To sam ja bio. Upalio sam WL radi onog sranja radi ikona. Pretpostavljam da je to bila utakmica kad sam izasao kad mi je moj Modric izbio loptu iz nogu tad mi je mrak pao na oci i vise nisam mogao igrati. A i uvjeti su bili za kurac par puta kad sam trcao za tvojim brzancima moji igraci samo stanu i onda nastave trcati. I sjecam se da si mi nagazio na glezanj 4 puta i sudac je samo jednom svirao prekrsaj i niti jednom ti nije dao cak zuti karton a po novim pravilima gazenje gleznja je crveni karton i onda si ti uveo neymara i ja prosao pored njega uzeo loptu i on je pao i sudac ti odmah daje slobodan udarac vec tad sam izgubio volju da igram i odmah poslije sam primio gol za 2-0. Tekma je bila cisti cancer ali takva je igra i nisi ti kriv za to zato gg.
Jeh neymara koristim za zastrasivanje... obicno prekinu svi kad uvedem njega i padne gol. Meni je bilo ok, delay nisam imao, barem ne zamjetni. Dapace nemam ga danas od kad igram. To ti je main squad ili? Mislim da bi cak dobil po nosu da si imao jace igrace. :D Ne znam dal sam kod tebe ili tekmu prije promasio odmah 3 zicera pa sam jos od tad zivcan. Livakovic je isto bio dosadan na golu. :D
I evo sad cancera. Krenem 1na1 s jovicem i on pritisne alt+tab. Smece od covjeka mucko. Ajde da je bio neki smijesni penal ili neznam sta. Ali fino ga razigram, i lopta ide u gol i ovaj prekine. Smece smece.
Imam dvije momcadi Hrvate protiv kojih si igrao i njih i ne bi niti jednu momcad nazvao glavnom ili sporednom jer nekad su jedni bolji a nekad drugi zavisi od igre. Iskreno nema mi razlike izmedju corluke, vide i van dijka i pique jer sam svu cetvoricu vidio da rade nevidjene gluposti a i vidjao sam ih kako cuda rade. Napad i vezu bi po snazi ovako na papiru rekao da su tu negdje. Tako da ako si me dobio protiv Hrvata najvjerojatnije bi me dobio i kada bi igrao sa drugom momcadi
Orsic ti je fulao zicer za 1:1. Vjerojatno su ga nerphali jer je bio predobar. On bi to zabio, sad ce dalje bit dobar za asistencije ko ovaj moj future star na lf. Mislim da bi bilo jakooo blizu. :D ovaj rebic isto ima snage za izdrzat svasta, al ono nest mu fali. Svakak gg, bome je bila jubilarna tekma, cisto zato da s nekim domacim odigram za 300 win. :D
Taj promasaj me nije uopce dirao. Mogao sam i vise sansi stvoriti da nisam petljao i petljao kad god sam usao u tvoj sesnaesterac bas se vidi da sam izasao iz stosa jer nisam dugo igrao WL zato si me zasluzeno i dobio ali mene su nervirala ta gazenja nisam mogao vjerovati da nista ne svira da je sudac to skroz izignorirao i onda neymar padne kao picka gdje sam samo prosao pokraj njega i to se odmah sudi to po meni nema nikakve logike i to mi nije nogomet da oni jos uvijek ne znaju sto je prekrsaj a sto ne. Ako se donese pravilo da za neki start dobiijes izravni crveni onda bi takav start trebali ubaciti barem kao prekrsaj u igru.
Mislim da je proslu tekmu svirao dva penala protiv mene pak su valjda kompenzirali. Sve je moguce. A si skuzio kako je nastala guzva kod tvojih kontri i po sredini, negdje pocetkom drugog poluvremena? :D to je taj overload ball side i atacking fullbacks. S ovom taktikom kojom ja igram funkcionira. Tu zivce kidam protivnicima i samo nizam kontre pocetkom drugog poluvremena. Jedino ova moja krila su lošimiri, ovaj martineli je tu zato jer je samo brz a salah zna zabit al dodavanje je ubi boze.
Neymara ne volim uopce. Imam novce za mbappea i mogao bi ga staviti u sastav ali ako cu sta mjenjat onda cu igrat s realovom postavom. Ako dobim ovog valverdea odmah mjenjam. Nema meni vece srece nego kad mi jovic ili benz zabiju :D