Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo,igra nam je sve bliže pa me zanima hocu li moci pokrenuti igru na 1680x1050 rezoluciji?Razmišljam o kupovini,no pošto mi je konfiguracija "onako",što vi mislite..

I naravno ako da,što mogu ocekivate od vizualnih ljepota ove igre..

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 16:52 (Gago4).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Gago4 kaže...

Evo,igra nam je sve bliže pa me zanima hocu li moci pokrenuti igru na 1680x1050 rezoluciji?Razmišljam o kupovini,no pošto mi je konfiguracija "onako",što vi mislite..

I naravno ako da,što mogu ocekivate od vizualnih ljepota ove igre..

Mislim da ce raditi, nece tebi rezolucija biti problem, jer ce igra vjerojatno biti vise cpu intensive (open world), ali taj i3 ima ht, pa vjerujem ce ce raditi solidno

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 17:03 (alien20).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jesu izašle minimum specifikacije? Vrtim sve nove igre normalno, ali nekako šta više gledam te trailere i slike sve mi se više čini da ću morat igrat na lowu

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Izvoli!

S ovom tvojom konfom pod MOJ PC bi moga igrat GTA V na High/Ultra jer Recommended postavke su slične kao tvoja konfa!

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Izvoli!

S ovom tvojom konfom pod MOJ PC bi moga igrat GTA V na High/Ultra jer Recommended postavke su slične kao tvoja konfa!

Hvala puno! Iako mi izgleda smiješno i nerealno, pogotovo minimum req, nadam se da ću stvarno moć igrat na high sa stabilnih 60 fps-a

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nadam se da ću MOĆ igrat, naravno bez štekanja :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Roko567

Ma zato i cekamo ovoliko da ga dobro optimiziraju, nezele napravit istu stvar ka sa GTA IV (bar se nadam). Nebrini, igriv je on i na 30 FPS-a. Sve konzole nove generacije pokrecu GTA V na 30FPS.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 17:31 (chrispy450).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
chrispy450 kaže...

Izvoli!

Hvala puno! Iako mi izgleda smiješno i nerealno, pogotovo minimum req, nadam se da ću stvarno moć igrat na high sa stabilnih 60 fps-a

Pa nemora biti 60fps, sta fali 40-50fps? Mislim da su recommended zahtjevi za high/ultra postavke, 1080p bez msaa i takvih zahtjevnih stvari. Naravno, ako kako treba optimiziraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 17:32 (alien20).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Samo da ne bude fps cap kao na San Andreasu ili da ga ne ograniče na 60.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ima gdje jeftinije od 40 eura da je moguće aktivirati preko stema 

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta-5-cd-key-compare-prices/#edition

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Od trailer-a mi se najvise svidja izgled automobila. Moze se reci da su svo ono polish vrijeme potrosili glancajuci lak automobila. 

Jel ima netko informaciju dali ce na PC verziji dodat jos pjesma na radio postajama? Citao sam o nekoj novoj stanici, ali ona me ne zanima...

Pot piss

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Izba Gun kaže...

Od trailer-a mi se najvise svidja izgled automobila. Moze se reci da su svo ono polish vrijeme potrosili glancajuci lak automobila. 

Jel ima netko informaciju dali ce na PC verziji dodat jos pjesma na radio postajama? Citao sam o nekoj novoj stanici, ali ona me ne zanima...

Da,preko 150 novih pjesama

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
11 godina
protjeran

ma siguran sam da budeš mogao dodavati svoje pjesme na radio stanicu, uvijek je tako.

optimizacija me jedino brine za igru, kad sam prvi put zaigrao gta 4 jedva sam imao 15 fps. kad je izašao patch 1.0.4. fps je poletio kao nasina raketa. nadam se da ovdje ne bude problema i da je neuspješna optimizacija bila razlog odgađanja pa su sad konačno sve ispolirali

12 godina
protjeran
Robocraft22 kaže...

ma siguran sam da budeš mogao dodavati svoje pjesme na radio stanicu, uvijek je tako.

optimizacija me jedino brine za igru, kad sam prvi put zaigrao gta 4 jedva sam imao 15 fps. kad je izašao patch 1.0.4. fps je poletio kao nasina raketa. nadam se da ovdje ne bude problema i da je neuspješna optimizacija bila razlog odgađanja pa su sad konačno sve ispolirali

Ma nece biti problema,imali su dovoljno vremena da je optimiziraju.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
10 godina
neaktivan
C4R3ON kaže...
Izba Gun kaže...

Da,preko 150 novih pjesama

A to ce bit ekskluziv za PC ili je to ona razlika izmedju NG i PS3/360? Hoce biti i novih skečeva na talk-stations-ima?

Dodavanje pjesma me ne zanima samo po sebi, volim vise kad se oni potrude nac neki novi bend, odnosno izvuc neke malo poznate.

Pot piss
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dali se isplati za 20ak eura uzeti jeftiniju rusku verziju? Koliko vidim nema teritorijalnih ogranicenja jos postavljeno osim da se nemoze u njemackoj kupiti link

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

100+ na gtx 970 / r9 290

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

moze link od minimalnih zahtjeva... i gdje je najbolje za kupiti? da uzmem sa steama ili?

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nekako mi to nije bas jasno kako jos nemamo gameplay PC verzije a igra izlazi za 12 dana.

1 0 hvala 0
16 godina
chutac kaže...
Samo da ne bude fps cap kao na San Andreasu ili da ga ne ograniče na 60.

GTA SA nije imao FPS cap (mogao si iskljuciti frame limiter da ti FPS bude veci od 25) ali problem je sto je GTA SA kao i svaki drugi GTA imao ekskluzivnih bugova s vise FPS-a na PC-u, tako da, nadam se samo da GTA V nece patiti od istih/slicnih problema.

Inace, malo mi je smijesno sto isticu "60 FPS experience" za PC, to mi lici kao na onaj konzolaski sindrom (MS vs Sony konzole odnosno svade oko toga je li igra u 30 ili 60 FPS-a). Za PC je normalno da igru mozes igrati s 1-120+ FPS-a (ovisno o hardveru kojeg imas), nema potrebe to toliko isticati, kao da zele navuci "console only" gamere na PC.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 19:02 (lovac82).
12 godina

Ja zaguglao trailer i gledam baš je dobar kad skužim to je onaj stariji trailer za next gen (XB1, PS4, PC). Ovaj novi trailer mi je ništa posebno.

Inače, mislim da će za PS4 razinu grafike i 60 fpsa trebat minimum gtx970 i neki dobar i5.

Edit: Sad ispada kao da otkrivam toplu vodu jer, preporučene postavke su i5 i 7870 (malo uspoređujem kruške i jabuke ali to je negdje kao PS4) i to vjerojatno za high na 30fpsa. Dakle za 60 fpsa high treba duplo jača grafa od 7870 ako gledamo nekom zdravo seljačkom logikom.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 19:20 (DeniZg).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam siguran da ću na svojoj konfiguraciji igrati sve na max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ja zaguglao trailer i gledam baš je dobar kad skužim to je onaj stariji trailer za next gen (XB1, PS4, PC). Ovaj novi trailer mi je ništa posebno.

Inače, mislim da će za PS4 razinu grafike i 60 fpsa trebat minimum gtx970 i neki dobar i5.

Edit: Sad ispada kao da otkrivam toplu vodu jer, preporučene postavke su i5 i 7870 (malo uspoređujem kruške i jabuke ali to je negdje kao PS4) i to vjerojatno za high na 30fpsa. Dakle za 60 fpsa high treba duplo jača grafa od 7870 ako gledamo nekom zdravo seljačkom logikom.

To i mene brine, ja imam bolju konfu od recommendeda a i dalje sam malo skeptičan...

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Roko, nemaš se zbog čega brinuti...

Nije GTA V neko "next gen čudo" kao što je to bio Crysis 2007 koji je doslovce cijedio tadašnja računala.

Nije da GTA V koristi 4k texture već max. 2048x2048 texture, sama vegetacija koristi Spriteove (recimo nakon cca 75m model se ne prikazuje 3D nego 2D što znatno ubrzava rad) a i nije baš neke kvalitete i density je skroman.

Pogledaj samo kratku usporedbu geometry-a i textura:

GTA V (zumiraj dolje lijevo)

Crysis

Očekujem dobru optimizaciju, imali su vremena i više nego dovoljno.

Moj PC  
15 0 hvala 3
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Mene samo iznenaduju komentari na fejsu PC master race,4k blabla realno koliko ce ekipe gejmati u 4k na 60 fps ?
Takav PC dode nemalih 10000 kn za ugodno igranje pri toj rezoluciji,da ne pricamo o monitoru.

Vecina ce igrati na full HD eventualno uHD.

Ja sam probao na Watch Dogs na integrusi HD 4600 i isla je u 30-40 fps na low,bas me zanima hoce li gta V uspjeti izgurati hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Mene samo iznenaduju komentari na fejsu PC master race,4k blabla realno koliko ce ekipe gejmati u 4k na 60 fps ?
Takav PC dode nemalih 10000 kn za ugodno igranje pri toj rezoluciji,da ne pricamo o monitoru.

Ja sam probao na Watch Dogs na integrusi HD 4600 i isla je u 30-40 fps na low,bas me zanima hoce li gta V uspjeti izgurati hehe

briga mene za 4k, najveća prednost pc verzije igre u odnosu na konzole su modovi. bit će ih mali milijun i samo će dodati igri još više zanimljivih stvari. konzole o tome mogu sanjati

16 godina
Robocraft22 kaže...
doky01akablava kaže...

briga mene za 4k, najveća prednost pc verzije igre u odnosu na konzole su modovi. bit će ih mali milijun i samo će dodati igri još više zanimljivih stvari. konzole o tome mogu sanjati

Slazem se definitivno,zato se i ja vracam PC verziji cim prije :)

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imali su vremena za ispolirati i četvorku pa su kurac napravili...

(Držim fige da je igra optimizirana i da će me na kraju iznenaditi, zbillja se nadam tome, ali da ću uletiti glavom prvo, pa da napravim preorder, to nema šanse.)

Nije više Rockstar što je nekad bio....a možda nikad nije ni bio, već je sve to samo u mojoj glavi.... support za igru im je u banani, prođe par godina, kupim novu grafu i četvorka se zaključa na low postavke.

Onda moram ići petljati po commandlineu da uključim sve kak spada, a igra fino prducka na 20 FPS-a jer je gladna ama baš svega, DRM neću ubacivati u diskusiju, samo ću ga napomenuti, da se ne zaboravi.

Da ne govorim kako smo zadnja rupa na sviralu i uvijek moram čekati...

Trojke nemaju support za widescreen... daj molim te... izbace igru na steam i ne mogu potrošiti par sati za najosnovniji fix. (Ajde dobro, moglo je biti još gore pa da moram windows XP instaliravati samo zbog trojke.)

4K? To će igrat onih 1% tatinih sinova. Uostalom ne kužim čemu pomama za 4K kad scaling teksta ne valjda i ne može se ništa pročitati. Prije bi si nabavio ultrawide...

Modovi su odlični, još kad bi rockstar htio izdati toolse i support za modove gdje bi nam kraj bio....

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 22:20 (Mirogamemasta).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Odlican trailer,lijep soundtrack zelim da preorderam novac je na Steamu vec,ali ne mogu sa GTA 4 su me opekli sa first day buy...cekat cu prve dojmove najvise zbog optimizacije.

1 0 hvala 0
14 godina
Robocraft22 kaže...

Bas to. Daj mi novi SAMP i vec vidim kako gubim sate igrajuci se.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice