Skonto sam, mislim. Moraš preurediti default formaciju, i spremiti.
Ako radiš novu ne vrijedi.
Bar mislim da je tako.
budem na netu jos pogledao za snimanje
budem na netu jos pogledao za snimanje
Interesantno? Skida mi za FIFU16 update 1.07 tešak 400 MB. Nikada do sada ea nije tako kasno izdala update za fifu. Dva mjeseca prije izlaska nove igre, stvarno interesantno. Sada da je još znati što on donosi?
edit: evo nešto...
http://www.product-reviews.net/fifa-update-notes
Moj Juventus i kako ja vidim catenaccio style. Custom tactics je isti onakav kakav sam tebi dao Mačak.
Bonucci igra libera sa naredbom da ide naprijed.
Dva veznjaka (lcm i rcm) Da ostanu na rubu šesnaesterca.
Manđo igra kao target man.
To su jedine promjene, ostalo je default.
Nadam se komentarima vas ostalih, a posebno bih želio konstruktivne kritike od strane Movie-a i Cofinha.
Hvala ekipa!
Najs najs :) evo i mene na ovoj temi...
Igram Fifu vec dulje vrijeme, no evo tek sam se sada (cca 2 mj) bacio u "online" vode na Originu!
Imam jedno bitno pitanjce, kako ste Vas dvoje uspijeli igrati online? Ja se sa prijateljem pokusavam spojit vec mj dana, i nikako (samo CO-OP sljaka). Citao sam po internetu da ljudi takoder imaju probleme s tim, a i jedan je kolega na forumu na prosloj iznio isti slucaj. Neki nadu rjesenja, kao npr. treba promijeniti u ruter postavkama "NAT" i tak to, a neki ne...
Imate li kakav prijedlog? :)
EDIT: Kada mu posaljem zahtjev za tekmu (i ja i on smo u FIFI), on prihvati i prebaci me na odabir klubova (ja ga mogu odabrat, al njega nema), i na njegovom ekranu je samo slika tribina (koja je pozadina odabira klubova) i ne mrda! Nakon nekog vremena njemu se pojavi poruka od Fife da je nemoguce spojiti, a meni skoci poruka da je protivnik otisao
Imam isti problem!
Imam isti problem!
Mozda je glupo ali morate biti svi " in game " a ne " invisibile " ! :)
Imam isti problem!
Mozda je glupo ali morate biti svi " in game " a ne " invisibile " ! :)
Kako to mislis?
Jer napisao sam da smo oboje bili u igri, tj. u menu-ju FIFE...
Maćak misli na Origin.
ili mozda netko od vas dvoje ima stari ruter pa vas nece spojiti to se meni znalo desiti
The k ,kad cemo revans?
The k ,kad cemo revans?
mozemo sutra od 12h-16h
Bok dečki!
Evo ovako odlučio sam pitati Vas jer vjerujem da ste najiskusniji i najinformiraniji u tom području.
Znači sve inačice novije od fife 13 su mi štekale na ovoj konfiguraciji, fifa 14 je još bila igriva, 15 skoro nikako, 16 nikako:
4gb RAM
Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 3.00 Ghz (2 CPUs)
NVIDIA GeForce GT 430
Windows 7
Zanima me što trebam nadograditi, može li se uopće nadograditi da mi kompjuter može bez problema pokretati 16-icu i nadolazueću 17-icu, i naravno koliko bi to oštetilo moj džep
Hvala unaprijed!
ili mozda netko od vas dvoje ima stari ruter pa vas nece spojiti to se meni znalo desiti
Tako je, probleme je stvarao thompson router i ako jedan igrač ima njega a drugi recimo siemensa nema šanse da vas spoji. Postojala je neka kemija s otvaranjem portova i slično. Bilo je već na ovoj temi više puta pa malo prolistajte a ako vam se ne da listati najbolje nabavite novi router od davatelja usluge.. ja sam svojevremeno tražio od t-coma novi router jer me thompson zahebavao u online i dali mi siemensa i nikad više problema..
Zanima me što trebam nadograditi, može li se uopće nadograditi da mi kompjuter može bez problema pokretati 16-icu i nadolazueću 17-icu, i naravno koliko bi to oštetilo moj džep
Hvala unaprijed!
FIFA16 specifikacije
https://www.easports.com/uk/fifa/news/2015/fifa-16-pc-system-requirements
pa još napravi test i sve ćeš znati
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=20890&game=FIFA%2016
Ima li tko m*da za tekmu??? origin id: lethalheader
Bok dečki!
Evo ovako odlučio sam pitati Vas jer vjerujem da ste najiskusniji i najinformiraniji u tom području.
Znači sve inačice novije od fife 13 su mi štekale na ovoj konfiguraciji, fifa 14 je još bila igriva, 15 skoro nikako, 16 nikako:
4gb RAM
Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 3.00 Ghz (2 CPUs)
NVIDIA GeForce GT 430
Windows 7
Hvala unaprijed!
treba ti 4 jezgreni procesor ,npr i5+bolja grafcka !
Pa jednostavnije je da mu kažeš da mu treba novo računalo jer ne bi bilo loše da ima bolji proc, više memorije, bolju grafičku...
Pa jednostavnije je da mu kažeš da mu treba novo računalo jer ne bi bilo loše da ima bolji proc, više memorije, bolju grafičku...
Na zalost tako je .
Odzonilo je odavno 2 jezgrenim procesorima bar sto se tice novijih naslova.
Maćak misli na Origin.
Mora da pise online !
Pise mi da sam online najnormalnije...
Nope, obojica imamo onaj ZTE, sa kojim sam btw pre prezadovoljan!
Ja sam za :)
A i usputno cu vidjeti hoce li nas FIFA uspjesno spojiti!
Dap dap, cest problem, i zaista neznam do cega je. Koji ruter imas?
Probat cu kasnije procackati po settingsima rutera da mu promijenim taj NAT pa cemo vidjeti...
Ima li izazivaca ?! :)
Koji je tvoj nick? Hoces sa mnom popodne/navecer?
I koji ruter imas btw? Bas me zanima hoce li me uspjesno spojiti :)
I odma sa njim u cevape tako da mozes pocastit ekipu ;)
Koji je tvoj nick? Hoces sa mnom popodne/navecer?
I koji ruter imas btw? Bas me zanima hoce li me uspjesno spojiti :)
alagor2000,tp link
Uvijek ti preostajem ja ako nekog želiš pobijediti... ova fifa je kao naručena da se većina samnom sprda..