Može, danas bi trebao biti popodne iza 5 doma pa ću provjeriti i napisati ovdje. Jedino što su u tom updateu ocjene igrača iz FM12 naravno, npr Powell iz ManUtd je u FM13 meni bio skoro prvotimac, prvu sezonu mi je ulazio s klupe, u drugoj sezoni mi je bio svako malo prvotimac, a u FM12 ima preloše ocjene i ne vjerujem da će se nešto razviti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BTW ako netko traži mlade talente u FM13 obavezno si nabavite Adryana (17 ili 18 godina AMC) mislim da je iz Fluminensea nisam siguran, mali je zvijerčina od igrača.. toliko mi je bio dobar da mi je postao glavni playmaker, skoro gol/assist po utakmici. Osim njega ima i Caprari mali ima 19 godina igra ST, AML/R i frajer mi je odmah prve sezone bio najbolji strijelac lige prvaka :O Uzeo sam ga u zamjenu za Nanija (dobio 17m funti a ovog kupio za cca 6m). Možda mu se posrećilo, ali mi je odigravao daleko bolje od Nanija. Dalje imate i Wallace brazilski 18godišnji DL/R predobar je.
Same here :D
Ima, ali je problem u tome da igra i dalje počinje u sezoni 2011/2012.
Zove se LFCMarshalls_Update. To je jedan XML file koji se stavi u Documents/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data.
Ako nema ove zadnje mape, potrebno ju je napraviti i staviti u nju navedeni file.
BTW ako netko traži mlade talente u FM13 obavezno si nabavite Adryana (17 ili 18 godina AMC) mislim da je iz Fluminensea nisam siguran, mali je zvijerčina od igrača.. toliko mi je bio dobar da mi je postao glavni playmaker, skoro gol/assist po utakmici. Osim njega ima i Caprari mali ima 19 godina igra ST, AML/R i frajer mi je odmah prve sezone bio najbolji strijelac lige prvaka :O Uzeo sam ga u zamjenu za Nanija (dobio 17m funti a ovog kupio za cca 6m). Možda mu se posrećilo, ali mi je odigravao daleko bolje od Nanija. Dalje imate i Wallace brazilski 18godišnji DL/R predobar je.
ja sa barcelonom radim skroz drugacije. samo eu omladince uzimam. argentinci i brazilci mi se ne svidaju jer tek sa 18 mogu doc i vise volim igraca od 16 godina vidjeti da se razvija. ista stvar sa non eu igracima.
A imat će 31 godinu za 2 mjeseca u igri O.O
ja sa barcelonom radim skroz drugacije. samo eu omladince uzimam. argentinci i brazilci mi se ne svidaju jer tek sa 18 mogu doc i vise volim igraca od 16 godina vidjeti da se razvija. ista stvar sa non eu igracima.
Znam za to, ali ionako ako dođu i sa 18 godina imaju taman 3 godine razvoja da mi postanu homegrown :) a to mi je cilj. Čak i da ne postanu predobri su. Caprari je talijan btw :)
A imat će 31 godinu za 2 mjeseca u igri O.O
Da, jako neobično, čak i uzevši u obzir činjenicu da su stoperi zapravo na vrhuncu u ranim tridesetima. Al svejedno za stopera dati preko 50 milijuna eura je zaista čudno, definitivno nemoguće in RL
Znam za to, ali ionako ako dođu i sa 18 godina imaju taman 3 godine razvoja da mi postanu homegrown :) a to mi je cilj. Čak i da ne postanu predobri su. Caprari je talijan btw :)
meni ne pase jer u baci b ne mogu treninge namistit a ovako ce mi bar 2 sezone igrat u u19 pa ako se razvije, razvije, ako ne nista
Manager igram još otkako je bio zajedno sa sigame,tada championship manager , sada Football Manager. Nikada nisam kupio original jer mi to nekako bacanje para kad moš slobodno skinuti. Ali pošto sam vec i prestar za igranje igrica nekako mi došlo baš da si kupim jedno original izdanje.Kad sam pogledao cijenu u crovortexu 359kn !?
pa stvarno su pretjerali....i nervira me šta vec ne plate licencu kao fifa pa da svi klubovi imaju svoje boje,igraci isto ma sve !
Neznam.....pričekat cu kad padne cijena....ili ako netko od vas zna gdje je jeftinije kupiti ? Ja sam tako preko jedne stranice bio kupio dvd koji me ukupno manje izasao nego da sam kupio u RH,zamisli ---
Sačekaj promotivne cijene na GMG-u ili Steamu. Trebalo bi ih biti u narednih 7-14 dana.
Očekuj da platiš 20-25$ u tom slučaju.
Sada igrao cetvrt finale u Kupu Uefa sa Dinamom, Gubim 3-0 1. poluvrijeme od Newcastlea i drugo poluvrijeme zabijem 4 gola :D bude 3-4 , i prodem u polufinale, sada protiv Bayern Leverkusena, pa ako njih prodem u finale na Tottenham ili Ajax ;)
i Da dobio
Comeback King!You won a match after being 2 or more goals down at half-time
Achievment :D
Ima tko da bi se htio mijenjati ili prodati FM2013 jeftino ? Igro bi, ali mi je stvarno preskupo dati 50€
Ima tko da bi se htio mijenjati ili prodati FM2013 jeftino ? Igro bi, ali mi je stvarno preskupo dati 50€
logika ti je ono... besprijekorna...
Naravno da nisam, 42 milje funti mi znači kvalitetan zamjenski mladi stoper + ostalo na račun kluba :)
50 eura? Pa nadjes za 120-150 kn key...
Pozdrav. Kad uđem u fm igru sve je bijelo (znači onaj početak kada se treba izabrati koji klub, ime i tako), do onda je sve normalno, grafika ok, a kad se pojavi prije navedeno sve je bijelo, samo no što se može kliknut je nekako sivo. Pomoć.
Pozdrav. Kad uđem u fm igru sve je bijelo (znači onaj početak kada se treba izabrati koji klub, ime i tako), do onda je sve normalno, grafika ok, a kad se pojavi prije navedeno sve je bijelo, samo no što se može kliknut je nekako sivo. Pomoć.
nitko ti ne moze pomoc na osnovu tako sturog opisa. najprije si triba napisat jel original ili ne.
riješio sam
Poz :)
Naravno imam krekiranu igricu, i imam onaj problem da me na početku sezone izbaci van.
Pa od vas tu koji nemate org, jel postoji kakvo rješenje jer vidim da vas dosta igra, a nevjerujem da ste svi baš uzeli igricu..
Fala :)
Naravno imam krekiranu igricu, i imam onaj problem da me na početku sezone izbaci van.
Pa od vas tu koji nemate org, jel postoji kakvo rješenje jer vidim da vas dosta igra, a nevjerujem da ste svi baš uzeli igricu..
a jesi lik
pa imaju orginal
NISTA OD CRACKED NECE BIT I TOČKA
a jesi lik
pa imaju orginal
NISTA OD CRACKED NECE BIT I TOČKA
Aham :)
Fala na pomoci :P
Znaci vracam se na 2012..
Di se moze key nabavit najeftinije/razmjenit za nesto. Hvala
Di se moze key nabavit najeftinije/razmjenit za nesto. Hvala
imaš ovdje za 180 kn: https://www.facebook.com/pages/Kupi-Mi-Key/243813149079646
ja sam kupio kod njih fifu 13 i provjereno je..
kad ce vise ovi novi patch sa transferima? zna li tko?
nitko??
Da li se ikome događalo u FM12 da igrač bude na 3-5 metara od gola i da neće pucat po golu nego vraća loptu na 25 metara? Ja sam već lud, u 2 utakmice sam imao takve 2 prilike i napravi mi upravo to...Young prođe zadnjeg obrambenog dođe na 4 metra od gola stane i okrene se i doda mom veznom na 20 metara od gola....kaj je najgore skoro me koštalo bodova. Srećom pa sam u 91voj minuti zabio za 1:0 pobjedu u LP.
Da li se ikome događalo u FM12 da igrač bude na 3-5 metara od gola i da neće pucat po golu nego vraća loptu na 25 metara? Ja sam već lud, u 2 utakmice sam imao takve 2 prilike i napravi mi upravo to...Young prođe zadnjeg obrambenog dođe na 4 metra od gola stane i okrene se i doda mom veznom na 20 metara od gola....kaj je najgore skoro me koštalo bodova. Srećom pa sam u 91voj minuti zabio za 1:0 pobjedu u LP.
krivi forum zlato mamino