FIFA Manager 09

poruka: 8
|
čitano: 2.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA Manager 09

Mislim da ovo nema na forumu pa eto da pitam jel igra to ko uopce??? Jel se da sta tamo zabaviti?? Jel barem mal sl. FM09??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA Manager 09

meni oni fudabal menageri kruha nevaljaju ali menager od fife je predobar odlican samo rijeci hvale,radi tog i igram fifuSmijeh

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA Manager 09

ne mogu vidjeti i ne podnosim bilo kakve sportske managere.

svatko ima pravo na svoj izbor igara koje mu se sviđaju pa nemojte pomisliti da vas vrijeđam... jednostavno mi se ne sviđaju.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: FIFA Manager 09
UBIZEC cORPORATION kaže...

meni oni fudabal menageri kruha nevaljaju ali menager od fife je predobar odlican samo rijeci hvale,radi tog i igram fifuSmijeh

Mislim da si jedan od tisuću koji kaže da je fifa manager bolji od football managera ...
17 godina

Taj post otkriva kolko znaš o menađerstvu!
Plus ak igraš samo Fifi i o nogometu...
Valjda uživaš u gledanju tekme u Fifa Manageru iako gubiš, samo zbog grafike!
Football Manager vječno rula nad ovim i nema tu zdravih usporedbi!
Također i vrlo dobar Premier Manager.

I da, nisam probal novi Fifa Manager ali budem-nije ni taj serijal loš ali prethodno navedeni su bolji!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Taj post otkriva kolko znaš o menađerstvu!
Plus ak igraš samo Fifi i o nogometu...
Valjda uživaš u gledanju tekme u Fifa Manageru iako gubiš, samo zbog grafike!
Football Manager vječno rula nad ovim i nema tu zdravih usporedbi!
Također i vrlo dobar Premier Manager.

I da, nisam probal novi Fifa Manager ali budem-nije ni taj serijal loš ali prethodno navedeni su bolji!

Potpisujem sve ali Premier Manager nisam igrao tak da za njega neznam

igrao sam fifa manager 07 i dobar je jedino sto upravljas s cijelim klubom od stadiona klubske imovine itd..i naravno ima kompletne licence za eng ligu........al Fm je glavni.......najaci je pogotovo ovaj FM09 :-)))

16 godina
neaktivan
FIFA Manager 09

zna li neko kod za instalaciju fifa managera 08?????

iuo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA Manager 09

mozel ati x550 256 mb da pokrene normalno fifa manager 2011?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice