Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.407.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Svaka čast za elaborat al ne znam ko će to čitat hahaha

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

procitano :)

neg imam pitanje ,frend kupio malome gta5 sa brazilske nuuvem stranice (neko mu rekao da je tamo jeftinije)

i sad ga hebe sto nema key ,ni za steam ni rockstar klub

je li to normalno ili ??

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

Svaka čast Lovac82.

Kad bi svi pisali ovako konstruktivne i korisne postove, umjesto da trolaju i vrijeđaju, ovaj forum bi bio neizmjerno bolji.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 10:54 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Odlican post lovac , arhivirao sam ga ;)

Nikad nisam tocno znao kako ta scena funkcionira ali ovaj post je dosta toga razjasnio

0 0 hvala 0
14 godina
zmaz kaže...

procitano :)

neg imam pitanje ,frend kupio malome gta5 sa brazilske nuuvem stranice (neko mu rekao da je tamo jeftinije)

i sad ga hebe sto nema key ,ni za steam ni rockstar klub

je li to normalno ili ??

Key s nuuvem.a nije za Steam vec za RSC. Uglavnom brazilci salju keyeve par dana pred izlazak same igre. 

No ono sto mene jos uvijek dobija od kupnje GTA s nuuvem.a je cinjenica da se jos uvijek ne zna hoce li biti kakvih regijskih restrikcija ili ne. 

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako ne pise ispod crvenim slovima da ima restrilkciju onda nece bit. Ako naknadno stave bude sigurno osigran povrat love

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ako ne pise ispod crvenim slovima da ima restrilkciju onda nece bit. Ako naknadno stave bude sigurno osigran povrat love

Nije jos stavljeno jer R jos nije odlucio hoce li biti regijski zakljucano ili ne. Tako sam barem procito na redditu.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jeste li culi za downgrade koji je dosao s 1.08 patchem za current gen console (PS4/X1):

http://www.worldsfactory.net/2015/03/26/gtav-next-gen-received-major-downgrade-1-08

http://www.mweb.co.za/games/ViewNewsArticle/tabid/2549/Article/18917/GTA-V-graphical-downgrade-Planned-or-developer-oversight.aspx

Kao da su htjeli downgrade-ati grasfiku na konzolama kako bi PC verzija izgledala jos bolje u odnosu na PS4/X verziju hmmm. Cudno je da su downgrade-ali pola grafickih postavka na konzolama tek tako kako prakticki kazu "slucajno/zabunom" hmm

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 16:47 (lovac82).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Jeste li culi za downgrade koji je dosao s 1.08 patchem za current gen console (PS4/X1):

Pa neka su napravili downgrade...Itako zadnjih godina, većinom od ljudi koji se igraju na konzolama slušamo kako "grafika nije bitna"... Nevidim razlog bunjenja PS4/X1 korisniika kojima "grafika nije bitna" za ovaj downgrade...

Ili im je prezentacija ipak bitna.... Neznam... 

I onda izađu Driveclub i Order i krene opće svršavanje na grafiku koja čak i u recenzijama ulazi pod onaj PLUS "+" dio...

I onda opet izađe neka igra koja u PC verziji izgleda bolje te krene priča da grafika nije bitna...

80% interneta:

Izađe multiplatform koji naravno na PCu izgleda bolje - "buuu jebeš grafiku, bitna je igrivost bla bla bla; reatridarni PCMASTERRACE samo gleda grafiku"

Izađe ekskluziva za PS4 sa odličnom prezentacijom - "ajme kakva grafika, grafika totalno pridodaje atmosferi bla bla bla"

Smješno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 17:10 (doktor1).
12 godina
lovac82 kaže...

http://www.worldsfactory.net/2015/03/26/gtav-next-gen-received-major-downgrade-1-08

http://www.mweb.co.za/games/ViewNewsArticle/tabid/2549/Article/18917/GTA-V-graphical-downgrade-Planned-or-developer-oversight.aspx

Kao da su htjeli downgrade-ati grasfiku na konzolama kako bi PC verzija izgledala jos bolje u odnosu na PS4/X verziju hmmm. Cudno je da su downgrade-ali pola grafickih postavka na konzolama tek tako kako prakticki kazu "slucajno/zabunom" hmm

Nema veze, ta igra je već davno odigrana na konzolama.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 17:29 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Cekam igru vec dosta dugo, i nije me briga koliko ce kostat jer uzimam definitivno i mislim da necu zazaliti pare.

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Sta vi konzolasi uopce raditi ovdje?Gubite se u onu svoju GTA 5 temu i stfu.

19 3 hvala 3
11 godina
neaktivan

8 1 hvala 3
11 godina
neaktivan

nema do pc-a brate mili :)

13 godina
neaktivan

Pc

Nuff said

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Sta to sad ispada, da konzolasi nemaju PC?

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ne.Moj komentar je usmjeren onim butthurt konzolasima koje tvrde da je njihova konzola od 3000kn bolja i jaca od 10000kn PC-a.Trollaju ovdje bezveze.Nek pricaju o PC verziji ili nek se gube.

2 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ne.Moj komentar je usmjeren onim butthurt konzolasima koje tvrde da je njihova konzola od 3000kn bolja i jaca od 10000kn PC-a.Trollaju ovdje bezveze.Nek pricaju o PC verziji ili nek se gube.

Daj ne budi smijesan :D konzola se apsolutno nikad nece moci mjeriti sa pc-em, jer u biti konzola sluzi samo za gaming dok je pc ajmo rec multi tasker... s tim da pc uvijek mozes nadograditi sto u konzolama nije slucaj :)

A sto se tice cijene, ja sam za 3500 kn slozio konfu iz -moj pc- s tim da sam nakon mjesec-dva uzeo r9 270x za 900kn, sveukupno 4400kn za pc koji pojede svaku konzolu, pa se vi konzolasi mislite :D

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Najsmjesnije od svega je sto oni stvarno to i misle.Toliko su butthurt da je to nevjerojatno.Ja osbno ne patim previse na grafiku.Lijepo je naravno kad je u igre i grafika lijepa,ali to nije najbitnjije.Uvijek sam bio uz PC zbog silne kolicine igara koje ima i zato sto je on zapravo jeftiniji.Konzolasi sigurno imaju PC barem od 2500kn.Da su dodali jos tih 3300kn koje su potrosilu na konzolu u taj PC imali bi super komp.

0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Najsmjesnije od svega je sto oni stvarno to i misle.Toliko su butthurt da je to nevjerojatno.Ja osbno ne patim previse na grafiku.Lijepo je naravno kad je u igre i grafika lijepa,ali to nije najbitnjije.Uvijek sam bio uz PC zbog silne kolicine igara koje ima i zato sto je on zapravo jeftiniji.Konzolasi sigurno imaju PC barem od 2500kn.Da su dodali jos tih 3300kn koje su potrosilu na konzolu u taj PC imali bi super komp.

ne patim ni ja na grafiku, samo volim da mi sve glatko ide i to je to, ali eto bilo bi smijesno kupiti konzolu za gaming, i onda opet kupis pc jer ti jednostavno treba... doslovce nisam vidio kucanstvo bez pc-a. tako da sto se mene tice uvijek je bolje imati pc... i za gaming i za osobne potrebe.

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Potpis.

1 1 hvala 1
16 godina
doktor1 kaže...
lovac82 kaže...

Pa neka su napravili downgrade...Itako zadnjih godina, većinom od ljudi koji se igraju na konzolama slušamo kako "grafika nije bitna"... Nevidim razlog bunjenja PS4/X1 korisniika kojima "grafika nije bitna" za ovaj downgrade...

Ili im je prezentacija ipak bitna.... Neznam... 

I onda izađu Driveclub i Order i krene opće svršavanje na grafiku koja čak i u recenzijama ulazi pod onaj PLUS "+" dio...

I onda opet izađe neka igra koja u PC verziji izgleda bolje te krene priča da grafika nije bitna...

80% interneta:

Izađe multiplatform koji naravno na PCu izgleda bolje - "buuu jebeš grafiku, bitna je igrivost bla bla bla; reatridarni PCMASTERRACE samo gleda grafiku"

Izađe ekskluziva za PS4 sa odličnom prezentacijom - "ajme kakva grafika, grafika totalno pridodaje atmosferi bla bla bla"

Smješno...

Ma shvacam ja sto govoris ali mnogi su isto tako ipak svjesni cinjenice da hardver u konzoli ne mogu nadograditi i da PC multiplatform igre mogu izgledati puno bolje (ako je to zelja developera), medutim, ekskluzive mogu ljepse izgledati (nista cudno s obzirom da 1st i 2nd party developeri imaju fokus na jednoj platformi s fiksnim hardverom i usko suraduju s tvorcima npr. PS4 konzole tako da prakticki znaju sve pojedinosti samog hardvere sto naravno rezultira optimiziranijim igrama). No, bez obzira na to, kada znas da je nesto moguce na nekoj odredenoj platformi i kada nakon toga vidis downgrade, normalno je da ces se pobuniti.

Grafika nije mozda od presudne vaznosti kako god okrenes ali logicno je da cemo svi ocekivati bolju grafiku u odnosu na proslu generaciju (5-7 god starije konzole) odnosno za igre koje ciljaju na "real life like style" graficku prezentaciju. Na stranu konzolasi/pisijasi, izdati patch kojim downgrade-aju stvari bez razloga je sramotno za bilo kakve developere bez obzira na to radilo se to o konzolaskoj ili PC verziji (bilo je vec downgrada i za razne PC igre). Sto se tice ovih "izgubljenih" konzolasa i opcenito vise manje svih razvikanih review site-ova (ne odnosi se samo na takve debilne review-e), bolje ne komentirati jer bi se stosta dalo napisati o tome (cijela jedna knjiga).

IvanDado kaže...

Ne spadam u tu kategoriju (console only gamera) ali ako cemo ici tom logikom, pa isto tako mozemo reci, sto su PC gameri radili u staroj/orginalnoj GTA V temi i to pod "PC" podrubriku kada je igra tada u to vrijeme bila najavljena iskljucivo za PS3/360 konzole?!?!?!?

Zar to nisu dvostruki standardi?

Inace, kako je krenulo u zadnje vrijeme nazalost, da igra nije ostvarila dobre prodajne rezultate na konzolama verzija za PC mozda nebi bila niti najavljena. Prodana je u preko 47 mil primjeraka za konzole (od toga 8-9 mil za current gen console) tako da, mozemo svi mi zapocinjati/sudjelovati u kojekavim  "flame warovima" ali brojke ne lazu i cinjenice su tu, R* ocito voli konzole jos od dana kada je predstavljen GTA 3 (ne samo kada je u pitanju GTA serijal, isto vrijedi i za RDR, Midnight Club serijal, najavljeni Agent koji je/bi trebao doci za PS konzole, nije otkazan odnosno nema sluzbene potvrde).

BTW ekskluzivno pitanje za milijun dolara:

Je li bolje podrzati sada GTA V PC verziju (recimo da svi kupimo igru, da se zalazemo za sto manje piratsvo) ili je bolje kazniti R* zbog toga sto godinama na neki nacin blate PC gaming community zbog odgoda (jos od GTA3), ekskluzivnog konzolaskog sadrzaja (igre) i zbog loseg GTA IV porta? Osobno ne znam odgovor na ovo pitanje zato sto ne znam sto je gore. Moze se igra za PC prodati u preko 100 mil primjeraka ali nam to svejedno ne garantira da ce nekada GTA VI doci prije za PC ili barem u isto vrijeme kada i verzija za konzole, a ako ih ne podrzimo, opet ce sr** po piratima i PC gameri koji koriste legalan softver ce biti zakinuti zbog necije takoreci gluposti.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 19:18 (lovac82).
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta je sa onim šta je rekao da danas ide live stream?!

Battlelog: Ratkapa16

1 0 hvala 1
16 godina
Gago4 kaže...

šta nije reko 31.?

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Niko im ne brani da budu tu,ali onda nek nas postede svojih console master race ()  sranja jer su ipak u PC temi.

1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Gago4 kaže...

šta nije reko 31.?

Ma jeste samo sto je protjeran sa bug foruma, tako da nista od stream-a :)

17 godina
lovac82 kaže...

BTW ekskluzivno pitanje za milijun dolara:

Je li bolje podrzati sada GTA V PC verziju (recimo da svi kupimo igru, da se zalazemo za sto manje piratsvo) ili je bolje kazniti R* zbog toga sto godinama na neki nacin blate PC gaming community zbog odgoda (jos od GTA3), ekskluzivnog konzolaskog sadrzaja (igre) i zbog loseg GTA IV porta? Osobno ne znam odgovor na ovo pitanje zato sto ne znam sto je gore. Moze se igra za PC prodati u preko 100 mil primjeraka ali nam to svejedno ne garantira da ce nekada GTA VI doci prije za PC ili barem u isto vrijeme kada i verzija za konzole, a ako ih ne podrzimo, opet ce sr** po piratima i PC gameri koji koriste legalan softver ce biti zakinuti zbog necije takoreci gluposti.

Rockstar je bezobrazan!! Bez ikakve dilieme!

Već sam pisao kako je ova igra u PC verziji morala izaći kada i za X1/PS4! Nije izašla samo radi prodaje! U to sam siguran 99%!

A ta peglanja igre mogu objesit mačku o rep!

Nisam neki ludi fan ove franšize, ali da sam kojim slučajem napravio preorder kada je najavljena PS4/X1/PC verzija i da me ovako dugo vuku za nos radi poboljšanja prodaje verzija za konzole preorder bi likvidiro momentalo! Naprotiv nebi igru ni kupio, a ako bi, uzeo bi je na nekom sniženju jer ovo je bahato i bezobrazno od strane Rockstara!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 19:22 (doktor1).
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

LOL.Reko je 29.3 u 22 sata  

1 2 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

ma da? moj laptop je koštao skoro 10000 kn. da sam dodao jos 3300 kn koliko sam dao za konzolu, imao bih dva i pol super kompa. ali ne da mi se igrati na kompu...

Potpis!
11 godina
IvanDado kaže...

LOL.Reko je 29.3 u 22 sata  

Još 3 sata!!!!!!

Battlelog: Ratkapa16
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice