Formula 1

poruka: 19
|
čitano: 5.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Formula 1
pitanje

DA li iko od vas igra bilo koju verziju formule 1? koja je najbolja simulacija formule (mislim na postavke bolida, safety car, ulasci u boks i tako to)? neko mi je davno rekao da je to F1 CHALLENGE SERIES 99-02, pa me interesuje vaše mišljenje..

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Formula 1

Tema o F1 igrama i slicno postoji vec ovdje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Formula 1
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Vidjeo sam ali tamo ima puno igara koje nisu formula pa me malo buni. interesuje me samo f1 simulacije...
17 godina
neaktivan
Formula 1

Procitaj malo bolje pa ces vidjet da ima modova F1 za rFactor.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
dExXxTeR kaže...
F1-IVO kaže...

tamo je nabrojano 10 igrica, a ovdje jedna. To ti je isto kao da neko napravi temu NAJBOLJI FPS-ovi, i nabroji se 20-ak FPS-ova i komentiraju o njima i sad je nabrojan npr. CoD 5 i neko otvori temu o CoD 5-ici i sad je ista tema (ili slicna, kak oces)?!?!?!?!
 Mislio sam i ja nešto tako napisati ali mi se nije dalo... bit će da pokrećem svadju ili nešto slično... np

0 0 hvala 0
17 godina

A postoji uopće Formula 08 ili 09?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
emerik kaže...

Licencirana ne, trebala bi izaći ove godine Formula One 2009 iz Codemasters studija ali to je sad postalo upitno.
Svemu je kriva FIA i njihova kameleonska pravila.

Ima za rFactor, GTR 2 i GTR Evo modovi.
Meni osobno je najbolji F1 2008 RFT mod za rFactor.
To je mislim inače mađarski mod ali sve je na engleskom.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
Armor kaže...
emerik kaže...

Licencirana ne, trebala bi izaći ove godine Formula One 2009 iz Codemasters studija ali to je sad postalo upitno.

Nekak mi se čini ko da je prelagano,znači zadnja formula je Formula 1 06?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
autorov komentar
Armor kaže...
emerik kaže...

To je kao ekstenzija za rFactor ili???
17 godina
emerik kaže...
Nekak mi se čini ko da je prelagano,znači zadnja formula je Formula 1 06?
To kaj ga vozi neki njihov profi je druga stvar.
Nije lako vjeruj..
Ne znam iz koje je godine F1 99-02, valjda iz 2003.
Znači, zadnja licencirana formula za PC je iz sezone 2002.
kemal_r kaže...
To je kao ekstenzija za rFactor ili???
To je mod ili ak baš hoćeš, ekstenzija za rFactor, tak je.
Potraži na VirtualR
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Formula 1

Nema vise dobrih F1 igara. Zadnje dobro sta sam igrao su bile Grand Prix 3 i 4.

Nema safaty cara ali sto se tice fizike igre su i vise nego zadovoljavajuce. Na bolidu mozes mijenjati gotovo sve, od guma, kolicine goriva, taktike ulaska u box, ostecenja, traction controla, brdo postavka na samoj aerodinamici itd.

Naravno tu su i sve stare dobre staze - Monza, Monako, Imola, Spa, stara staza u njemackoj a ne ova glupost koja je sada, Kanada...

Govorilo se da ce Codemasters napraviti nesto pametno ove godine, jedva cekamCool

0 0 hvala 0
17 godina
Formula 1

rFactor + CTDP2006 mod (kralj kraljeva od modova) + TrackPack = Odlična F1 simulacija.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
axelox kaže...

Nema vise dobrih F1 igara. Zadnje dobro sta sam igrao su bile Grand Prix 3 i 4.

Nema safaty cara ali sto se tice fizike igre su i vise nego zadovoljavajuce. Na bolidu mozes mijenjati gotovo sve, od guma, kolicine goriva, taktike ulaska u box, ostecenja, traction controla, brdo postavka na samoj aerodinamici itd.

Naravno tu su i sve stare dobre staze - Monza, Monako, Imola, Spa, stara staza u njemackoj a ne ova glupost koja je sada, Kanada...

Govorilo se da ce Codemasters napraviti nesto pametno ove godine, jedva cekamCool

Je li ovo sve što si nabrojao odnosi se na Grand Prix 3 i 4?
16 godina
neaktivan
Formula 1

Odnosi se na Grand Prix 3 i 4.

Izbor guma ti je - soft, hard soft, intermediate, wet, hard wet, monsoon

Aerodinamika - prednji spojler nekoliko postavka, zadnji isto tako + visina bolida+ jos neke postavke

Brzine - Automatic, manual, + mjenjanje omjer brzina (kad ce prebaciti sa prve u drugu, druge u trecu itd).

Gorivo - izbor ulaska u box, odnosno sa koliko goriva kreces (tezi-sporiji, laksi-brzi)

+ kvalifikacije petak,subota (moguce promijene svega gore navedenog unutar kvalifikacija).

+ kisa (pocne,prestane,stalno pada,brze,sporije,neki dijelovi staze suhi-neki mokri)

+ ostecenja (padne kotac, zapali se bolid, ulje, mjenjac, sudari, spojleri padaju,prevrtanja)

+ postavka svega na real time Cool (kvalifikacije 15min,utrka 2 sata - kao u stvarnosti) - meni fenomenalno

+ Traction control kod kojeg kad se iskljuci je gotovo nemoguce igrati sa tipkovnicom zbog nemogucnosti regulacije gasa.

+ Kamera kolko hoces - posebni dozivljaj ona iznutra

Sve u svemu igre su meni fenomenalne, jedino je grafika malo zastarjela.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
axelox kaže...

Aerodinamika - prednji spojler nekoliko postavka, zadnji isto tako + visina bolida+ jos neke postavke

Brzine - Automatic, manual, + mjenjanje omjer brzina (kad ce prebaciti sa prve u drugu, druge u trecu itd).

Gorivo - izbor ulaska u box, odnosno sa koliko goriva kreces (tezi-sporiji, laksi-brzi)

+ kvalifikacije petak,subota (moguce promijene svega gore navedenog unutar kvalifikacija).

+ kisa (pocne,prestane,stalno pada,brze,sporije,neki dijelovi staze suhi-neki mokri)

+ ostecenja (padne kotac, zapali se bolid, ulje, mjenjac, sudari, spojleri padaju,prevrtanja)

+ postavka svega na real time Cool (kvalifikacije 15min,utrka 2 sata - kao u stvarnosti) - meni fenomenalno

+ Traction control kod kojeg kad se iskljuci je gotovo nemoguce igrati sa tipkovnicom zbog nemogucnosti regulacije gasa.

MOzes li mi jos samo reci kako se tačno igra zove? je li samo grand prix 3 i grand prix 4 ili ima još nešto? a jesi li ti probao ovaj rFactor što se o njemu priča i što ima mod za F1? Koja konfa je potrebna za grand prix 3 i 4?
17 godina
neaktivan
Formula 1

Codemastersov F1 neće izaći ove godine jer su nesposobni. Prebacili su za ljeto 2010., ali većina je razočarana toliko da je upitno zanima li ikoga više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Codemastersov F1 neće izaći ove godine jer su nesposobni. Prebacili su za ljeto 2010., ali većina je razočarana toliko da je upitno zanima li ikoga više.

Bude ali za PS3 i Xbox360.
Samo za PC sljedeće godine...
Nemre se reći da su nesposobni, prije da hoće napraviti posao kak spada.
Uostalom, imaju dosta posla s FUEL-om i DIRT-om2.
Postoji dovoljno modova sa F1 da skrate čekanje

Edit: U krivu sam, izlazi za PS portable i Wii u 2009.
Evo još jedne prave stvari za rFactor, F1 2009 mod sa mogućnošću korištenja KERS-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 9:54 (Armor).
17 godina
Formula 1

Evo ti malo slika iz GTR2 moda. Fenomenalna F1 simulacija. Odličan vozni model GTR2, odlično podešavanje bolida... sve odlično..

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gtr-race-rfactor-slicno/3949.aspx?page=3&jumpto=326332&sort=asc&view=flat

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 10:02 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
axelox kaže...

MOzes li mi jos samo reci kako se tačno igra zove? je li samo grand prix 3 i grand prix 4 ili ima još nešto? a jesi li ti probao ovaj rFactor što se o njemu priča i što ima mod za F1? Koja konfa je potrebna za grand prix 3 i 4?
Igra ti se zove Grand Prix 3 (Micro Prose, Hasbro Interactive, dizajner - Geoff Crammond)
Potrebno je Pentium 2 266, 32mb ram-a
Izdana 2000g.
Druga je Grand Prix 4 (Micro Prose, Infogrames, isto Geoff Crammond)
Potrebno Pentium 3 400, 64mb ram-a
Izdana 2002
Kao sto sam vec rekao ako te ne muci zastarjela grafika igra je odlicna.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 11:57 (axelox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice