Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

poruka: 453
|
čitano: 141.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
17 godina
protjeran

Ja tek prekjuče instaliro GTA... Kupio u Algoritmu ko obično! Igra sve 5!Cool Probao malo igrat i benchmark napravio da vidim najprije ako ide sa mojom konfom na very high kad ono 44,xxx FPS-ova. Malo igrao i jako lijepo izgleda samo nis još na MP

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
stoncin3 kaže...

Ja tek prekjuče instaliro GTA... Kupio u Algoritmu ko obično! Igra sve 5!Cool Probao malo igrat i benchmark napravio da vidim najprije ako ide sa mojom konfom na very high kad ono 44,xxx FPS-ova. Malo igrao i jako lijepo izgleda samo nis još na MP

Kupio si Episodes from Liberty City u Algoritmu?

BTW, Kontaktirao sam SophosLab... Epizode će kod njih kasniti zbog nereda u zračnom prometu, što vam je možda već i poznato ovih dana tako da će vjerojatno igru dobiti krajem ovog tjedna ako ne tek idućeg.

17 godina
protjeran

Sry ako neznam, ali piše mi GTA4 i na učitavanju igre Liberty City i još neš =) sry ak sam fulo temu:S I da mogu birat oču igrat GTA4 ili taj Liberty city...? ja neznam ako je to episodes u igri (heh mis da nije...), ali sam vidio tamo da tako piše

16 godina
stoncin3 kaže...

Sry ako neznam, ali piše mi GTA4 i na učitavanju igre Liberty City i još neš =) sry ak sam fulo temu:S I da mogu birat oču igrat GTA4 ili taj Liberty city...? ja neznam ako je to episodes u igri (heh mis da nije...), ali sam vidio tamo da tako piše

Izgleda li omot ovako?

http://www.videogamesblogger.com/wp-content/uploads/2009/11/grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city-box-artwork.jpg

17 godina
protjeran

Nop. Izgleda sam fulao temu...=(

16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Rockstar Games ne želi previše ulagati u PC verziju igre zbog prevelikog piratstva i slabe prodaje PC igara. Eto vam odgovora na sve.

Da Cockstar Games redovno napravi igru za PC, dakle optimizovanu, ispoliranu, da ne zahteva gluposti kao što su IE8 i ostalo a pri tome da ne nabaci cene od 40tak evra ja bih je rado kupio!

Ni Bully je isto poznat kako je dobro optimizovan.

Prvensteno piraterija cveta na Balkanu zbog ekonomske situacije. Ali ipak mislim da kada bi GTA stajao nekih 20tak evra kupio bi.

Briga me kakva će kutija biti. Od mene može i reciklirana. Važno je da bude igriva i da kada platim 50 evra za nju da ne moram dati još duplo više para na ojačavanje konfiguracije da bi mi kako tako radila.

Priča je super, i verujem da sve to lepo radi na konzolama. Ali da im je izgovor piraterija zašto neće da srede PC verziju pa to je već bezobrazluk.

Dobra igra pobeđuje i piratluk.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...
stoncin3 kaže...

Kupio si Episodes from Liberty City u Algoritmu?

BTW, Kontaktirao sam SophosLab... Epizode će kod njih kasniti zbog nereda u zračnom prometu, što vam je možda već i poznato ovih dana tako da će vjerojatno igru dobiti krajem ovog tjedna ako ne tek idućeg.

Dobit će oni igru najvjerojatnije sutra ili preksutra,igra je u hrvatskoj samo čeka distribuciju

15 godina
protjeran
@robisierra-potpuno se slazem, ja nisam imao ni najmanji trzaj a igrao sam na max postavkama a imam kantu od graficke- nVidiu 98 00 GT

@minoza-lol igra je totalno optimizirana, neznam po cemu ti zakljucujes da nije, da mozda nemas kanturinu od kompa? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrrow kaže...
@robisierra-potpuno se slazem, ja nisam imao ni najmanji trzaj a igrao sam na max postavkama a imam kantu od graficke- nVidiu 98 00 GT

@minoza-lol igra je totalno optimizirana, neznam po cemu ti zakljucujes da nije, da mozda nemas kanturinu od kompa? :)

Facepalm...

Neću ti dati TD vidim da si novi ali možda bi trebao razmisliti drugi put prije nego brzopleto postaš. Za početak trebao bi proučiti šta znači riječ optimizacija te pročitati nekoliko postova vezano za to i samu ekspanziju za GTA. Možeš pogledati i na drugim forumima komentare drugih ljudi.

Nadalje, ne sjećam se da sam koristio izraz neoptimizirana mada ova ekspanzija skupa sa cijelom igrom spada u tu kategoriju već sam rekao da sam razočaran jer još uvjek nije ispolirana.

Također objasnio sam da igra unatoč velikom broju FPS-a konstantno trza što je krajnje neobično i nisam jedini sa ovim problemom, a ti to protumači kako god želiš. Nadalje, ne bih rekao da mi je konfa uzrok problema. Tim više što mi GTA radi daleko bolje, razumiješ?

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 17:58 (Minoza).
16 godina
Jackal kaže...

Dobit će oni igru najvjerojatnije sutra ili preksutra,igra je u hrvatskoj samo čeka distribuciju

Hvala ti na ovoj informaciji. ;D

17 godina
neaktivan

Stvarno, ne mogu se složiti ni s navodim da je igra super optimizirana niti da je užasno optimizirana. Jednostavno, svatko ima drugačije poglede na pitanje optimiziranosti...Ja s svojom konfiguracijom igram GTA IV na 1680x1050 s medium postavkama, igra ne trza i sasvim je ok igram. I ne treba mi više. Ionako GTA IV nije tu da uživamo u grafici. Ako se netko žali da mu ELC ne radi na rezolucijama većim od 1920x... i max postavkama i ne prelazi preko 60fps i onda kaže da je igra loše optimizirana, njegov problem...Za sve ostale ELC će biti igra koju će igrati zbog priče i ostalih kvaliteta, a ovi u manjini će se i dalje žaliti...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Molim Vas da tko god nađe ili kupi Episodes from Liberty City u nekoj našoj trgovini neka javi ovdje. Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nist ne kontam, evo jucer instalirao EFLC, detalje postavio iste kao i na gta IV, znaci vecinu na medium ponesto na high, i dobim oko 23 fpsa, dok na gta IV dobim cca 33.

Ali !

EFLC mi uopce ne lagga nit steka ni nista, doslovno leti s 23 fpsa, dok je gta IV stekao s 33.

Jbt kaj su napraviliNeodlučan

/\Lying on my bed, thinking were to die, or to mastrubate/\
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi skinuo igricu odlicno radi sve najbolje mogu reci o njoj cak cigaretu dignes i bacis na nekog i pusit mozes igrica fenomenalnaaaaaa Smijeh  sada prelazim balland of gay tony carskooo

Nikša_computer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robson kaže...

Nist ne kontam, evo jucer instalirao EFLC, detalje postavio iste kao i na gta IV, znaci vecinu na medium ponesto na high, i dobim oko 23 fpsa, dok na gta IV dobim cca 33.

Ali !

EFLC mi uopce ne lagga nit steka ni nista, doslovno leti s 23 fpsa, dok je gta IV stekao s 33.

Jbt kaj su napraviliNeodlučan

a meni šteka i sa 35 ponekad...

16 godina

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

e ljdu imam jedno pitanje ...install osam igricu ........sve super je railo i iskljucio sam grais filter i pocelo mi je stekat kako da opet to stavim natrag i jel netko mozda zna kako kupiti igricu preko game.co.uk i kada otprilike stize,,,,,,,?????

16 godina
eflc kaže...

e ljdu imam jedno pitanje ...install osam igricu ........sve super je railo i iskljucio sam grais filter i pocelo mi je stekat kako da opet to stavim natrag i jel netko mozda zna kako kupiti igricu preko game.co.uk i kada otprilike stize,,,,,,,?????

kad sročiš nešto smisleno onda će te netko razumjet i moć odgovorit

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
eflc kaže...

hahah.....malo me zeza tipkovnica.........ali stvarno sve mi je super radilo i iskljucio sam graisy filter i pocelo mi je stekati..........................

16 godina

Mene je ovaj GTA totalno razočarao, pogotovo četvorka, zapravo instalirao sam je samo da vidim te "čari" grafike, priča mi je totalno "izmišljena" da sam samo stisko enter na slideovima....a o ovom liberty citiyu da ni ne govorim katastrofa...

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
eflc kaže...
Kill Frenzy kaže...
eflc kaže...

hahah.....malo me zeza tipkovnica.........ali stvarno sve mi je super radilo i iskljucio sam graisy filter i pocelo mi je stekati..........................

kako da ga opet vratim na ON....

15 godina
neaktivan
legend kaže...

Mene je ovaj GTA totalno razočarao, pogotovo četvorka, zapravo instalirao sam je samo da vidim te "čari" grafike, priča mi je totalno "izmišljena" da sam samo stisko enter na slideovima....a o ovom liberty citiyu da ni ne govorim katastrofa...

jedva cekam mafiu II..=)

16 godina

0 0 hvala 0
16 godina
eflc kaže...
eflc kaže...
Kill Frenzy kaže...
eflc kaže...

Onako kako si ga i isključio.

Samo da znaš na balad of gay tony nema tog filtera, samo lost and damned.

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
eflc kaže...
eflc kaže...
Kill Frenzy kaže...
eflc kaže...

Onako kako si ga i isključio.

Samo da znaš na balad of gay tony nema tog filtera, samo lost and damned.

nema ga i na lost and damned.....trazio sam sada al nemaaa........jel netko zna kako kupiti igricu preko game.co.uk...i za otprilike koliko stigne igrice......

16 godina
neaktivan

aaa, proradilo! Za sada je sve super, 20-25 fps (4850 512mb, Quad, 3GB)... Nista ne steka... Mozda ponekad padne fps kada pada kisa, ja zadovoljan! moram se strpiti do ljeta da igram normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ljudi presao sam the ballad of gay tony prica je super!! zadnja misija je epic kao i u obicnom gta4!! igra ima oko 50 primarnih misijaNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
eflc kaže...

eflc kaže...

eflc kaže...

eflc kaže...

nema ga i na lost and damned.....trazio sam sada al nemaaa........jel netko zna kako kupiti igricu preko game.co.uk...i za otprilike koliko stigne igrice......

ajme dečko, jesi dosadan s tim "grais filterom", pa ti moram odgovoriti. vjerojatno misliš na grain filter - to ti se nalazi pod opcijom video settings (ne graphics settings), gdje se podešava svjetilna, kontrast itd.

15 godina
neaktivan

Ja sam svoj eflc narućio,sutra mi dolaziOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jackal kaže...

Ja sam svoj eflc narućio,sutra mi dolaziOsmijeh

Odkuda si naručio igru?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4