FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Ustedio sam nekih 150k i nadao se necem, ali banana. Jednostavno me vise boli kurac. Vratio sam IF Modrica u momcad i vise me nista ne zanima, niti cu pratiti ovaj cirkus.

Samo teren i deri..., kao nekad. Koji ce mi kurac bilo sto, kad De Jong i Allan recikliraju sve zivo? Ovaj drugi je neki dan izvalio Sissoka iz kopacki, koji se prosuo na travnjak, a ja prasnuo i smjeh i dodjelio mu kapetansku traku u tom squadu, za nevjerovatan doprinos.

Volio bi specijalnu karticu Allana, Mertensa, Militaoa i Ter Stegena i to je to. Sve coinsa sto zaradim cuvam za barem dvojicu od navedenih.

Messi bi mi bio kruna na sve, ali njega racunam samo ako uleti u packu, ali hey...

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2019 23:17 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ova wl je što dalje nakupina kancerogenog smeća.

Prva slika je slika ekipa kakve uglavnom dobijam, ili to ili trio mesi mbape neymar, i slične nebuloze, a ja igram uredno do 11 pobjeda i dosta. Čime sam zaslužio takvo trovanje mozga?

Druge slike su slika i prilika utakmica kakve igram, u konkretno toj tekmi sa slika, Politano koji inače zabija 9 od 10 finessea, je promašio cijeli gol iz 6 uzastopnih šuteva, smirenih i namješten na lijevu nogu. Znači igra je rekla NEĆEŠ RAZBOJNIČE.

Uvedem Villu, ista stvar, džabe finišing, džabe što svaku tekmu zabija čuda, ovu tekmu je morao fulat gol 4x za redom. Da stvar bude bolja, debil protiv kojeg sam igrao, je imao NULA ŠUTEVA UOPĆE na poluvremenu. Znači nije prešao centar. Al ne, igra mora debilu dat da pobijedi jer je debil.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Story of my life su tvoje slike. 

Zavrsio 20-8. Uvjeren sam da imam igrace koji mogu prebrodit dio utakmice gdje igra gura na njegovu stranu da bi napravio elite rank ko iz picke. Jednostavno imam osjecaj da Sane i Demebele to ne mogu. Odvratno mi je bilo igrati ovu zadnju tekmu za 20tu pobjedu. Covjek nema prirodnog CDMa. Dva CDMa su mu Ben Yeder i Griezmann u napadu Messi, Mane i Neymar. Kako je moguce da ce igra njega nagradivat meni nije jasno, jebeno mi nije jasno. Steta, dobro je krenulo... i onda u par tekmi sve ode u kurac.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Gore u svom postu zazivam Messia i dobijem ga jutros u PES-u.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ovaj FUTMAS je do sada razočarenje. Za jednog 86 igrača moras složit 86 team rating momčad, na kraju te košta cca200k. Do sada mi je ovo doista preloše.

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
Re: FIFA 20
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ovaj FUTMAS je do sada razočarenje. Za jednog 86 igrača moras složit 86 team rating momčad, na kraju te košta cca200k. Do sada mi je ovo doista preloše.

Tako ce se i nastaviti. FUTMAS je isto kao i sve ostalo vezano uz FUT - cashgrab.

13 godina
FIFA 20

FUTMAS je ove godine totalno promasen. Gledam jucer NICKa, i lik stavi upgrade od Naingolana iz 2017 i ove godine. U 2017 je frajer dobio sve ukupno 22 ocjene vise na osnovne statse a samo 1+ upgrade na overvall. Ove godine ne dobije niti 5 ocjena vise za IF upgrade. Pretuzno jbt. 

FUTMAS Costa je teska komedija. Lik nije dobio na nicem upgrade :D :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jedino normalno do sada je bio Witsel. Kartica ratinga 86 a tražili su za složiti momčad ratinga 84. Složio ga, bilo mi glupo da ga ne složim. Imam fitness nijemce pa će dobro doći. Poslije toga za karticu ratinga 84 imaju zahtijev momčad ratinga 86. Da ne pričam za ovog belgijanca. Zahtijevi kao da slažeš maltene aguera.

8 godina
movie kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jedino normalno do sada je bio Witsel. Kartica ratinga 86 a tražili su za složiti momčad ratinga 84. Složio ga, bilo mi glupo da ga ne složim. Imam fitness nijemce pa će dobro doći. Poslije toga za karticu ratinga 84 imaju zahtijev momčad ratinga 86. Da ne pričam za ovog belgijanca. Zahtijevi kao da slažeš maltene aguera.

Ma i na Witselu si ga popusio. +1 sprint speed, +1 positioning, +2 short i long pass, +1 sliding tackle, +3 reactions i composure, +1 dribbling...

Za kolko, 50k barem? Ma daj molim te...

12 godina
protjeran
FIFA 20

ja sam samo Simona napravio i lik je zvijer.Problem je jer moram ga uvoditit sa klupe.Ako osmihen dobije neki IF to ce bit jackpot.

Realno simon sa onakvim statsima je bio grijeh ne nepraviti.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jesu mi dobre ove nove generacije u onoj FBC grupi. Dode balavi i prica kak je draft "jebeno isplativ". Pa jebem ti krv, oni koda ne igraju istu igru. 

50k coinsa za igraca koji ce sjedit na klupi. Nahh... Jedini takav koji se fakat isplatil je Vardy. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ispao me 20k , a nemam dobrog LM za platiti pa...

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FIFA 20

Bit ce dobar UCL MM dalje...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jani dalje cekam posteni FUTMAS SBC. Imam brdo igraca, al sve se bojin da cu ostat bez pravog igraca.

Da prodam De Bruynea i Sanea + lova od G1 i DR u cetvrtak, mislim da bi mogel imat za IF Mbappea. Makar me onda linkanje jako jebe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ovaj rak od igre je neigriv. Lik ima neke ljeve CB pace 50 60 ali stizu Aubu kao da imaju 99 a moj Rio sa shadowom bez lopte nemoze stici njegovog ST koji ima pace 70 i vodi loptu da nespominjem da tackle uopce neradi uglavnom odustao i igrao COD bar sam doslovno ispucao frustracije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel imate problema sa FUT konekcijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ma i na Witselu si ga popusio. +1 sprint speed, +1 positioning, +2 short i long pass, +1 sliding tackle, +3 reactions i composure, +1 dribbling...

Za kolko, 50k barem? Ma daj molim te...

Sve kartice iz kluba untradeable. Ili guzicu s njima obrisati ili složiti neki ovakav sbc

17 godina
movie kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jedino normalno do sada je bio Witsel. Kartica ratinga 86 a tražili su za složiti momčad ratinga 84. Složio ga, bilo mi glupo da ga ne složim. Imam fitness nijemce pa će dobro doći. Poslije toga za karticu ratinga 84 imaju zahtijev momčad ratinga 86. Da ne pričam za ovog belgijanca.Zahtijevi kao da slažeš maltene aguera.

A gle, ja sam sve i jednog do sad slagao loan verziju, čisto da vidim valja/ne valja.

Dobar je on, trpo je te tri tekme ko lud, al previše love je to za 84 napadača.

Mada, više me je iznenadio Fekir, sjeo je uz Benzemu i Dembelea ko budali šamar. Razmišljam kupit totw verziju s marketa, nema veze što je rm ak će ovak igrat ko ovaj, istrpit ću manji chem na cam-u.

16 godina
FIFA 20

Edit.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2019 15:44 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

In game je 4 4 2.

Jel mi možete dat savjet 

Imam dvije opcije da upgradeam ekipu i ne mogu se odluciti. Oko 250 000 imam coinsa, ali i preko 150 u investicijama koje nikako da narastu (isco, raketa, if otamendi, if canales... za futmas ubiti)

Ekipa sada:

Opcija 1: IF KDB+IF carvajal 

Opcija 2: Pogba+Wan Bisaka+Varane. (Ovo je malo skuplja opcija pa bi morao prodat nekoga od investicija)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Jesu mi dobre ove nove generacije u onoj FBC grupi. Dode balavi i prica kak je draft "jebeno isplativ". Pa jebem ti krv, oni koda ne igraju istu igru. 

50k coinsa za igraca koji ce sjedit na klupi. Nahh... Jedini takav koji se fakat isplatil je Vardy. 

Hahahaahah sad sam bas citao frajer nije ni igrao vec govori po tome kako je gledao youtubere. Ja sam taj draft osvojio 5,6 puta jedva da sam vratio 15k coinsa kako to moze onda biti isplativo. Da moze ako imas jebene srece pa svako malo nesto dobivas.

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Hahahaahah sad sam bas citao frajer nije ni igrao vec govori po tome kako je gledao youtubere. Ja sam taj draft osvojio 5,6 puta jedva da sam vratio 15k coinsa kako to moze onda biti isplativo. Da moze ako imas jebene srece pa svako malo nesto dobivas.

I onda takav, koji ne da ne razumije sport koji igra predstavlja, nego opcenito kompletnu igru ne poznaje odlucuje svpjim ponasanjem unutar igre kaj je dobro a kaj nije. Jer je uvijek njihov broj veci od nas jebenuh fanatika koji igramo ovu igru i nalazimo se ovdje ili na redditu.

12 godina
FIFA 20

sta uzeti Giggsa ili Hazarda? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toma20 kaže...

Niti jednog prema komentarima na redditu i po forumima. E sad, koliko su oni vjerodostojni to je isto pitanje. 

12 godina
SimeKZ kaže...
toma20 kaže...

Niti jednog prema komentarima na redditu i po forumima. E sad, koliko su oni vjerodostojni to je isto pitanje. 

onda mi jedino ostaje Griezman,samo sta je skuplji...

13 godina
FIFA 20

Dame i gospodo - Marcus Rashford 84 + IF, 85 i 86 rated. Za +2 Pos, +1 Finishing, +2 Shot power, +1 long shots, +3 compouser. Al' neka su oni njemu nabubali passing za ukupno +5. Kakve su to nevidene budaletine.

Kolko vidim nismo dobili Puzzle SBC. TOP, TOP, TOP. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2019 19:05 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Dame i gospodo - Marcus Rashford 84 + IF, 85 i 86 rated. Za +2 Pos, +1 Finishing, +2 Shot power, +1 long shots, +3 compouser. Al' neka su oni njemu nabubali passing za ukupno +5. Kakve su to nevidene budaletine.

Kolko vidim nismo dobili Puzzle SBC. TOP, TOP, TOP. 

ma ovo je smijeh, gledam i ne vjerujem.

12 godina
FIFA 20

Nakon sto nisam igrao tjedan dana ocekivao sam da ce me igra postediti gluposti kad ono... Gol je vrlo smjesan ja nemam pojma zasto se lopta odbila od zrak a ne od stativu to valjda samo ovi u EA znaju

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

znači daju 85 rashforda za složit cca 300k ,dok je s druge strane market srozan skroz i svi igrači su drastično pojeftinili ,a za to si uzmem npr Sona?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Market je po meni sluzbeno mrtav. Za kikiriki mozes slozit top momcad. Nisu neki strasni coinsi, al opet. Samo prije par tjedana su kostali suho zlato.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2019 19:24 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice