FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
FIFA 21

Evo mene natrag iz suspenzije!

Prosli vikend sam dobio crvenog Salaha, odusevljen ulazim u WL sa fanasticnom ekipom https://www.futbin.com/21/squad/4284853

Prvih 5 tekmi - 6:0, 5:1 itd, nijedan od protivnika nije dozivio poluvrijeme. Stao za petak. Krenem u subotu, kao da igram drugu igru. Gameplay na 50% brzine, moji igraci se vuku, protivnicki igraci se vuku, sve totalno za kurac.

Na kraju zavrsio na G2, hrpa stresa bez razloga...

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Ovo su ultimate paketi. Paketi od kolko ono? 125k coinsa? 25$ paket. Niti board. Genijalno. Jedva cekam kad netko iz S1 žega packa izvuce tredable Prime Pelea. Jebali sve svoje mrtvo. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 21

Ima li neko da mi kaze kako se izvode oni mikro driblinzi u kaznenom .recimo?

Bez skill movi?

Znaci lik vodi loptu polako,cima lijevo desno i prodje me ?

Ima li neka tipka za to ili samo LS ?

Da li treba drzati l1 ili l2 ili sta vec?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 21
PeroMilic03 kaže...

Bez skill movi?

Udi u practice arenu, otvori youtube i sve kaj te zanima tamo trazi a u areni isprobaj i vjezbaj. Jednostavno drugacije nejde.

L1 i R1 su ti driblinzi. L1 koristi samo jednu nogu a R1 koristi obje. 

4 godine
neaktivan
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...

Bez skill movi?

Udi u practice arenu, otvori youtube i sve kaj te zanima tamo trazi a u areni isprobaj i vjezbaj. Jednostavno drugacije nejde.

Jbg lako je u areni...

Treba to odraditi pod pritiskom.

U areni znam dosta skill da odradim.

16 godina
SimeKZ kaže...

Ovo su ultimate paketi. Paketi od kolko ono? 125k coinsa? 25$ paket. Niti board. Genijalno. Jedva cekam kad netko iz S1 žega packa izvuce tredable Prime Pelea. Jebali sve svoje mrtvo. 

Meni je iz 2xult. za swapse uletio mid Owen. Ide Martial na tržište, ostat će Owen-Aguero u napadu.

Pickovi i svi ostali pusti packovi, samo Lukaku, sve ostalo nije vrijedno spomena, 82 rating max. Sramota. Vidim još jednu wl koju preskačem, baš sam nešto gledao, više sam preskočio wl ove godine nego odigrao, to mi se nije još dogodilo do sada ovako rano, obično počnem preskakat u 2.mj pa nadalje. Zasićenost, ili je jednostavno f21 prekomatozno loša, ne znam...

https://www.futbin.com/21/player/154/michael-owen

Mali će dobit hawka i nek leta, a šta ne uvali on, spremit će Aguero, ja takvog finishera nisam imao u momčadi još, nakon 30ak tekmi s njim i dalje sam jednako oduševljen kao u prvih par, što taj lik spremi u gol, to nisu istine, a od početka sam ga izbjegavao zbog pacea.

13 godina
PeroMilic03 kaže...
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...

Bez skill movi?

Jbg lako je u areni...

Da bi nesto napravio u igri treba ti muscle memory. Da si pogledao jedan tutorial video od Borasa vidio bi da i on ode u arenu i vjezba neki potez dok mu ne postane pod normalno.

Imam osjecaj da bi ti sve preko noci. Pitas ovdje za savjet, mi ti kazemo kako odraditi. Ti udes odmah u tekmu i isprobavas to. Naravno, ne funkcionira iz prve i odma nista nevalja. To tak nejde. 

Ako neces arenu, slozi si ekipu iz predloska kaj sam ti dao i vjezbaj u SBu. 

Ne znam vise kaj da ti kazem. 

17 godina
neaktivan
PeroMilic03 kaže...

Bez skill movi?

Zabto ti prvo treba normalna konekcija i barem neka blaga doza bezidejnosti da moras to koristit. :)

4 godine
neaktivan
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...

Bez skill movi?

Jbg lako je u areni...

Da bi nesto napravio u igri treba ti muscle memory. Da si pogledao jedan tutorial video od Borasa vidio bi da i on ode u arenu i vjezba neki potez dok mu ne postane pod normalno.

Imam osjecaj da bi ti sve preko noci. Pitas ovdje za savjet, mi ti kazemo kako odraditi. Ti udes odmah u tekmu i isprobavas to. Naravno, ne funkcionira iz prve i odma nista nevalja. To tak nejde. 

Ako neces arenu, slozi si ekipu iz predloska kaj sam ti dao i vjezbaj u SBu. 

Ne znam vise kaj da ti kazem. 

Ok ,tako cu i raditi .

Dobijem ja proff. bez bijede ali na Leg. vec nemam sanse .

Kruzim okolo ,jbg ,cekam da se napravi rupa ali nema rupe kad su svi nazad.

U tim dodavanjima,jasno presjece mi i odmah kontra .

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2020 10:15 (PeroMilic03).
4 godine
neaktivan
cicek kaže...
PeroMilic03 kaže...

Bez skill movi?

Zabto ti prvo treba normalna konekcija i barem neka blaga doza bezidejnosti da moras to koristit. :)

Juce sam igrao nekoliko tekmi Rivalse,lag je bio oko 130 ms. :)

17 godina
miikaa77 kaže...
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Tako je meni isto. Imam oko 1471 i treba mi pobjeda. Pobjedim i daju mi 28 bodova. Smijeh, ali eto 2 put sam prokocko tu zadnju i onda dobio.

Kada dobiješ lika s manje bodova od sebe dobiješ za pobjedu i manje bodova nego kada pobijediš igrača s više bodova od sebe. Ista stvar je i kada gubiš.

Znam, ali eto. Pokaze nakon tekme, vecinom bude 29-30-31, kontam ma sigurno ce bit, kad ono ćuna :)

Znači da te većinom spaja s igračima koji imaju manje bodova od tebe.

Danas nisam otvorio niti jedan pack jer nisam odigrao u prošlih 7 dana niti jednu tekmu i čisto se dobro osjećam. Polako se opraštam od igre. Sve me manje interesira i sve manje igram. Pošto sam bio zaluđen igrom i dobar dio zdravlja sam si uništio s njom a nisam si znao pomoći, veliku ulogu u odustajanju odradio je EA. Toliko otvorenih packova u kojima nikad ništa nisam dobio ubilo je u meni volju za igrom.  Razmišljam da prodam i PS5 pa sam ziher da povratka više nema jer sam PS4 pro već prodao. Neka si nađu novu budalu koju će jebati iz dana u dan. Igramo igru jer volimo nogomet a packove otvaramo jer volimo nešto u njima dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2020 11:06 (movie).
12 godina
movie kaže...
miikaa77 kaže...
movie kaže...
miikaa77 kaže...

Tako je meni isto. Imam oko 1471 i treba mi pobjeda. Pobjedim i daju mi 28 bodova. Smijeh, ali eto 2 put sam prokocko tu zadnju i onda dobio.

Kada dobiješ lika s manje bodova od sebe dobiješ za pobjedu i manje bodova nego kada pobijediš igrača s više bodova od sebe. Ista stvar je i kada gubiš.

Znam, ali eto. Pokaze nakon tekme, vecinom bude 29-30-31, kontam ma sigurno ce bit, kad ono ćuna :)

Znači da te većinom spaja s igračima koji imaju manje bodova od tebe.

Danas nisam otvorio niti jedan pack jer nisam odigrao u prošlih 7 dana niti jednu tekmu i čisto se dobro osjećam. Polako se opraštam od igre. Sve me manje interesira i sve manje igram. Pošto sam bio zaluđen igrom i dobar dio zdravlja sam si uništio s njom a nisam si znao pomoći, veliku ulogu u odustajanju odradio je EA. Toliko otvorenih packova u kojima nikad ništa nisam dobio ubilo je u meni volju za igrom.  Razmišljam da prodam i PS5 pa sam ziher da povratka više nema jer sam PS4 pro već prodao. Neka si nađu novu budalu koju će jebati iz dana u dan. Igramo igru jer volimo nogomet a packove otvaramo jer volimo nešto u njima dobiti.

Ne želim bit bezobrazan i da ispada da iskorištavam situaciju, ali ako budeš prodavao ps5 javi se, ja bih uzeo. Znaš možda koja ni cijena bila otprilike?

Posto ps5 nema trenutno nigdje da se naruči a na njuškalu bubaju po 7 milja kuna 

13 godina
manipulator kaže...

Ne želim bit bezobrazan i da ispada da iskorištavam situaciju, ali ako budeš prodavao ps5 javi se, ja bih uzeo. Znaš možda koja ni cijena bila otprilike?

Posto ps5 nema trenutno nigdje da se naruči a na njuškalu bubaju po 7 milja kuna 

Evo, za tebe 6,900 :P

[19xx] 4ntraks
12 godina
Skilledžija kaže...
manipulator kaže...

Ma trenutno je na next gen sranje, slabo ljudi igraju jer igra kasno 2 patcha 

13 godina
manipulator kaže...
Skilledžija kaže...
manipulator kaže...

Ja sam rade htio uzet PS5 zbog Cyberpunka, RDR2, GoW i SpiderMana... FIFA mi nije bila ni na kraj pameti jer se zna zakaj su radili taj ''next gen'' update... kako bi mogli razvodnit ekipu.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...
Skilledžija kaže...
manipulator kaže...

Ja sam rade htio uzet PS5 zbog Cyberpunka, RDR2, GoW i SpiderMana... FIFA mi nije bila ni na kraj pameti jer se zna zakaj su radili taj ''next gen'' update... kako bi mogli razvodnit ekipu.

Sime jel ti problem da stavis formaciju i taktiku igraca  sa instrukcijama sa kojom igras odbranu?

13 godina
mirkossam kaže...
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...
Skilledžija kaže...
manipulator kaže...

Sime jel ti problem da stavis formaciju i taktiku igraca  sa instrukcijama sa kojom igras odbranu?

Stavio sam bio 41212(2) koju igram 99% vremena. Tu 541 kaj stavim je cisto zadnjih 5-10min igre da ne primim neki glupav gol... vecinom primis :D al dobro. 

Svi su na come back osim STa koji je na stay forward, long ball, drop back instrukcije... 1 depth 1 width i to je to.

14 godina
neaktivan

Sada ja sa nekim turcinom(jer ja samo sa njima igram u ovoj fifi)cijelo vrijeme ga rasturam ali nece 2 go nikako i onda pauza i naravno primam go.Nema veze nego samo da pokusam kako ce ici

12 godina
FIFA 21

Wan Bisaka i Varane jebeni tandem u obrani.. Otkako sam Wan Bisaku napeavio i stavio u početni tim smanjio sam broj primljenih golova drastično. Lik je fantastičan, može reći tko sta hoće, imam ga i mogu reći sve najbolje. 

Počeo sam koristit i Marquinosa kao CDM sa Brunom Fernandes i mogu reći da je u ovih par utakmica odličan isto... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

Aj rekoh idem baciti par tekmi. Idem odraditi Bolasiea. Dobijem tri za redom i onda dođe lik koji stišće pauzu i uvodi mbapea i rashforda. Kako ih je ugurao u momčad max ratinga 77? Ok, nema veze. Drobim ga ali sve ide u stativu ili golman brani. Lik igra kao mourinho. 11 igrača ispred gola i čeka se sretna kontra. Uglavnom, uđemo u 90 minutu pri mome vodstvu od 3-2. Na centru hoću dodati prvom do sebe i naravno igrač mi doda mbappeu u for. Produžeci. U produžecima moji svi mrtvi a on leti. Ja pogodim 3 stative a on mi proda 3 kontre i dobije me 6-3 a duplo gori je igrač od mene. I sada ti budi normalan. Mislim da mi je tlak skočio na 200. Bezveze se ubijam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

Ja sa ekipom vrednom 100k i manje udjoh u diviziju 2,nije lose. Ne nerviram se ni 10% kao sto sam nekad. Kad se setim kako me ova igra tj fifa izludjivala sad mi smesno. Play for fun. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
manipulator kaže...

Wan Bisaka i Varane jebeni tandem u obrani.. Otkako sam Wan Bisaku napeavio i stavio u početni tim smanjio sam broj primljenih golova drastično. Lik je fantastičan, može reći tko sta hoće, imam ga i mogu reći sve najbolje. 

Počeo sam koristit i Marquinosa kao CDM sa Brunom Fernandes i mogu reći da je u ovih par utakmica odličan isto... 

J.bat ću ti sve po spisku ak je loš.

Obrisao sam već složene timove za base icon pack i slažem si Wan Bissaku za prvu momčad, jer su mi uletili Werner, Wijnaldum i još poneki 85 duplići (pa sad mogu bezbrižno slagat ove 84-85-86 sbcove bez coinsa) u marquee packovima i u 25x83+ packu, a jučer sam već složio Madissona kad sam definitivno odlučio da neću slagat 2-3 vrlo dobra tima ko i svake godine, nego se bazirat na jedan što je moguće bolji. Ako mi se Werner (opet) ne svidi, trejdabl su i on i Martial, untrejdabl su Owen i Aguero, pa je izbor prvog napadačkog dua logičan. Još moram prodat realovog mendya i kupit si cityevog totw mendya tak da ne kemijam s koundeom i llorisom, nego full PL momčad, neću hibride iz inata, kupit ću Alissona sutra još na gol i totw mendya i to je to onda.

12 godina
jopis kaže...
manipulator kaže...

Obrisao sam već složene timove za base icon pack i slažem si Wan Bissaku za prvu momčad, jer su mi uletili Werner, Wijnaldum i još poneki 85 duplići (pa sad mogu bezbrižno slagat ove 84-85-86 sbcove bez coinsa) u marquee packovima i u 25x83+ packu, a jučer sam već složio Madissona kad sam definitivno odlučio da neću slagat 2-3 vrlo dobra tima ko i svake godine, nego se bazirat na jedan što je moguće bolji. Ako mi se Werner (opet) ne svidi, trejdabl su i on i Martial, untrejdabl su Owen i Aguero, pa je izbor prvog napadačkog dua logičan. Još moram prodat realovog mendya i kupit si cityevog totw mendya tak da ne kemijam s koundeom i llorisom, nego full PL momčad, neću hibride iz inata, kupit ću Alissona sutra još na gol i totw mendya i to je to onda.

I inception kaže da je odličan, kad on kaže onda znaš da je. A pošto ti imaš Rudigera na CB, vjeruj da će ti Wan Bisaka biti 10x bolji..

Ne znam ima nešto čudno u njemu što je dobar. Meni je bolji od Varanea i doso sam dotle da na poluvremenu, nekad čak i prije vadim Varanea i stavljam Joe Gomeza ili ovoga novoga Jesus Navasa, koji je isto odličan. 

16 godina
manipulator kaže...
jopis kaže...
manipulator kaže...

I inception kaže da je odličan, kad on kaže onda znaš da je. A pošto ti imaš Rudigera na CB, vjeruj da će ti Wan Bisaka biti 10x bolji..

Ne znam ima nešto čudno u njemu što je dobar. Meni je bolji od Varanea i doso sam dotle da na poluvremenu, nekad čak i prije vadim Varanea i stavljam Joe Gomeza ili ovoga novoga Jesus Navasa, koji je isto odličan. 

Nisam stigao pogledat nijedan jubitubi komentar za njega, nekak više volim mišljenja domaće ekipe, bez obzira što ne igramo svi isto, al draže mi je pročitat nekog domaćeg ko ga koristi za igrat nego jutjubera koji ga odigra samo za review.

Rudiger je tu jer sam igrao One league prijateljske, inače mi je lijeva strana nakon što sam prodao drugog (ili trećeg, ne znam više ni ja) VVD-a (Telles je lb uz VVD-a dugo bio), Kounde-F.Mendy, ali Kounde će na klupu a F.Mendy na market kupit ću totw Mendya iz Citya lijevo.

14 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ja sa ekipom vrednom 100k i manje udjoh u diviziju 2,nije lose. Ne nerviram se ni 10% kao sto sam nekad. Kad se setim kako me ova igra tj fifa izludjivala sad mi smesno. Play for fun. 

Brzo ces prijatelju da izletis vjeruj mi iz 2 divizije

16 godina
mirkossam kaže...
ruya kaže...

Brzo ces prijatelju da izletis vjeruj mi iz 2 divizije

Lol. Dođe padobranac u temu pa napiše nekom ko se sprdao i igrao div1 sa silverima u prošlim fifama da će ispast iz div2 u ovom ping pong cirkusu zvanom fifa21

14 godina

Kako je dobra obrana Bellerin, Gomez i Walker. Gomez srednji stoper, a ova dvojica kad uzmu loptu mogu lagano iznjet i odigrat cak dupli pas ili se sjurit kroz sredinu jer ih rijetko tko moze uhvatit. Primio sam u 4 utakmica 2 gola (naravno izgubio 2-1) i nadam se da cu sto brze doci do gold 3 da mogu prestat igrat.

4 godine
neaktivan
FIFA 21

Zadnju fifu koju sam igrao je fifa 16. 

Tu sam u futu usao u 5 a u sezoni u 4.

U ovoj sezona 8 a fut 9. ;)

Ne ide...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2020 9:35 (PeroMilic03).

0 0 hvala 0
8 godina
ruya kaže...

Hej, javi se da odigramo koju ako ce ti se dati!

8 godina
PeroMilic03 kaže...

Zadnju fifu koju sam igrao je fifa 16. 

Tu sam u futu usao u 5 a u sezoni u 4.

U ovoj sezona 8 a fut 9. ;)

Ne ide...

Sto te tocno muci pero? Napad? Obrana?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice