Forza Horizon 5 izdvojena tema

poruka: 637
|
čitano: 269.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Forza Horizon 5

stavite novi zeland i +13h i radi preko kompa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Forza Horizon 5
Series S imam. Koliko sam vidio, super radi.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
Series S imam. Koliko sam vidio, super radi.

Da radi izvrsno,vrhunski nastavak vjerujem da ces uzivat.

12 godina
Pegaz2507 kaže...
Streetpunk kaže...

Ako nekoga zanima Empress radi, samo pazite da vas anti virus ne shebe...

I nemojte koristit Windows Defender jer ga detektira kao trojan i neće restorat datoteku.

Na mojoj konfi koja je već stara ko Isusove sandale igra radi mrak na High nisam još prćkao po custom.

Konfa je i5 6400 8 gb rama i gtx 1060 6 gb.

Uživajte!

EDIT:

LOL radi i RESHADE!!!

Koji reshade? 

Ja uvjek koristim isti file za Reshade samo neke filtere isključim neke ostavim, evo ti pa probaj : https://www97.zippyshare.com/v/Zqwk6kP4/file.html

A ako si mislio na verziju Reshadea onda zadnja sa stranice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 1:58 (Streetpunk).
10 godina
Forza Horizon 5

Premda izlazi i Battlefield 2042 za 3 dana a nedam 120 eura za 2 igre u razmaku od par dana Forzu Horizon 5 sam si riješio fino za 13kn preko Xbox Game Passa i to na 3 mjeseca, znači do 16.2.2022 igraš koliko te volja potpuno novi naslov za smiješnih 13kn. Budem je svakako kupio na steamu kad bude na akciji. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Kako znati u kojem championshipu trenutno sudjelujem? Jer kada dođem do neke random utrke, bude obavijest da ću izgubiti napredak u championshipu ako pokrenem utrku?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Forza Horizon 5

Radi odlično na extreme detaljima 1440p, zabavna igra kao i prethodni dio, čak i bolja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Forza Horizon 5

Javim kako radi kad se skine, igra teži poprilično :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Forza Horizon 5

Skine do podne. :) igra je super zanimljiva. Ja već imam 15h igranja od petka.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
forumaš kaže...

Radi odlično na extreme detaljima 1440p, zabavna igra kao i prethodni dio, čak i bolja.

To ti nisu max extreme postavke,njih moras rucno postelat.

6 godina

još nisam došao do championshipa, ali ako je kao prije, ikone su ti druge boje i čim igraš neku trku van championsa prekine ti napredak

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 10:12 (Crocopzmaj12).
14 godina
protjeran
Forza Horizon 5

Meni je toliko toga otključana da mapa izgleda kao božićno drvce.

Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Forza Horizon 5

Ljudi daj si iskljucite taj motion blur i stavite ga na short tko igra na PC, previse zamuti izgled.

Na Series S i X quality mod ima taj motion blur sugavi, performance mod ga skroz iskljuci. Ja ga ne mogu podnjet gledat. Nema teorije da cu u quality mod igrat na Series S, sve usporedbe koje sam gledao doslovce su minorne razlike, ponajvise u kolicini rasljina, a za to me zaboli, necu stajat i gledat ovu igru vec vozit 300 na sat 99% vremena

0 0 hvala 0
13 godina
Forza Horizon 5

S obzirom da je XSX next gen konzola ja sam očekivao da će to raditi minimalno u 60fps u quality mode, a 120 u performance mode. Toliko o next gen...

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
blackened_bm kaže...

S obzirom da je XSX next gen konzola ja sam očekivao da će to raditi minimalno u 60fps u quality mode, a 120 u performance mode. Toliko o next gen...

Forza Horizon 5 je cross gen naslov. Uradili su tako da moze i starija generacija zavrtit.

9 godina

Next gen nije samo do rezolucije i fps-a

Pogledaj usporedbu između old gen i next gen verzije. Kolko je next gen bogatija po svemu posebno po vegetaciji.

Mogli su smanjit detalje i gurnut na 120fps-a, ali cemu ? Pa nije to esport igra..

60fps-a je skroz oke

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
11 godina

Sa druge strane ni ja nemam lock 60fps na rtx3080....sta sad?

Jos malo bezveznog trolanja?...

11 godina
Pridruzujem se ovoj temi.
Odigran uvod i prve dvije voznje.
Forzu 4 sam igrao nesto kratko,ali nadam se da cu ovu igrati vise.
Ja sam od onih sto voli samo gas gas,pa se zabijam i sve zivo 🤣🤣

Zna li itko jel moguce promjeniti naziv u igri,jer nudilo mi je prijavu na microsfot racun,i odma mi je ocito povuklo sve sa forze 4, a u opcijama igre nema mogucnosti promjene naziva..
Moj Youtube kanal - DAKI92 (Subscribe me for more videos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Sa druge strane ni ja nemam lock 60fps na rtx3080....sta sad?

Jos malo bezveznog trolanja?...

Pa upravo to, sto sad? Kaj bi ti mi kaj nemas, ne moras igrat nitko te ne tjera

Ja nemam te probleme na Xboxu.

11 godina

The bottom line is that for Xbox Series X performance mode equivalence without access to DRS, you'll need RTX 2080 Ti or RTX 3070-class hardware - and the same kit to pull off 1080p120., with this requirement dropping to RTX 2060 Super/RX 5700-class for 1440p60. For quality mode, it's RTX 3080 Ti and RX 6900 XT for 4K60, while the RTX 2080 Ti and RTX 3070 are the ticket for 1440p60. Hitting 1080p at 120fps consistently on these settings requires a gigantic GPU like an RTX 3080, or an RTX 3080 Ti or RX 6900 XT for a harder lock. Daunting stuff.

Ovo je sa DFa,frend mi bas poslao.

Naveo sam kako na rtx3080 nije lock 60fps a ekipa to ocekuje od konzole za 499eu.....

Na XsX FH5 izgleda strasno dobro i vrti se lock 60 a igra realno nije radjena od nule da u potpunosti iskoristi taj hardver.

Pola ekipe ne kuzi nista.....

11 godina
Forza Horizon 5

Sta je ovo....vec dva posta mi nije qutalo pa kad napisem svoj odgovor izgleda kao da pisem generalno a ne kao odgovor na neciji post lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina

kad otvoriš prvu kuću, možeš mjenjat 

15 godina
MEGATAMA kaže...

The bottom line is that for Xbox Series X performance mode equivalence without access to DRS, you'll need RTX 2080 Ti or RTX 3070-class hardware - and the same kit to pull off 1080p120., with this requirement dropping to RTX 2060 Super/RX 5700-class for 1440p60. For quality mode, it's RTX 3080 Ti and RX 6900 XT for 4K60, while the RTX 2080 Ti and RTX 3070 are the ticket for 1440p60. Hitting 1080p at 120fps consistently on these settings requires a gigantic GPU like an RTX 3080, or an RTX 3080 Ti or RX 6900 XT for a harder lock. Daunting stuff.

Naveo sam kako na rtx3080 nije lock 60fps a ekipa to ocekuje od konzole za 499eu.....

Na XsX FH5 izgleda strasno dobro i vrti se lock 60 a igra realno nije radjena od nule da u potpunosti iskoristi taj hardver.

U dva-tri sata igranja kod mene nije bilo ni jednog pada ispod 60 fpsa. I to na extreme predefiniranim game postavkama, što mi nije problem uz freesync monitor 60-75 fpsa, ne kuži se. Ako spustim na ultra 75 fpsa je zacementirano. RTX 3060 Ti/ i7 10700/ SSD 1440p

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 18:25 (forumaš).
11 godina
forumaš kaže...
MEGATAMA kaže...

U dva-tri sata igranja kod mene nije bilo ni jednog pada ispod 60 fpsa. I to na extreme predefiniranim game postavkama, što mi nije problem uz freesync monitor 60-75 fpsa, ne kuži se. Ako spustim na ultra 75 fpsa je zacementirano. RTX 3060 Ti/ i7 10700/ SSD 1440p

Stavio sam ti ja iznad sliku iz mog bench runa.

Kao sto sam rekao to sto si ti odvrtio nisu max postavke,mozes podic jos par njih.

Podigni sve na max pa stavi sliku bencha ovdje.

15 godina

Nisam rekao ni jednom da su max, extreme predefinirane od igre.

Izvrtim pa stavim kad stignem, nije problem.

11 godina
Forza Horizon 5

Sad sam odvozio onu Goliath utrku i sad vidim zasto ekipa pise da AI nije napravljen kako treba tojest da NPC ponekad vze nepogresivo itd,u mom runu je bila situacija da bude grupa auta iza mene i odjednom se jedan od njih doslovno katapultira kao one fore iz Mario Karta kad uzmes turbo gljivu 🤣

Ja vozim 320 sa Porsheom i NPC sa BMW3 bude nekih par stotina metara iza mene i vidim kako mu auto nenormalno ubrza i projuri pored mene kao da vozi 500 na sat i onda nakon minutu dvije apsolutno uspori pa opet malo kasnije drugi auto napravi istu stvar...cudno jer to nisam vidio niti jednom u Forzi 4.

Takodjer dva dana za redom stigne obavijest unutar igre da su patchali onaj konstanti disconnect sa Forza servera ali igra se i dalje disconnecta,vidio sam da rade novi patch za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Forza Horizon 5

Za one koji je znaju. Skupiti 2.000.000 CR i kupiti kuću Buenas Vistas (skroz ljevo na mapi).. Onda možete bilo kamo sa fast travel. Usput skupljate one fast travel board da bi smanjili cijenu fast travel-a.

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
MEGATAMA kaže...

Sad sam odvozio onu Goliath utrku i sad vidim zasto ekipa pise da AI nije napravljen kako treba tojest da NPC ponekad vze nepogresivo itd,u mom runu je bila situacija da bude grupa auta iza mene i odjednom se jedan od njih doslovno katapultira kao one fore iz Mario Karta kad uzmes turbo gljivu 🤣

Ja vozim 320 sa Porsheom i NPC sa BMW3 bude nekih par stotina metara iza mene i vidim kako mu auto nenormalno ubrza i projuri pored mene kao da vozi 500 na sat i onda nakon minutu dvije apsolutno uspori pa opet malo kasnije drugi auto napravi istu stvar...cudno jer to nisam vidio niti jednom u Forzi 4.

Takodjer dva dana za redom stigne obavijest unutar igre da su patchali onaj konstanti disconnect sa Forza servera ali igra se i dalje disconnecta,vidio sam da rade novi patch za to.

to ti se zove rubber banding

Znaci AI vara isto kao u prijasnjim igrama... meh

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
11 godina
Santana kaže...
MEGATAMA kaže...

to ti se zove rubber banding

Znaci AI vara isto kao u prijasnjim igrama... meh

Da rubber banding ali ja to nisam vidio u Forzi 7 i FH4 ali mozda ih nisam igrao dovoljno da to vidim.

To sam znaci vidio samo u ovoj jednoj jako dugackoj utrci dok u ovim kracima niti jednom,imam nesto iznad 10 sati igranja.

11 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

Premda izlazi i Battlefield 2042 za 3 dana a nedam 120 eura za 2 igre u razmaku od par dana Forzu Horizon 5 sam si riješio fino za 13kn preko Xbox Game Passa i to na 3 mjeseca, znači do 16.2.2022 igraš koliko te volja potpuno novi naslov za smiješnih 13kn. Budem je svakako kupio na steamu kad bude na akciji. 

Meni pise da je samo prvi mjesec 1 dolar i onda se dalje naplacuje po redovnoj cijeni od 15 dolara. Ili ja nesto krivo gledam?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice