FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 779.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 15

Punjac ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ja imam Logitech F710 i u njemu su baterije...dakle nema nikakvog punjača..

0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Ode 200k na packove. Luiz Gustavo najjača kartica koju sam dobio u tih 200k? Kad neće, neće...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Di se igra može najeftinije nabavit? Meksički origin? I kolko?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Zin8 kaže...

Zasto se ne zeli povezat s prijateljima s friend liste?
Ni oni na moje invajtove ni ja na njihove nemogu uc.

Connection to your opponent has been lost 

Ista stvar je bila i kod mene, morate port forward napravit oboje i statičnu ip adresu postavit na comp.

Fortune favours the brave
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Di se igra može najeftinije nabavit? Meksički origin? I kolko?

Bio je oko 30$ ako se ne varam... najbolje skini holu i pogledaj.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ode 200k na packove. Luiz Gustavo najjača kartica koju sam dobio u tih 200k? Kad neće, neće...

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Mijenjam fifa 15 ili 14 coinse za fifa world coinse

0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
movie kaže...

Ti u WC-u ne bi gladan ostao.

Aj mi ga za Božić pokloni.

Ne budi papak :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja evo jos nisam uzeo FIFU 15 jer sam imao problema sa demom koji je trzao, uzeo sam si jos 4gb rama (moju konfiguraciju pogledajte pod "Moj PC") pa me sad zanima da li bi mi FIFA 15 trebala raditi bez problema? Kod mojih par frendova koji su isto imali sitnih problema sa demom, cijela igra ide glatko. I jos nesto, znam da je ovo pitanje bilo bezbroj puta, di je trenutno najjeftinija FIFA 15? Preko meksickog proxya na originu? Ili ima kakva akcija na internetu?

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
16 godina
Rayz00 kaže...

Ja evo jos nisam uzeo FIFU 15 jer sam imao problema sa demom koji je trzao, uzeo sam si jos 4gb rama (moju konfiguraciju pogledajte pod "Moj PC") pa me sad zanima da li bi mi FIFA 15 trebala raditi bez problema? Kod mojih par frendova koji su isto imali sitnih problema sa demom, cijela igra ide glatko. I jos nesto, znam da je ovo pitanje bilo bezbroj puta, di je trenutno najjeftinija FIFA 15? Preko meksickog proxya na originu? Ili ima kakva akcija na internetu?

Radit će ti bez problema na medium postavkama, a morat ćeš po key u mexico zavirit, najjeftinije ti tamo uzet. 

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...
movie kaže...

Ti u WC-u ne bi gladan ostao.

Aj mi ga za Božić pokloni.

Ne budi papak :P

skupljam duple, kad imam samo jednog mi je bzvz

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi trebam pomoć.Danas sam kupio fifu za pc.Odigrao sa par tekmi singleplayer i sve je bilo super.Upalim ja Multiplayer kad ono laga, jednostavno ne igrivo.Ima li netko kakav savjet/guide kako to popraviti ?Znam da nije do pc-a jer igram dosta online igara i sve ide dobro osim Fife.PC spec: AMD Phenom II x4 3,4 GHz, Sapphire HD 7850 2GB, 8 GB ram-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ja sam obavio građansku dužnost :D

divizija 1 rjesena

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 22:49 (C3c1l).
Moj PC  
10 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15
zna li ko je jeli fifa 15 bolje optimizirana od demo verzije

0 0 hvala 0
17 godina
fcultras123456 kaže...
zna li ko je jeli fifa 15 bolje optimizirana od demo verzije

Po čemu si zaključio da je demo loše optimiziran?

10 godina
neaktivan
vidim da neko prica da mu je demo malo trzo i kada je nabavio full verziju da onda nije bilo trzanja
15 godina
FIFA 15

Meni je isto demo trzo, dosta, ali full verzija ni najmanje. Mislim da imam dosta jak komp, i čudilo me što je demo trzao, ali full, kažem, radi perfektno.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

jel ima glupljeg igraca u fifi od ibarba brz,jak,ima sut visok nemozes mu nista pocela mi se gadit igra u jednoj utakmici pogodim dvije precke i tri stative i naravno izgubim 1 0....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Narode jel može mala pomoć. Evo nakon nekog vremena sam uspio doći u priliku nabaviti neku grafičku karticu, pitanje je koja će biti. Nisam u mogućnosti uzimati neke zvijeri jer je budget ograničen, no da ne duljim. Imam opciju izbora ATI HD 6850 ili ISUS 6770. Pitanje je sad vi koji tučete Fifu jel ove dvije čemu služe i da li ću moći zavriti Fifu na pristojnim postavkama. Imam 8 giga rama i AMD Phenom Quad Core 3,3 ghz. Pozz i hvala :)))

0 0 hvala 0
15 godina
skala kaže...

Narode jel može mala pomoć. Evo nakon nekog vremena sam uspio doći u priliku nabaviti neku grafičku karticu, pitanje je koja će biti. Nisam u mogućnosti uzimati neke zvijeri jer je budget ograničen, no da ne duljim. Imam opciju izbora ATI HD 6850 ili ISUS 6770. Pitanje je sad vi koji tučete Fifu jel ove dvije čemu služe i da li ću moći zavriti Fifu na pristojnim postavkama. Imam 8 giga rama i AMD Phenom Quad Core 3,3 ghz. Pozz i hvala :)))

Ma obje grafe mogu. Lock to 60FPS i da vidiš

14 godina
neaktivan

Na kojim postavkama.. daj da je više od low :D Jer za komponente sam totalni noob. Ja samo plaćam :D

15 godina
skala kaže...

Na kojim postavkama.. daj da je više od low :D Jer za komponente sam totalni noob. Ja samo plaćam :D

Ima samo High i Low :S Nez, valjda bi išlo na high ali onda lock na 30

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Bok, jel mi moze neko objasnit kako meni frajer dodje u 10 div prva tekma odmah ima teveza pogbu itd itd, mislim lako se nosim s njim jer ne zna bas al ponovo nervira me to kako odmah ima takve a ja nemam ni za lorda bendthera ahhahaha, i to mi se svaki put desava nikad da dodje netko tko ima normalnu ekipu.

Eto moj potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Tino_nkdz kaže...

Bok, jel mi moze neko objasnit kako meni frajer dodje u 10 div prva tekma odmah ima teveza pogbu itd itd, mislim lako se nosim s njim jer ne zna bas al ponovo nervira me to kako odmah ima takve a ja nemam ni za lorda bendthera ahhahaha, i to mi se svaki put desava nikad da dodje netko tko ima normalnu ekipu.

jednostavno kupe coinse i kupe igrace ili kupe fifa pointse i otvaraju packove :)

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Danas mi se desio jedan od najvećih bugova
igram turnament i tekma zavrsi 2-2 i ide se na penale, peta serija pucanja (do te serije reza je bila 4-3 za protivnika) on pogodi i ja pogodim (reza 5-4 za njega), komentator se počne opraštat od tekme a ja ljut zato što sam igubio. Da bi onda mi ušli u 6. seriju pucanja?!?!?!?!Wtf??? Normalno on je zabio, a ja namjerno fulo da ne ispadnem p***a. da je bilo obrnuto da sam ja vodio i da me onda on pobijedio u toj nepostojećoj 6.seriji mislim da bi morao kupovat novi gamepad.

Onaj koji nije kupio ovu igru, a misli kupovat bolje da pričeka te da ju skine negdi s torrenta. Jer više od toga ni ne zaslužuju. EA {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 2:22 (el pistlero123).

9 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Da li je 28.42 eura najmanja cijena fife 15 za pc?(mexico origin) Netko je spominjao 30 dolara, ali moguće je da sam krivo shvatio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

moze pomoc. znaci kad igram obicni season. i nije bitno vodim 3:0 protivnik disconecta. meni uredno da pobjedu i sve ok. ali nakon toga ocu igrat slijedecu utakmicu.

ali neda. javlja stalno neku gresku. i ne moze nac protivnika. a ako normalno zavrsim utakmicu i ocu odma opet igrat normalno mi nadje protivnika i igriam. koji k je to? i btw mrzim debile koji prekidaju kad gube ili prime neki glupi gol.

I da dodam. evo vec 5 utakmica zaredom mi protivnici prekinu tekmu cim pocnu gubit. pa koji su to .... .

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 19:52 (orim0909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Morao prodat Nif ibru da se uzme IF :/ 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
FIFA 15

Kupio sam armed assault 3 ali sam prekasno skuzio da imam malo slab komp pa mi steka previse.

Ugl ja bi mjenjao za fifu 2015, igre su u slicnoj vrijednosti.

tj. Arma3 je slkuplji 30ak kuna- key barem

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 20:06 (ivm).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice