš i na malo većim al bu ti opet štekalo

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 9:10 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kakav disk?ljudi kaj vi konzumirate?

xfact
Moj PC  
5 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice