Pa kad ne sejvam prije svake tekme kao što to rade svi koje znam, ne znam, ide mi.. :P
ne znam ja šta ti radiš... ali to je nemoguće, ako igraš igru, gledaš utakmice i radiš taktike...
meni treba neka 24 sata igre za jednu sezonu bez ikakvih ponavljanja tekmi i sličnih sranja...
LOL, ne gledam utamice, još sam se od CM 3 naučio pratiti tekst na najbržim postavkama. Stavim samo tekst i gledam na Stats tabu tekmu, a izmjene radim samo na poluvremenu, osim naravno ako se utakmica odvije kako ne bi trebala, onda mijenjam i u drugom.
Ključ cijele priče je na početku sezone odigrati desetak prijateljskih i uigrati (staviti Workload na heavy) tri taktike, jednu za slabije, drugu za jednako jake i treću za jače momčadi, i odrediti si (i sejvati) prvu i drugu postavu. Onda samo switcham između postava i taktika ovisno o tome s kime igram i kako mi se igrači ponašaju. Također, važno je odmah napraviti tri nova trening schedulea (Midfielders Alt, Forwards Alt i Defenders Alt ih ja nazovem), koji su malo intenzivniji i tamo staviti igrače koji ne igraju konstantno u prvoj postavi, da se razvijaju, ostale staviti na general i one defaultne i malo ih smanjiti (da ti trening ne bude preko pola, dakle čisti medium), jer se inače prebrzo umore, i to je to. :)
To ti vrlo brzo prođe, neki dan sam imao cijeli sloboda i odigrao sam jednu cijelu sezonu u tom danu, jer manager je tip igre koju možeš igrati dok radiš druge stvari, ne treba ti puno koncentracije ako si sve dobro postavio u početku. Eh, i da, važno je stalno odrađivati press konferencije na način da vidiš kakve ti osobnosti imaju igrači i kako trebaš pričati sa medijima da im digneš samopouzdanje, jer ako su išta s_ebali u ovom manageru, onda je to taj moral, ne može se pobijediti niti trećeligaš ako ti je moral u momčadi loš.
Naravno, kroz praksu sam otkrio kojih dvadesetak igrača odmah po stupanju na dužnost potražim i kupim/potpišem (koliko mogu) ovisno o tome s kime igram.
Vama to traje jer radite ono što 90% ljudi radi, sejvaju prije svake utakmice i onda loadaju dok ne pobijede, jelda? :P
ne znam šta je tu smiješno, ja gledam utakmice i mislim da je to bolje jer vidiš nešto što se događa i koji dio momčadi ti ne igra ili igra dobro.. ne gledam naravno cijelu utakmicu i gledam ju još uvijek na 2d... ne znam tako mi je preglednija cijela momčad, a živciraju me neki potezi igrača u 3d-u...
sad si mi tu napisao cijelu proceduru, al ja znam sve to jer igram manager-a već skoro 10 godina...
meni je sasvim svejedno kak ti igraš, da li gledaš utakmicu ili ne, nego sam samo pitao kak stigneš to i to je to, hvala na odgovoru...
i ne, ne sejvam prije utakmice jer to onda nema nikakvog smisla, nisam debil da potrošim 20 sati igranja kako bi pobijedio sve utakmice i da znam unaprijed da ću ih pobijediti, baš je čar u tome da izgubiš i onda pokušavaš slijedeće godine biti bolji... itd itd..