FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...
Nagrade od vikend lige na pcu sam mislio da u cetvrtak dolaze...

A što je poslije ponoći nego četvrtak?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Igrao sad zadnja 2 dana, znači ladno ispao iz 2. divizije u 4. haha i u 4-toj jedva opstanak osigurao, pa mamicu im jebem, igrači mi se vukli ko k, i na kraju poslušao nekog yutubera, stavio 2 brončana u zamjene, overall score se smanjio za 1-2 i moji počeli letiti, pa jebem im mater bezobraznu... Što je najgore dobro igram, tekme su tu negdje ali gubim po 3:2, 2:1, 1:0 i to sve golovi u 80+ primim... Probao malo online draft, prvi puta izgubio treću tekmu, drugi puta zadnju u finalu, i na svu sreću da mi popravi ova dva dana izvukao griezmana koji ide za 300k :D al onda budala, spušio na loše transfere preko marketa 100k haha jebem se glupog

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dobro movie nisam debil oboje znamo sa sam mislio na danas kao tokom dana a ne taj termin odma iza ponoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A i ja sam ih dobio prije ponoci :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Napravio isco sbc kosta me na ps3 93k.

Nije isplativo ali eto.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Znači jednu stvar ne mogu nikako riješiti a to je ispucavanje golauta. Kako god da ispucam ebenu loptu gotovo uvijek dođe na glavu protivničkom igraču koji ju pošalje na mojih 16m po sredini gola gdje sam stoji njegov ST. Moja dva stopera stoje svaki sa svoje strane desetak ketara od tog napadača i nikoga ne čuvaju. Kako je moguče da napadač stoji na mojih 16m a da nema nikoga oko njega. OK, moguće je ali onda ga se hvata u zaleđu. Nisam baš toliko glup. Neki puta izbijam loptu iako većinu puta odigram kratko dodavanje. No kada je ispucavam uvijek to radim ukoso i gledam gdje mi je slobodan igrač.

Kada se promjeni kadar prilikom ispucavanja odjednom je protivnički igrač ispred mog igrača ili kada nije moj idiot štopa loptu na prsa tako da se odbije od njega pet metara u idealan for protivniku. Žalosno je da mi uglavnom zabijaju takve golove. Kada ne mogu odigrati kratko počeo sam lopte ispucavati u aut na centru. Fakat mi je to misterija. Pogotovo kada prilikom ispucavanja vidim svog igrača solo a kada se promjeni kadar ispred njega je protivnički igrač za kojeg mi nije jasno od kuda se stvorio u sekundi promjene kadra kada ga nije bilo oko mog igrača niti blizu? Interesantno je da mi se takve situacije uvijek događaju krajem prvog i drugog poluvremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Znači jednu stvar ne mogu nikako riješiti a to je ispucavanje golauta. Kako god da ispucam ebenu loptu gotovo uvijek dođe na glavu protivničkom igraču koji ju pošalje na mojih 16m po sredini gola gdje sam stoji njegov ST. Moja dva stopera stoje svaki sa svoje strane desetak ketara od tog napadača i nikoga ne čuvaju. Kako je moguče da napadač stoji na mojih 16m a da nema nikoga oko njega. OK, moguće je ali onda ga se hvata u zaleđu. Nisam baš toliko glup. Neki puta izbijam loptu iako većinu puta odigram kratko dodavanje. No kada je ispucavam uvijek to radim ukoso i gledam gdje mi je slobodan igrač.

Kada se promjeni kadar prilikom ispucavanja odjednom je protivnički igrač ispred mog igrača ili kada nije moj idiot štopa loptu na prsa tako da se odbije od njega pet metara u idealan for protivniku. Žalosno je da mi uglavnom zabijaju takve golove. Kada ne mogu odigrati kratko počeo sam lopte ispucavati u aut na centru. Fakat mi je to misterija. Pogotovo kada prilikom ispucavanja vidim svog igrača solo a kada se promjeni kadar ispred njega je protivnički igrač za kojeg mi nije jasno od kuda se stvorio u sekundi promjene kadra kada ga nije bilo oko mog igrača niti blizu? Interesantno je da mi se takve situacije uvijek događaju krajem prvog i drugog poluvremena.

Meni je isto tako, kad god ispucam loptu s golmanom iz gol auta, lopta bude negdje oko centra, protivnički igrač u 95% slučajeva osvoji loptu i glavom doda svom napadaču na nekih 20-25m i u polu-gol prilici je. Najviše me živcira što ja za svoj gol krv pišam, a dobijem takve smijurije da to svijet nije vidio...

13 godina
FIFA 17
Ja kad imam u timu visokog napadača onda lopta ide na njega i s njim prebacujem lijevo ili desno - slično što je Drogba radio u Chelseau.
Ako je napadač mali, recimo Musa, onda ispucavam kraću loptu na CAM-a ili CM-a, ovisi koji mi je igrač viši i jači.
Uglavnom, lopta ide uvijek na visokog i jakog igrača i u 90% slučajeva je moj igrač proslijedi dalje.

Prvi put kad ispucavam na napadača i ako on ne uzme loptu onda sljedeći put ne ispucavam svom snagom nego malo manje i onda napadača malo povučem nazad.
Ako ni to ne prođe, onda idem na nekog u vezi.

Ali da, i meni ide na kurac to da svaka lopta koju mi izbije protivnikov obrambeni ide svaki put na napadača - svaki jebeni put.
I kad mi ispucavaju loptu panično iz svog šesnaesterca u 95% slučajeva ta lopta završi kod njihovog napadača - nevjerojatno.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Jedino objašnjenje je da EA ima blagu retardaciju i ne žele dopustiti da si kod ispucavanja staviš kameru sa strane i da možeš unaprijed odabrati igrača prema kojem će ići lopta. Pa to ima kod slobodnjaka, gdje je razlika? Ne, ajmo napravit da nemaš blage kamo će lopta ići jer se inače ne vidi jebeni izgužvani golmanov dres, a pun kurac su se potrudili da izgleda realno. I najbolje je kad hoćeš dodati LB-u pa protivnik ide tamo i onda ti treba pola godine da kameru okreneš na drugu stranu do RB-a. 

Nabijem i njih i sve one koji na uštrb gameplaya stavljaju vizualije. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...

Jedino objašnjenje je da EA ima blagu retardaciju i ne žele dopustiti da si kod ispucavanja staviš kameru sa strane i da možeš unaprijed odabrati igrača prema kojem će ići lopta. Pa to ima kod slobodnjaka, gdje je razlika? Ne, ajmo napravit da nemaš blage kamo će lopta ići jer se inače ne vidi jebeni izgužvani golmanov dres, a pun kurac su se potrudili da izgleda realno. I najbolje je kad hoćeš dodati LB-u pa protivnik ide tamo i onda ti treba pola godine da kameru okreneš na drugu stranu do RB-a. 

Nabijem i njih i sve one koji na uštrb gameplaya stavljaju vizualije. 

Ne trebas okretat kameru kad zelis dodat LB/RBu, dosta je samo gljivu drzat skroz lijevo ili desno kada dodajes.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Ja sam jucer tekmu igru i skripta je bila jucer najvise vidljiva, stiskao sam gotovo cijelu tekmu i imao u prvom pol 4 zicera koja su otisla pored stative valjda 1milimetar. Onda napada protivnik i ja sa obranom izbijem prema 3 svoja igraca ali oni stoje i ovaj jedan se povuce u iza i lopta prodje pored njega tocno njegovom u noge i frajer pukne odma sa 20metara meni pod raslje. Ja reko dobro idemo napraviti zamjenu, ubacim 2 igraca i krenem. Imao sam jos 5 zicera i to je bila situacija da ja pucam lopta prolazi u zraku kroz ruke golmanu i frajer nekako instant podigne ruku malo vise i malim prstom skrene lotpu iznad precke i na kraju kao slag na tortu robben u 90 minuti na desnoj stativi , njegov golman isto ali na koljenima i ja puknem u drugi kut lagano i lopta ide u gol ali odjednom se to pretvorilo da prodje opet molimetar uz stativu i udarac je bio lagan i tocno se vidjelo na replaya kako je skripta zabranila da dam gol. Na kraju imam napad u 93 i dodam aubameyangu na 16 metara i taman krenem u napad u sudac mi svira kraj na rubu 16-rca u gol sansi, to nisam dozivio jos, niti sam vidio da sudac ako pusti pola napada prekine tekmu u gol sansi u pravom nogometu. Da li mi netko moze rec sa cim mogu snimat na PCu tekme ili te replaye. Ovo je zalosno, samo sam ugasio igru i nasmijo se. Na kraju me frajer dobio 1-0 puko je 3 puta na gol i imo posjed 40%. Da je bar zabio gol normalan reko bi dobro, ali mu je igra tako dobro namjestila da mi je doslo da placem od muke.

0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Ne trebas okretat kameru kad zelis dodat LB/RBu, dosta je samo gljivu drzat skroz lijevo ili desno kada dodajes.

Je je, zato mi i doda protivničkom napadaču 3/5 pokušaja dodavanja LB-u

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
fluj kaže...

Nakon puno muka, konačno sklopio squad koji mi dobro leži :) grabim ka 3. diviziji, ps4.. e sad imam pitanje, kojeg igrača bi dodali/zamijenili u momčadi? ja ciljam da prodam sterlinga i kad osvojim diviziju kupim martiala, te me još zanima da li ima koji RM koji je dobar za 20,30k?

btw. trenutno najbolji igrači su eriksen i napadački dvojac lukaku, cavani, te bih preporučio ekipu da si kupite Cecha koji ide za 25k, trenutno najbolji golman u tom cijenovnom rangu za 20-40k

Zašto random Cavani i Cuadrado?

Cavani trenutno dođe kojih 10-15k, a iskreno nisam našao niti jednog boljeg napadača za tu cijenu, a i trpa kao manijak stoga neka igra :D, a što se Cuadrada tiče on je uz Sterlinga sljedeći u planu zamjene hehe, zato sam i pitao da li ima koji dobar RM za 20,30k?

13 godina
fluj kaže...

Cavani trenutno dođe kojih 10-15k, a iskreno nisam našao niti jednog boljeg napadača za tu cijenu, a i trpa kao manijak stoga neka igra :D, a što se Cuadrada tiče on je uz Sterlinga sljedeći u planu zamjene hehe, zato sam i pitao da li ima koji dobar RM za 20,30k?

On te pitao zašto njih dvojica kad strše k'o dva govneta bez chema, a ne zato jer su loše kartice.

Bilo bi logično da je netko iz BPL-a na tim pozicijama ili makar po naciji da si nekog spojio s njima.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Poslije zadnjeg update-a, pa sam na najniže moguće grane i ponovo im prolaze ovi slalomi za Giovinco-om i sličnim mališama za koje nema mjesta među elitom i elitnim klupskim nogometnim takmičenjima.

Druga stvar, nije mi jasno kako me nesreća prati već mjesec dana i po rezultatima pobjeđujem ili gubim na guzove, a u svakoj 2. tekmi imam prosjek od njamanje 3-4 situacije, gdje idem sa svojim igračem sam na vratara uz ostale izgledne prigode za gol. Znači, ova ekipa nije ništa posebno, ali sam ja taj koji uvjek prosipa bodove. Jest da jebem ovim iz EA sve po spisku iz petnih žila, ali da li je moguće da me oni čuju, pa mi ga namjerno slažu?

Poslije Mandžinog promašaja kojem je prethodio šut Banege, koji je pogodio vratnicu, a lopta se odbila na drugu gdje se našao Mandžo i imao prazan gol, jer vratar se već bacio i lieži na travnjaku, a ovaj naš uspjeva promašiti zicer nad zicerima, tj. prazan gol.Majka mu stara, pa bar je Mandžo specijalacc za te odbijance u 16 m.

Poslije ovog promašaja sam majmunu iz ea poželio neke stvari, da ozbiljno razmišljam da se ispovjedim, jer mi je bilo žao za izrečeno i kajem se. Kako sam mogao pasti tako nisko zbog jebene igre koja me pravi budalom, a vidim i ostalu našu ekipu sa foruma.

Tko god misli da foliram, slobodno neka me doda, pa da odigramo koju tekmu, ako slučajno sumnje u moje sposobnosti. Ne volim kukati, ali ovo je toliko očigledno jebanje u mozak, koje samo slijep čovjek ne vidi.

PS4 ID: TheMaverick1986

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 13:52 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

pozdrav ekipa,imam pitanje u vezi joysticka na pc,radi se o speedlink toridu,igra mi ga prepozna kao xbox 360 pa zato pitam ako netko mozda zna,uglavnom imam problema sa LB tipkom s kojom prebacujem igraca,kako ju namjestiti da kad ju stisnem i drzim npr. ona odradi jedan klik,dok ju ne kliknem ponovno,tipka RB mi tako radi pa mi cudno zasto ova drugacije,a to mi smeta jer kad se branim i prebacujem igraca konstantno mi prihvaca kao da ju dva puta stisnem,.,nemogu pronaci tu opciju u postavkama joysticka pa ako netko mozda ima iskustva s tim,.,ako mozete provjerit kako je kod vas,u glavnom menu u igri probajte stisnit LB i drzat,dali vam vrti onu gornju traku ili samo odradi jedan pomak u lijevo,posto meni sa RB npr. pomakne samo jedno mjesto bez obzira sto drzim stalno tipku,.,mozda je malo glupo pitanje al uzasno me smeta to dok igram jer promasujem svoje igrace stalno u obrani,.,

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 15:16 (kox1987).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

kada inace dolaze marquee matchup SBC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Da, to je jedan od naizgled malih problema ali u stvari zna bas da iznervira, kao tvoja lopta je i treba bi biti tvoj napad i sansa a ustvari 90% ispucavanja lopta ide protivniku, ja sam primetio da bas postoji period u igri kad nema ni teoriske sanse da dodas loptu svom igracu.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
TheMaverick kaže...

Poslije zadnjeg update-a, pa sam na najniže moguće grane i ponovo im prolaze ovi slalomi za Giovinco-om i sličnim mališama za koje nema mjesta među elitom i elitnim klupskim nogometnim takmičenjima.

Druga stvar, nije mi jasno kako me nesreća prati već mjesec dana i po rezultatima pobjeđujem ili gubim na guzove, a u svakoj 2. tekmi imam prosjek od njamanje 3-4 situacije, gdje idem sa svojim igračem sam na vratara uz ostale izgledne prigode za gol. Znači, ova ekipa nije ništa posebno, ali sam ja taj koji uvjek prosipa bodove. Jest da jebem ovim iz EA sve po spisku iz petnih žila, ali da li je moguće da me oni čuju, pa mi ga namjerno slažu?

Poslije Mandžinog promašaja kojem je prethodio šut Banege, koji je pogodio vratnicu, a lopta se odbila na drugu gdje se našao Mandžo i imao prazan gol, jer vratar se već bacio i lieži na travnjaku, a ovaj naš uspjeva promašiti zicer nad zicerima, tj. prazan gol.Majka mu stara, pa bar je Mandžo specijalacc za te odbijance u 16 m.

Poslije ovog promašaja sam majmunu iz ea poželio neke stvari, da ozbiljno razmišljam da se ispovjedim, jer mi je bilo žao za izrečeno i kajem se. Kako sam mogao pasti tako nisko zbog jebene igre koja me pravi budalom, a vidim i ostalu našu ekipu sa foruma.

Tko god misli da foliram, slobodno neka me doda, pa da odigramo koju tekmu, ako slučajno sumnje u moje sposobnosti. Ne volim kukati, ali ovo je toliko očigledno jebanje u mozak, koje samo slijep čovjek ne vidi.

Da, to sam ja prvi rekao ali izgleda da je nakon ovog updatea igra postavljena tako da jebe u mozak svakog normalnog igrača. Znači jučer sam postao one golove i šanse jer to nije bilo normalno. Ja ne mogu zabiti s pet metara a protivnik dobija golove koje zabije moj golman ili mu se lopta vraća u gol nakon golmanskog izbijanja. Znači to stvarno više nije normalno. Po stoti put kažem, nije mi bed izgubiti, pogotovo ne od boljeg no sav sam u komi kada me dobije lik koji ne može složiti dva dodavanja do mog gola. Sinoć sam bio solo doma pa sam malo igrao i toliko sam urlao da je došla mama koji živi dva kata ispod mene pitati kaj se događa. Dakle, ništa me ne može razjebati kao ova igra.

edit: nisam dugo pa idem otvoriti 30 packova da vidim je li me i dalje prati nesreća kaj se toga tiče..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 19:34 (movie).
15 godina
neaktivan
Ekipa jedno pitanje, znaci ako mi dobijemo packove npr u utorak i cuvamo ih 2 tjedna , da li je onda sansa da u njima bude igraca iz totw ali koji su tad na lageru ili se u njima mogu mac igraci jedino iz tadasnjeg totw ? Jer brijem da je to sve namjesteno unutra i da ako otovorim isti dan ili za 3 mj da je to isti k tranu.

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Ekipa jedno pitanje, znaci ako mi dobijemo packove npr u utorak i cuvamo ih 2 tjedna , da li je onda sansa da u njima bude igraca iz totw ali koji su tad na lageru ili se u njima mogu mac igraci jedino iz tadasnjeg totw ? Jer brijem da je to sve namjesteno unutra i da ako otovorim isti dan ili za 3 mj da je to isti k tranu.

Pa uvijek dobiješ ono kaj je trenutno u ponudi. Kako misliš da bi dobio karticu koja je povučena prije tjedan dana?

Inače, završio otvaranje 30 packova i što reći nego sramota. Dobio godina, perišića, icardia i hrpu smeća. Znači potrošio sam na packove oko 250k coinsa a nazad nisam dobio 80k coinsa. Pa jebem ti sreću. Do kada će me pratiti ovakvo sranje od packova? Nikad mi nije jasno tko su ti koji izvuku suareza, ibru i slične igrače. Ja sam ove godine otvorio preko 600 packova a nisam dobio igrača vrijednog 200k coinsa.

11 godina
protjeran
Ja mogu dobiti dobrog igrača jedino ako osvojim draft sa 83 rated ekipom.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ja mogu dobiti dobrog igrača jedino ako osvojim draft sa 83 rated ekipom.

Evo sve sam prodao osim contractsa koji trenutno ništa ne vrijede pa ih nema smisla stavljati na market i dobio sam 80k coinsa s time da sam za godina dobio 39k coinsa. Znači u 30 ebenih packova na koje sam potrošio 225k coinsa jedva sam skupio 80 k coinsa. U 20 packova nisam dobio rare igrača. Najbolji igrač mi je bio godin a sljedeći perišić. Eto...

15 godina
neaktivan
Ja sam dobio najboljeg Courtois i prodo ga za 150k bio jedan samo na marketu za 180k. Ostalo par IF koji idu za 20k i to je to. Sad imam Mega pack , rare gold i jedan gold ali mi se ne svidja totw igraci bar meni ne treba niko pa si razmisljam mozda skupljat packove iza nove ili tak nes

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nisam se ni ja usrecionsa tim...
Jucer sam potrosio 165k na 5 packova od 35k i najbolji igrač je bio Terry.
17 godina
FIFA 17

Koliko će vidal doći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ispod 750k ne ide ako ce biti kao i ostale.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Mislio sam napravit za Cana,ali sam odustao.Igrači poput verratija nema na marketu,cavani 23k,bjež'.

0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ispod 750k ne ide ako ce biti kao i ostale.

Can 90k? Mislio sam dati do 50k ali ovo nema šanse. Po prvi put vidim da na PS4 nema kartice na marketu. Nema više nif Verratia. S ovim će uništiti jeftini market.  Ako im je to bio cilj, uspjeli su.

Gledam vidal je 460k. Vuče me... a znam da se ne isplati..

edit

Gledam statse, premala je to razlika da bih potrošio 460k i to nepovratno na jednu karticu... ništa od toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 8:56 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Mene je EA totalno demoralisao, a sve je počelo kada sam ostao bez krvavo zarađenik 300k. Još ih ne mogu prežaliti, jer stalno mi se vrte neke kombinacije po glavi, a ne mogu ih realizirati..., još kada vidim neke jeftine sbc, dođe mi da plačem...

Da stvar bude gora, očajnički pokušavam igrom sve nadoknaditi, ali ono ko u inat ništa ne ide. Sinoć u finalu popušim 1-0, a bio sam uvjeren da ga imam. Jest da je imao brutalnu ekipu (IF Costa, IF Kante, IF Luiz, A Sanchez, ma boli glava...) ali je bio na konopcima, međutim Lloris neda pa da ga jebeš. Jebena mačka na golu i kada ga savladaš isprječi se greda. Na kraju, nažalost jedan throwball na IF Costu je prošao i nije bilo spasa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 9:56 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice