Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Football Manager 2013

Pozdrav i sve najbolje , da li je netko kupio preko steama fm2013 ako je da li mi moze dat samo da si instaliram posto steam nije potreban za offline play i veliki sam fan serijala , ja za uzvrat mogu dat Fear 3 ili dota 2 key  Hvala :)

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Football Manager 2013

Taman pomisliš da te nitko više ne može iznenaditi sa nekim glupim postom, kad evo...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Football Manager 2013
KonorKenvej kaže...

pa nisam ja nikakvu glupost izrekao. ako pogledas fm 2012 i njegov crack on radi ok. ja sam ga igrao i nisam imao nikakvih problema. a buduci da su fm12 i 13 jako slicne igre ne vidim razlog zasto bi crack bilo tesko napraviti onome koji je napravio crack prijasnje verzije. 

ljudi se ne bave s tim jer im je sega platila da ne prave crack. i to je jasno ko dan. odjednom su oni ''nemocni'' pa ne mogu to napravit. nije da ne mogu nego nece. napravili su crack od fm13 tako los da te jednostavno tjera da kupis igru. slucajnost? ne bih se bas slozio.

a to sto je njih iznenadila prodaja je malo preocito.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

dali neko zna jel postoji language patch  na hrvatskom ili srbskom jeziku za bilo koji football manager...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...

pa nisam ja nikakvu glupost izrekao. ako pogledas fm 2012 i njegov crack on radi ok. ja sam ga igrao i nisam imao nikakvih problema. a buduci da su fm12 i 13 jako slicne igre ne vidim razlog zasto bi crack bilo tesko napraviti onome koji je napravio crack prijasnje verzije. 

ljudi se ne bave s tim jer im je sega platila da ne prave crack. i to je jasno ko dan. odjednom su oni ''nemocni'' pa ne mogu to napravit. nije da ne mogu nego nece. napravili su crack od fm13 tako los da te jednostavno tjera da kupis igru. slucajnost? ne bih se bas slozio.

Da, sigurno je platila svim hakerima koji postoje i hakiraju igre, njih izgleda ima samo 5 u svijetu........daj ne bulazni, samo je pitanje vremena kad će crack, neznam ni za jednu igru koja nije krekirana

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

prosli manager je bio crackiran ali do patcha 12.0.4 dok oni koji su imali original su igrali 12.1.2 ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ne mogu vjerovati da kod nekih još postoji nada,da će crack ugledati svjetlo dana{#} ništa od toga.priča da je sega platila mr SR je smiješna.onda bi i puno veće kompanije postupile isto.

trenutno igram fm 12 i rasturam sa malagom.već u 2. sezoni sam osvojio španjol. kup i ligu prvaka

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
hitmanovich kaže...

ne mogu vjerovati da kod nekih još postoji nada,da će crack ugledati svjetlo dana{#} ništa od toga.priča da je sega platila mr SR je smiješna.onda bi i puno veće kompanije postupile isto.

trenutno igram fm 12 i rasturam sa malagom.već u 2. sezoni sam osvojio španjol. kup i ligu prvaka

Heheh isto i ja s Malagom isto sve osvojio. A zaista neznam zašto misliš da neće izaći krek. Za svaku igru za koju sam ikada čuo i zanimao se je izašao krek, kad tad. Ne halucinirajte gluposti, pa tim likovima je što veći izazov za krekati igru, veća vjerovatnost da će krek i izaći, pa ti likovi žive za takve stvari, a ne da zarade od toga

17 godina

Aha , hvala ti onda na informaciji posto sam htio preko njuskala kupit ,ekipa tako nudi i govore da nije potreban za offline play...

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...

Da, sigurno je platila svim hakerima koji postoje i hakiraju igre, njih izgleda ima samo 5 u svijetu........daj ne bulazni, samo je pitanje vremena kad će crack, neznam ni za jednu igru koja nije krekirana

mozes ti pricat sta hoces ali cinjenica je ta da je novi fm neigriv, a fm12 je crackiran do 12.0.4. i to ''nazovi'' crackiran buduci da sam i to probao i imao sam dosta problema pa sam se vratio na 12.0.2, odnosno na pocetnu verziju.

sto se tice toga da li je sega platila njima ili ne ja bih se tu ispravio i rekao: mislim da im je sega platila da ne prave crack. to mi se ipak cini kao najlogicniji slijed dogadaja. da bi sad oni odustali od toga samo na osnovi sto ljudi pljuju po njima mislim da to ne stoji, jer pljuje se po njima non-stop, ali oni imaju tu filozofiju za koju smatram da je se nece nikad odreci, bez obzira na pljuvanje i vrijedanje koje dozivljavaju. toliko o tome

e sad da se desi da moras cekat recimo godinu dana da zaigras igru to je malo blesavo, buduci da ce za godinu dana izac fm14. ja sam cekao dva miseca od izlaska, po mom misljenu i vise nego dovoljno. ne znam ni sam kako sam uopce izdrzao toliko ali eto. zalomilo se. a kako je bilo prosle godine, tj nije bilo nikakvih patcheva mislim da ce i tako biti i ove tako da ja sam prezadovoljan sto sam uzeo igru i nazalost ako se nastavi trend takav kakav je uzet cu je i sljedece godine.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Di najjeftinije mogu nabaviti dvd izdanje fm-a 2013?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 19:15 (Shockwave).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Evo konačni poredak za World Golden Ball, i moj Jovetić drugo mjesto LOL

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel mi moze neko reci da li ovaj patch stvarno fixa crashove ili i dalje se mora cekati taj skidrow?

0 2 hvala 0
16 godina

Cracka i dalje nema!! Patchevi koji dolaze dolaze za originalnu verziju. Još jednom, CRACKA NEMA!!!

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Cracka nema, očito su se puno potrudili oko tog, a nije razbijen iz razloga što svako malo izađe neka igra i ako su pokušali s ovim i nisu uspjeli, očito sad imaju važnije stvari napraviti nego gubiti toliko vremena na jednu igru. Moguće da neće ni izaći jer većina onih koji su htjeli igrati su kupili original (osim ako i dalje rade na njemu).

Što se tiče plaćanja, meni je to smiješna izjava iz razloga što nitko ne zna tko su te osobe koje crackiraju igre. Da ih je tako lako moguće kontaktirati i ponuditi im novce, ne bi oni i dan danas radili crackove. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 21:49 (Iggx).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

Impresivna statistika tvojeg igrača! Ali probaj obratit pozornost na statistiku koju navodiš u odnosu na average rating. Sanchez sa slabijom statistikom je na mali korak do Jovetica i to u manje utakmica (iako ovo s manje utakmica je kontra-argument).

Dinamo Zagreb

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
LeBronWade kaže...

Impresivna statistika tvojeg igrača! Ali probaj obratit pozornost na statistiku koju navodiš u odnosu na average rating. Sanchez sa slabijom statistikom je na mali korak do Jovetica i to u manje utakmica (iako ovo s manje utakmica je kontra-argument).

Ma bez obzira.....34 gola više i 15 asistencija više u samo 13 nastupa više, a još imam i bolji average rating...........KAKO pobogu on može biti pobjednik a zabio u godini dana samo 20 golova i podijelio 4 asistencije........koliko nelogičnosti.....al bar mi nisu mogli oduzet nagradu za najboljeg strijelca, šupci. Inače Jovetić mi je u toj sezoni zabio 39 golova u svim natjecanjima u mislim 44 nastupa, dok je u sljedećoj sezoni do 17og kola (znači do kraja godine zabio već 35 golova u svim natjecanjima, brutalan je nogometaš. Uvalio je inače hat-trick dva puta u skupini LP te nekoliko puta u polusezoni

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

LOL, u vlastitom klubu se stvorio regen koji se preziva isto kao i ja, i kakve sam sreće, smeće je od igrača :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ma fm 2012 rula :) opet si ga skidam ^^

Zan klo van dam

2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Opet u ovom slučaju još gluplji izbor, moj igrač ponovo na drugom mjestu, šta reći na kontinuiranu nerealnost. Ovdje bi Sanchez trebao bit a trećem  mjestu, a ovaj moj igrač Rodrigo na drugoj slici uopće nije spominjan kao kandidat za najboljeg igrača europe a pogledajte mu statistiku :D

0 3 hvala 0
16 godina

španjolska liga > njemačka tako da ti statistika malo znači :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
protjeran
Luuka kaže...

španjolska liga > njemačka tako da ti statistika malo znači :D

Šta? U stvarnosti je gledajući ukupno njemačka liga jača, jer su u Španjolskoj Real i Barca sami za sebe, dok su ostali klubovi tamo slabašni. Recimo u mojoj karijeri u FMu je iste jačine njemačka liga kao i španjolska. Ovaj moj je bio najbolji strijelac europe ali samo jer su to morali priznati......ipak je 34 gola najviše u europi a njemačka liga ima 2.0 koeficijent po golu, tj najjači, kao  u Španjolskoj i kao i u Egleskoj, a igra se manje utakmica u prvenstvu! (34)

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pozz,nisam citao prijasnje postove pa imam 1 glupo pitanje.Jel igrica izasla u prodaju i kada?Mislim na cijelu a ne na demo,pa da ju skinem od nekud i krenem haklat {#}

Samo budale čitaju potpis

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeste, 2. novembra i moraš je kupiti

To sam ja- sigurno JA
14 godina
neaktivan

Vidim da je dosta poskupio FM, ima li neka stranica koja prodaje isti za nekih dvadesetak dollara jer znam da je bilo..

13 godina
neaktivan

Ja sam na GMG-u kupio za 14$ prije 2 sedmice, neki su kupili vjerovatno za istu cijenu pa prodaju na Njuškalu ili sl. sajtovima jer to kod nas u BiH rade.

To sam ja- sigurno JA
14 godina
neaktivan

Jel ima netko ovakvih problema, ne vidi se gornji tekst? Već je jedan korisnik postao, ali nije bilo odogovora(uzeo sam njegovu sliku...)

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

...nakon popriličnog igranja..mogu reći..stvarno mi je žao novaca koje sam dao za ovu igru...match engine je jednak katastrofi..nema ni zrna realnosti u njemu...igrači u većini po gol opasnih situacija stoje ko kipovi...a o golmanu da ne pričam...u kojoj to realnosti golman stoji ko kip dok mu protivnički igrač uletava u peterac na loptu koja je bliža golmanu nego protivničkom napadaču?????  Taman kad sam mislio da postoji izvjesna mogućnost da sam skužio kako posložiti taktiku prema mogućnostima mojih igrača...iznenađenje...povratak osjećaja da vodim najgoru momčad na svijetu...Sports interactive je očito više značaja dao nepiratiziranju igre, nego samoj igri..žalosno...

3 1 hvala 0
14 godina
mmucko1 kaže...

...nakon popriličnog igranja..mogu reći..stvarno mi je žao novaca koje sam dao za ovu igru...match engine je jednak katastrofi..nema ni zrna realnosti u njemu...igrači u većini po gol opasnih situacija stoje ko kipovi...a o golmanu da ne pričam...u kojoj to realnosti golman stoji ko kip dok mu protivnički igrač uletava u peterac na loptu koja je bliža golmanu nego protivničkom napadaču?????  Taman kad sam mislio da postoji izvjesna mogućnost da sam skužio kako posložiti taktiku prema mogućnostima mojih igrača...iznenađenje...povratak osjećaja da vodim najgoru momčad na svijetu...Sports interactive je očito više značaja dao nepiratiziranju igre, nego samoj igri..žalosno...

Potpisujem!

Match engine je katastrofa! Nakon 3 sezone i isprobanih svih mogućih taktika i kombinacija, desi mi se da izgum od petoligaša (glatko) i onda sa istom ekipom razvalim Barcu. Nije samo kod golmana problem, nego i kod ispucavanja lopte, desi se situacija "3 na 1" i onda moji igrači umjesto da krenu u kontru, dvojica se vrate u obranu, a onaj najbliže lopti propusti loptu u "aut". Al ajd, ovo je skroz novi match engine, pa se toplo nadam da će ga već sa patchevima ispraviti... Prvi se mačići ionako u vodu bacaju! {#}

Nije mi žao novaca koje sam dao za igru, jer, ruku na srce, ovo još uvijek jest najbolja simulacija managera, ali stvarno mi ovaj match engine diže tlak... {#}

P.S. Molio bih da mi neko pošalje link za logo i dresove ekipa njemačke 2. lige!

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
neaktivan
mmucko1 kaže...

Ak ti se nesvida daj meni za cod4 org key+coh key >.<

Zan klo van dam
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice