Full manual ima smisla samo onda kad oba igrača igraju full manual. Ne znam da li je na konzolama što bolje, ali na PC-u je situacija katastrofa. Može se pronaći pokojeg protivnika prvih 2-3 mjeseca od izlaska, ali nakon toga sve rjeđe i rjeđe. Šteta stvarno jer hrpa tih problema na koje ljudi prigovaraju se eliminira igranjem na manual, ali jednostavno je interes premalen za kontinuirano igranje. Ma samo da se izbaci assissted passing i semi-assissted postane default igra bi postala duplo bolja nego je sad.
Nadamo se već duže vrijeme da bi nam EA mogao u FUT-u dati manual filtere kod traženja protivnika, ali ništa od toga. Kad bi došlo do toga, samo to bi bio dovoljan razlog za kupnju.
online kao online sam rijetko igrao...tj zgadilo mi se kad sam vidio da je 90% udaraca gol i da kad netko uzme jednog igraca i krene driblat pa tako od jutra do sutra itd itd....
full manual sam igrao s prijateljima ovako uzivo kod mene na ps4...i gdje nitko od nas nebi prodao supak za 3 boda nego igramo cisto radi zabave i uzivancije..pa pokusavamo igrat sto slicnije pravom nogometu...i to mi je uzitak,a ne igrat online s budalama koje bi iskoristiloi svaki exploit igre samo da zabiju gol