FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...
Ne sjećam se kad mi je zadnji put uletio recimo hazard u prazan prostor. Samo rezervirano stoji oko centra. Jedino kaj ti preostaje da ga uključiš u igru je soliranje s njim jer je on apsolutno van igre cijelo vrijeme. probao sam gotovo sve formacije i nisam primjetio neku razlliku u njegovovom angažmanu. U svakoj formaciji je isti.. Prošle godine su krilne pozicije bile smrtonosne što se tiće ubacivanja u prazan prostor i okomitog ulaska na prvu stativu a sad voda.. ili ja nekaj krivo radim?

Prije tekme idi na INSTRUCTIONS, i ovisno od igrača imaš one tri opcije koje ti se dole nude. Jedna od njih ti je SUPPORT RUNS u kojoj imaš tri pod-opcije koje listaš desnom gljivom i tu naštelaj na "Get In Behinde". Tokom tekme prati dešava li se išta vezano za problem koji si naveo, te na kraju svega javi dojmove. {#}

EDIT:

Jbt., kako iritira kada te spoji tamo sa nekim koji ima divlju ekipu i ne baš savršen chem., za razliku od moje ekipe koja ima skoro pa savršen chem., i onda se moji vuku po terenu kao prebijene mačke, sudac mi zasmeta minimalno 3-4 puta u ključnim situacijama, komande mi divljaju kao da igram na manual, jer ne uspijevam odigrati točan pass na nekih 5 m, itd...

Pas mater ludu EA. Ja se s*eba da uštimam sve i fitnes mi ne pada nikad ispod 92 i na kraju proživljavam ono što bi netko drugi trebao.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 21:19 (interblueNick).
17 godina
FIFA 15

Jel i vama bude gore u desnom kutu server is offline ili slično čim uđete u igru?

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Jel i vama bude gore u desnom kutu server is offline ili slično čim uđete u igru?

Meni se upravo desilo... {#}

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Upravo mi izaslo iz igre u 88 minuti i cijelo vrijeme izbacuje neke probleme sa EA serverom

Marioo16

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Meni baš suprotno,igram 4-3-3 s dva cdm igrača,praktički imam 4 igrača u napadu a barem 5 u obrani

I ja tako postavim ali uvijek mi negdje procuri. Većinom po sredini.. kao da se namjerno razmaknu u nekim situacijama..

10 godina
orim0909 kaže...

playjob umjesto da pomognes ako znas (ocito neznas), ti se pravis pametan. ako neznas onda bolje da sutis.

Daj gameru ohladi malo, duge si gaće obukao...
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Moram priznat EA me iznenadio, dns neuer i emenike u istom packu, nakon toga dobijem wiendelfelera i nasria... dobro me ide 

Marioo16

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

zubo odsad u packovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
interblueNick kaže...
kojoj imaš tri pod-opcije koje listaš desnom gljivom i tu naštelaj na "Get In Behinde". Tokom tekme prati dešava li se išta vezano za problem koji si naveo, te na kraju svega javi dojmove. {#}

Pa sad mi objašnjavaš kao da sam danas prvi put pokrenio fifu? Gle stari, ne valja. Igrači se nikako ne kreću ma što ti radio i točka. Krenem recimo s hazardom u sredinu i odjednom se u mene zabije moj ST ili CAM. Stvorim si prostor i odjednom ispred golmana se stvori moj igrač i obrani gol ili blokira moj šut. Najdraža mi je fora kad se ispred mene stvori moj igrač i trči zajedno samnom. Ono, ne znaš je li bi se smijao ili plakao.

U prošloj fifi gurnem u prostor između stopera i bočnog i moje krilo uletava ko metak. Sad stoji ko tele i gleda. Koliko se puta uhvatim da se ko na vrtuljku okrećem na protivničkih 18m čekajući da mi netko priđe.. a svi na centru a ja stavio full napadačku formaciju. S druge strane zabijem u 90 min i odmah ide opcija autobus i čim lopta krene s centra duga na mojih 16m a autobusa nigdje. Gdje su otišli k vragu stoperi? Užas! Oni na 30m a bočni na visini 16m kako bi poništili zaleđe i kako bih lakše primio gol. Zadnja dva tri dana golman mi ne može uhvatiti loptu. Svaka treća mu ili ispadne ispred napadača ili mu jednostavno padne u gol.

Sad sam malo igrao pes demo. Igrači mi se nisu sudarili niti jednom u par tekmi. Teže suradnji i nude se u igri. Kako stvari stoje fifina jedina prednost je trenutno grafika. Ove dvije igre kao da su zamijenile uloge zadnjih godinu dana..

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 1:16 (movie).
12 godina
FIFA 15

Ova igra je nevjerojatna, u smislu nevjerojatno frustrirajuca. U Fifi 12/13/14 je bilo situacija di bi zabio gamepad u zid, ali u ovogodisnjoj fifi tijekom svake tekme dodje mi da bar 5 puta slomim laptop na koljenu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
interblueNick kaže...
kojoj imaš tri pod-opcije koje listaš desnom gljivom i tu naštelaj na "Get In Behinde". Tokom tekme prati dešava li se išta vezano za problem koji si naveo, te na kraju svega javi dojmove. {#}

Pa sad mi objašnjavaš kao da sam danas prvi put pokrenio fifu? Gle stari, ne valja. Igrači se nikako ne kreću ma što ti radio i točka. Krenem recimo s hazardom u sredinu i odjednom se u mene zabije moj ST ili CAM. Stvorim si prostor i odjednom ispred golmana se stvori moj igrač i obrani gol ili blokira moj šut. Najdraža mi je fora kad se ispred mene stvori moj igrač i trči zajedno samnom. Ono, ne znaš je li bi se smijao ili plakao.

U prošloj fifi gurnem u prostor između stopera i bočnog i moje krilo uletava ko metak. Sad stoji ko tele i gleda. Koliko se puta uhvatim da se ko na vrtuljku okrećem na protivničkih 18m čekajući da mi netko priđe.. a svi na centru a ja stavio full napadačku formaciju. S druge strane zabijem u 90 min i odmah ide opcija autobus i čim lopta krene s centra duga na mojih 16m a autobusa nigdje. Gdje su otišli k vragu stoperi? Užas! Oni na 30m a bočni na visini 16m kako bi poništili zaleđe i kako bih lakše primio gol. Zadnja dva tri dana golman mi ne može uhvatiti loptu. Svaka treća mu ili ispadne ispred napadača ili mu jednostavno padne u gol.

Sad sam malo igrao pes demo. Igrači mi se nisu sudarili niti jednom u par tekmi. Teže suradnji i nude se u igri. Kako stvari stoje fifina jedina prednost je trenutno grafika. Ove dvije igre kao da su zamijenile uloge zadnjih godinu dana..

Maloprije sam pobjedio Juventus 0-1 sa Chelsea-om, u skladu sa onim što sam naštimao. Willianu su date instrukcije Stay Wide i Get In Behinde, koji je na osnovu svega lijepo utrčao po strani u prostor, centrirao Drogbi, a ovaj glavom matirao Buffona. Hazardu sam naštimao Cut Inside i na osnovu toga sam imao 4-5 pokušaja sa ruba 16-erca.

Ljudi moji, zapamtite da FUT nije mjerodavan, jer tamo se ništa taktički save-ati ne može...

15 godina
Marioo16 kaže...

Moram priznat EA me iznenadio, dns neuer i emenike u istom packu, nakon toga dobijem wiendelfelera i nasria... dobro me ide 

Super. Ja redovito otvaram packove. Jedino kaj je nekaj vrijedilo je bio Ramsy, ali nisam puno zaradio na njemu jer ga je pun market. 

11 godina

Najgluplja stvar u UT su bronze i silver igrači.Apsolutno nemaju nikakvu ulogu,sjecam se od prošle godine bili su prijedlozi za fifu 15 na nekoj stranici te je pisalo da postoji šansa da će ubaciti bronze i silver divisions,ali ništa od toga.Bilo bi puno zanimljivije da mjenjamo između te 3 divizije.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo, gledam WHU vs. MCI i velim samom sebi da nikad vise necu kriviti EA i momentum za svoj eventualni poraz. Sve je to nogomet!

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
FIFA 15

neznam zasto ali posebno me u fifi 15 zivciraju golmani a prije nego je igra izasla rekli su da su sad poboljsali golmane itd ostalo je ok :) ako ko hoce nek me doda na origin -- tomakmet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Slatka pobjeda 2-1 protiv 84 rated BPL tima. Yaya Toure, Kompany, Di Maria, Nasri, Lloris itd. :)

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Čitam temu razočaran igrom, pa vidim da nisam jedini. I dalje me vuče da odigram još jednu partiju, al igra izvlači najgore iz mene. Žena će mi uskoro zabraniti igrat {#}, kad čuje što sve izgovorim dok igram...

Još kad po 100put pogodim okvir gola, dođe mi da zaplačem. Imam osjećaj da je najveća vjerojatnost pri šutu da će lopta pogoditi okvir. Više sam puta pogodio prečku nego što sam golova dosad dao u igri {#}

A da ne spominjem mutavu obranu, za koju jednostavno nemam riječi... a nisam početnik, igram fifu intezivno od FIFA12...

Pozdrav svima {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Volos kaže...

Čitam temu razočaran igrom, pa vidim da nisam jedini. I dalje me vuče da odigram još jednu partiju, al igra izvlači najgore iz mene. Žena će mi uskoro zabraniti igrat {#}, kad čuje što sve izgovorim dok igram...

Još kad po 100put pogodim okvir gola, dođe mi da zaplačem. Imam osjećaj da je najveća vjerojatnost pri šutu da će lopta pogoditi okvir. Više sam puta pogodio prečku nego što sam golova dosad dao u igri {#}

A da ne spominjem mutavu obranu, za koju jednostavno nemam riječi... a nisam početnik, igram fifu intezivno od FIFA12...

Pozdrav svima {#}

Ja ne znam zasto, al ja sam mislim jednom pogodio prečku samo. Dosta prepucam, ali i dosta golmani brane. A obranom nisam razočaran, samo mi je dugo trebalo da se naviknem da ne držim sprint+pas. 

I sa konekcijom nemam puno problema. Prosli vikend samo se jedno sat vremena nisam uopce mogo spojit na EA servere. (PC)

10 godina
neaktivan

Jbg tako to nekad ide, ja u 14-ci nisam nikada dobio nista, a sada me EA sere cijelo vrijeme

Marioo16
17 godina
interblueNick kaže...

Evo, gledam WHU vs. MCI i velim samom sebi da nikad vise necu kriviti EA i momentum za svoj eventualni poraz. Sve je to nogomet!

Jedno je nogomet a nešto posve drugo ova igra koja se naziva nogometom iako nema previše sličnosti s njim. Nisam primjetio gledajući tekmu da se igrači iste momčadi sudaraju po terenu i padaju ko klade jedan preko drugog.

Isto tako nisam primjetio da igrači iste momčadi ometaju jedan drugog u gol šansi niti da trče jedni ispred drugih.

Na tekmi nisam primjetio tridesetak uklizavanja svih vrsti ali sam primjetio da suci uglavnom poznaju pravila nogometne igre.

I kad pogriješe to nije pravilo jer u ovoj igri koja se naziva nogometom griješe svaku tekmu na istim stvarima. Sve u svemu, nogomet je nepredvidljiv i zato je najpopularnija sporedna stvar na svijetu. Ova igra je predvidljiva i svi znamo što će se dogoditi i zato je shranje od igre koje se pokušava nazvati nogometom...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 20:46 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ekipa jedna opaska, iako nisam baš 100% siguran, ali možda bude korisno za početak.

Ovako, kada na početku tekme u FUTU date instrukcije igračima, igra će ih zapamtiti sve do trenutka dok ne krenete podešavati att. and def. level, jer tada se za večinu igrača instrukcije vraćaju na "Default", što je u neku ruku i logično.

Mislim ove stvari tj. instrukcije igračima su jako korisne, pogotovo za ove što kukaju. Jedina mana je što svaki put moram prije tekme sve iznova namještati ili ustvari još nisam našao način kako ih save-ati, za razliku od običnog SEASONS-a, gdje igra zapamtila sve instrukcije koje sam postavio.

Uglavnom puno je lakše igrati kada znaš kako će ti igrač reagirati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Gubim 3-0 na poluvremenu. I u 55. zabijem za 3-2. I odjednom, vjerovali ili ne, disconnected :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
interblueNick kaže...

Ekipa jedna opaska, iako nisam baš 100% siguran, ali možda bude korisno za početak.

Ovako, kada na početku tekme u FUTU date instrukcije igračima, igra će ih zapamtiti sve do trenutka dok ne krenete podešavati att. and def. level, jer tada se za večinu igrača instrukcije vraćaju na "Default", što je u neku ruku i logično.

Mislim ove stvari tj. instrukcije igračima su jako korisne, pogotovo za ove što kukaju. Jedina mana je što svaki put moram prije tekme sve iznova namještati ili ustvari još nisam našao način kako ih save-ati, za razliku od običnog SEASONS-a, gdje igra zapamtila sve instrukcije koje sam postavio.

Uglavnom puno je lakše igrati kada znaš kako će ti igrač reagirati...

Bez obzira kako podesio nisam primjetio neki pomak na bolje. Uostalom kakva je to igra gdje igrači po difoltu stoje ko telad na terenu? Kad ne stoje onda se zalijeću u svoje igrače. Imao si prošlogodišnju igru na starom i novom engineu i sve je više manje funkcioniralo normalno. Izađe nova igra i sve više manje ne funkcionira normalno. Koja budala mijenja ono što je bilo dobro?

Ako sam postavio recimo 4-4-2 formaciju. Igrači bi se trebali po difoltu ponašati kako se ponašaju igrači u stvarnom nogometu u navedenoj formaciji. Ako ja želim neke promjene pa malo povući bočne ili podići krila, onda to sam nariktam pred početak tekme ili za vrijeme tekme. Ovo kaj su oni napravili nema nikakvog smisla...

15 godina
FIFA 15

Offline u karijeri ovo čak donekle liči na nogomet

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne znam za vas, ali eto ja sam prestao igrati fifu, sretniji sam čovjek :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
matić_žu kaže...

Ne znam za vas, ali eto ja sam prestao igrati fifu, sretniji sam čovjek :D

i ja razmišljam o toj opciji hahah.. brijem da bi mi dani bili ljepši i da bi se ljudi oko mene osjećali bolje, jer sam zadnjih dana frustriran i nedaj bože da me netko nešto pita odma skačem u oči,,, evo sve sam bliže ovom kralju :D

12 godina
neaktivan
FIFA 15

ekipa, imam dva pitanja.
Fifu redovno igram tek od ovogodisnjeg naslova...ostalo prije par puta godišnje.. zanima me jer sam na FUT u diviziji 3, na koji nacin spajaju protivnike? jesam li solidan igrac? ili eto dogodilo se imam rating momcadi 79-80 iz bilo koje lige spoji me pa dobijam takve..ili su ti protivnici bas iz moje divizije... 
drugo pitanje u offline karijeri mi ne radi GOAL news...nikad nikad se ne ukljuci komentator na utakmici izvjestaj sa drugih terena...a palia sam i gasia ono u settingsima pokusava al nista...nisu valjda to makli u odnosu na 14-ku...?
Hvala :) 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel prati netko od vas youtubere koji igraju FIFU (w2s,ksi,matthd,aa9,nepenthez..)?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav ekipa,

Molim Vas za pomoć. Naime, kupio sam igru prije par dana i u oflline modu sve normalno radi (grafički), no kada odem Online na Season match kada me spoji sa protivnikom, utakmica je sa full lagga, gotovo neigriva. Komande kasne i igra gubi smisao. 

Konfiguracija kompa mi je sljedeća: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU  Q6660  @ 2.4 gHz  2.39 gHz 4Gig RAM,  64 Bit,  AMD RaqdeonHD 6800 Series

Da li je problem u nekim grafičkim postavkama? Da li je problem u lošoj internet konekciji (to ne bi trebaobiti problem jer igram 2k15 bez lagga)? Preslab komp? Nešto treće?

Molim za pomoć :) 

Thx

0 0 hvala 0
17 godina
MrSch kaže...

Pozdrav ekipa,

Molim Vas za pomoć. Naime, kupio sam igru prije par dana i u oflline modu sve normalno radi (grafički), no kada odem Online na Season match kada me spoji sa protivnikom, utakmica je sa full lagga, gotovo neigriva. Komande kasne i igra gubi smisao. 

Konfiguracija kompa mi je sljedeća: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU  Q6660  @ 2.4 gHz  2.39 gHz 4Gig RAM,  64 Bit,  AMD RaqdeonHD 6800 Series

Da li je problem u nekim grafičkim postavkama? Da li je problem u lošoj internet konekciji (to ne bi trebaobiti problem jer igram 2k15 bez lagga)? Preslab komp? Nešto treće?

Molim za pomoć :) 

Thx

Koja brzina ti je internet veze?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice