FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 17

legla mesecna nagrada i zapali mi imobile85,suso81 i neki ronkaglija81

kako sam se nadao super sam i prosao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Znaci mene ovo jede i nemrem se pomirit s tim u vikend ligi i opcenito fifi. Igram sad sa frajerom koji ima jebenu momcad i dobijem ga 5-4 alo e 5-4 ? sve sto je pukno on je uslo i sve sto sam ja puknuo je uslo. 

Onda igram protiv lika sa standard ekipom i nemrem nista, pucam prazan gol samo tapnem ovaj pukne preko, dodam loptu igrac sam sa golmanom i ne stopa ju nego se odbije od noge njemu golmanu u ruke. 

Klasicno skriptirano da ja ne dobijem tu tekmu, pa zasto to rade nije mi jasno. Aguero i Dybala ocjene 6.5 nakon tekme, znaci jednu igraju super drugu nista, nije mi jasno zasto EA to radi.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Ili kad nabaciš svom napadaču u 16m, a on štopa na prsa bez obzira što ja lupam po kvadratu k'o budala.
Onda sljedeću partiju dodam Musi na penalu loptu, a on leđima okrenut golu i još ga drži branič - iz očaja stisnem pucanje, a Musa iz okreta poluvolej pod prečku - jebemti ni Ronaldo to ne može vjerojatno :)
Mada, ne smijem se žaliti jer nakon katastrofalne serije gdje sam iz 2. divizije pao u 6. sad sam opet u trećoj i imam dobre šanse za ući u 2.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa evo sad sam ja bio sretnik znaci do 70 minute frajer me ubija 3-1. Ja odjednom od 70 do 84 okrenuo na 3-4 i dobio tekmu :D ali ono uzas.....

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Mene već dugo zanima što znače poluprazne tribine, koje nekada budu ispunjene do posljednjeg mjesta?

U FIFA 12 je postojao moral koji si mogao pratiti, što je bila odlična stvar, iako mislim da taj moral postoji i danas, jer kako objasniti da nekad sve klizi kako treba od odbrane do napada, jednostavno je milina za igrat, dok nekad to izgledao kao da je na teren istrčalo 11 lijenih mačaka i igra preko ku*ca.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
TheMaverick kaže...

Mene već dugo zanima što znače poluprazne tribine, koje nekada budu ispunjene do posljednjeg mjesta?

U FIFA 12 je postojao moral koji si mogao pratiti, što je bila odlična stvar, iako mislim da taj moral postoji i danas, jer kako objasniti da nekad sve klizi kako treba od odbrane do napada, jednostavno je milina za igrat, dok nekad to izgledao kao da je na teren istrčalo 11 lijenih mačaka i igra preko ku*ca.

Kako ti kao iskusan igrac prevazidjes to i pobjedjujes i pored toga sto se vuku, nece da utrcavaju i sl .?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
13 godina
neaktivan
Jel probao netko Lacazetta?
Treba mi spica za francuze
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Jel probao netko Lacazetta?
Treba mi spica za francuze

Ma ko i svi drug, nekad super, nekad za kurac. Imao ga ja i onda prodo sve francuze,ali daleko naj on i Remy

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel vama cudna FIfA? Kaj se desava ovo? Igram tekmu ubijam lika bas dobro se igra i od jednom frajeru nemrem nista i lik me dobije 6-4 na kraju a ja do 70 minute vodim 4-2 koji kurac?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 12:57 (nitro66).

0 0 hvala 0
13 godina
nitro66 kaže...

Jel vama cudna FIfA? Kaj se desava ovo? Igram tekmu ubijam lika bas dobro se igra i od jednom frajeru nemrem nista i lik me dobije 6-4 na kraju a ja do 70 minute vodim 4-2 koji kurac?

Meni je to normalno već postalo.

Baš jučer sam igrao jednu takvu tekmu.

Stiskao sam lika do 30-te minute, nije prešao polovicu, odmah bi mu oduzeo loptu i nastavljao s napadima.

Zabijem oko 30-te minute gol i od tada mu nisam mogao ništa.

Kao da je netko drugi uzeo kontroler i počeo igrat luđački.

Svaki pas mu je prolazio, sve što je zamislio je uspio.

Na kraju 1-1 završilo, a mislio sam da ću ga razbit 5-0 kako je ispočetka igrao.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
nitro66 kaže...

Meni je to normalno već postalo.

Baš jučer sam igrao jednu takvu tekmu.

Stiskao sam lika do 30-te minute, nije prešao polovicu, odmah bi mu oduzeo loptu i nastavljao s napadima.

Zabijem oko 30-te minute gol i od tada mu nisam mogao ništa.

Kao da je netko drugi uzeo kontroler i počeo igrat luđački.

Svaki pas mu je prolazio, sve što je zamislio je uspio.

Na kraju 1-1 završilo, a mislio sam da ću ga razbit 5-0 kako je ispočetka igrao.

Brat,otac,drug ......

13 godina
neaktivan
Kalkulirao sta da kupim i na kraju rekao idem probati mozda me posere, otvorio 2 paketa po 25k, opet dobio standardno, najbolji bio Jesus Navas, ide za 1k buy now.
I love this game.
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

Brat,otac,drug ......

Moguće da je netko dugi preuzeo kontroler, ali to mi se jako često događa tako da mislim da je stvar do igre, odnosno momentuma ili kako god to nazvali.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Brat,otac,drug ......

Moguće da je netko dugi preuzeo kontroler, ali to mi se jako često događa tako da mislim da je stvar do igre, odnosno momentuma ili kako god to nazvali.

Cudno kako cio tim pocne lose da igra . Hajde da neko nije raspolozen ,to bi bilo normalno ali svi ...

Ipak kako ljudi dobiju 38 od 40 ?Ovvy i sl. Ima tu nesto sto mi ne znamo .Mozda se moze " otkljucati " nesto da nema momentuma ?! :)Mozda tacno odredjeni raspored slidera koji EA dosapne ovim vodecim igracima . :)

Ono klasicno God mod i sl . :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 13:36 (goust78).
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Brat,otac,drug ......

Sta nije skripta dokazana u fifi? Nisam u to preduboko ulazio, ali sam procitao da ih je netko provalio, da nakon sta nabijes odredenu statistiku, podredena strana dobije neki uzlet?

I am over 9000!!!
14 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Ipak kako ljudi dobiju 38 od 40 ?Ovvy i sl. Ima tu nesto sto mi ne znamo .Mozda se moze " otkljucati " nesto da nema momentuma ?! :)Mozda tacno odredjeni raspored slidera koji EA dosapne ovim vodecim igracima . :)

Za biti u top 100 najbitnije je odabir protivnika. Svi top igrači znaju (onaj koji ih ne zna napamet ima vlastiti popis) igrače iz vrha prošlog tjedna/mjeseca, jednostavnim odustajanjem od igranja protiv tih igrača dolazi se do vrha. Pretpostavljam da će EA već u ovoj fifi napraviti patch kojim se neće vidjeti gamertag/naziv kluba prilikom spajanja, kao što su napravili i sa stvarima na transfer listi.

13 godina
goust78 kaže...

Cudno kako cio tim pocne lose da igra . Hajde da neko nije raspolozen ,to bi bilo normalno ali svi ...

Pa da nema "momentuma" Ovy bi imao 40-0.

Zadnju vikend ligu je imao mislim 3 poraza i baš je pokazao statistiku za te partije.

Izgubio je 1-0 tako da je lik imao udarce 1-1, a on 20-15 (tako nešto).

Jendu je na penale izgubio i treću isto tako, lik opalio dvaput na gol i zabio, a on imao 20 šansi i ništa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Ima on nesto drugo a ne momentum, nemoguce je dobiti vise od 10 tekmi za redom a kamoli 40.
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Ima on nesto drugo a ne momentum, nemoguce je dobiti vise od 10 tekmi za redom a kamoli 40.

I ja mislim tako ,ne mogu da sastavim 4 za redom da se plasiram u vikend ligu ! :)

Kako vi prevazite momentum ?

13 godina
neaktivan
Kad vidim da me igra jebe odustanem i ne upalim par dana
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel se momentum osjeti i na PS-u ili je samo na PC-u prisutan ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Kad vidim da me igra jebe odustanem i ne upalim par dana

To je najpametnije ali ja i drug onda tek navalimo da igramo pa ispadnemo 2 div. nize .

Sutra povratak i tako u krug ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 13:57 (goust78).
16 godina
CrazyMan kaže...

i na ps-u... ono sto sam primjetio da cim imam neku crvenu crtu u kemiji igraca, odma se pogube igraci, kad je zuto i zeleno odigram ok, 10 utakmica zaredom pobjedi al kad jednu izgubim automatski pocne lose strike, stisnem da doda igracu on sasvim drugom doda, ili doda tak da bi moja baba jace udarila, a da ne pricam o obrani kad napadne protivnik, pocnu se bacat lopta se odbije od igraca i ude u gol 

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
dado16 kaže...
CrazyMan kaže...

i na ps-u... ono sto sam primjetio da cim imam neku crvenu crtu u kemiji igraca, odma se pogube igraci, kad je zuto i zeleno odigram ok, 10 utakmica zaredom pobjedi al kad jednu izgubim automatski pocne lose strike, stisnem da doda igracu on sasvim drugom doda, ili doda tak da bi moja baba jace udarila, a da ne pricam o obrani kad napadne protivnik, pocnu se bacat lopta se odbije od igraca i ude u gol 

Znaci spasa nema .....

Snimicu jednu kad gubim na mometum i ne mogu da mrdnem ...

Mada sigurno ima veze i sa kvalitetom protivnika ,neko me jednostavno udavi da ne mogu da mrdnem ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 14:04 (goust78).
8 godina
neaktivan
Posle ove vikend lige ima bre da rasprodam sve igrace i da kupim ekipu od maximum 50 k verovatno cu bolje da igram. Ja ocu levo da dodam on doda desno stoje svi ko mrtvaci i samo se nerviram.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moje iskustvo je da se bolje ponasa ekipa kad imam neki jad i bijeda tim nego Aguera i slicne mrcine.
Kod situacija gdje dobijem gol u prvih 10 min a ne mogu se sastat sa loptom znam da je skripta i da nemam sta puno trazit.
To je aktualno od samih pocetaka futa samo sto je u ovoj fifi najizrazenije.
Igram fut od 2011 godine, mogu reci da imam brdo iskustva i ovo je definitivno najlosiji nastavak serijala.
Parodija mi je kad sa Robbenom koji mi ima hunter karticu pucam fines sa 10tak metara a golman skida 5 za redom i onda u kontri lik centrira i njegov Pjanić zabija glavom pored Hummelsa, da to nije sve bude opet sljedeca akcija gdje iz kornera opet Pjanic zabije pored Hummelsa.
Zavrsi partija ja imam 22-18 udarce a on 2-2 a izgubio sam sa 2-0.
Vise od toga se nema sta reci.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Izgleda da ti površno pratiš temu? Postao sam ti neki dan i još sam započeo kako niti najbolji igrači ne mogu protiv momentuma ili kako to već hočeš nazvati. Baš je ovvy bio u pitanju. Izgubio je dvije tekme u kojima je slomio protivnika ali ovi iz jednog udarca zabili a on nije iz njih 15. Posjed, sve na njegovoj strani ali likovi zabijali u 90 minuti čudesno. Gledam sinoć i castra. Ista stvar. Slomi lika a na kraju izgubi.Ono, tri puta je bolji, dominira, stvara prigode ali golman s druge strane čuda brani i moš se ebati.. Pa recimo tass, lomi lika ali neće lopta nutra da dubi na glavi. No ipak je toliko kvalitetan da uspije zabiti bar jednom. I onda gledam lik zaustavlja igru i bez obzira kaj je bio dominantan pojačava obranu i do kraja samo ima posjed bez želje za napadom. Činjenica je da su oni toliko dobri igrači da većinu situacija bez obzira kaj ih igra jebe okrenu u svoju korist, dok većina nas to ipak nije u stanju.

17 godina
C3c1l kaže...
Moje iskustvo je da se bolje ponasa ekipa kad imam neki jad i bijeda tim nego Aguera i slicne mrcine.
Kod situacija gdje dobijem gol u prvih 10 min a ne mogu se sastat sa loptom znam da je skripta i da nemam sta puno trazit.
To je aktualno od samih pocetaka futa samo sto je u ovoj fifi najizrazenije.
Igram fut od 2011 godine, mogu reci da imam brdo iskustva i ovo je definitivno najlosiji nastavak serijala.
Parodija mi je kad sa Robbenom koji mi ima hunter karticu pucam fines sa 10tak metara a golman skida 5 za redom i onda u kontri lik centrira i njegov Pjanić zabija glavom pored Hummelsa, da to nije sve bude opet sljedeca akcija gdje iz kornera opet Pjanic zabije pored Hummelsa.
Zavrsi partija ja imam 22-18 udarce a on 2-2 a izgubio sam sa 2-0.
Vise od toga se nema sta reci.

To govorim godinama s obzirom da imam uvijek jake momčadi. Uvijek bolje igram s nekom prosječnom momčadi nego s 11 tots igrača. I prošle godine sam skupio kompletnu tots momčad i onda igram s rare igračima jer je nemoguće igrati s ovima prvima. I koji je onda smisao svega toga? Evo baš samo počeo igrati na drugom acc na PS4. Krenio sam od nule i u prvih 30 tekmi nisam još ubilježio poraz što mi se nikada do sada nije dogodilo. Imam talijane sve zajedno vrijedne oko 25k coinsa. Igra je napravljena da bi frustrirala a ne da bi zabavila i to je problem.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

@Movie

Ja cu slobodno reci da ekipa kao ekipa uopce nije toliko bitna. 

Slozio sam ove francuze, dok sam sa svabama i englezima gubio u vikend ligi sa njima sam demolirao svakoga. 

Poanta je jasna, skripta je bila na mojoj strani i kraj price.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Izgubi Boraslegend od  Maniike, po meni najbolji igrac fife trenutno, nisam ni znao da su igrali do sinoc.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice