FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
upravo zavrsio sa vl. 18pobjeda 22poraza i infarktna zadnja utakmica jer mi trebala pobjeda da uđem u gold3. Znaci u 5.min gubio sam 2-0, do poluvremena se vratio na 2-2. Tad on stavlja park the bus i moja dominacija prestaje, nema sanse da ga probijem i lik me iskontrira i povede 3-2. ja tad stavljam sve u napad i nekak ga zabijem sa robbenom za 3-3. U produžetcima lik se sjebe jednu akciju ja kontru i draxler sa 18metara zabije za 4-3. nikad draža pobjeda ☺☺☺

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
upravo zavrsio sa vl. 18pobjeda 22poraza i infarktna zadnja utakmica jer mi trebala pobjeda da uđem u gold3. Znaci u 5.min gubio sam 2-0, do poluvremena se vratio na 2-2. Tad on stavlja park the bus i moja dominacija prestaje, nema sanse da ga probijem i lik me iskontrira i povede 3-2. ja tad stavljam sve u napad i nekak ga zabijem sa robbenom za 3-3. U produžetcima lik se sjebe jednu akciju ja kontru i draxler sa 18metara zabije za 4-3. nikad draža pobjeda ☺☺☺

Draxler potisao za PSG. Još siromašnija ponuda bundesligaša na poziciji CAM...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Zeli neko mjenjat Fifu za neke igre?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ga jutros složio i trga lik...

14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Ja ga jutros složio i trga lik...

SBC Insigne u pitanju, a ja suckam u forum-postingu :p

17 godina
FIFA 17

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
drakula789 kaže...

Moras puknit jos 30 eurica za wirelles..

Super su to smislili.

U paketu dobiješ 2 baterije i kontroler.

Adapter naravno ne, a bogami ni USB kabel za spajanje.

Kad kupiš sve što ti treba, ode 100€ samo tako.

Dobar je kontroler, ali su ga malo precijenili.

Sad sam se sjetio... sa xbox 360 dobiješ adapter, ali ne i baterije LOL

Šupačka posla... nije ni čudno da je Bill već godinama najbogatiji čovjek na svijetu - nabijem ga na kurac.

zato jer se zajebala i kupila krivi gamepad, odi i vrati ga i trazi Xbox One S controller, on ima bluetooth u sebi i mozes ga spajat sa kompom preko njega. Kosta isto kao i taj "stari" gamepad, 50 eura, ali je puno bolja i jaca plastika, kompakniji je, ipak je nova revizija ;)

https://dailytekk.com/the-new-xbox-one-s-controller-reviewed-tested-and-compared/

btw. sretan zicbo svima!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 10:37 (C3c1l).
13 godina
C3c1l kaže...

zato jer se zajebala i kupila krivi gamepad, odi i vrati ga i trazi Xbox One S controller,

U Linksu nema tog S, smo ovaj.

Jbga, ona je čula da spominjem kako mi treba novi kontroler jer mi je na starom otišla lijeva gljiva i brže bolje mi kupila za pod bor.

Mada, vjerojatno bi i ja kupio istog za koji dan tako da ju ne mogu kriviti za ništa :)

Sretan Božić!

P.S.

Ja se veselio free mega packu za Božić, a dobio free bronze pack s 4 itema.

Hvala EA.

Hvala najljepša.

Evo, idem sad kupiti 2500 pointsa da vam malo napunim kasu... NOOOOOT!!!

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 10:58 (Skilledžija).
8 godina
neaktivan
Sretan Božić svima. Mene isto zanima dal će biti taj free mega pack danas?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Odmah za dobro jutro uz kavu prva tekma jebanje bogova, majke mile i svega sa neba.

Vodim 2-0 do 80 min, pogodio 5 precki,stativa, nema cega nisam i odjednom pocne cimat igra, neki smrad nik mu je MOMO, znaci nije mogao centar proci, pukne DVA puta sa 30 metara i pogodi naravno oba puta, 2-2.

90+, zaleti se u slalom i nabije se u mog igraca i crni smrad mu svira penal i ja izgubim tekmu gdje je lik 3 puta dosao do mog gola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
upravo sad ista situacija vodim 2-0 u prvih 10min i nakon 20min pocne sjeckat i to jako. i tak cijelu tekmu i na kraju izgubim 4-2. haos

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
Sretan Božić svima. Mene isto zanima dal će biti taj free mega pack danas?

Mislim da bi moglo to biti poslije 19h. Mislim da je tako bilo i prošle godine?

Usput, izgleda mi da se isplati slagati mullera? Pokupovao sam igrače pa ću baš vidjeti koliko me koštao. Mislim negdje oko 90k coinsa. Do sada mi je ST igrao draxler tako da mi je muller dobra opcija i za CF i za ST i za CAM. Interesira me sada i fernandinho ali on je nekih 120k coinsa ako ne i više. No s druge strane lik neće dobiti niakkav IF, tj. jako teško. Simpa kartica.

11 godina
protjeran
Dobre kartice a ja nemam joysticka.

Krenio insignea i nisam imao vremena.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Da dan bude zabavniji, 2 puta mi skoci prozor za neki kurcevi update i dva puta dobijem DNF jer sam "kao" alt-tabao. 

Ma nek ide sve u 3 picke materine!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sretan Vam Bozic ekipa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sritan Božić! A sto je di su packovi? Jeli vam doslo sto,meni nista?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Draxler potisao za PSG. Još siromašnija ponuda bundesligaša na poziciji CAM...

RIP OTW Ben Arfa. Prodao sam ga još prošlog tjedna kad sam prvi put čuo za trač da bi Draxler mogao u PSG.

17 godina
FIFA 17

Složio i fernandinha. Na kraju me došao 110k coinsa. Na mullera sam spizdio 95k coinsa. No nije mi žao. Muller je odličan u ovih par tekmi što sam odigrao. Fernandinha nisam još probao ali vidim da je ekipa jako zadovoljna karticom. Zaokružio sam ovu priču s 4 kartice. Još sam složio cana i topraka.

Izgleda da će se danas, sutra i prekosutra kroz sbc pojaviti mystery packovi. Ako je tako onda izgleda ništa od onih besplatnih packova što smo ih dobijali svake godine? Bezveze ako ću morati potrošiti 100k da bih otvorio jedan takav pack.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 16:47 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo i ja sam slozio Mullera, 120k me ispao..

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Isplati li se u danasnje vreme kupiti tv od 32 inca full hd gledam samo ili da trazim vece, prvenstveno zbog fife i ostalih igara...

Sorry na off topic

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Nabijem ih na mistery pack da ih nabijem škrte.

Bolje da nisu ništa dali nego ovo govno.

Dobio sam u tom jebenom packu 4.000 coinsa.

Da sam prodao sve igrače koje sam utrpao unutra bi dobio više nazad.

Ja ne vjerujem koji su to smradovi.

Cigane se s tim packovima i SBC-ovima + što nas jebu čiteri, lag i skriptirana momentumom sjebana igra.

Da mogu, sad bi im uplatio 100.000 coinsa pa neka se gamad veseli.

Jebo im pas mater škrtu.

Pitanje:

- ovi plavi danas su zadnji ili će biti još do Nove godine?

Ako je zadnje onda bi možda složio Mullera?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

hahahahah

evo i ja sam otvorio mistery pack

dobio 3k coinsa 

kakva ciganija, a jos sam potrosio 10 soma da slozim sve 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Nabijem ih na mistery pack da ih nabijem škrte.

Bolje da nisu ništa dali nego ovo govno.

Dobio sam u tom jebenom packu 4.000 coinsa.

Da sam prodao sve igrače koje sam utrpao unutra bi dobio više nazad.

Ja ne vjerujem koji su to smradovi.

Cigane se s tim packovima i SBC-ovima + što nas jebu čiteri, lag i skriptirana momentumom sjebana igra.

Da mogu, sad bi im uplatio 100.000 coinsa pa neka se gamad veseli.

Jebo im pas mater škrtu.

Pitanje:

- ovi plavi danas su zadnji ili će biti još do Nove godine?

Ako je zadnje onda bi možda složio Mullera?

Kaj hoćeš ja sam u mystery packu dobio rare igrača vrijednog 800 coinsa i srebrnog igrača vrijednog 200 coinsa a potrošio sam ravno 10k coinsa jer su cijene apsolutno svakog smeća skočila u nebo ako je jedna od traženih nacionalnosti. Najgore kaj sam to išao slagati s novog acc gdje nemam ništa. Imao sam 35k coinsa i sada sam ostao bez 10k coinsa. Morat ću si sada prebaciti s jednog na drugi acc da si mogu složiti neku solidnu momčad. Koliko znam muller je danas zadnji igrač iz ove sbc ponude. Sada tri dana idu ti mystery packovi. Koliko si ti igrača dobio u tom packu? Ja to više neću slagati. Ne možeš proći ispod 10k a velika je vjerojatnost da nećeš dobiti ništa..

13 godina
movie kaže...

Koliko si ti igrača dobio u tom packu? Ja to više neću slagati. Ne možeš proći ispod 10k a velika je vjerojatnost da nećeš dobiti ništa..

Dobio sam 4.000 coinsa - baš coinse.

Čitam na futheadu da neki dobiju igrače, a neki coinse.

Jedan je napisao 3.000 coinsa da je dobio.

Ali nitko se nije usrećio od ovih što su se javili :)

Ja imam hrpu kartica tako da nisam ništa kupovao.

Čak sam ubacio 3-4 brončana unutra jer nije ograničeno na kvalitetu kartice.

Ali da sam sve to skupa prodao vjerojatno bi dobio više od 4.000 coinsa - sigurno više.

Što se Mullera tiče, čekao sam taj mega pack danas u nadi da će unutra biti neki nontradeble igrač koji mi neće trebati pa da imam za početak slaganja SBC-a.

Nakon ovog mistry packa sam izgubio želju za Mullerom.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 17

Ehrm kakvih 10k coinsa ? Jeste svjesni da se mogu koristiti bronz igraci. Evo ja sam slozia s nekim bezveze untradeable bronz igracima i dobio nekog silver turcina koji ide za 5k. I trenutno prodajem igrace u vrijednosti od 30k-50k koji inace idu za 200.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A jesi ti svjestan da ja nisam imao u klubu igrace koji su potrebni?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
JackD kaže...

Ehrm kakvih 10k coinsa ? Jeste svjesni da se mogu koristiti bronz igraci. Evo ja sam slozia s nekim bezveze untradeable bronz igracima i dobio nekog silver turcina koji ide za 5k. I trenutno prodajem igrace u vrijednosti od 30k-50k koji inace idu za 200.

Pa nisam glup. Ebeni bronze igrači su išli u tom trenutku po 700 coinsa pa na više. Ljudi bidaju ko mutavi. To je bilo u 19h kada nitko nije znao kaj je u packovima pa su svi kupovali sve. Ja nikada u klubu nemam niti jednog igrača s kojim ne igram. Ove kaj nemreš prodati odmah brišem kada ih dobijem jer ih ne volim držati u klubu. Nikada nemam više od 50 igrača u klubu. Tako da kada nešto hoću složiti moram kupiti na marketu a kupujem na bidanju. Stavim jednog igrača po nekoliko kartica pa gledam kako da mi ispadne najjeftinije. Jebi ga, i ja bih volio da sam mogao kupiti 11 igrača za parsto coinsa ali nažalost nije išlo..

Koji to igrač vrijednosti 30k coinsa ide trenutno za 200k coinsa?

Mogao si Dembelea kupiti za 70k i ovaj tjedan ga frknuti za 200k coinsa, istina. Drugi mi trenutno ne padaju na pamet. No isto tako još nedavno si mogao uzeti pogbu za 400k coinsa i sada ga frknuti za 650k coinsa. Ima takvih priča no tko je mogao znati kako će se ove godine market ponašati. Imao sam sreće pa sam tako zavrtio nekoliko igrača a da sam bio vidoviti milan mogao sam ih zavrtiti koliko hoćeš s obzirom koliko sam coinsa imao i sada bi bio milijarder. No tko će sve predvidjeti i znati..

Znači ove godine su fifu prodali u rekordnim ciframa i za nagradu nam nisu podijelili packove za Božić kao i svake godine do sada? Ostaje nam još Nova godina, možda nas tada iznenade no ovo je svinjarija prve vrste prema kupcima s obzirom da su nas na to naučili prijašnjih godina..

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 22:19 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
JackD kaže...

Pa nisam glup. Ebeni bronze igrači su išli u tom trenutku po 700 coinsa pa na više. Ljudi bidaju ko mutavi. To je bilo u 19h kada nitko nije znao kaj je u packovima pa su svi kupovali sve. Ja nikada u klubu nemam niti jednog igrača s kojim ne igram. Ove kaj nemreš prodati odmah brišem kada ih dobijem jer ih ne volim držati u klubu. Nikada nemam više od 50 igrača u klubu. Tako da kada nešto hoću složiti moram kupiti na marketu a kupujem na bidanju. Stavim jednog igrača po nekoliko kartica pa gledam kako da mi ispadne najjeftinije. Jebi ga, i ja bih volio da sam mogao kupiti 11 igrača za parsto coinsa ali nažalost nije išlo..

Koji to igrač vrijednosti 30k coinsa ide trenutno za 200k coinsa?

Mogao si Dembelea kupiti za 70k i ovaj tjedan ga frknuti za 200k coinsa, istina. Drugi mi trenutno ne padaju na pamet. No isto tako još nedavno si mogao uzeti pogbu za 400k coinsa i sada ga frknuti za 650k coinsa. Ima takvih priča no tko je mogao znati kako će se ove godine market ponašati. Imao sam sreće pa sam tako zavrtio nekoliko igrača a da sam bio vidoviti milan mogao sam ih zavrtiti koliko hoćeš s obzirom koliko sam coinsa imao i sada bi bio milijarder. No tko će sve predvidjeti i znati..

Znači ove godine su fifu prodali u rekordnim ciframa i za nagradu nam nisu podijelili packove za Božić kao i svake godine do sada? Ostaje nam još Nova godina, možda nas tada iznenade no ovo je svinjarija prve vrste prema kupcima s obzirom da su nas na to naučili prijašnjih godina..

Nisi me razumio, prodajem igrace, mnozina, za ukupno 30-50k koji inace idu za par sto coinsa. 

Pa nemoras bit vidiovit, samo pratit SBC-ove, pogotovo MM. Evo sljedecu subotu igraju Celtics - Rangers, sad treba pokupovat masu srebrenih skota i okrenit ih kad izade MM. I ja nisam ima vise od 30-50 igraca u klubu do prije ove Fife, ali sad ih drzim i cekam trenutak kad ih se moze prodat. Rugani i Sturaro su isli za discard i a sad ih nema na marketu. Nisam lipe ulozio u ovu Fifu, samo od WL i SBC-ova tjedno zaradim oko 100-150k i to bez da dobijem nekog jakog igraca. 

Meh mene taj free pack i ne dira previse, nisam ni ocekiva bolje od njih. A i da su ga dali sumljam da bi dobia ista vrijedno spomena.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
JackD kaže...

Nisi me razumio, prodajem igrace, mnozina, za ukupno 30-50k koji inace idu za par sto coinsa. 

Pa nemoras bit vidiovit, samo pratit SBC-ove, pogotovo MM. Evo sljedecu subotu igraju Celtics - Rangers, sad treba pokupovat masu srebrenih skota i okrenit ih kad izade MM. I ja nisam ima vise od 30-50 igraca u klubu do prije ove Fife, ali sad ih drzim i cekam trenutak kad ih se moze prodat. Rugani i Sturaro su isli za discard i a sad ih nema na marketu. Nisam lipe ulozio u ovu Fifu, samo od WL i SBC-ova tjedno zaradim oko 100-150k i to bez da dobijem nekog jakog igraca. 

Meh mene taj free pack i ne dira previse, nisam ni ocekiva bolje od njih. A i da su ga dali sumljam da bi dobia ista vrijedno spomena.

Nisi niti ti mene razumio. Kada kažem vidoviti milan, mislim na to da nisam mogao procijeniti da će pogba sa 400k coinsa za manje od mjesec dana porasti na 650k coinsa ili recimo reus sa 130k coinsa na 190k coinsa u jednom trenutku. I da sada dalje ne nabrajam igrače. Ovo kaj ti radiš meni se ne radi. Ja pratim igrače s kojima igram i stalno ih kupujem kada im padne cijena i prodajem kada poraste. Do sada sam recimo aguera kupio i prodao bar dvadesetak puta. Ista stvar je s IF Toureom, boatengom, reusom, lewom i tako. Ja sam ti autista, držim se toga ko pijan plota i ostalo nemam pojma.  Taj sbc uopće ne pratim. Sada sam odigrao za ova 4 igrača kaj su me interesirala i to je to.

Imam na novom acc sturara jer tamo igram s talijanima. Recimo ne znam zašto ga nema na marketu? Sada kada si rekao išao sam pogledati i fakat ga nema niti na PS4. Stavim ga i ode za 10k coinsa a kupio ga za 500 coinsa. Aj bar sam pokrio gubitak na ovom bezveznom mystery packu Za kaj se on slaže da je nestala kartica s marketa? Uništili su market s tim sbc. Cijene ne da ne padaju nego rastu.. Ovaj 12 mjesec nisam niti bio na marketu. Nešto sitno. Ne znam jesam li zaradio cijeli mjesec 200k coinsa? Cijene su stabilen i u blagom porastu pa mi se ne da visiti za siću.

16 godina
neaktivan

pitanje,sorry ako je odgovoreno,igrao sam vikend ligu i zavrsio sam s 19 pobjeda,negdje sam procitao da ako sam gold 3 da sam automatski kvalificiran za sljedeci vikend pa me zanima dali je to tocno,inace igram na ps4,pitam zato sto mi sad na fut hub-u pise da nisam kvalificiran za sljedecu

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 11:14 (Ryder007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice