FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja se neki dan registrovao za wl ali uopste nemam volje da to igram

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: FIFA 20
ruya kaže...

Samo bacis 13 sati vikenda na apsolutno nebitnu stvar a tjeras se da igras da ne bi propustio nagradu. Govno od sistema. 

13 godina
ruya kaže...

Ili igras igru radi igre ili ju ne igras uopce. Moje neko pravilo. Sve ostalo je silovanje psihe.

Dcim igras radi nagrade, zabavi je kraj. Svaki poraz ce boljet koda si izgubil svih 30 sa tim porazom. 

Ja sam odigrač jednu tekmu, dobil lika, videl da je delay nenadjebiv i necu dalje do navecer. Navecer kolko mi se bude dalo i to je to. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
5 godina
protjeran
FIFA 20

Protivnik je Gold 2 igrač, primio je peticu. 

Kome se gleda: https://www.twitch.tv/videos/548128727?t=1h43m26s

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
nedac96 kaže...

ne mogu da vjerujem kako neki likovi imaju sve bronzane igrace i jednog mpabea u napadu i lik mi dadne sa mpabeom 5 golova, i ne mozes mu uzeti lopte, stvarno iritirajuce dok pobjedim nekog ko ima u ekipi messija i po 4-5 ikona...

Znanje. 

13 godina
Arminho kaže...

Lik je ocajan jbt 🤣

7 godina
neaktivan

Rijesio! Cak je i komentator spomenuo da sam ga chipirao. Hvala na pomoci.

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Ili igras igru radi igre ili ju ne igras uopce. Moje neko pravilo. Sve ostalo je silovanje psihe.

Dcim igras radi nagrade, zabavi je kraj. Svaki poraz ce boljet koda si izgubil svih 30 sa tim porazom. 

Ja sam odigrač jednu tekmu, dobil lika, videl da je delay nenadjebiv i necu dalje do navecer. Navecer kolko mi se bude dalo i to je to. 

Bas tako, ni malo me ne privlaci vise, mislim da mi je ovo zadnja fifa koju sam kupio.

U zadnjih 15tak dana nisam proveo u igri ni 2 sata. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 16:10 (ruya).
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
nedac96 kaže...

ne mogu da vjerujem kako neki likovi imaju sve bronzane igrace i jednog mpabea u napadu i lik mi dadne sa mpabeom 5 golova, i ne mozes mu uzeti lopte, stvarno iritirajuce dok pobjedim nekog ko ima u ekipi messija i po 4-5 ikona...

Znanje. 

Dat cu ti jedan primjer. Ako ti znas voziti akrobatski avion i radis s njima trikove super. Ali ako udes u cesnu neces moc radit barrel roll i ostale pizdarije samo zato jer karakteristike aviona ne odgovaraju tome. Dakle ako igrac ima 90 passing i ti znas igrat pomaze, ali ako ima 40 jebiga mora te kocit. E sad ako te ne koci onda, se postavlja pitanje zasto te ne koci? Moralo bi kocit. A sad idem pogledam onaj lik di se vidi tvoj gameplay :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 17:04 (cicek).
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam na 4 od 5. Ovu 5. Sam vodio 2:0 i taman mi se rurer resetirao od onog njihovog dnevnog sranja sto radi obracun dnevne potrosnje. Zaboravio sam da sam prosli tjedan zvao da mi resetiraju ruter tokom dana. 

Svaku tekmu sam rjesio do 70min. Prestao sam pucat "100%" sanse nego rade cekam igraca da mu dodam na tap in. Znaci kad trcim sam na golmana spamam L1 da mi spica pocne trcat in behind. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 16:16 (cicek).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...

Protivnik je maksimalno gold2 igrac si morao napisati.

Prvo oboje lupate na drop back.

On ne kuzi da ne može s tom taktikom koju igra igrati protiv 5 igraca u obrani. Kako da razigras s 4411 gjde imas dva cdma na stay back obranu koja sadrži meta igrace? Odgovor je nikako ili na fliper. Drugi odgovor bi bio ubacajima, ali kad to ovu fifu ne funkcionira.

Drugo fintira bezveze i gubi lopte. Barem 5 puta sam vidio da je radio fintu bezveze da bi na kraju ispalo prerano jer mu je tvoj igrac koji je ocito na 99speed statsima uletio.

U 64. min mu tisces pauzu, a lik gubi 2:0 i on nema potrebu nista mjenjati? Upitno je ako je uopce gold igrac...

Da je stavio team press danglish vise ne bi vidio loptu u ovoj utakmici osim ako po nju nebi dosao na centar. Cisto zato jer bi mu se CDM igraci digli za 2-3 metra u obrani. Također overload the ball side i vise ne mozes kombinirati, a kako imas LWB i RWB na stay back nece ti ni oni otvarat drugu stranu. E i tad kad ti pritisnes pauzu predpostavljam da ces staviti join the attack za RWB I LWB i tad ja micem overload the ball side i stavljam attacking full backs i stavljam teampress(kaj kosta da kosta) dok ne izjednacim. I tu ti kako i svi ostali na kontre pipijes minimalno 2 gola od 64. do 90. I to ti je napravio, vjerojatno sasvim slucajno u 70-73min, jedino nije imao spotske srece da zabije.

Vidim na radaru da igras usko pa bi ti atacking fullbacks lijepo pomutili koncepciju obrane i napravili doslovno rupu na sredini.

I za zadnje lik igra obranu katastrofalno, ako mu ides po boku uvijek oznacava igraca koji je iza lopte, dakle vec ispao. Umjesto da s igracem ispred lopte pokriva prostor i lagano pritisce tvog igraca s loptom. U 77 on gubi 3 razlike i jos uvijek je na drop back.... katastrofa.

17 godina
FIFA 20

Složio sada marquee sbc i nisam dobio karticu ratinga 81. Potom bacim 4 james kartice u sbc da vidim što ću dobiti u rare packu i evo što sam dobio. Fakat dižem ruke od ovog sranja od igre. Neka si nađu drugu budalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dobro jbt, koji kurac? Dobar je mali, al nije tolko dobar. 4m po futbinu, spustit ce se to... al nista previse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Dobro jbt, koji kurac? Dobar je mali, al nije tolko dobar. 4m po futbinu, spustit ce se to... al nista previse. 

Vrijedio bi duplo vise da nema pravu sliku.

Idem i ja sad otvorit neke 82 golmane. :D

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Vrijedio bi duplo vise da nema pravu sliku.

Idem i ja sad otvorit neke 82 golmane. :D

Jedva cekam kad ga sretnem u WL. Pa krene razgrtat ekipu i sa 3* WF kad odnese golmana sa gola.

17 godina
SimeKZ kaže...

Jedva cekam kad ga sretnem u WL. Pa krene razgrtat ekipu i sa 3* WF kad odnese golmana sa gola.

Imam ja IF 86 i ta lošija noga mu je kao de bruyneova. Ja ne vidim razliku kada puca lijevom a kada desnom. Neki bug.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Da barem jednom ja pobjedim boljeg od sebe, da bar jednom ja zabijem 5 golova iz 6 bilokakvih udaraca. Da barem jednom ja moram samo pritisnut trokut da stvorim sansu. Pa gdje bi mi bio kraj. Zasto ja moram radit akcije i razmisljat sta cu i di cu i kojom nogom kad u 5 od 30 tekmi moj protivnik ne mora? 

Imam sliku samo iz prvog poluvremena. Na kraju sam dosao na 4:3 i 2 stative. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 22:01 (cicek).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Nadao sam se večeras nekom dobrom CB iz engleske lige. Onom turčinu ili tomoriu. Na kraju samo tomori ali nije vrijedan tih coinsa. 900k coinsa za igrača reakcije 80 i ratinga 87. Da su mu stavili bar 85 još bih razmislio ali ovako nema šanse da dam za njega 600k a kamo li 900k coinsa. Vratit ću se hierru 91 u ponedjeljak. Uvijek ga mogu prodati a sama kartica za mene je jako dobra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovo vec dugo nisam vidio u WL. Od pocetka je igral ovu taktiku. Constant pressure i deri. Vodio sam 2-0. I kad sam najmanje ocekival ( mislil sam da su njegovi riknuli). On mi storpedira 2 komada odemo u produzetke i onda Luka "Apolon" Jovic kaznjava. Obozavam njegove prodore a u isto vrijeme nosi Ramosa na pimpacu i udara pod precku.

Svaka cast momku na full attacking od 0 do 90. Osvjezenje za vidjet. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo za 300win u WL, uletio hrvat neki.

Ako si tu bio si dobar, puno bolji od onih koji me znaju pobjediti. Jos full HR squad do poluvremena negdje. Respekt svakak i isprika, ali jbg i meni treba pobjeda.

Idem sad otvorim Ultimate pack za ovih 300 pobjeda. Moja oklada ide na benegu 83 da ce biti top kartica u paketu. :D

Edit: moglo je i svrsit gore...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 22:51 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Ako si tu bio si dobar, puno bolji od onih koji me znaju pobjediti. Jos full HR squad do poluvremena negdje. Respekt svakak i isprika, ali jbg i meni treba pobjeda.

Idem sad otvorim Ultimate pack za ovih 300 pobjeda. Moja oklada ide na benegu 83 da ce biti top kartica u paketu. :D

LoooooooL... naletio na lika sa foruma. Pa vrh jbt :D On je znao ovdje biti dosta aktivan clan. Poznat mi nick 100%.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

LoooooooL... naletio na lika sa foruma. Pa vrh jbt :D On je znao ovdje biti dosta aktivan clan. Poznat mi nick 100%.

Hahah to si ti bio? :D 

Edit: aha krivo skuzih xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2020 23:05 (cicek).
13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ne, ne... ja sam NuclearDisaster5 i ScorpioFC klub. Ovaj lik ti je tu tocno pod tim nadimkom. 

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ne, ne... ja sam NuclearDisaster5 i ScorpioFC klub. Ovaj lik ti je tu tocno pod tim nadimkom. 

Srera sto nije igrao s main squad da se potucemo. Makar je stavio poslije messia i jos nekog al vec sam ga uzeo u mlin sa overload the ball side i atacking fullbacks. :) 

Inace dobar, bilo bi neizvjesno da je igrao s main squad. 

11 godina
FIFA 20

To sam ja bio. Upalio sam WL radi onog sranja radi ikona. Pretpostavljam da je to bila utakmica kad sam izasao kad mi je moj Modric izbio loptu iz nogu tad mi je mrak pao na oci i vise nisam mogao igrati. A i uvjeti su bili za kurac par puta kad sam trcao za tvojim brzancima moji igraci samo stanu i onda nastave trcati. I sjecam se da si mi nagazio na glezanj 4 puta i sudac je samo jednom svirao prekrsaj i niti jednom ti nije dao cak zuti karton a po novim pravilima gazenje gleznja je crveni karton i onda si ti uveo neymara i ja prosao pored njega uzeo loptu i on je pao i sudac ti odmah daje slobodan udarac vec tad sam izgubio volju da igram i odmah poslije sam primio gol za 2-0. Tekma je bila cisti cancer ali takva je igra i nisi ti kriv za to zato gg.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The_K kaže...

To sam ja bio. Upalio sam WL radi onog sranja radi ikona. Pretpostavljam da je to bila utakmica kad sam izasao kad mi je moj Modric izbio loptu iz nogu tad mi je mrak pao na oci i vise nisam mogao igrati. A i uvjeti su bili za kurac par puta kad sam trcao za tvojim brzancima moji igraci samo stanu i onda nastave trcati. I sjecam se da si mi nagazio na glezanj 4 puta i sudac je samo jednom svirao prekrsaj i niti jednom ti nije dao cak zuti karton a po novim pravilima gazenje gleznja je crveni karton i onda si ti uveo neymara i ja prosao pored njega uzeo loptu i on je pao i sudac ti odmah daje slobodan udarac vec tad sam izgubio volju da igram i odmah poslije sam primio gol za 2-0. Tekma je bila cisti cancer ali takva je igra i nisi ti kriv za to zato gg.

Jeh neymara koristim za zastrasivanje... obicno prekinu svi kad uvedem njega i padne gol. Meni je bilo ok, delay nisam imao, barem ne zamjetni. Dapace nemam ga danas od kad igram. To ti je main squad ili? Mislim da bi cak dobil po nosu da si imao jace igrace. :D Ne znam dal sam kod tebe ili tekmu prije promasio odmah 3 zicera pa sam jos od tad zivcan. Livakovic je isto bio dosadan na golu. :D

I evo sad cancera. Krenem 1na1 s jovicem i on pritisne alt+tab. Smece od covjeka mucko. Ajde da je bio neki smijesni penal ili neznam sta. Ali fino ga razigram, i lopta ide u gol i ovaj prekine. Smece smece.

11 godina
cicek kaže...
The_K kaže...

Jeh neymara koristim za zastrasivanje... obicno prekinu svi kad uvedem njega i padne gol. Meni je bilo ok, delay nisam imao, barem ne zamjetni. Dapace nemam ga danas od kad igram. To ti je main squad ili? Mislim da bi cak dobil po nosu da si imao jace igrace. :D Ne znam dal sam kod tebe ili tekmu prije promasio odmah 3 zicera pa sam jos od tad zivcan. Livakovic je isto bio dosadan na golu. :D

I evo sad cancera. Krenem 1na1 s jovicem i on pritisne alt+tab. Smece od covjeka mucko. Ajde da je bio neki smijesni penal ili neznam sta. Ali fino ga razigram, i lopta ide u gol i ovaj prekine. Smece smece.

Imam dvije momcadi Hrvate protiv kojih si igrao i njih i ne bi niti jednu momcad nazvao glavnom ili sporednom jer nekad su jedni bolji a nekad drugi zavisi od igre. Iskreno nema mi razlike izmedju corluke, vide i van dijka i pique jer sam svu cetvoricu vidio da rade nevidjene gluposti a i vidjao sam ih kako cuda rade. Napad i vezu bi po snazi ovako na papiru rekao da su tu negdje. Tako da ako si me dobio protiv Hrvata najvjerojatnije bi me dobio i kada bi igrao sa drugom momcadi

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...
The_K kaže...

Imam dvije momcadi Hrvate protiv kojih si igrao i njih i ne bi niti jednu momcad nazvao glavnom ili sporednom jer nekad su jedni bolji a nekad drugi zavisi od igre. Iskreno nema mi razlike izmedju corluke, vide i van dijka i pique jer sam svu cetvoricu vidio da rade nevidjene gluposti a i vidjao sam ih kako cuda rade. Napad i vezu bi po snazi ovako na papiru rekao da su tu negdje. Tako da ako si me dobio protiv Hrvata najvjerojatnije bi me dobio i kada bi igrao sa drugom momcadi

Orsic ti je fulao zicer za 1:1. Vjerojatno su ga nerphali jer je bio predobar. On bi to zabio, sad ce dalje bit dobar za asistencije ko ovaj moj future star na lf. Mislim da bi bilo jakooo blizu. :D ovaj rebic isto ima snage za izdrzat svasta, al ono nest mu fali. Svakak gg, bome je bila jubilarna tekma, cisto zato da s nekim domacim odigram za 300 win. :D

14 godina

Buduci da ovaj vikend ne igram WL malo sam bio na marketu i promjenio neke igrace pa ce to sad izgledat ovako za iducu WL. In game 4231, 442 i 4312 ovisno o rezultatu.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=jivomZTonSR5k:FFA20PCC

11 godina
cicek kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...
The_K kaže...

Orsic ti je fulao zicer za 1:1. Vjerojatno su ga nerphali jer je bio predobar. On bi to zabio, sad ce dalje bit dobar za asistencije ko ovaj moj future star na lf. Mislim da bi bilo jakooo blizu. :D ovaj rebic isto ima snage za izdrzat svasta, al ono nest mu fali. Svakak gg, bome je bila jubilarna tekma, cisto zato da s nekim domacim odigram za 300 win. :D

Taj promasaj me nije uopce dirao. Mogao sam i vise sansi stvoriti da nisam petljao i petljao kad god sam usao u tvoj sesnaesterac bas se vidi da sam izasao iz stosa jer nisam dugo igrao WL zato si me zasluzeno i dobio ali mene su nervirala ta gazenja nisam mogao vjerovati da nista ne svira da je sudac to skroz izignorirao i onda neymar padne kao picka gdje sam samo prosao pokraj njega i to se odmah sudi to po meni nema nikakve logike i to mi nije nogomet da oni jos uvijek ne znaju sto je prekrsaj a sto ne. Ako se donese pravilo da za neki start dobiijes izravni crveni onda bi takav start trebali ubaciti barem kao prekrsaj u igru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice