FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 537.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 22
SimeKZ kaže...

Ferdinand Mid ili 83+ 25x ? 

Ja dobio karinu u tom 83+ 25 packu, no to sam ja. Tebe možda posere. Dobio untradeable duplić Haalanda i Morena. Da ih ne bacim složio Pandeva jer sam išao rješavat onaj zadatak s brazilcem iz talijanske lige a nisam imao napadača a moram s igračem talijanske lige zabiti 10 golova. I to sam odigrao samo zbog tokena koji se dobija uz karticu a ne kartice. Ako ti treba ferdinand, ziher je ziher.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ferdinand Mid ili 83+ 25x ? 

Ja dobio karinu u tom 83+ 25 packu, no to sam ja. Tebe možda posere. Dobio untradeable duplić Haalanda i Morena. Da ih ne bacim složio Pandeva jer sam išao rješavat onaj zadatak s brazilcem iz talijanske lige a nisam imao napadača a moram s igračem talijanske lige zabiti 10 golova. I to sam odigrao samo zbog tokena koji se dobija uz karticu a ne kartice. Ako ti treba ferdinand, ziher je ziher.

razmontirao sam ekipu. Prodao Di Natalea i Donnarumu dok jos nesto vrijede. Nisam dugo pratio Di Natalea i popusio sam skoro 100k na njemu. Na Chiesi isto imam 100k minusa al ga nisam prodao. 750k coinsa i nemam kostur ekipe. Odnosno, ajmo smatrat Kantea kosturom ekipe i slozio sam Cecha jer mi je diskardani fodder bio na odlasku i morao sam ga spasit negdje. 

Htio bi ovog Modrica ko nista, al se mogu jebat kad nemam coinsa za njega, a uz njega bi trebao jos minimalno dvojicu radi linkova. 

Uzeo Ferđu... sad imam manje brige na linkove. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2021 16:57 (SimeKZ).
17 godina
FIFA 22

I dalje ne mogu do svojih kartica. Ima li još netko ovakav problem nakon  jučerašnjeg pada servera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 22

Napravio sam 83+ sada.

Nositelj paketa if Vlahović, iza njega van dyke i Varane, drugo sve duplo i neiskoristivo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Novosti. 

Pau torres iz 75+... slozio 15 komada. Jako puno foddera 84+. Zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 22

Složim ovog novog engleza sa 91 pace, cb, reko da ga ukombiniram sa Paskom za engleski tim. Na kraju otvaram packove od slaganja 2-3 sbc-a od danas, i uleti Tuanzebe. Sad sam krcat engleskim cb-ima a igram primarno sa francuzima.

Mislim da ću prodat Tuanzebea dok je još ovak na dobroj cijeni, 150k je na pcu sad, a stvarno mi ne treba. Čak sam mislio iz zajebancije složit efl+pl momčad jer imam odlične temelje, ali francuzi su mi mrak otkad imam špice ovog novog yeddera i onog benza mladog.

Btw., otvorio sam 81x25, onaj prvi pack u swapsima jer sam tek 2 riješio, hrpetina 83 foddera, plus neki bzvz španjolac lw ova nova kartica zelena. Obzirom da je za 5 tekmi riješeno 2 objectivea, 25 foddera je dobro došlo za sat vremena truda.

Cirkus su mi englezi, imam milion rm-rw-a, nema šanse tu složit neš smisleno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 22

Evo složio sam si efl ekipu, za složit ona 2 objectivea za efl cdma i lb-a, još će to bit cirkus ekipa za sprdanje u rivalsima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Koje? 

Isel bi na 41212 (2) sa ofenzivnim bekovima i Kanteom kao drop back, pa bi to bilo nekih 352. 4231 isto... ili 4141. 

EDIT: Slozio ekipu sa Ronaldom. Poslozio u 442 i tako cu uletit u WL. 
Ronaldo i njegov skok u 16m su nekaj najbolje kaj mozes iskoristit u igri. Frajer ne gubi skok na korneru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2021 23:03 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 22

Evo ja isto slozio novu ekipu hahaha

Arsenal4ever

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Evo za dobro jutro, s time da cu correu prodat jer imam fire verziju

koja je bolja. 

necu nista prodat jer vidim da je untradeable a jesusa mi je steta prodavat

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2021 9:46 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koja je bolja. 

U čemu si to dobio kada su te kartice izašle iz packova prošli tjedan?

13 godina
movie kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

koja je bolja. 

U čemu si to dobio kada su te kartice izašle iz packova prošli tjedan?

Tijekom tjedna su sjebali. Maknuli su ih iz paketa u cetvrtak i pun kurac ljudi je onda dobilo gold verzije tih kartica. Sad su vratili ljudima ice kartice kaj su trebali dobit.

17 godina
SimeKZ kaže...

Tijekom tjedna su sjebali. Maknuli su ih iz paketa u cetvrtak i pun kurac ljudi je onda dobilo gold verzije tih kartica. Sad su vratili ljudima ice kartice kaj su trebali dobit.

Baš čudno da su nekaj sjebali. Ja im danas pišem, hoću svoje kartice s marketa nazad. I dalje su mi nedostupne.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Baš čudno da su nekaj sjebali. Ja im danas pišem, hoću svoje kartice s marketa nazad. I dalje su mi nedostupne.

da bio sam ih jer sam izvukao golden njihove u packu a nekaj su sjebali i maknuli su fire i ice kartice i njih nisi ni mogao dobit zadnjih par dana dok je trajao taj promo

sad sam složio karticu za koju sam siguran da sam miran praktički do pred kraj fife ,koštao me 400k i još kaj sam imao foddera ali vrijedi svakih para 

e sad ovo je najbolje kaj mogu izvuć iz ove ekipe tak da pod hitno moram gattusa maknut i nekog ubacit da mi linka,

od packova od vini dobio kantea 90 ,imam ovog untradeable tak da bi ga mogao frknut i još imam u klubu par igrača kaj vrijede pa ću vidjet kaj se najbolje da izvuć do nekih 400k

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2021 16:25 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
FIFA 22

Nikad kraja, šuška se da ide Vinicijus Headliners card.

Evo kaj meni javlja kada hoću produžiti aukciju kartice ili je vratiti u klub. Sad sam im poslao prigovor na 3 adrese pa da vidim hoće li mi odgovoriti. Nisam do sada dobio od početka igre niti jednu promo karticu a sada su mi ukrali preko 40 kartica koje stoje blokirane na marketu.

edit: party bag Declan Rice, je li moglo gore?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2021 19:48 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Nikad kraja, šuška se da ide Vinicijus Headliners card.

Evo kaj meni javlja kada hoću produžiti aukciju kartice ili je vratiti u klub. Sad sam im poslao prigovor na 3 adrese pa da vidim hoće li mi odgovoriti. Nisam do sada dobio od početka igre niti jednu promo karticu a sada su mi ukrali preko 40 kartica koje stoje blokirane na marketu.

edit: party bag Declan Rice, je li moglo gore?

Je... dupli Arnautovic. 

Al' drago mi je da su promijenili nagrade za WL. Vratili su treci pick i TOTW nisu untr. 

Prodao sve low rated IFove kaj sam imo. Ljudi kupuju 75 rated za 15k.

14 godina
neaktivan
FIFA 22

Party bag = OTW Cucurela il kako se vec zove onaj čupavi španjolac... ni za SBC nije koristan :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Probao Luku jednu partiju i na prvu sam jako zadovoljan.

Prilično je agresivan prema naprijed što mi odgovara i zabio je lijep gol što je super za početak.

Za sada kemijam s ekipom, ali ću vjerojatno nekakve promjene morat napravit, pogotovo Vinicius.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 22

Meni je ovo trenutna momcad, kupio nazad Abedi Pele-a jer mi Vinicius jednostavno nije za CAM-a u 352, Pele nije opasan kao Vini u kontri, ali kad igram protiv kampera, sa Peleom je puno lakse, bolje dodaje i bolji sut sa distance ima, jos je 4,2 milje spremno za TOTY, sa ovim cijenama ove godine bi dosta TOTY kartica moglo biti jeftinije nego ikada u igri.

Edit. volio bi Modrica, ali smatram da je malo preskup, a to bi znacilo i vracanje Vinija vjerojatno, tako da dok radim ove league SBC, ako uleti, onda mijenjam momcad opet, ali ovako ga necu gurati i coinse trositi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 8:24 (Mic_zap).

0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Kakva je kartica?

Sve se nešto mislim da ga i ja ubodem.

Ako si probao Varanea ili Kimpembea - kakav je u usporedbi s njima recimo.

Meni bi u ekipi zamijenio Varanea.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 22

Jučer im pisao a noćas mi riješili problem blokiranih kartica na transfer listi.

Što se cijena toty kartica tiče sumnjam da će i jedna od ovih tipa neymar, mbappe, messi koštati ispod 4 milje. Ostale će biti u rasponu od milje i pol pa do tri milje. No prošle godine su ostale jako brzo padale cijenom pa se ne isplate odmah uzimati. Spljugao sam na De Bruyneu milju u mjesec dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Kakva je kartica?

Sve se nešto mislim da ga i ja ubodem.

Ako si probao Varanea ili Kimpembea - kakav je u usporedbi s njima recimo.

Meni bi u ekipi zamijenio Varanea.

Visok, krakat i nosi sve u obrani. Imao sam ga u 18 ako se ne varam.

To je to, da mogu jos jednog stavit, stavio bi.

Igra mi uz Chiellinia FB. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 9:34 (SimeKZ).
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Jučer im pisao a noćas mi riješili problem blokiranih kartica na transfer listi.

Što se cijena toty kartica tiče sumnjam da će i jedna od ovih tipa neymar, mbappe, messi koštati ispod 4 milje. Ostale će biti u rasponu od milje i pol pa do tri milje. No prošle godine su ostale jako brzo padale cijenom pa se ne isplate odmah uzimati. Spljugao sam na De Bruyneu milju u mjesec dana.

Neymar sumnjam da ce biti, Messi,Lewa,Benz,Mbappe,Salah i cak i Ronaldo bi realno trebali biti ispred, poznavajuci EA, ugurat ce Ronalda kao 12 igraca prije Neymara. Necu ih ni uzimati odmah, nego to kada krenu dolje, a market je lud, igracima su cijene mizerne, jedino Mbappe koliko-toliko drzi cijenu, ostali padaju na tjednoj bazi, prime icone izasle prije par dana, nekima su cijene koje su bile prosle godine tek u trecem mjesecu. Ne znam sam kaj da ocekujem, ali cu rade docekati spreman.

7 godina
neaktivan
FIFA 22

Ja si danas malo igram menažerial masterkurac za ovog Francuza. 

Evo kako ide:

Kad sam si dao truda ovo usnimiti znas koliko su me upilali. 🤪😆

3 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Neymar sumnjam da ce biti, Messi,Lewa,Benz,Mbappe,Salah i cak i Ronaldo bi realno trebali biti ispred, poznavajuci EA, ugurat ce Ronalda kao 12 igraca prije Neymara. Necu ih ni uzimati odmah, nego to kada krenu dolje, a market je lud, igracima su cijene mizerne, jedino Mbappe koliko-toliko drzi cijenu, ostali padaju na tjednoj bazi, prime icone izasle prije par dana, nekima su cijene koje su bile prosle godine tek u trecem mjesecu. Ne znam sam kaj da ocekujem, ali cu rade docekati spreman.

Svake godine je, ako nije u prvih 11 onda je kao dodatna kartica. Prošle godien je pola sezone bio ozlijeđen i igrao je jako malo ali je našao svoje mjesto u toty. Tim više što to nije kao nekad. Nekada je najboljih 11 bilo onih 11 koje proglasi fifa, krovna organizacija. Zadnjih par godina glasujemo svi mi tko će u toty i to više nema veze s 11 najboljih već s 11 najkorištenijih kartica u igri. Lijepo je Castro prošle godine rekao svojim pratiteljima. Ne glasujete za najbolje već za one čije su vam kartice potrebne u igri. Tako budi bez brige, unutra je i Neymar.

5 godina
neaktivan
FIFA 22

Laliga POTM kandidati. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Kad igras ovaj Mystery ball, onda shvatis da je zapravo takva igra. 

Igram sad dvije tekme DRa, doslovno iz gusta. Grindat jos 15 tekmi mi se neda kako bi dosao do 90 tekmi a sve ostalo je obavljeno. 

Obje tekme, protivnik ima slicne igrace kao i ja. Njegovi zabiju iz svake pozicije, ja sa identicnih pred njegovim golom ne mogu. Njegov golman na kraju utakmice 9 obrana, moj 0. 

Jucer sam uspio nagurat do 2002 SR. Da bi danas jednu odigrao X a drugu izgubio u zadnjim minutama igre. 

Svaka tekma u UT je mystery ball, htio to netko priznat ili ne.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Drugu godinu za redom u ovo doba godine, ovaj put i šarena verzija :) Sad se otvaraju mogućnosti za svakave kombinacije...

Iskočio je iz 50k packa za 200 first owner win milestone.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
MBuda kaže...

Drugu godinu za redom u ovo doba godine, ovaj put i šarena verzija :) Sad se otvaraju mogućnosti za svakave kombinacije...

Iskočio je iz 50k packa za 200 first owner win milestone.

Bravo.

Ja sam dobio duplog, naravno untrejdabl oba, embarbu

14 godina
neaktivan
FIFA 22

Ovo mi je trenutna ekipa. Pitanje je sad kak presložit i koga izbacit van. Taman sam jučer plavog Isuseka piknuo za 580k, zlatni mi je club top scorer (187 golova i 135 assista u 341 tekmi). Bernardo Silva mi je među najdražim SBC-ima do sad u FIFI, izvrsna kartica. Salah daleko najjači red pick koji sam ikad dobio. Becks ugodno iznenađenje od icon sbc-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice