- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemojte se zeznuti kao ja...
Dakle, kod otvaranja vam da momčad i morate napraviti jedan transfer.
Ponudi vam desno igrače na loan.
Ja sam uzeo bezveze Thiaga i na kraju je ispalo da sam samo njega i dobio.
Među ostalima je bio i Pogba koji je imao 7 utakmica loan umjesto 5 što sam dobio Thiaga.
Najbolji igrač što sam izvukao Rashford.
Evo da i mene posere na PS4 acc na kojem inače igram. Prvi put da sam u tim početnim packovima dobio bilo kakvog boljeg igrača i odmah IF. Da sam ga dobio prije sat vremena dobio bih za njega 100k a sada voda. Neću ga niti prodavati, za sada neka stoji.
Evo ja prvi put krecem na ps4 i nije me ni malo krenilo )=
Na PC imam sigurno 15k novaca zbog loyaliti stvari...
Ja sam na PS4 acc dobio 7 packova i u njima tog IF igrača i sve ostalo smeće. Kaj nisam mogao dobiti nekog iz njemačke ili engleske lige već kada je uletio. Nemam kaj prodati osm obrisati i imam 0 coinsa. IF neću dati u bescjenje. Ako ništa po prvi put ću krenuti sa španjolcima zbog tog ST. Inače na prvu mi ovaj web app katastrofa. Tako nekako nepregledno, uopće se ne snalazim. Nemam volju uopće roštiljati po njemu. Ne znam.
Meni su najbolji koje sam dobio su Jovetic i Parejo jos sam dobio Allana u onom pocetnom sbc-u koji je untradable.Pocet cu radit talijane i spanjolce.
kod mene toliso najbolje sto sam dobio i dobio sam kao onaj daily gift 1000 coina nije lose..:)
@cofinho
Majstore, svaka čast! Rekao sam da na Forumu ima ozbiljnih igrača, nadam se da si uživao, hahah ako ovako nastaviš novci nisu daleko! sa FIFOM 18 krecemo jos mnogo ozbiljnije, ako nas bude mnogo, sponzori ce bez sumnje podrzati turnir obezbjedjivanjem nagrada za pobjednike, a do tada, imas priliku da odbranis titulu vec ovu nedjelju na oprostajnom turniru FIFA 17 : https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/fifa17-ps4/major/fifa-adria-cup-2/
Takodjer, pridruzi se FB grupi na kojoj imas vise informacija : https://www.facebook.com/groups/301936976621742/
Vrlo rado ali radim popodnevnu smjenu u nedjelju tako da nista. Cekam turnire za Fifu 18. :D
Jel ima netko da igra i na PC i na PS4. Mjenjao bi PC coinse za PS4. Ne mora biti 1:1 omjer
Evo da i mene posere na PS4 acc na kojem inače igram. Prvi put da sam u tim početnim packovima dobio bilo kakvog boljeg igrača i odmah IF. Da sam ga dobio prije sat vremena dobio bih za njega 100k a sada voda. Neću ga niti prodavati, za sada neka stoji.
Ne znam od kog bi dobio 100k kad nitko nema ni 10k, tek si dignuli web app.
se zna kad ce companion app biti updeatan?
Ne znam od kog bi dobio 100k kad nitko nema ni 10k, tek si dignuli web app.
Gledao sam market čim sam ga dobio i vidim dva su bidana na 100k a jedan na 90k. No poslije su se pojavili po 40k i manje.. Od kuda ljudima coinsi nemam pojma. Jedino što mi pada na pamet da su igrali sbc i brisali igrače. Evo ja igram te sbc već dva sata i imam u klubu oko 100 igrača. Jesu svi bezveze ali dosta njih se da obrisati i doći do coinsa. No sad me to drži pa slažem i ništa ne dobijam. Aj bar sam se natresao contractsa i fitnessa. Nije niti to loše.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=jiV4zDn4nMFR7:FFA18PCC
Evo moji standardno hrvati za početak
Meni pise Continue playing FUT 18 on PC to unlock access to Transfer Market?? Ima netko rjesenje za ovo?
Meni pise Continue playing FUT 18 on PC to unlock access to Transfer Market?? Ima netko rjesenje za ovo?
Nema. Tako je bilo meni prošle godine i dok ne pokreneš fut preko igre ništa od toga. No srećom sutra izlazi fifa na origin accessu pa ako igraš preko Pc moći ćeš otključati fut. Svake godine im se događaju isti problemi i nikako da ih riješe. Sramota!
Nema. Tako je bilo meni prošle godine i dok ne pokreneš fut preko igre ništa od toga. No srećom sutra izlazi fifa na origin accessu pa ako igraš preko Pc moći ćeš otključati fut. Svake godine im se događaju isti problemi i nikako da ih riješe. Sramota!
Dvoumio sam se da uzmem early access, ali ocito cu morat. Nema veze. Prosle godine su neki imali taj problem dok je meni sve radilo normalno.
Fifa se skida, 32 GB...
jel nije release date 29.9.?
jel nije release date 29.9.?
ovo je 10 sati igranja za igrače origin accessa. Inače za PS4 skidanje počinje 23.09. a igranje 26.09. ako imaš icon ili ronaldo verziju igre. Svi ostali startaju 29.09.
Nikako se naviknut na obranu u fifi, curi na sve strane, al srecom com dosta toga zapuca dok bi mi npr.prosjecan igrac fife utrpao sigurno 4-5 komada... Htio sam pitat kako ubaciti ostru prizemnu loptu? Tipnem tipku za nabac 2-3 puta ali kad ubaci loptu ona sporije putuje nego da sam dodao sa X. Jel ima neka fora sa tim pa da se lopta ostrije ubaci?
Igram u bijelim dresovima, a na radaru sam ja crni dok je protivnik bijeli. Penali su opet komedija kao i drugi zuti kartoni. Momentum opet tu, a i igrac promasi prazan gol s 3 metra po sredini.
U koliko sati danas krece early access na Originu?
U koliko sati danas krece early access na Originu?
Krenio danas oko 2 ujutro. Odigrao sam vec nekih 2 sata.
Kolege...
već godinama igram na PC i žena me iznenadila sa PS4 pro(dolazi sutra) tako da mislim da Fificu selim na PS.
Gdje je najbolje uzeti igru za PS?
PS3 sam prodao prije jedno 8 godina pa sam izvan toga.
Igram u bijelim dresovima, a na radaru sam ja crni dok je protivnik bijeli. Penali su opet komedija kao i drugi zuti kartoni. Momentum opet tu, a i igrac promasi prazan gol s 3 metra po sredini.
All praise the mighty momentum. Every noobs dream.
Ima likova na FUTu sa score 200-0-0, ne znam kako tu nije momentum djelovo.
Možda je djelovao cheat? Ipak je to PC
Vodim 1-0, povratna na 3m, golman ispao iz igre i Lacazette promasi prazan gol. Iduci napad stoperi cuvaju jedan drugog, a napadaca ni ne pomisljaju pogledat, u sredini rupa kao da imam 3 crvena i lik se samo sece do gola. Svi znaju o cemu pricam.
Vodim 1-0, povratna na 3m, golman ispao iz igre i Lacazette promasi prazan gol. Iduci napad stoperi cuvaju jedan drugog, a napadaca ni ne pomisljaju pogledat, u sredini rupa kao da imam 3 crvena i lik se samo sece do gola. Svi znaju o cemu pricam.
Kaj sad ? Igrac ne smije fulat gol ? Fascinantno. Od FIFAe 14 se kenja o tome.
@movie - mislio sam na odredene youtubere. Jer nema tog momentuma ako si ti kvalitetan igrac da ti protivniku neces utovarit 4-5 komada. Druga je stvar kad si los, pa cupas tekmu protiv malo kvalitetnijeg protivnika.