Sto se tice Pogbe, slazem se. On nije zasluzio prvu nadogradnju(jedan gol koji je bio tap-in), a dobio je samo radi toga jer je taj tjedan bio black friday i htjeli su u TOTW ubacit velika imena da ljudi otvaraju sto vise paketica. Sad je asistiro dva puta u pobjedi protiv Evertona sto je po meni ajmo rec dovoljno za IF karticu s obzirom na manjak opcija na poziciji CM-a.
Ne, nisam rekao da nije zaslužio ali sam rekao da je salah isto zaslužio nadogradnju za razliku od pogbe i još nekih koji se svaki tjedan nađu samo zbog imena i otvaranja packova. Salaha su izvozali već nekoliko puta. Od pogbine dvije asistencije priznam samo jednu jer je jednu dodao igraču koji je potom prošao kroz tri igrača i lijepo zabio. To je bilo dodavanje prvom do sebe a ne asistencija, ali eto piše se. Prva asistencije može proći, povratna lopta, martial natrčava i zabija i ok, to je asistencija. Za tu tekmu je dobio 7.7, zrno više od salaha. Zbog ozlijede, salah je igrao samo dvije tekme i po najavi neće ga biti nekoliko tekmi. Zato mi je krivo. Kad se vrati, pa dok uđe u formu, pa dok zabije, doći će i ljeto i onda mi svejedno.