- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo po prvi put u ovoj fifi sam složio sbc i to topraka. Mislim da se definitivno isplati. Pogotovo jer je stvarno jeftin. Većinu igrača sam imao u klubu i niti jednog od tih igrača nisam platio preko tisuću coinsa. Neke sam dobio u packu a ionako nisu vrijedni poput hernandeza. Morao sam kupiti 4 kartice i to me došlo oko 20k coinsa. Znači kada zbrojim koliko sam platio ove kartice koje sam imao u klubu, potrošio sam sve zajedno nekih 30k. Ne znam, meni to po prvi put izgleda ok. Gledam statse i stvarno se ispalti dati za tu karticu do nekih 50k coinsa. SBC Toprak i IF Sokratis mogu držati obranu bez problema protiv bilo kakvog napada. Drugim riječima, kupuj dok nisu poskupljele kartice na marketu za SBC Topraka. Ovo mi se trenutno čini najjeftinija kombinacija za Topraka...
http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/246544/
Odigro draft i u finalu izgubio i dobio pepe.
Sve skupa nekih 70k i pola coinsa sam vratio.

Odigro draft i u finalu izgubio i dobio pepe.
Sve skupa nekih 70k i pola coinsa sam vratio.
Puno. Gledam na PS4 po 50k maksimalno za svakoga treba izdvojiti a to mi se ne čini strašno? Čak gledam za dybalu treba nekih 400k izdvojiti a if kartica je oko 600k coinsa.
Gotze i Thiago su po 8k recimo.

Sada je već teško za toliko složiti jer cijene rastu. Ujutro je bilo moguće za 30k na PS4 a sada je to već između 40 i 50k coinsa. No po meni se još uvijek isplati jer je nif toprak bio odličan a nema razloga da ovaj ne bude i bolji..
Treba ti ili IF ili mov.
Evo po prvi put u ovoj fifi sam složio sbc i to topraka. Mislim da se definitivno isplati. Pogotovo jer je stvarno jeftin. Većinu igrača sam imao u klubu i niti jednog od tih igrača nisam platio preko tisuću coinsa. Neke sam dobio u packu a ionako nisu vrijedni poput hernandeza. Morao sam kupiti 4 kartice i to me došlo oko 20k coinsa. Znači kada zbrojim koliko sam platio ove kartice koje sam imao u klubu, potrošio sam sve zajedno nekih 30k. Ne znam, meni to po prvi put izgleda ok. Gledam statse i stvarno se ispalti dati za tu karticu do nekih 50k coinsa. SBC Toprak i IF Sokratis mogu držati obranu bez problema protiv bilo kakvog napada. Drugim riječima, kupuj dok nisu poskupljele kartice na marketu za SBC Topraka. Ovo mi se trenutno čini najjeftinija kombinacija za Topraka...
http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/246544/
Donovan na pc otisao iznad 20k, nikako se ne isplati
Donovan na pc otisao iznad 20k, nikako se ne isplati
Ujutro ga na PS4 uzeo za 12k a ni sad nije puno skuplji. Buy Now 15k i nitko ga neće što znači da na bidanju ide ispod te cijene..

Isplati, nema varalica, vise igraca, a samim time i market...
Slika ti je ebena. Imao sam povećalo na stolu. Budem ga sada potražio pa pogledao, valjda može povećati do čitljivosti.. Inače na PS4 ti je 60fps osim cut scena koje su u 30fps. No njih nikada ne gledam pa mi svejedno. Na pro igra izgleda stvarno jako lijepo i ne znam što bi me natjeralo da igru ponovno igram na PC iako je imam.
OK, vidim da si promijenio fotku, sada je bolje da ne kažem čitljivo s obzirom na moju dioptriju.
Ma najviše mi je do fluidnosti i fps kad igram sam ili sa društvom. Na pc me umori to gašenje svih programa i svašta nešta da dobijem što veću fluidnost. Evo kakav pc imam pa se nadam da bi sa ps 4 pro dobio tu fluidnost. Evo slika...
Jači je hardware od ps4 pro nego od tvog pc-a tako da budi bez brige, plus nema cheatera. Jedino kad igraš ovakve igrice na ps je problem što je kontroler skup pa kad se nanerviraš i kresneš ga od zid moraš dati 500 kuna umjesto 200.
Dakle od zadnjeg patcha ja sam predmet zajebancije ove igre. Imao sam tri ovakve situacije i nisam zabio gol. Inače do sada sam na drugu stativu od 100 šansi zabio 100 golova ali danas igrači neće pucati nego imaju potrebu štopati loptu. Naravno odmah u kontri obrnuta situacija. kada protivnik ne može zabiti tu je moj golman da si zabije sam. I sada ti igraj..
Nakon puno muka, konačno sklopio squad koji mi dobro leži :) grabim ka 3. diviziji, ps4.. e sad imam pitanje, kojeg igrača bi dodali/zamijenili u momčadi? ja ciljam da prodam sterlinga i kad osvojim diviziju kupim martiala, te me još zanima da li ima koji RM koji je dobar za 20,30k?
btw. trenutno najbolji igrači su eriksen i napadački dvojac lukaku, cavani, te bih preporučio ekipu da si kupite Cecha koji ide za 25k, trenutno najbolji golman u tom cijenovnom rangu za 20-40k
Nisam igrao tjedan dana i mislim da je sasvim ok da produžim pauzu. Najgore kaj svaku tekmu fulam bar tri takve šanse.. Nisam više mogao izdržati i kupim IF Turea potpuno novu karticu i TOTT Gundogana. U dvije tekme što sam s njima odigrao nije bilo ništa bolje nego kada su mi igrali matić i fernandinho a lakši sam za 650k coinsa.. Jedino gušt jer mi je toure drag a gundogan lijepa kartica.. niti IF gundogan me nije fascinirao, nekako mi ne paše a kupim ga ponovno.
Nakon puno muka, konačno sklopio squad koji mi dobro leži :) grabim ka 3. diviziji, ps4.. e sad imam pitanje, kojeg igrača bi dodali/zamijenili u momčadi? ja ciljam da prodam sterlinga i kad osvojim diviziju kupim martiala, te me još zanima da li ima koji RM koji je dobar za 20,30k?
btw. trenutno najbolji igrači su eriksen i napadački dvojac lukaku, cavani, te bih preporučio ekipu da si kupite Cecha koji ide za 25k, trenutno najbolji golman u tom cijenovnom rangu za 20-40k
Zašto random Cavani i Cuadrado?
Kad izlazi iduci SBC challenge da uhvatim nekog igraca prije nego sto poskupe?
Valjda u 01:00 večeras po našem vremenu.