FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.004.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 19
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Rooney je i danas brzi od messia i postiže brzinu da bi bio u top 10 igrača. Izmjerili mu u americi u jednoj akciji brzinu oko 34km/h. Za igrača pacea 60+ to je jako dobro. No, nebitno. O tome sam govorio godinama. Naijpodcjenjeniji igrač ove igre kaj se pacea tiče. Što se stamine tiče rijetko koji igrač je imao recimo 2012 staminu 80. Tako je igra funkcionirala. IF karticama se stamina nije mijenjala kao ostali statsi. Nisu dopuštali da maltretiraš ljude svih 90 minuta s nabrijanim karticama niti su svi igrači kao danas nakon dva mjeseca imali u momčadi 11 IF kartica. 

Previse je packova, eventova, ono kad mislis kak je super imat content taj isti content ti sjebe igru. Rusi cijenu postojećim igracima i radi od tebe budalu. Kad vidim ove future star kartice dode mi se srat. Dobio sam ovog Grimalda. Lik ide ko navinut, svugdje ga ima, pukni anchor na njega ili ono kaj dize samo PHY i DEF i imas lika koji mete.

Ikone su u igri samo da radis dobre hibride... Nista drugo. 

Rooneya kao napada a sa M/H necu ni komentirat kak je to super. 

Ma igra je postala previse sarena bas se vidi da zele ubrati sto vise para od devetogodisnjaka to jest od njihovih roditelja

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 10:53 (The_K).
13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
Shivi kaže...

Da li je netko imao Sancheza, Otamendia i Vertonghena? Zanima me da li je Vertonghen bolji od Sancheza ili Otamendia? Mislim si upgradeat obranu pa mi je Verthongen zapeo za oko.. Mozda netko ima bolji savjet za PL stopera?

Sanchez je najbolji od ta 3. Igrao sam sa UCL Otamendijem u fitness squadu jer sam ga imao untradeable, al lik je skroz prosječan. Vertonghen je isto prespor. 

Drži se Sancheza i štedi za Van Dijka ili IF Baillyja. 

Sanchez i Sokratis 86, i onda sancheza zamjenis Van Dijkom.

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Jucer sam si slozio super ekipu na papiru i popusio sve sto se dalo popusit...

Jel Coutinho zaista takva banana u ovoj igri ili sta?

Na kraju se vratio na brze manje igrace i to je donekle prihvatljivo.

Sve vise razmisljam kako nema smisla upgrejdati ekipu dok ne skupim pare za neke ikone a koliko sam skuzio po netu i one vise nemaju smisla pored svih ovih novih kartica..

Coutinho je mozda iskoristiv kao Cam, on Casemiro i takva ekipa su tu sad samo da igrace koji stvaraju razliku dovedu na 10 chema i to je to.

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Rooney je i danas brzi od messia i postiže brzinu da bi bio u top 10 igrača. Izmjerili mu u americi u jednoj akciji brzinu oko 34km/h. Za igrača pacea 60+ to je jako dobro. No, nebitno. O tome sam govorio godinama. Naijpodcjenjeniji igrač ove igre kaj se pacea tiče. Što se stamine tiče rijetko koji igrač je imao recimo 2012 staminu 80. Tako je igra funkcionirala. IF karticama se stamina nije mijenjala kao ostali statsi. Nisu dopuštali da maltretiraš ljude svih 90 minuta s nabrijanim karticama niti su svi igrači kao danas nakon dva mjeseca imali u momčadi 11 IF kartica. 

Previse je packova, eventova, ono kad mislis kak je super imat content taj isti content ti sjebe igru. Rusi cijenu postojećim igracima i radi od tebe budalu. Kad vidim ove future star kartice dode mi se srat. Dobio sam ovog Grimalda. Lik ide ko navinut, svugdje ga ima, pukni anchor na njega ili ono kaj dize samo PHY i DEF i imas lika koji mete.

Ikone su u igri samo da radis dobre hibride... Nista drugo. 

Rooneya kao napada a sa M/H necu ni komentirat kak je to super. 

Ma igra je postala previse sarena bas se vidi da zele ubrati sto vise para od devetogodisnjaka to jest od njihovih roditelja

Jbt zivot, da sam trazio novce za igricu prije 20g od starca brijem da bi dobio jednu kaj bi se priljepil za strop :D

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 12:20 (SimeKZ).
8 godina
neaktivan
FIFA 19

vuče me da napravim ovog Crespa...a imam u napadu IF Aubameyanga. Što mislite, jel Crespo bolji od IF Aubameyanga?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

vuče me da napravim ovog Crespa...a imam u napadu IF Aubameyanga. Što mislite, jel Crespo bolji od IF Aubameyanga?

Vjerojatno je bolji, ovisi kako igraš. 

No vidim da košta 1,2 milje trenutno a SBC je preko milje. Osim ako baš nemaš hrpu high rated untradable kartica, bolje ga kupi il pričekaj da mu padne cijena.

6 godina
neaktivan

Pogledaj review Marshall89 je radio, ali mislim da nije prime verziju. Ja njega nikada nisam voleo kao igraca u stvarnosti, pa ga nisam uradio zbog nekih simpatija, nego zbog ocena.  Kompletan spic za formaciju sa jednim spicem, ako igras 4-1-2-1-2 onda mislim da nije najbolji izbor, jer su mu dodavanja jako neprecizna, sto je njegova velika mana. Vrlo retko promasuje izgledne sanse, vise nego solidan u skoku, mada je Ibrahimovic bolji. Dovoljno agilan i dovoljno snazan da se zagradi. Nije mi u planu da ga menjam u skorije vreme. Odigrao je nekih 40 utakmica, dao 32 gola i imao 11 asistencija. Mislim da vredi taj novac, pogotovo ako imas jos jednu ikonu u veznom redu, daje ti slobodu za dobar hibrid. 

17 godina
FIFA 19

Mislim da mi do kraja igre ne treba bolja špica od Ibre. Nadam se da će za dva tjedna porasti cijena live karticama da ih se riješim i kupim dva krila icone da se ne moram drkati s izmjenama i gotovo. Nekako mi najviše odgovaraju Nedved i Figo. Mogao bih njih ubosti i riješiti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta su ovi napravili s ovim novim patchem majko mila... First timed finese maknuti to razumijem jer se nije igralo na nista drugo osim na to, ali sjebati finese udarce uopce to je stvarno retardirano do daske. Ne kuzim kako da sad uopce zabijem kad mi neko abusa AI defending sa VVD-om ili ovim komicno mocnim kimbempeom? Lopta u krugu od 3 metra oko njih nemoze proci da ide brzinom munje, a svaki udarac mi je blokiran cak i s leda mi likovi blokiraju i jos dobe gol aut :D A da ne govorim da 1na1 sanse jos nisu popravili tako da sad cekas kad igra odluci da mozes zabiti gol pa da neka sretna lopta u for prođe kroz noge branicu ili golman lose reagira u obrani. Stvarno su si pucali u nogu, neznam ko donosi odluke u tom mrtvom EA-u al znam da taj lik mora mjenjat dilera pod hitno :D

0 0 hvala 0
11 godina
toxic kaže...

Jel Coutinho zaista takva banana u ovoj igri ili sta?

Na kraju se vratio na brze manje igrace i to je donekle prihvatljivo.

Meni iskreno nista posebno,nije da forsiram krila cak minjam in game formaciju i on mi dodje na CAM,ali i dalje ga ne primjecujem nesto posebno,takodjer ni balea nista posebno ne primjecujem.

Mozda jer nisam opsjednut s tim finessem udarcem,ali brate nista posebno,za razliku od modrica kojeg ima po cilom terenu,onda vidal,suarez,filipe luiz to su igraci kojih ima na cilom terenu.

Jos stavim "saty central" na suareza ali dzaba ima ga svagdi,kao i filipe "stay back" lik je konstantno preko pola i sudjeluje u napadu.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
protjeran
FIFA 19

Preporuka za uložiti coinse?

Koliko vidim svi 85 igrači su overpriced.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Preporuka za uložiti coinse?

Koliko vidim svi 85 igrači su overpriced.

Ja sam sve spucao u live kartice pa ili pukovnik ili pokojnik. Ne da mi se više pratiti market. S obzirom na količinu SBC i nije neki sretan trenutak za ulaganje jer kako si primjetio sve što se traži već ima preveliku cijenu.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam sve spucao u live kartice pa ili pukovnik ili pokojnik. Ne da mi se više pratiti market. S obzirom na količinu SBC i nije neki sretan trenutak za ulaganje jer kako si primjetio sve što se traži već ima preveliku cijenu.

U koje live, dali ima jos nest po pristojnim cijenama?

13 godina
FIFA 19

Vikend liga 4 pobjede, 3 poraza.

Poslušao sam savjet i nisam izašao niti jednu van, a vuklo me u pičku materinu :D

Da sam igrao po starom sa učestalim quitanjem rezultat bi bio 3-4, ali ok, jedan poraz više-manje.

Mene sad živo zanima kad dođem do 8 pobjeda što će se događati ukoliko ne budem quitao jer prije sam gubio po 10 zaredom kad bih došao do 8 pobjeda.

Sad se nadam makar doći do 11 pobjeda, ali trebat će normabela, prilično :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže...

U koje live, dali ima jos nest po pristojnim cijenama?

Dobro pitanje, u koje? Vidio sam parove i sada predpostavljam tko bi mogao proći dalje te koje bi se kartice mogle tražiti. Mislim da će kondogbia, yedder, telles, van dijk i fabinho biti traženi pred prve tekme. Ako neymar i dalje bude ozlijeđen rast će akcije MU tako da bi i sanchez mogao postići neku cijenu. Najškakljiviji su aurier i sanchez iz spursa. Mogli bi iznenaditi a opet ostali su bez kanea.  Za Luisa mislim da neće postići neku cijenu jer svi pretpostavljaju da će ispasti od juvea. Ta kartica je kocka. Nije skup a ako prođu mogao bi cijenom otići dosta gore. Ja sam ih sve uzeo kada su izašle i cijelo vrijeme mi stoje u klubu osim kondogbie kojeg sam uzeo jučer. Ta kartica bi mogla postići dobru cijenu. Imaju protivnika za prolaz. Jebi ga, sve je to lutrija a same kartice dosta osciliraju cijenom. Telles je nakon nadogradnje pao na 110k a jučer je na bidanju išao za 220k coinsa. Bit će interesantno pratiti kako će se cijene kretati.

11 godina
neaktivan

Evo, za tebe i sve koji quitaju, jedan moj comeback od malo prije. Znači ovo je bilo za pobjedu, vodio sam 1-0 ali to nije stalo na screenshot.

Never give up, ne damo gadovima lagane pobjede!

EDIT: Neće mi iz nekog razloga dodat fotke, evo linka - https://imgur.com/gallery/AJu0t1f

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 18:11 (blowfish_cro).
13 godina
blowfish_cro kaže...

Evo, za tebe i sve koji quitaju, jedan moj comeback od malo prije. Znači ovo je bilo za pobjedu, vodio sam 1-0 ali to nije stalo na screenshot.

EDIT: Neće mi iz nekog razloga dodat fotke, evo linka - https://imgur.com/gallery/AJu0t1f

Podsjetio si me na ovu foru :)

EDIT:

Bogami si mu fino metnuo.

Svaka čast.

Ja sam slično okrenuo jednu danas... za 2-2 80 i neka minuta i za 3-2 u 118... mora da je bilo razbijanja od strane protivnika po kući :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 18:14 (Skilledžija).
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže... 

mora da je bilo razbijanja od strane protivnika po kući :)

Baš to. Rijetko razmišljamo kako netko drugi lupa kontrolere i psuje mamu Kanađanima kad ga dobijemo nekim glupim golom, na sreću, u zadnjoj minuti... Pitanje kolko smo već kontrolera razbili na daljinu 

17 godina
blowfish_cro kaže...

Ja jučer u rivalsima gubim 2-0 u 10 minuta. Vratim se drugo poluvrijeme na 2-2. U 90 minuti zabijem za 3-2, lik krene s centra i zabije za 3-3, ja krenem s centra i zabijem za 4-3, on krene s centra i kraj. A pa sada ako je ovo normalno da u nadoknadi vremena padnu tri gola jedan za drugim onda ok. Inače nikada ne izlazim ma koliko god da gubim. Igram jer mi se igra.

6 godina
neaktivan
FIFA 19

De Bruyne ili Nakata, sta mislite? Uradio sam 2 tredable TOTW, i naravno nista.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 19:07 (TStefan91).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

De Bruyne ili Nakata, sta mislite? Uradio sam 2 tredable TOTW, i naravno nista.

De Bruyne definitivno.

17 godina
FIFA 19

Odigrao sve današnje SBC. Otvorim prvo totw sbc i dobijem ovog ljepotana. Ne znam ima li smisla dalje otvarati packove? Ostalo mi ih je još 6. Inače, još jednom se pokazalo da je nacho zlatna koka. U 19h otišli mi skoro svi po 3700 coinsa. Imao sam ih na marketu 27 komada. Da nema tog marketa ja bih igrao s brončanim karticama jer ono što dobijem u packu je strava.

Evo, opet sam uspio srušiti igru. Brzo izlazim iz menija i sve ode k vragu. Sada se više ne mogu ulogirati u igru. Pa je li to normalno. Ja dva puta tjedno uspijem srušiti igru brzo stiskajući krug

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 20:57 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

Odigrao sve današnje SBC. Otvorim prvo totw sbc i dobijem ovog ljepotana. Ne znam ima li smisla dalje otvarati packove? Ostalo mi ih je još 6. Inače, još jednom se pokazalo da je nacho zlatna koka. U 19h otišli mi skoro svi po 3700 coinsa. Imao sam ih na marketu 27 komada. Da nema tog marketa ja bih igrao s brončanim karticama jer ono što dobijem u packu je strava.

Evo, opet sam uspio srušiti igru. Brzo izlazim iz menija i sve ode k vragu, plavi ekran. Sada se više ne mogu ulogirati u igru. Pa je li to normalno. Ja dva puta tjedno uspijem srušiti igru brzo stiskajući krug

Prebrz si za kanadjene. Ne mogu oni smislit taj kod koji moze izdrzat tako brzo tipkanje.

A sto se tice paketa barem nisi jedini u zadnja tri mjeseca ja sam dobio samo jednog igraca iznad 84 rating a to je Insingne a isto sam otvorio svaki pack od sbc-a i igrao sam WL aktivno dva mjeseca i zavrsavao gold 3 i kad mi se dalo gold 2 i rivalsi div4 i div3 unt. packovi. Premda sam par puta znao uzimati coinse od rivalsa jer nikad u paketima nisam nista dobio a klub mi je bio pun untr. 82- igraca

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 20:59 (The_K).
17 godina
The_K kaže...

Prebrz si za kanadjene. Ne mogu oni smislit taj kod koji moze izdrzat tako brzo tipkanje

Sada ne mogu u igru a ne mogu niti na web app? Sve otišlo u pizdu materinu. Ne kužim kako je to moguće?

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja dobio onog Zapatu ili kako već i Koscielnog. Ubacim ih u tradeable, opet Koscielny. Prodam ga, kupim 2 najjeftinija i napravim još jedan tradeable. Šta mislite kog sam dobio? Odjebi Laurent, ne želim te 

1 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Ja dobio onog Zapatu ili kako već i Koscielnog. Ubacim ih u tradeable, opet Koscielny. Prodam ga, kupim 2 najjeftinija i napravim još jedan tradeable. Šta mislite kog sam dobio? Odjebi Laurent, ne želim te 

Ja ne znam jesam li mogao dobiti gore? Čak nije niti za nikakav sbc.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Ne rade serveri il je do mene?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Poz rade li serveri kod vas ja sam na PS4 i fut mi ne radi pa neznam jel do mene!UK region

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Poz rade li serveri kod vas ja sam na PS4 i fut mi ne radi pa neznam jel do mene!UK region

Očito ne rade. 

Jebem ja njima mater. Upravo sam 2 tekme spušio jer je delay bio 2 sekunde. Resetiram ruter, spajam kablove, mislim si mora bit do mene jer je ovo najgore do sad... 

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam jutros odigrao 2 i dobio obje u ligi ovoj sampiona kad sada vidim da neradi pa da provjerim sta je!Nadamo se da ce uskoro poceti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice