FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.002.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

Ja se počastio sa ovim ljepotanom. Non-Flying Dutchman! 

Dugo sam izdržao bez squada, jel? 

ja sam ga mjerkao 2 tjedan dok je bio na 800k ali na kraju sam uzeo Bale-a i ostalu gamad, javi kakav je ;)

A već sam imao dosta svega pa sam htio malo nešto novo. Igrat će za početak kao CAM iza Mbappea i 87 Sanea pa ćemo vidjet.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Odlucio ovaj vikend prestat igrat FUT, nema smisla uz ovaj lag, imam 250 mbps i spojen na zicu i WL i division rivals nisu ni blizu kao regularan online, previse zivaca izgubljenih za nista. Mozda se vratim jednom kad fixaju servere :(

0 0 hvala 0
8 godina
blowfish_cro kaže...
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

Ja se počastio sa ovim ljepotanom. Non-Flying Dutchman! 

Dugo sam izdržao bez squada, jel? 

ja sam ga mjerkao 2 tjedan dok je bio na 800k ali na kraju sam uzeo Bale-a i ostalu gamad, javi kakav je ;)

A već sam imao dosta svega pa sam htio malo nešto novo. Igrat će za početak kao CAM iza Mbappea i 87 Sanea pa ćemo vidjet.

Steta sto forum nema opciju staviti srce. Legenda Arsenala.

8 godina
domagojz kaže...

Odlucio ovaj vikend prestat igrat FUT, nema smisla uz ovaj lag, imam 250 mbps i spojen na zicu i WL i division rivals nisu ni blizu kao regularan online, previse zivaca izgubljenih za nista. Mozda se vratim jednom kad fixaju servere :(

Nedavno je battlenonsense imao video o Fortnite-u i dosao je do zakljucka da je na PS4 kontrolerima otprilike 100ms laga i delaya. To je vec ogroman delay, a kad tome dodas da fortnite ima daleko bolje server i da je igrica kvalitetnije napravljena nego fifa...

13 godina
FIFA 19

Uzeo IF Mahreza 87. Trebo mi jedan RW sa lijevom nogom i barem 4* WF, citam da je cudo kartica... Nadam se da ce bit. U 4231 bude RCAM a u 41212 bude Cam. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Uzeo IF Mahreza 87. Trebo mi jedan RW sa lijevom nogom i barem 4* WF, citam da je cudo kartica... Nadam se da ce bit. U 4231 bude RCAM a u 41212 bude Cam. 

Dobar je kad mu se hoce. Imam njegovu OTW karticu od pocetka..

17 godina
SimeKZ kaže...

Njegova lošija noga 4* je u rangu bilo kojeg igrača 2*, bar kod mene.

Inače interesira me kako će aubu ugurati u rating 88 kada je potm 89 imao minimalnu nadogradnju? Znači da će IF imati još jadniju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 15:41 (movie).
13 godina
FIFA 19

Ubacio casemira i Mahreza... Da probam sa dva cista Cdma odigrat. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Kako sam se smijao ovo glitch abuseru presmijesan je kad pizdi hahahaha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Kako sam se smijao ovo glitch abuseru presmijesan je kad pizdi hahahaha 

Jesi vidio.. . Hahahahahahah. Al nazalost pronaso sam se u njegovim match statusima, 90% tekmi mi tak ispadne.

Da se nadovezem na video. U jednom, trenutku pizdi jer je on napunio pucanje ali Ronaldo nije opalio lob... Al ne kuzi da je Ronaldo zapravo u remplanju izgubio mogucnost pucanja. 

Druga situacija, isto Ronaldo, on puni udarac, Ronaldo na 3m od lopte i naravno ne lupi loptu. On pizdi. 

Smeh od smijesnog igraca koji samo abjuza. On i Ovvy pod ruku. 

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav svima !

Novi sam na forumu, pa se ispričavam ako je bilo već sličnih upita.

Imam problema sa kontrolerima i fifom, naime kada uđem u igru, nemam kontrole nad istim, tj ako npr. uđem unutar matcha, stalno mi iskače pause menu, a na sučelju same igrice, automatski mi ide "prema gore".

Twin usb gamepad je kontroler, nisam imao problema ni na jednoj prethodnoj fifi, kao ni na ostalim igricama. Tako da nije do njega.

Do sada bi mixed kontrole rijesio tako sto bi koristio x360ce, kao sto sam i sada.

Istraživao sam online dosta, ništa nije pomoglo. Imate li kakav savjet, ili je netko imao slične probleme, pa ih riješio?

0 0 hvala 0
11 godina
hcst50 kaže...

Pozdrav svima !

Novi sam na forumu, pa se ispričavam ako je bilo već sličnih upita.

Imam problema sa kontrolerima i fifom, naime kada uđem u igru, nemam kontrole nad istim, tj ako npr. uđem unutar matcha, stalno mi iskače pause menu, a na sučelju same igrice, automatski mi ide "prema gore".

Twin usb gamepad je kontroler, nisam imao problema ni na jednoj prethodnoj fifi, kao ni na ostalim igricama. Tako da nije do njega.

Do sada bi mixed kontrole rijesio tako sto bi koristio x360ce, kao sto sam i sada.

Istraživao sam online dosta, ništa nije pomoglo. Imate li kakav savjet, ili je netko imao slične probleme, pa ih riješio?

Ja prije nego sto sam imao xbox kontroler te probleme sam rjesavao sa ovima koje si nabrojao i nezz kako bi ti pomogao. Mozda da jos jednom provjeris sve?

11 godina
FIFA 19

Imam udarac sa 12m zeleni TF promasim gol. Protivnik izvede kick off raspali sa 30m finesse sa CRVENIM TF i zabije gol???????? Alt+F4 jebem ti strganu igricu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Došao Sergio Ramos u jednom od ona dva packa što za deluxe dobivam 

Kad su najviše cijene igračima ako ga budem prodavao, srijeda ili četvrtak?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Došao Sergio Ramos u jednom od ona dva packa što za deluxe dobivam 

Kad su najviše cijene igračima ako ga budem prodavao, srijeda ili četvrtak?

Subota.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Kad izlazi engleski POTM ?

Kupio jutros 50 Naby Keita za po 1600 coinsa, išli na bidanju + 20 Hendersona za po 800 coinsa, vidim već sad Keita ide za preko 2000 a Henderson preko 1000, kad izlazi taj POTM Sterling pa da utrpam ove jazavce ?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Laporte bi također mogo bit dobra investicija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Laporte bi također mogo bit dobra investicija. 

Gledao sam i njega, al je jutros već bio 3k, al ovaj Keita sa 1600 je bio prilika, još dvojim da ih 100 uzmem al reko neću da se ne bi zajebo, a bolje bi bilo da jesam, ono sigurno će tražit igrače iz bivšeg kluba, a jedini 83+ rated a da nije preskup je Keita, ovi ostali su svi preskupi, tako da mislim da sa Keitom nemoš fulat nikako.

A Henderson i igra za Liverpool i Englez je, tako da je on još sigurniji, samo mi žao što ih nisam više natrpao.

13 godina
FIFA 19

Ja sam uzeo 20tak Laporta sve izmedu 2000-2700. Sad cemo vidit kaj bude. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja u SB nagradama dobio najjaci igrac kramaric da nije tragicno bilo bi smjesno, al nema veze skupio sam u 4 dana trejdanjem 200k... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran

Koje si igrače prodaovao kupovao?

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Kupovao rw za 150na bidu igrace mjenjao u rf i prodavao za 1100 1200. Sad zaradio necekivano 50 60k izasao fut swap sbc i odem na market vidim jones gk 75 igrau u saudi liga napravio filter do 850 buy it now kupio sve koliko je bilo i odmah na market za 2000 znaci prodao sve ostala mi jos 3 na listi u roku 15min preko 50k. Imas jos dost tih fora mozes i mijenjat u lf al nemozes dobit lako taj change uglavnom lf ti se prodaju za 2600 do 3000 igrac bilo koji bez problema nekad snipam pa ga pa ugrabim postion change za 1000 lw u lf ili 200 rw u lf.

Jedno vrijeme sam subasica kupovao za 650 700 a prodavao za 2000 ali to su isto skuzili pa je teze doci do njih. Ako nades bilo kojeg 83 rated za 650 treba kupit kad izade neki sbc koji trazi min 83 rated squad sve kupuju ni negledaju cijene. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 19:54 (CroVandal).
17 godina
FIFA 19

Kako me mami ovaj alves. Sve posložio ali ne mogu se odlučiti stisnuti. U principu mi ne treba jer ga ne mogu uklopiti ali nostalgija od prije 5/6 godina mi govori da ga uzmem. Kartica izgleda sjajno i teško će se pojaviti bolji RB u ovogodišnjoj fifi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroVandal kaže...

Kupovao rw za 150na bidu igrace mjenjao u rf i prodavao za 1100 1200. Sad zaradio necekivano 50 60k izasao fut swap sbc i odem na market vidim jones gk 75 igrau u saudi liga napravio filter do 850 buy it now kupio sve koliko je bilo i odmah na market za 2000 znaci prodao sve ostala mi jos 3 na listi u roku 15min preko 50k. Imas jos dost tih fora mozes i mijenjat u lf al nemozes dobit lako taj change uglavnom lf ti se prodaju za 2600 do 3000 igrac bilo koji bez problema nekad snipam pa ga pa ugrabim postion change za 1000 lw u lf ili 200 rw u lf.

Na čemu to? Na PS4 ide na bidanju za 350 coinsa a pun market ga je za buy now za 650 coinsa.

15 godina

PC prosao je val, sad ih ima za 2 za 800 na pcu ostali su skuplji. Znaci tocne sekunde sam na mobu gledo i vidim novi sbc odem na market pogledam vidim prvo njega u toj ligi i uzmem sve sto je bilo i stavim 2000 2500 buy it now samo su odlazili. Eto ostala mi jos 3 al ostavit cu ih do ujutro mozda netko kupi ako ne spustit cu pa ce opet otici svakako sam napravio plus. Gledam da kupim grizmana sad. 

6 godina
neaktivan

Ne postoji igrac koji me vise razocarao od Grizmana. Igra mi na silu posto je untredable, ali ne znam da igram sa njim. Previse je slab, nekako ne dolazim u situaciju da sutnem, bas mi ne lezi. 

11 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

Ne postoji igrac koji me vise razocarao od Grizmana. Igra mi na silu posto je untredable, ali ne znam da igram sa njim. Previse je slab, nekako ne dolazim u situaciju da sutnem, bas mi ne lezi. 

Meni je Griezmann bio vrh. Stavi ga na CAM ako ti igra ST, da bude više na lopti. Finesse mu je brutalan.

Ja taman zalaufao Non Flying Dutchmana kad sad neki maintenance. Frajer jede malu djecu!

11 godina
Kako ti se vec nisu izlizale tipke alt+F4?
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Drugovi. Imam mali problem, pa ako mozda neko zna. Naime, kako bih mogao igrati fifu sa svojim gamepadom moram da skinem x360ce emulator. Fazon je sto kad ja namjestim kontrole, onaj fajl ''xinput1_3.dll' moram promjenuti u ''xinput1_4.dll'' kako bi kontrole ispravno radile. No kad ja to ime promjenim nece FIFA. Samo bude black screen. Cim ga vratim na ''xinput1_3.dll'', radi FIFA ali ne valjaju kontrole. Pa eto nadam se da neko ima neko rješenje.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Probacu, da bude drugi CAM, uz De Bruynea. Evo pogledao sam, na 55 utakmica 21 gol. Werner na 150 utakmica 132 gola. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice