FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.003.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
blowfish_cro kaže...
mirkossam kaže...

Poz rade li serveri kod vas ja sam na PS4 i fut mi ne radi pa neznam jel do mene!UK region

Očito ne rade. 

Jebem ja njima mater. Upravo sam 2 tekme spušio jer je delay bio 2 sekunde. Resetiram ruter, spajam kablove, mislim si mora bit do mene jer je ovo najgore do sad... 

Meni je u slaganju sbc pukla igra i zaplavio se ekran i nisam pola sata mogao nazad u igru. Brisao sam sve sejvove i tek nakon toga sam se mogao ponovno logirati. No opet je pucalo i izbacivalo me i tek sada se smirilo. Sve sam zgasio, ne da mi se više maltretirati. Izgleda da mi se brzo stiskanje poklopilo s njihovim sranjem. No plavi ekran gledam od početka igre bar jednom tjedno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 22:20 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
blowfish_cro kaže...
mirkossam kaže...

Poz rade li serveri kod vas ja sam na PS4 i fut mi ne radi pa neznam jel do mene!UK region

Očito ne rade. 

Jebem ja njima mater. Upravo sam 2 tekme spušio jer je delay bio 2 sekunde. Resetiram ruter, spajam kablove, mislim si mora bit do mene jer je ovo najgore do sad... 

Meni je u slaganju sbc pukla igra i zaplavio se ekran i nisam pola sata mogao nazad u igru. Brisao sam sve sejvove i tek nakon toga sam se mogao ponovno logirati. No opet je pucalo i izbacivalo me i tek sada se smirilo. Sve sam zgasio, ne da mi se više maltretirati. Izgleda da mi se brzo stiskanje poklopilo s njihovim sranjem. No plavi ekran gledam od početka igre bar jednom tjedno.

Jel ti sada rade movie

11 godina
neaktivan
movie kaže...
blowfish_cro kaže...
mirkossam kaže...

Očito ne rade. 

I ja zgasio za danas. Nadam se da će produžit WL jer me nema sutra i u nedjelju do navečer 

11 godina
FIFA 19

Koristi li itko ovog partey pojacanu verziju?zanima me kakav je?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mirkossam kaže...

Jel ti sada rade movie

Kada sam se ponovno uspio logirati nekoliko puta me izbacilo van. Sada se smirilo i više ne izbacuje. Nisam igrao tekmu ali sam bio na marketu i u sbc i sve je bilo ok. Ugasio sam igru i odgledao arsenala i MU.

11 godina
hrka11 kaže...

Koristi li itko ovog partey pojacanu verziju?zanima me kakav je?

Ja sam ga imao i solidan je brz jak i zna uzet loptu

13 godina
FIFA 19

Ako ovaj patch stvarno donese ''unistenje'' finessa, 50% ekipe nece vidit nista iznad Silver 2. Koja bi to bila milina da ja ne moram strahovat svaki put kad mi lik sa Rivaldom ili tak nekim krene namjestavat finess... uhhh, cak me nece bit ni strah izgubit loptu na centru :D :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Ako ovaj patch stvarno donese ''unistenje'' finessa, 50% ekipe nece vidit nista iznad Silver 2. Koja bi to bila milina da ja ne moram strahovat svaki put kad mi lik sa Rivaldom ili tak nekim krene namjestavat finess... uhhh, cak me nece bit ni strah izgubit loptu na centru :D :D 

Kad je vise od pola igraca fife poluretardirano samo cekaju sljedeci gltich od youtubera tako da ga mogu iskoristavati a nogomet igrat to ih nije briga. Igram sa strganim joystickom na 1800 ratingu svako malo mi igrac odluta u krivu stranu i ja njih svejedno uspijem pobjediti ili se oni dobro namuce da me pobjede jer oni ne znaju stvoriti prilikua a finnesi vise nisu toliko jaki. Zaboravili su kako napraviti kombinaciju sa dodavanjem ili stisnut L1 poslat igraca da trci i onda mu poslati loptu sa L1+trokut. I onda slusaju velikog Boga AA9skills ili kako se vec zove kako kaze da je AI pre op da ce se jedino isplatit ubacivat cista glupost. Kao sto sam vec rekao prije ja sam kao gold 3 igrac zabio top100 igracu 4 gola u dvije tekme i to u njegovom sesnaestercu ako on mene nije mogao zaustaviti ili njegov AI to znaci da nista drugo ne sprijecava ostale igrace da zabiju gol unutar protivnickog sesnaesterca osim naravno njihovog neznanja. Nekad imam osjecaj koda ovu igru igraju samo ljudi koji ne gledaju nogomet. Dns vecina nas ima neke pakete za TV upalis neki sportski kanal i gledas tekmu i ucis. Vidis kako se igraci pozicioniraju, kakve odluke donose, kako dodaju,kako kreiraju prilike i kako zabijaju golove i onda sve to sto se vidi prenijeti u igru i igrat nogomet a ne glitchomet.

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja ovo nikako ne razumijem ovo smece od igre pa jbt meni rating 80 i u wl daje da igram sa tipom 89 rating 4 ikone imam momak pa stvarno haos od igre.Pa koja je tu hemija umijesto da njemu dodje taj koji ima slican rating kluba pa udri brate ikonom na ikonu i ti likovi moraju nabiti barem 20 vinova kad nelete na ovakog kao ja.Moram da spavam za ps da bi bio u rangu sa njima.Srvarno mi se smucilo od ovih brzaca nenormalno i u svakoj online igri plati pa kupuje igrace.Cisto smaranje bgm

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Evo, došao do 8 pobjeda - 4 poraza, sad me strah igrat dalje jer kao ne quitam, a u meni kipti.

Ovaj jedan poraz što sam jutros imao je zaslugom jebene igre što zbog laga i delaya u igri, što zbog guranja protivnika.

Prvo mi sudi penal, a ja prekšaj nisam napravio (vjerojano zbog delaya je bio problem, ali nisam radio prekšaj nego blokirao udarac - ne znam zašto je penal jer nisam vidio usporenu snimku), a kasnije odbijanje na odbijanje protiv kojeg se ne možeš braniti i tu sam puk'o k'o kokica.

Sjetio se što je netko jučer pisao da stavi gumicu na kontroler pa sam napravio slično.

Uzeo neke stare slušalice i sa žicom zavezao gljive i otišao se dobro posrat, vratim se taman na kraj utakmice 0-4, bez nerviranja, olakšan i zadovoljan :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mirkossam kaže...

Ja ovo nikako ne razumijem ovo smece od igre pa jbt meni rating 80 i u wl daje da igram sa tipom 89 rating 4 ikone imam momak pa stvarno haos od igre.Pa koja je tu hemija umijesto da njemu dodje taj koji ima slican rating kluba pa udri brate ikonom na ikonu i ti likovi moraju nabiti barem 20 vinova kad nelete na ovakog kao ja.Moram da spavam za ps da bi bio u rangu sa njima.Srvarno mi se smucilo od ovih brzaca nenormalno i u svakoj online igri plati pa kupuje igrace.Cisto smaranje bgm

Naravno kad te spaja sa protivnikom slicnog omjera ne kvalitetom ekipe, kaj ima vise smisla. Druga je stvar kaj ulazis u WL sa takvom ekipom. Pola ekipe tu na forumu ima brutalnu ekipu bez ulozene jedne lipe.

13 godina
FIFA 19

Igram protiv silver tima u WL. Lagana pobjeda, poluvrijeme... Izbaci me iz igre 🤣🤣🤣

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

9-5... Najgori start vikend lige od kad igram ovu igru. Nije mi jasno kaj se dogada, ali ovo nije normalno. Lik me sad dobije 4-1 iz 6 udaraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

9-5... Najgori start vikend lige od kad igram ovu igru. Nije mi jasno kaj se dogada, ali ovo nije normalno. Lik me sad dobije 4-1 iz 6 udaraca.

Hahah ja isto gubim ko na traci :D Dvije za redom sam izgubio protiv likova koji su mi smještali kontre nakon ociscene lopte is njegovih 16 se neki brzi nasao u 1na1 sansi i naravno svaku zabio. A kad sam napokon trecu pobjedio mi je zastekala igra na onim pozdravima nakon utakmice kad si igraci daju ruku bla bla. Umjesto da mi se pojavi onaj meni di su ocjene igraca mene je natrag bacilo na teren i lijepo su svi stajali 10 minuta i tad sam morao atl+f4 jer ni focus switch nije prekidao tekmu :D

Al najjace mi je kako su si podesili da ovi likovi koji sipaju brdo para dobiju vise pobjeda. Maknuli su finesse udarce koji su bili jedino oruzje protiv ovih panjeva koji trce samo s cdm-ovima a obranbeni AI ceka na blok. Prije ovog patcha bi se otvorio prosto u ili ispred 16 kad bi neko izletio s branicem da ti blokira finesu, a sad fino se samo ceka finese pa ako ude jebiga ako ne VVD i ostale stijene ce kad tad presjeci loptu. Do sad je bilo u kurcu to al jbg kad je primio dvije fines u rašlje je poceo igrati s branicima obranu, a sad ce ih cisto bolit kurac. Najbolje se vidi kak neko igra obranu nakon tekme, vrijednost onih "tackle" je glavni pokazivac jer to je broj lopti oduzet s standing challengom. Recimo ja imam 20 min a kad je dobar igrac protiv mene popne se to i na 30-40, a panjevi s kojima igram ako skupe 8 je puno.

Isto likovi mjenjaju taj finese bez upozorenja, a ja sam napravio rivalda i spizdio coinse samo zbog tog jebenog finesa i sta cu sad s njim. Nit je neznam kako brz ili jak, jos ga moram namjestat na lijevu nogu jer desnom osramoti i sebe i mene.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ono kad EA doda Anthem na servere, pa nmzs spojit 3 pasa u vikend ligi 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Ovo je za mene najgore otvaranje vikend lige ikad..

6 poraza za redom... to je to ili cak 7... jbte led... budem sretan ako uspijem izborit ukupno 11 pobjeda..

nejde i nejde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Vrijeme je da stanem jer sam pred infarktnim stanjem. Doslovno mi nije dobro. Ovo je igrac koji blage veze nema o ovoj igri, cijelo vrijeme sam mu pred golom ali ispred VVDa i cambella ne mogu nista. On naravno, ja ne znam kako, ima Ronalda i svu bagru koja sama ide. Da bi mi minutu i pol poslije sudacke nadoknade zabio penal. Toliko o vikend ligi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Dobro da nisam jedini. Juce krenuo sa 6-1, a i taj poraz je od lika koji nema pojma, ali dobro, i ja sam imao srece posto sam jednu dobio na penale. Danas bukvalno kao da je neka druga igra, naravno nervoza i skor 1-7. Bolje da stanem sada, nastavicu u nedelju ujutru i eventualno ponedeljak ujutru jer verujem da ce tada biti rastereceniji serveri. U medjuvremenu spucao 100k na TOTW upgrade i dobio nista. Izasla mi neka kvrga na prstu od drzanja dzojstika, tuzicu playstation i EA i uzecu milionsku odstetu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 14:08 (TStefan91).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Još quitao nisam, sam sebi se divim :)

9-7 trenutni score.

Zadnju sam izgubio na penale, a trebao sam dobiti u produžecima no igra je htjela drugačije.

Nabacim na Ibru, ovaj izleti s golmanom u prazno i Ibra puca glavom na prazan gol i pogodi stativu.

Njegovi idući napad, kao i svaki put kad se promaši mrtvac, završava pogotkom za 3-3, a pogodak isto u režiji EA-a, finess iz prve s 20m.

Ali ostao sam nekako sabran i na penale me lik dobio - ne mogu prigovorit, bilo je gusto.

Inače, Ibra mi je supersub, Vardyja stavim na desno krilo umjesto Lucasa i Ibra u napad.

Samo mu nabacujem, a Ibra posprema jer su obrameni umorni i slabiji od njega.

Šteta, nadao sam se 10 pobjeda, al nije išlo.

Cilj mi je 11 jebalo majku, valjda ću uspjet?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Nekuzim ja vise ovo. XD Idem ih probat najebat da mi vrate pare za igru jer ja ovo vise ne mislim igrat. 

0 0 hvala 0
11 godina
TStefan91 kaže...

Dobro da nisam jedini. Juce krenuo sa 6-1, a i taj poraz je od lika koji nema pojma, ali dobro, i ja sam imao srece posto sam jednu dobio na penale. Danas bukvalno kao da je neka druga igra, naravno nervoza i skor 1-7. Bolje da stanem sada, nastavicu u nedelju ujutru i eventualno ponedeljak ujutru jer verujem da ce tada biti rastereceniji serveri. U medjuvremenu spucao 100k na TOTW upgrade i dobio nista. Izasla mi neka kvrga na prstu od drzanja dzojstika, tuzicu playstation i EA i uzecu milionsku odstetu. 

Ne mozes tuziti EA doslovno prije nego sto igras potpisujes ugovor kako ih ne mozes tuziti cak ni ako te banaju bez razloga. Doslovno si njihova kuja sve dok igras igru

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
mirkossam kaže...

Naravno kad te spaja sa protivnikom slicnog omjera ne kvalitetom ekipe, kaj ima vise smisla. Druga je stvar kaj ulazis u WL sa takvom ekipom. Pola ekipe tu na forumu ima brutalnu ekipu bez ulozene jedne lipe.

Razumijem i svaka cast ljudima koji imaju igrace koje su zaradili kroz igru ili trade ali zamisli mene koji sam kupio fifu 19 prije 10 dana i odmah me ubacuje da igram sa likom ratinga 89 pa sta je tu ok?Pa barem ovaj wl su malo mogli srediti po pitanju toga a rivals je nesto drugo malo su sredili to po sezonama a ovaj wl svi bi volili da imamo da otvorimo koji paket ovi novopeceni igraci

17 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Razumijem i svaka cast ljudima koji imaju igrace koje su zaradili kroz igru ili trade ali zamisli mene koji sam kupio fifu 19 prije 10 dana i odmah me ubacuje da igram sa likom ratinga 89 pa sta je tu ok?Pa barem ovaj wl su malo mogli srediti po pitanju toga a rivals je nesto drugo malo su sredili to po sezonama a ovaj wl svi bi volili da imamo da otvorimo koji paket ovi novopeceni igraci

Nekuzim ovo zasto bi tebe mazili jer si kupio fifu prije 10 dana. Imao si svog vremena da kupis igru kad je izasla, nisi i sad si u zaostatku sto je cista logika buduci da je velika vecina ljudi vec izgradila ekipe na koji got nacin.

17 godina
FIFA 19

Promes noćas dobio motm a danas je bio igrač tekme uz ocjenu 9.6. Zabio gol, asistirao i izborio penal. Bilo bi fora da dobije i IF karticu i u par dana skoči na 86. Bila bi to pristojna kartica. Teško da će tako biti ali s obzirom kakva sranja rade zadnjih godinu dana ovo bi bilo čist ok. Englezi ne igraju kolo a kup ne ulazi u totw pa tko zna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mirkossam kaže...

Na današnji datum da čekaš u WL momčad sličnu tvojoj, čekao bi cijeli dan da te s nekim spoji jer svi imamo jako pristojne momčadi. Stvarno nikad lakše nije bilo doći do dobre momčadi. Svi u startu poberemo 75k coinsa iz kataloga i u deset dana igranja samo od igranja smo imali 200k coinsa što je u startu bilo dovoljno za slaganje solidne momčadi. Odigraš jedan vikend SB, pobereš 30k coinsa i dva rare mega packa i uz malo sreće već samo na tome možeš doći bar do 100k coinsa. U tih deset dana odigraš i rivalse i opet uz malo sreće dođeš bar do 100k coinsa. 

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Sve je ok razumijem ja vas sta vi kazete ali nema svak novca da kupi fifu na dan izlaska i sa ekipom od 20k coinsa nekako sam dosao na 3 win od 5 odigranih😂😂😂.koristim jaku staminu i dobru odbranu a nekako se izvlacim ali bas tesko ima li neko bolju opciju od stamine brzina nije bitna cini mi se

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovu WL sam doslovno suvozac, igra radi sta oce, serveri su nepostojani ovaj vikend. Ali da izgubim 6-7 za redom kao sto pisete razmislio bih o velikim promjenama, ili vam momcad ima probleme ili igrate uzasno.

Svaku utakmicu koju izgubite slijedecu dobijete lakse protivnike i unatoc tome naredate 7 poraza?????? 

1 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

Ovu WL sam doslovno suvozac, igra radi sta oce, serveri su nepostojani ovaj vikend. Ali da izgubim 6-7 za redom kao sto pisete razmislio bih o velikim promjenama, ili vam momcad ima probleme ili igrate uzasno.

Svaku utakmicu koju izgubite slijedecu dobijete lakse protivnike i unatoc tome naredate 7 poraza?????? 

Nisam još naredao 7 poraza, ali kako me igra "nagrađuje" vrlo lako bih mogao.

Danas sam jednu utakmicu izgubio 1-2, a izgubio sam je zato jer protiv igre i protivnika se jednostavno ne može.

Evo video s dvije moje šanse iz te utakmice pa te molim da mi pomogneš i kažeš što sam krivo napravio.

Možda da mijenjam igrače?

Ove šanse su promašili Socrates i Cristiano Ronaldo.... koga da stavim umjesto njih, pomozi?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
zagid3 kaže...

Nisam izgubio 6-7 za redom, ali sam izgubio evo i trecu tekmu za redom od protivnika koji je nista, doslovno nula. 5 udaraca na gol on ima 5 golova, ja sa 19 udaraca jedva utrpam 4. Ovaj peti gol dobijem u 89min.  Skuzio sam da velika vecina je sada presla na drop back 8 igraca u 16m i igraj. Uzas od gameplaya ovih par dana, doslovno koda sam osakacen od pobjede. Ne moze mi niko rec' da je do mene posto sam redovito stizao 14-15 pobjeda u maksimalno 20 tekmi, Sad imam 17 tekmi ja sam na 9-8 ili 16 tekmi pa 9-7. 

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Gubim i ja ovaj vikend, zato kaze da sam suvozac, igra radi sta oce.

@Skiledija Jesi probao timed finis u tim sansama? da si jednom zelenu pogodio zabio bi. Protivnici ne promasuju? Sve im ulazi?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice