DA li iko od vas igra bilo koju verziju formule 1? koja je najbolja simulacija formule (mislim na postavke bolida, safety car, ulasci u boks i tako to)? neko mi je davno rekao da je to F1 CHALLENGE SERIES 99-02, pa me interesuje vaše mišljenje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procitaj malo bolje pa ces vidjet da ima modova F1 za rFactor.
Tema o F1 igrama i slicno postoji vec ovdje.
A postoji uopće Formula 08 ili 09?
Nema vise dobrih F1 igara. Zadnje dobro sta sam igrao su bile Grand Prix 3 i 4.
Nema safaty cara ali sto se tice fizike igre su i vise nego zadovoljavajuce. Na bolidu mozes mijenjati gotovo sve, od guma, kolicine goriva, taktike ulaska u box, ostecenja, traction controla, brdo postavka na samoj aerodinamici itd.
Naravno tu su i sve stare dobre staze - Monza, Monako, Imola, Spa, stara staza u njemackoj a ne ova glupost koja je sada, Kanada...
Govorilo se da ce Codemasters napraviti nesto pametno ove godine, jedva cekam
rFactor + CTDP2006 mod (kralj kraljeva od modova) + TrackPack = Odlična F1 simulacija.
Nema vise dobrih F1 igara. Zadnje dobro sta sam igrao su bile Grand Prix 3 i 4.
Nema safaty cara ali sto se tice fizike igre su i vise nego zadovoljavajuce. Na bolidu mozes mijenjati gotovo sve, od guma, kolicine goriva, taktike ulaska u box, ostecenja, traction controla, brdo postavka na samoj aerodinamici itd.
Naravno tu su i sve stare dobre staze - Monza, Monako, Imola, Spa, stara staza u njemackoj a ne ova glupost koja je sada, Kanada...
Govorilo se da ce Codemasters napraviti nesto pametno ove godine, jedva cekam
Odnosi se na Grand Prix 3 i 4.
Izbor guma ti je - soft, hard soft, intermediate, wet, hard wet, monsoon
Aerodinamika - prednji spojler nekoliko postavka, zadnji isto tako + visina bolida+ jos neke postavke
Brzine - Automatic, manual, + mjenjanje omjer brzina (kad ce prebaciti sa prve u drugu, druge u trecu itd).
Gorivo - izbor ulaska u box, odnosno sa koliko goriva kreces (tezi-sporiji, laksi-brzi)
+ kvalifikacije petak,subota (moguce promijene svega gore navedenog unutar kvalifikacija).
+ kisa (pocne,prestane,stalno pada,brze,sporije,neki dijelovi staze suhi-neki mokri)
+ ostecenja (padne kotac, zapali se bolid, ulje, mjenjac, sudari, spojleri padaju,prevrtanja)
+ postavka svega na real time
(kvalifikacije 15min,utrka 2 sata - kao u stvarnosti) - meni fenomenalno
+ Traction control kod kojeg kad se iskljuci je gotovo nemoguce igrati sa tipkovnicom zbog nemogucnosti regulacije gasa.
+ Kamera kolko hoces - posebni dozivljaj ona iznutra
Sve u svemu igre su meni fenomenalne, jedino je grafika malo zastarjela.
Aerodinamika - prednji spojler nekoliko postavka, zadnji isto tako + visina bolida+ jos neke postavke
Brzine - Automatic, manual, + mjenjanje omjer brzina (kad ce prebaciti sa prve u drugu, druge u trecu itd).
Gorivo - izbor ulaska u box, odnosno sa koliko goriva kreces (tezi-sporiji, laksi-brzi)
+ kvalifikacije petak,subota (moguce promijene svega gore navedenog unutar kvalifikacija).
+ kisa (pocne,prestane,stalno pada,brze,sporije,neki dijelovi staze suhi-neki mokri)
+ ostecenja (padne kotac, zapali se bolid, ulje, mjenjac, sudari, spojleri padaju,prevrtanja)
+ Traction control kod kojeg kad se iskljuci je gotovo nemoguce igrati sa tipkovnicom zbog nemogucnosti regulacije gasa.
Codemastersov F1 neće izaći ove godine jer su nesposobni. Prebacili su za ljeto 2010., ali većina je razočarana toliko da je upitno zanima li ikoga više.
Codemastersov F1 neće izaći ove godine jer su nesposobni. Prebacili su za ljeto 2010., ali većina je razočarana toliko da je upitno zanima li ikoga više.
Evo ti malo slika iz GTR2 moda. Fenomenalna F1 simulacija. Odličan vozni model GTR2, odlično podešavanje bolida... sve odlično..
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gtr-race-rfactor-slicno/3949.aspx?page=3&jumpto=326332&sort=asc&view=flat