Rooney je i danas brzi od messia i postiže brzinu da bi bio u top 10 igrača. Izmjerili mu u americi u jednoj akciji brzinu oko 34km/h. Za igrača pacea 60+ to je jako dobro. No, nebitno. O tome sam govorio godinama. Naijpodcjenjeniji igrač ove igre kaj se pacea tiče. Što se stamine tiče rijetko koji igrač je imao recimo 2012 staminu 80. Tako je igra funkcionirala. IF karticama se stamina nije mijenjala kao ostali statsi. Nisu dopuštali da maltretiraš ljude svih 90 minuta s nabrijanim karticama niti su svi igrači kao danas nakon dva mjeseca imali u momčadi 11 IF kartica.
Previse je packova, eventova, ono kad mislis kak je super imat content taj isti content ti sjebe igru. Rusi cijenu postojećim igracima i radi od tebe budalu. Kad vidim ove future star kartice dode mi se srat. Dobio sam ovog Grimalda. Lik ide ko navinut, svugdje ga ima, pukni anchor na njega ili ono kaj dize samo PHY i DEF i imas lika koji mete.
Ikone su u igri samo da radis dobre hibride... Nista drugo.
Rooneya kao napada a sa M/H necu ni komentirat kak je to super.
Ma igra je postala previse sarena bas se vidi da zele ubrati sto vise para od devetogodisnjaka to jest od njihovih roditelja