ja sam isao na windows games,kliknuo igru,download,redeem key,upisao ga nece idem skinuti igru pa da vidim hoce li sa home kako ti kazes :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam isao na windows games,kliknuo igru,download,redeem key,upisao ga nece idem skinuti igru pa da vidim hoce li sa home kako ti kazes :)
Tako ne mogu niti ja, moras skinuti igru i u igri home, dalje ces se snaci....
Šta je to točno sramota?
Bemti sto mi se gadite...
vecina 95% tih igara nece nikad zaigrati...
Jbg, treba imati zalihu za crna vremena.
a ja sm odustao od tih ključeva,samo sam aktivirao na steamu DMOM&M , ostale sam pobrisao..
Da nažalost, kad sam vidio to smeće koje to prodaje, skoro mi je bilo žao zbog ove teme.
Ja sam aktivirao sam street fighter IV i to je to, ako netko uspije dirt3, nek kaže, ostalo mi ne treba...
a ja sm odustao od tih ključeva,samo sam aktivirao na steamu DMOM&M , ostale sam pobrisao..
Zar nebi bilo pametnije da si nekomu dao?
Izvinjavam se što ponovno pitam, ali ima li neka dobra coop igra koja se može aktivirati ovim ključem za Kane & Lynch? ( Osim Resident Evil-a 5)
Zbog pohlepnih budala vjerojatno neće ni bit više ovakvih akcija.
da,pa da ih prodaje!ovako je bolje,pohlepni su ljudi postali.
Ja sam pokupio sve keyeve 2 puta, jednom ostavio sebi sve..A ovo drugi puta podjelio...
Ja sam pokupio sve keyeve 2 puta, jednom ostavio sebi sve..A ovo drugi puta podjelio...
Ja sada pokušavam da se prijavim na ovu stranicu sa keyevima, i nemože kad idem preko proxy-ja, a kad idem bez njega može! Uzeo sam jednom već key, ali sada hoću bratu, pa da možemo igrati neku igru u co-op-u, ali nemogu doći do drugog cd key-a, pa ako možeš, ''uhvati'' mi jedan key za kane & lynch :) hvala unaprijed
Jel se još dijele keyevi i koliko još to traje?
Ja sam sebi uzeo ključeve za par igara. No ironija je što nemam prometa da skinem ijednu od njih.
Ako nisi znao ključevi se dijele besplatno tako da kad ga dobiješ možeš sa njim raditi što god hoćeš uključujući i prodavanje.
Ne vidim zašto bi ti se itko gadio ovdje... Njihova je pogreška što se može uzeti bezbroj keyeva te aktivirat druge igre na GFWL.
Al najjači su mi takvi moralni učitelji poput tebe, ti sigurno nisi nikad piratsku igru odigrao...
Ja sam osobno već 5-6 tura keyeva pokupio. Pokativiravat ću najbolje naslove i doviđenja.
A što je gore, netko tko je pošteno kupio igru, i želi je prodat, neće je moć prodat po normalnoj cijeni da ga *ebeš.
Sredio, nema veze.
ta dva keya vrijede vise nego sve ove igre..
Ovo je malo off ali moram napomenuti jer sam ranije linkao na YT kanal sa modovima za GTA... Uglavnom, autor ENB-a upozorava da je 0.82 verzija uklonjena jer može oštetiti grafičku karticu! Dakle, ne skidajte ju i ne koristite ju!
Kako ste uspjeli aktivirat GTA 4 s tim CD-keyom?
dajem 2 key-a,
jedan od arme2 i jedan od dark mesiah
tko zeli neka me pm-a,ide po sistemu tko prvi njegov key
napominjem:jedna osoba moze uzet samo jedan key,da bude posteno i za ostale.
Vjerovatno sam uspio sad ću vidjet jer sad mi se updatea GFWL.
Može te mi reć na pm koji patch koristite za GTA 4? hvala
dajem 2 key-a,
jedan od arme2 i jedan od dark mesiah
tko zeli neka me pm-a,ide po sistemu tko prvi njegov key
napominjem:jedna osoba moze uzet samo jedan key,da bude posteno i za ostale.
PM-ao sam te za armu key, pogledaj ;)
arma je otisla domidu,jos je ostao dark mesiah