FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
The_K kaže...
cicek kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...
The_K kaže...

To sam ja bio. Upalio sam WL radi onog sranja radi ikona. Pretpostavljam da je to bila utakmica kad sam izasao kad mi je moj Modric izbio loptu iz nogu tad mi je mrak pao na oci i vise nisam mogao igrati. A i uvjeti su bili za kurac par puta kad sam trcao za tvojim brzancima moji igraci samo stanu i onda nastave trcati. I sjecam se da si mi nagazio na glezanj 4 puta i sudac je samo jednom svirao prekrsaj i niti jednom ti nije dao cak zuti karton a po novim pravilima gazenje gleznja je crveni karton i onda si ti uveo neymara i ja prosao pored njega uzeo loptu i on je pao i sudac ti odmah daje slobodan udarac vec tad sam izgubio volju da igram i odmah poslije sam primio gol za 2-0. Tekma je bila cisti cancer ali takva je igra i nisi ti kriv za to zato gg.

Jeh neymara koristim za zastrasivanje... obicno prekinu svi kad uvedem njega i padne gol. Meni je bilo ok, delay nisam imao, barem ne zamjetni. Dapace nemam ga danas od kad igram. To ti je main squad ili? Mislim da bi cak dobil po nosu da si imao jace igrace. :D Ne znam dal sam kod tebe ili tekmu prije promasio odmah 3 zicera pa sam jos od tad zivcan. Livakovic je isto bio dosadan na golu. :D

I evo sad cancera. Krenem 1na1 s jovicem i on pritisne alt+tab. Smece od covjeka mucko. Ajde da je bio neki smijesni penal ili neznam sta. Ali fino ga razigram, i lopta ide u gol i ovaj prekine. Smece smece.

Imam dvije momcadi Hrvate protiv kojih si igrao i njih i ne bi niti jednu momcad nazvao glavnom ili sporednom jer nekad su jedni bolji a nekad drugi zavisi od igre. Iskreno nema mi razlike izmedju corluke, vide i van dijka i pique jer sam svu cetvoricu vidio da rade nevidjene gluposti a i vidjao sam ih kako cuda rade. Napad i vezu bi po snazi ovako na papiru rekao da su tu negdje. Tako da ako si me dobio protiv Hrvata najvjerojatnije bi me dobio i kada bi igrao sa drugom momcadi

Orsic ti je fulao zicer za 1:1. Vjerojatno su ga nerphali jer je bio predobar. On bi to zabio, sad ce dalje bit dobar za asistencije ko ovaj moj future star na lf. Mislim da bi bilo jakooo blizu. :D ovaj rebic isto ima snage za izdrzat svasta, al ono nest mu fali. Svakak gg, bome je bila jubilarna tekma, cisto zato da s nekim domacim odigram za 300 win. :D

Taj promasaj me nije uopce dirao. Mogao sam i vise sansi stvoriti da nisam petljao i petljao kad god sam usao u tvoj sesnaesterac bas se vidi da sam izasao iz stosa jer nisam dugo igrao WL zato si me zasluzeno i dobio ali mene su nervirala ta gazenja nisam mogao vjerovati da nista ne svira da je sudac to skroz izignorirao i onda neymar padne kao picka gdje sam samo prosao pokraj njega i to se odmah sudi to po meni nema nikakve logike i to mi nije nogomet da oni jos uvijek ne znaju sto je prekrsaj a sto ne. Ako se donese pravilo da za neki start dobiijes izravni crveni onda bi takav start trebali ubaciti barem kao prekrsaj u igru.

Mislim da je proslu tekmu svirao dva penala protiv mene pak su valjda kompenzirali. Sve je moguce. A si skuzio kako je nastala guzva kod tvojih kontri i po sredini, negdje pocetkom drugog poluvremena? :D to je taj overload ball side i atacking fullbacks. S ovom taktikom kojom ja igram funkcionira. Tu zivce kidam protivnicima i samo nizam kontre pocetkom drugog poluvremena. Jedino ova moja krila su lošimiri, ovaj martineli je tu zato jer je samo brz a salah zna zabit al dodavanje je ubi boze. 

Neymara ne volim uopce. Imam novce za mbappea i mogao bi ga staviti u sastav ali ako cu sta mjenjat onda cu igrat s realovom postavom. Ako dobim ovog valverdea odmah mjenjam. Nema meni vece srece nego kad mi jovic ili benz zabiju :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 0:15 (cicek).
13 godina
FIFA 20

Jovic je masina. Sad sam nekog wannabe pro svabu razljepio. Ono standardno HL Neymar, TOTY KDB, Mbappe IF ( onaj ST, jel 92? ). Nick name, eSportWeise nest' takvoga... nemam pojma. Uglavnom, tipicni exploiter igre. Drop back, depth 1, svi u obranu, overload ball side i peglaj. Ljudi moj, da vi vidite TOTY KDBa kako ide po toj sredini. Lik ga drzi u jockeyu a majstor koda je Adama Traore. na 4-1 je izaso van. 

Fora kod tog Overload Ball Sidea je kaj obrana stoji jako usko i cesto se raspadne linija kad uspijes izgurat dva tri pasa po svojoj liniji da ga ''rastegnes'' Tu su Jovic i Mbappe razvalili sa udarcima unutar 16m. Secer na kraju je bil ubacaj Mbappea na Bernarda Silvu, koji je iz voleja poderal pauka. 

Jebo me svatko ako ja vidim smisao tog njihovog igranja. Jebem ja sve te paketice i nagrade ako ja ne uzivam u svojem gameplayu i svojem nacinu igranja. Koja je to nepodojena banda, to je strasno.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jovic je masina. Sad sam nekog wannabe pro svabu razljepio. Ono standardno HL Neymar, TOTY KDB, Mbappe IF ( onaj ST, jel 92? ). Nick name, eSportWeise nest' takvoga... nemam pojma. Uglavnom, tipicni exploiter igre. Drop back, depth 1, svi u obranu, overload ball side i peglaj. Ljudi moj, da vi vidite TOTY KDBa kako ide po toj sredini. Lik ga drzi u jockeyu a majstor koda je Adama Traore. na 4-1 je izaso van. 

Fora kod tog Overload Ball Sidea je kaj obrana stoji jako usko i cesto se raspadne linija kad uspijes izgurat dva tri pasa po svojoj liniji da ga ''rastegnes'' Tu su Jovic i Mbappe razvalili sa udarcima unutar 16m. Secer na kraju je bil ubacaj Mbappea na Bernarda Silvu, koji je iz voleja poderal pauka. 

Jebo me svatko ako ja vidim smisao tog njihovog igranja. Jebem ja sve te paketice i nagrade ako ja ne uzivam u svojem gameplayu i svojem nacinu igranja. Koja je to nepodojena banda, to je strasno.

Ma da. Recimo vec je 3 fife barem meta taktika 4231. I svi je lupaju, a meni ne pase za nis. Trebaju mi minimalno 2 napadaca jer driblat ne znam. Na ovoj fifi stalno lupam 4321 i ok je. Nekad ako gubim 3 razlike prebacim na 3 branica. 

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Ma da. Recimo vec je 3 fife barem meta taktika 4231. I svi je lupaju, a meni ne pase za nis. Trebaju mi minimalno 2 napadaca jer driblat ne znam. Na ovoj fifi stalno lupam 4321 i ok je. Nekad ako gubim 3 razlike prebacim na 3 branica. 

Ja igram 4231. Prosle godine je bila 41212, ja sam igral 433. Ove godine mi 4231 pase radi ovih park the bus taktika jer mi daje mogucnost kombinatorike. Jos mi svi napadaci i CAMovi imaju stay outside the box  da imam s kim igrat. Ako bas zelim nekog poslat u napad, stisnem L1 pa nek ide. Zato mi taj 1 treba neko ko je clinical striker. Kane mi je tu radil cuda, al je bil nespretan, makar je trpal. Jovic ima dribling statse, 5* WF i topcinu. Kak god da ga okrenem, gol je. Son kao 5* WF na CAMu. Pa mi i povratne lopte sa Jovica funkcioniraju fenomenalno. Desno Mbappe, lijevo Bernardo koji imaju šljuce. Leđa cuvaju Petit i Kante... i to je to. Sjedim na 400k coinsa i ne znam kaj bi s njima. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo kad takvu skolsku sansu promasim odmah mi je jasno da ja nemam sta trazit ovu tekmu. Moram je izgubit i gotovo. Prakticki ovo je akcija s koje se na ovoj fifi mora zabiti 1000% gol, pogotovo na prvu stativu. Al ne ide, i onda on zabije tako da ga procitam ali moj igrac ima fino animaciju sudara dok njegov ni ne gubi na brzini. Nisam imao sta trazit ovu tekmu, ja sam tu dosao izgubit. Mogu imat 15 servera u sobu, ako sam ja dosao izgubit nema te sanse koju cu zabit. Popusio sam 3:0 tu tekmu.

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Najebao i jedan iz grupe. Koliko vidim sa slika ima ruke i oči.

0 0 hvala 0
17 godina
Arminho kaže...

Trebao bi imati više poštovanja prema ljudima s grupe s kojima si se odlučio družiti i komentirati igru. Mnoge sam ljude s grupe dobijao s velikom razlikom kao što su i mnogi s grupe mene dobijali s velikom razlikom ali nitko se nikada s tim nije hvalio a još manje podcjenjivao protivnika. Nije lijepo i ne vidim smisao toga.

6 godina
neaktivan
KDB 92 ili Gerrard 89?! Posto sam Lpool fan, i Gerrardov naravno dode mi da ga kupim 😅 sta kazete vi, jel ga netko probo?

0 0 hvala 0
11 godina
Gerro kaže...
KDB 92 ili Gerrard 89?! Posto sam Lpool fan, i Gerrardov naravno dode mi da ga kupim 😅 sta kazete vi, jel ga netko probo?

Nisam probao niti jednom niti znam koji je bolji ali bi ti preporucio da uzmes Gerrarda sam si rekao da si Liverpoolov navijac i sa njime budes vise uzivao, vise se budes zabavljao mislim da je to najvaznije kada igras neku igru

5 godina
protjeran
movie kaže...
Arminho kaže...

Trebao bi imati više poštovanja prema ljudima s grupe s kojima si se odlučio družiti i komentirati igru. Mnoge sam ljude s grupe dobijao s velikom razlikom kao što su i mnogi s grupe mene dobijali s velikom razlikom ali nitko se nikada s tim nije hvalio a još manje podcjenjivao protivnika. Nije lijepo i ne vidim smisao toga.

Ja vidim smisao. Posebno kad kuka da mu serveri ne dopuštaju bolje rezultate, a dvaput pređe centar.

13 godina
Arminho kaže...

Koliko citam iz komentara na fejsu. Decko je nakon odredenog rezultata ostavio joystick sa strane. Ako je imao lag, imao je. Ti ne mozes to znat.

Ja sam na 7-0 trenutno i niti jednu tekmu nisam odigral sa normalnom konekcijom. Sve je koda igram u slow motionu.

13 godina
Gerro kaže...

Idi na Gerrarda... KDB je meta kartica, Gerrard je kartica koju zelis i klub za kojeg navijas. Tako da je no brainer da ces imat vise zabave sa Stevom nego sa KDBom.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Koliko citam iz komentara na fejsu. Decko je nakon odredenog rezultata ostavio joystick sa strane. Ako je imao lag, imao je. Ti ne mozes to znat.

Ja sam na 7-0 trenutno i niti jednu tekmu nisam odigral sa normalnom konekcijom. Sve je koda igram u slow motionu.

Arminho jos puno zganci treba da zabije 8 golova u wl i to u dvije tekme, a ne u jednoj. Kolko vidim po razini uzbudenja kako je uletio ovamo i pobjede je gladan. :)

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Arminho jos puno zganci treba da zabije 8 golova u wl i to u dvije tekme, a ne u jednoj. Kolko vidim po razini uzbudenja kako je uletio ovamo i pobjede je gladan. :)

Razumio bi da je neki balavac, pa da mu je to bitno u igri. Kuzis, razbio nekog u grupi na fejsu. Cijela grupa ima 4-5 kvalitetna igraca. Od tih 5 3 igra drop back, depth 1... Jebem ja to.

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Blokirala mi igra na poluvremenu, samo se smrznulo, to mi je već drugi put.

Koju picku mater oni rade sa tim serverima???

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Nije ostavio. Kod 6-1 je zabio dva autogola i do kraja utakmice, više pola sata, sam ja čuvao loptu i nisam mu htio zabijati. Da Gold 1/2igrač primi 6 komada za 50 minuta i onda kuka na servere. Bolest

5 godina
protjeran
FIFA 20

Ja 10-2. Bez problema s lagom. 

0 0 hvala 0
12 godina
Arminho kaže...

Sta je to cime pratis utakmice?

Kovačić
5 godina
protjeran
acmilan2 kaže...
Arminho kaže...

Sta je to cime pratis utakmice?

Futpy aplikacija za mobitel

13 godina
Arminho kaže...

Kako si primio 5 komada i jos imas savrsenu konekciju bez delaya? 

5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

6. 3-3 nakon 90, on povede 4-3 u 95. i ja se otvorim. Primim dva i zabijem dva. 

U ostalih 11 utakmica primio sam 10 golova, jako zadovoljan obranom. S tim da ne igram više 5-3-2 nego 4-2-3-1 uz overload ball side. I nije drop back kao što cicek kaže, depth mi je na 6-7. 

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

U ostalih 11 utakmica primio sam 10 golova, jako zadovoljan obranom. S tim da ne igram više 5-3-2 nego 4-2-3-1 uz overload ball side. I nije drop back kao što cicek kaže, depth mi je na 6-7. 

Haha daj daj pa stavio si snimku gameplaya covjece. Vidjeli smo da ti je svih 11 igraca bilo iza lopte. 

5 godina
protjeran
cicek kaže...
Arminho kaže...
SimeKZ kaže...
Arminho kaže...

Haha daj daj pa stavio si snimku gameplaya covjece. Vidjeli smo da ti je svih 11 igraca bilo iza lopte. 

Jbg, uglavnom taktika nije ta. Još su napadač i jedan CAM na stay forward, a druga dvojica CAM-ova na balanced, ne na come back on defense.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Hehe... Sljedecu WL ako cu igrati streamam.

Edit+slika2: Sta oni meni rade... :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 14:16 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jel ima ko kakvu ideju di bi se mogo pojacat za coinse koje trenutno imam. 

Od tradeble su Petit, Mbappe, Militao, TS, el capitano. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bome i nemas bas :D

Jaaj moram ja ovog jovica nekako ukomponirati u prvi sastav da mi se isplati staviti hun na njega.

5 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Uf, puno prostora za napredak. 

Prodaš Mbappea i Militaa. Imaš više od dva milijuna. Son ti je slab za ovu fazu igre. Običnog Ter Stegena zamijeniš onim najskupljim, ogromna je razlika u igri.

Umjesto Mbappea dovedeš Neymara i igra ti na srednjem CAM-u (800k), u napadu Halloween Aguera (1.1mil) i u obranu staviš Varanea od 300 ili 400k, ovisno koliko ti ostane.

13 godina
FIFA 20

Ne znam. Nisam nekak za prodaju Mbappea. Od novog patcha pique stize sve. Militao je stvarno fenomenalan. 

Ne znam, nisam pametan oko toga.

https://m.twitch.tv/fifafico

Lik je pro igrac, al ga je toliko mrsko slusat koliko sere, to nije normalno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 16:10 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Uh, ova pobjeda zaslužuje poseban post. Povedem rano majstorijom Silve, dominiram i poništi mi dva gola zbog milimetarskog zaleđa, u drugom dijelu me on gazi (9-3 u šutevima ukupno za njega). Izjednači ludo sretnim golom i nastavi dominirati u produžecima, a onda...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 16:20 (Arminho).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

2 tekme za redom nisam zabio gol. Prvu je protivnik igrao dobro obranu pa smo tako kako smo zavrsili. Ali drugu mi igra nije dozvolila spojiti zadnji pas. Jednostavno bi onaj japanac iz sesonsa presjekao svaku loptu magnetiziranim kopackama. I onda dobijem u 75' fliper i gol. Krenem napadat i on vise nije radio nista u napadu od tad jer je igrao bunker i pokusavao se dodavati po obrani.

Nekako sam primjetio da kad igram protiv van der sara na golu da puno teze zabijem golove i puno vise vratnica pogodim. VDS je bio u obje tekme na golu. Al nisu to prve tekme gdje imam problem s VDS-om. Cak ako se ne varam svaki poraz koji imam je bio VDS na golu. Nisam siguran pa da ne lazem, ali nekak mi je ostalo to u sjecaju.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice