FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.033.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 18

Kupio 4400 fifa pointsa i potrošio ih,mislim da mogu reći da me po***lo 

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=gpADqqEYnMG3Q:FFA18PCC

1 1 hvala 0
8 godina
Re: FIFA 18

Ne vrijedi ti to frende. Ako je netko uvjeren da njega igrica vara sa momentumom on ce ostati u to uvjeren. Jebes cinjenicu da je Div 6, igrica je ta koja vara i ne dopusta mu da prode dalje.

11 godina
FIFA 18

Evo jucer Real izgubio od betisa 1-0 primili su gol u 90+ min imali su 27 udaraca dok je betis imao samo 12.Izgleda da je na kraju i fifa realna hahahaha

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 18

Vi svi ocekujete da sve zabite,da apsolutno sve mora uci,pa kaj vi u RL nogometu ne fulate sanse?. Fula i sivonjic sa linije pa nije reko da ga j*** momentum il da je igra glupa. Sve je to sastavni dio nogometa. 

Mene zanima od vas koji ste nesto odigrali na PC,jel se pojavio koji citer?

Movie,si probao na PS i PC,jel ima razlike u gameplayu ko prosle godine kad si rekao da je na PS-u bolji gameplay?

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Vi svi ocekujete da sve zabite,da apsolutno sve mora uci,pa kaj vi u RL nogometu ne fulate sanse?. Fula i sivonjic sa linije pa nije reko da ga j*** momentum il da je igra glupa. Sve je to sastavni dio nogometa. 

Movie,si probao na PS i PC,jel ima razlike u gameplayu ko prosle godine kad si rekao da je na PS-u bolji gameplay?

Zvone doktore. Ajde se prebaci na PS4 pa da picimo turnire ko nekad. Evo sad Adria dijeli lovu.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Igram u bijelim dresovima, a na radaru sam ja crni dok je protivnik bijeli. Penali su opet komedija kao i drugi zuti kartoni. Momentum opet tu, a i igrac promasi prazan gol s 3 metra po sredini. 

All praise the mighty momentum. Every noobs dream. 

Ima likova na FUTu sa score 200-0-0, ne znam kako tu nije momentum djelovo. 

Vodim 1-0, povratna na 3m, golman ispao iz igre i Lacazette promasi prazan gol. Iduci napad stoperi cuvaju jedan drugog, a napadaca ni ne pomisljaju pogledat, u sredini rupa kao da imam 3 crvena i lik se samo sece do gola. Svi znaju o cemu pricam.

Kaj sad ? Igrac ne smije fulat gol ? Fascinantno. Od FIFAe 14 se kenja o tome. 

@movie - mislio sam na odredene youtubere. Jer nema tog momentuma ako si ti kvalitetan igrac da ti protivniku neces utovarit 4-5 komada. Druga je stvar kad si los, pa cupas tekmu protiv malo kvalitetnijeg protivnika.

Nećemo se praviti ludi...nije nemoguće da se fula gol sa 3m, ali to se ne smije dešavati premium sbc napadačima, s obzirom da ea nema parametre vezano za raspoloženje igrača. Ako navedenog neema, onda je logični aki imaš sbc premium napadača da od 6 stvorenih zicera zabiješ minimalno 3.

Odigrao sam more tekmi, stvorio hebenu ekipu, osvojio div 1 na ps4, dobio crvenih kartica od wl, da sam mogao napraviti cijeli tim sa zamjenama, + osvojio sve moguće turnire gdje nagrada bila specijlna kartica, samo sa sbc Sonom postigao blizu 500 golova i odgovorno tvrdim da nas EA vuče za nos u pojedinim tekmama i to na jako bezobrazan i očit način.

Sve što ja tražim od EA u tekmama kakve se dešavaju i tjeraju nas na rub sloma je to..., da ispostave račun tj., opravdanje za isto..., jer nemoguće je da nekog melješ i dominiraš i od 8 zicera ne uspiješ zabiti gol, a on ti sa Musom iz 2 pokušaja zapapriči dan.

Ponavljam..., sve ok ak ose takva tekma desi, ali hoću razlog zašto premium sbc napadač jedva šutira na golu u izglednoj situaciju. Ovo temeljim na vlastitom iskustvu i volio bi da se to promjeni, jer ovako igra dobija etiketu za neozbiljne igrače, a ja uskoro punim 32 i više mi je nego očito što se dešava...

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 12:22 (TheMaverick).
8 godina
TheMaverick kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Igram u bijelim dresovima, a na radaru sam ja crni dok je protivnik bijeli. Penali su opet komedija kao i drugi zuti kartoni. Momentum opet tu, a i igrac promasi prazan gol s 3 metra po sredini. 

All praise the mighty momentum. Every noobs dream. 

Ima likova na FUTu sa score 200-0-0, ne znam kako tu nije momentum djelovo. 

Vodim 1-0, povratna na 3m, golman ispao iz igre i Lacazette promasi prazan gol. Iduci napad stoperi cuvaju jedan drugog, a napadaca ni ne pomisljaju pogledat, u sredini rupa kao da imam 3 crvena i lik se samo sece do gola. Svi znaju o cemu pricam.

Kaj sad ? Igrac ne smije fulat gol ? Fascinantno. Od FIFAe 14 se kenja o tome. 

@movie - mislio sam na odredene youtubere. Jer nema tog momentuma ako si ti kvalitetan igrac da ti protivniku neces utovarit 4-5 komada. Druga je stvar kad si los, pa cupas tekmu protiv malo kvalitetnijeg protivnika.

Neće mo se praviti ludi...nije nemoguće da se fula gol sa 3m, ali to se ne smije dešavati premium sbc napadačima, s obzirom da ea nema parametre vezano za raspoloženje igrača. Ako navedenog neema, onda je logični aki imaš sbc premium napadača da od 6 stvorenih zicera zabiješ minimalno 3.

Odigrao sam more tekmi, stvorio hebenu ekipu, osvojio div 1 na ps4, dobio crvenih kartica od wl, da sam mogao napraviti cijeli tim sa zamjenama, + osvojio sve moguće turnire gdje nagrada bila specijlna kartica, samo sa sbc Sonom postigao blizu 500 golova i odgovorno tvrdim da nas EA vuče za nos u pojedinim tekmama i to na jako bezobrazan i očit način.

Sve što ja tražim od EA u tekmama kakve se dešavaju i tjeraju nas na rub sloma je to..., da ispostave račun tj., opravdanje za isto..., jer nemoguće je da nekog melješ i dominiraš i od 8 zicera ne uspiješ zabiti gol, a on ti sa Musom iz 2 pokušaja zapapriči dan.

Ponavljam..., sve ok ak ose takva tekma desi, ali hoću razlog zašto premium sbc napadač jedva šutira na golu u izglednoj situaciju. Ovo temeljim na vlastitom iskustvu i volio bi da se to promjeni, jer ovako igra dobija etiketu za neozbiljne igrače, a ja uskoro punim 32 i više mi je nego očito što se dešava...

Evo ti dva razloga - Latency i Lag.

S obzirom da su svi player statovi u 17 bili na strani klijenta, sto je bio i razlog zasto je doslo do 99ovr hacka, sve je statove server morao povlaciti sa tvoje konzole/kompa. Sad, ako ti u to uracunas Lag ili ako se ne posalje u pravi tren informacija (a ne znamo koji je refresh rate na njihovim serverima, sto je jos bolje) znaci da server nije dobio informaciju o tome kakve statove tvoj igrac ima i mora ih povuc od nekuda. To bi moglo objasniti cesto retardacije od odluka koje igraci imaju.

E sad, sto se tice "premium kartica", ajmo realno, da je igrica stvarno zamisljena kao pravo natjecanje, svi bi imali iste statove i balans bi u igri postojao. Ne postoji, igrica nije napravljena za natjecanje nego da se prodaju mikrotransakcije tako da ili mozes uzivati u tome sto si dobio ili prestati igrati. Ako hoces kompetitivnu FIFU, jedine su ti opcije ESL/EA natjecanja gdje ili svi dobiju sve kartice na raspolaganje ili su svim igracima statovi zakljucani na 85.

A i u tom slucaju moras paziti na AI koji u biti nema sto raditi u natjecanju.

13 godina
neaktivan
izvone kaže...

zbog takvih koji non stop pla;u ea sportsu zbog toga..igra i je nerealna i arkadna...

17 godina
SimeKZ kaže...

Od svih tih youtubera volim pogledati ovvya. Gledao sam ga nekoliko puta gdje doslovce u zadnjoj minuti gubi tekmu a da je u toj tekmi fulao bar 5 mrtvaca. Lik mu iz jednog udarca po golu na samom kraju iz kornera zabija. Prvo je uopće smijeh kako je došlo do kornera a potom i gol kada mu se igrači doslovce sagnu da bi protivnik zabio.

Samo je slegnuo ramenima i kaže, to je fifa. Inače imao je 38 pobjeda i dva tako smiješna poraza. S obzirom da ga često gledam, to mu se uvijek dogodi tijekm WL u jednoj do dvije tekme i uredno to stavi na net. Ne skriva kao neki. Kada takvi igrači znaju izgubiti tekmu kada se sve uroti protiv njega kako neću ja koji sam nemjerljivo lošiji od njega. No nebitno, više se s time ne zamaram a komentirao sam pošto se igra na PC pa je moguće da ovi sa svršenim nizom od 200 pobjeda koriste već oprobane metode dolazaka do pobjede.

Danas sam se opet uhvatio da u pola pet ujutro idem gledati je li se pojavila fifa na originu, pa je stavim skidati pa malo bacim pogled na market i pitam se kaj to meni treba? Fakat nema smisla. I odlučim složiti momčad kako ne bih imao coinsa i kako ne bih sjedio ispred monitora. Imam još dosta ovih igrača kaj se ne mogu prodati pa složim još kakav sbc ako bude moguće i do izlaska fife to je to. Evo ovo sam složio jutros oko IF Bakambua kojeg sam dobio u početnom packku. Momčad solidna za igrati. Nisam do sada nikada igrao sa španjolcima pa da probam..

Inače, kada te srce malo strese, onda ova kaj igra radi i nije neki problem niti mislim potencirati takve stvari u fifi 18. Pomalo ću igrati i neću se živcirati... Kako rekoh, nema smisla. To je fifa. Ili igraj ili mijenjaj igru.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=kBKcIUqLnMHib:FFA18PS4

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 13:12 (movie).
17 godina
izvone kaže...

Ako misliš na demo, onda mogu reći da razlike nema, bar neke vidljive kaj se gameplaya tiče. No ima razlike u grafičkom pogledau. Konačno PC verzija igre izgleda bolje ako uključiš dx12. No koliko vidim nekim karticama dx12 stvara probleme tj. crni ekran pa ga moraju isključiti. Cijela igra na PS4 još nije dostupna. Bit će 26.09. Do tada ostaje ovih 12 sati na PC za odigrati.

Slažem se s nekima koji brane čast EA tvrdeći da je igra poštena. Kada pogriješim u obrani unaprijed vidim kada ću popiti gol ako protivnik zna. No isto tako slažem se i s pobornicima da tako nazovemo teorijama zavjere u kojima nas fifa razjebe. Neki puta stvarno mi nije jasno kaj je to. Stavljao sam više puta filmiće na grupu pa ste mogli vidjeti. Je li to momentum, nesavršenstvo igre, bug u igri, splet nesretnih okolnosti ali neki puut se dogode neke stvari koje se ne bi trebale događati. Zašto? ne znam. To je fifa.

16 godina
SimeKZ kaže...

Zvone doktore. Ajde se prebaci na PS4 pa da picimo turnire ko nekad. Evo sad Adria dijeli lovu.

Sad mi tepaš .  Ma premišljam se,moram uložiti 3k kn da bi igrao fifu,malo mi puno,pa još uvijek važem..

TheMaverick kaže...

Nećemo se praviti ludi...nije nemoguće da se fula gol sa 3m, ali to se ne smije dešavati premium sbc napadačima, s obzirom da ea nema parametre vezano za raspoloženje igrača. Ako navedenog neema, onda je logični aki imaš sbc premium napadača da od 6 stvorenih zicera zabiješ minimalno 3.

Ja neznam zasto ovi u realu nisu "quit rage-ali" tekmu,jbt u napadu imas cristiana, benzemu i asensia,imas tolko suteva u gol i onda ti ove zabe u 91",j*** igru i sve,vise je perez nece igrat.

Isto i koln,ak je ko pratio,pokrali ih s 2 penala koja su trebala bit dosudjena i jedan koji nije trebao a je,a pogle statistiku,glupi momentum je htio da kovac pobijedi.

Ima jos primjera,nedavno kolo premierlige je bilo isto takvo,sancez za arsenal fula dva mrtvaca, momcad dobila 2:0 s 2 suta po golu. Fula i lewa i puno top igraca,da nece tvoj igrac na fifi. Da svi sve pogajaju u fifi nebi bilo zanimjivo i zavrsavalo bi po 20:15.

Chill...

16 godina
movie kaže...

Ako misliš na demo, onda mogu reći da razlike nema, bar neke vidljive kaj se gameplaya tiče. No ima razlike u grafičkom pogledau. Konačno PC verzija igre izgleda bolje ako uključiš dx12. No koliko vidim nekim karticama dx12 stvara probleme tj. crni ekran pa ga moraju isključiti. Cijela igra na PS4 još nije dostupna. Bit će 26.09. Do tada ostaje ovih 12 sati na PC za odigrati.

Slažem se s nekima koji brane čast EA tvrdeći da je igra poštena. Kada pogriješim u obrani unaprijed vidim kada ću popiti gol ako protivnik zna. No isto tako slažem se i s pobornicima da tako nazovemo teorijama zavjere u kojima nas fifa razjebe. Neki puta stvarno mi nije jasno kaj je to. Stavljao sam više puta filmiće na grupu pa ste mogli vidjeti. Je li to momentum, nesavršenstvo igre, bug u igri, splet nesretnih okolnosti ali neki puut se dogode neke stvari koje se ne bi trebale događati. Zašto? ne znam. To je fifa.

Mislio sam da i na PS ima neki early access pa da si probao stvarni gameplay. Demo mi nije neka usporedba posto 3 godine je demo jedno,konacna igra drugo.Jedva cekam doci doma,bas cu odigrati par draftova i online seasons,da vidim jel ima citera.

9 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

S obzirom da su svi player statovi u 17 bili na strani klijenta, sto je bio i razlog zasto je doslo do 99ovr hacka, sve je statove server morao povlaciti sa tvoje konzole/kompa. Sad, ako ti u to uracunas Lag ili ako se ne posalje u pravi tren informacija (a ne znamo koji je refresh rate na njihovim serverima, sto je jos bolje) znaci da server nije dobio informaciju o tome kakve statove tvoj igrac ima i mora ih povuc od nekuda. To bi moglo objasniti cesto retardacije od odluka koje igraci imaju.

E sad, sto se tice "premium kartica", ajmo realno, da je igrica stvarno zamisljena kao pravo natjecanje, svi bi imali iste statove i balans bi u igri postojao. Ne postoji, igrica nije napravljena za natjecanje nego da se prodaju mikrotransakcije tako da ili mozes uzivati u tome sto si dobio ili prestati igrati. Ako hoces kompetitivnu FIFU, jedine su ti opcije ESL/EA natjecanja gdje ili svi dobiju sve kartice na raspolaganje ili su svim igracima statovi zakljucani na 85.

Priznajem, ima logike sve što si napisao, ali što god da je u pitanju izabrao sam ovo "prestati igrati", jer za mene je fut izgubio svaki smisao i ne vrijedi truda. Dugo sam u ovome i razumijem svakog tko još ima volje igrati. Pratit ću temu jer fifa mi je u krvi... Želim Vam mnogo sreće, kako u samoj igri na terenu tako i u otvaranju packove.

Ove sezone sam uplovio u neke druge vode i žena mi veli da sam mnogo bolji muž i čovjek.

9 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ja neznam zasto ovi u realu nisu "quit rage-ali" tekmu,jbt u napadu imas cristiana, benzemu i asensia,imas tolko suteva u gol i onda ti ove zabe u 91",j*** igru i sve,vise je perez nece igrat.

Isto i koln,ak je ko pratio,pokrali ih s 2 penala koja su trebala bit dosudjena i jedan koji nije trebao a je,a pogle statistiku,glupi momentum je htio da kovac pobijedi.

Ima jos primjera,nedavno kolo premierlige je bilo isto takvo,sancez za arsenal fula dva mrtvaca, momcad dobila 2:0 s 2 suta po golu. Fula i lewa i puno top igraca,da nece tvoj igrac na fifi. Da svi sve pogajaju u fifi nebi bilo zanimjivo i zavrsavalo bi po 20:15.

Chill...

Ovdje se radi o futu koji je zamišljen KAO boost mod. Ovo što si naveo ti pije vodu da pričamo o online seasons-u sa pravim klubovima. U futu igraš sa Lewom koji je ono Lew x2 ili x3 bolji od običnog Lewa. Zašto bi se tots Ronaldo mučio u 8 zicera ,a na golu obični i do jučer tamo neki Butland.

Helooo! pričamo o futu i karticama sa bolesnim statsima koje se ponekad na terenu ponašaju kao bronze igrači i od tebe prave majmuna.

16 godina
FIFA 18

Nema veze,nek on ima statse,al i dalje može fulat. Recimo messi isto bolji od svih u RL pa fula, Ovo je IGRA,te se naravno podrazumijeva da ce ti i takvi fulati. Sama kartica je više ko prestiž,da se vidi da ju imaš i da se možeš hvaliti,a ne da je ona sigurnost da će svaku tekmu utrpat 5 komada. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
izvone kaže...

Nema veze,nek on ima statse,al i dalje može fulat. Recimo messi isto bolji od svih u RL pa fula, Ovo je IGRA,te se naravno podrazumijeva da ce ti i takvi fulati. Sama kartica je više ko prestiž,da se vidi da ju imaš i da se možeš hvaliti,a ne da je ona sigurnost da će svaku tekmu utrpat 5 komada. 

Zvone problem je u tome što sve to ponekad izgleda preočito, zbog tamo nekog limača za kojeg se EA postarao da ne izgubi volju za igrom i da može žicati starog da mu kupi pointse. Igra nema balansa i ovi iz ea kao da se uopće ne žele potruditi da to zamaskiraju.

Em što fulaš nemoguće, još ti igra ne da za otkloniš opasnost ispred svog gola, pa je ovaj tvoj neće niti izbiti gdje si mu naredio, već je zašilji u aut što bliže tvom golu, kako bi se moga odigrati savršen scenario tj., akcija za izjednačenje ili pobjedu protivnika.

Čemu idealan chem., čemu dobre kartice, a ekipa na terenu izgleda kao da sam tek počeo igrati fut? U jednom trenutku sam imao skoro cijeli IF A. Madrid, a samim time su i igrači bili povezani full zelenim chem poveznicama, da bi rezultat bio grč i nemoć. Ma bježiii...

Najviše mi dođe muka kada npr., vidim jednog SIF Godina kako ispada smiješan za razliku od OP NIF Smallinga koji je rasturao prošle sezone. Meni to više nema smisla i zato sam odlučio odmoriti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 13:23 (TheMaverick).
9 godina
neaktivan
izvone kaže...

Fut bi trebao da se zavrsi na gold karticana i gotovo !Da nema IF i sl. sranja ,pa slazi ekipu kakvu hoces.

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 16:43 (goust78).
8 godina
neaktivan

Prvi free paketic i odmah Gundogan..nice

Tek treba uzet 12k pointsa za otvorit 29.9.

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Na što u ovakvim slučajevima predlažeš da pazim? Nisam najbolji ali nisam niti najgori igrač na svijetu. No u ovakvim situacijama sam nemoćan. Igram s likom koji ne da je dva puta bolji od mene, već bar tri puta i onda u jednoj tekmi dobijem ovakva dva gola. Lik je fakat bio fer i oba puta je krenuo s centra i zabio si gol. Pobijedio me ubjedljivo ne zbog ovakvih golova već zato što je jednostavno bolji igrač.

No problem je kada u podjednakoj tekmi popijem ovakav gol i izgubim 1-0 a to mi se dosta često događalo. Šime kaže, izgubio si jer je lik bolji. OK, ako je bolji neka mi zabije gol a ne da mi igra zabije gol. Ja ovakav gol neću nikako nazvati. Je li to bug u igri, splet nesretnih okolnosti, kretenizam ea sportsa ili famozni momentum, stvarno ne znam ali znam da nitko od nas ne voli dobijati ovakve golove i gubiti zbog njih. Samo to i ništa više..

8 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=gpADqqEYnMG3Q:FFA18PCC

Ovo je zapravo bolesno sta si izvukao...

Jesi ih vec poceo spamat po transfer listi?

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Bok ljudi, danas sam poceo s fifom 18 preko web app-a, u starter packu sam dobio Williana. Williana se moze prodati za nekih 14 000 coinsa, e sad, zanima me hoce li njegova cijena rasti ili ce pasti? Nisam siguran kako vrti market za vrijeme izlaska igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Elijah01 kaže...

Bok ljudi, danas sam poceo s fifom 18 preko web app-a, u starter packu sam dobio Williana. Williana se moze prodati za nekih 14 000 coinsa, e sad, zanima me hoce li njegova cijena rasti ili ce pasti? Nisam siguran kako vrti market za vrijeme izlaska igre...

Cijene obično padaju.

Osim ako se ne ispostavi da Willian ima glič i da je OP pa bude tražena roba kao Kante lani npr.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 18

sta padaju lol

njegova cijena ce ti bit 30-40k minimum na prvi dan weekend lige, tak da ak ti se da cekat mozes si zaradit lijepo na njemu

prosle godine je na prvi dan fut weba bio 25k a prvog dana wl 80k(ps4) a na xboxu s 50k na 70k

i sad da neko ne veli, je ali je prosle godine bio 85 a sad je 84, lik ima -1 pace, -1 defending, +2 shooting, +1 physical, +1 passing

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 16:01 (culecule).

2 0 hvala 1
13 godina
izvone kaže...
SimeKZ kaže...

Sad mi tepaš .  Ma premišljam se,moram uložiti 3k kn da bi igrao fifu,malo mi puno,pa još uvijek važem..

Najdrazi protivnik :D 

17 godina
FIFA 18

Super, kaže da fifu mogu pokrenuti tri puta u 24h i da odhebem do sutra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
totalTV kaže...
Mic_zap kaže...

Ovo je zapravo bolesno sta si izvukao...

Jesi ih vec poceo spamat po transfer listi?

Ovo kaj je on dobio za 4400 fifa pointsa ti nećeš dobiti za 12000 fifa pointsa. Fakat je bio sretne ruke..

14 godina
neaktivan
FIFA 18

pozdrav ljudi, imam problem s origin access-om, zna li tko kako riješiti ovo? pokušao sam sa tri browsera, ista stvar, paypal inače funkcionira. uporno dobivam istu poruku, j... iritantno.

We're unable to process your order right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #54005]

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozrav svima danas sam malo igrao na xboxu i mogu da kazem da je prosla fifa bila bolja. Odbrana bi trebalo da se igra isto kao prosle godine ali ne mogu da se sastavim sa istom svaku tekmu primim 2-3 gola i ispadam kao iz voza dok sam u prosloj osvajao prvu diviziju sa jednim primljenim golom(nisam igrao fifu 4 meseca ali to nije razlog) druga stvar koja mi se ne svidja su golmani koji nista zivo ne mogu da odbrane pogotovu iz daljine svaki jebeni sut je gol...tuga.

0 4 hvala 0
15 godina
Da, i ja mislim da je to što se ti ne znaš branit znak da je prošla igra bila bolja. Flawless logic.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
8 godina
neaktivan
Dobro mozda je i do toga ;)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice