Ako se netko razumije pa da mi kaže, kako izvuči max. iz Asus GTX 570 i naštelati sve one điđe-miđe u nvidia control panel-u (isključivo vezano za FIFA 15), a da pri tome ništa ne trza???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj dreammaker je isus bog nogometa.. ne bih nikome preporučio da igra protiv njega
Izazivam i tebe i njega, jer imam želju da vidim što znate, kao i da naučim nešto (ako ste zbilja tako božanski nadareni).
Moj Origin ID: interblueNick8
Ovaj dreammaker je isus bog nogometa.. ne bih nikome preporučio da igra protiv njega
Izazivam i tebe i njega, jer imam želju da vidim što znate, kao i da naučim nešto (ako ste zbilja tako božanski nadareni).
Moj Origin ID: interblueNick8
Samo da mogu gurat FIFAu kako treba, fasovo bi jako :D
ima tko da prima igrace u proclub?
Movie, vidim da koristis Rooneya kao CAM, pa me zanima kakav je na toj poziciji, da ne kupujem bez veze. Moram pohvaliti Falcaa u napadu jer je stvarno odlican. A evo i moje ekipe.
Ako si ga koristio prošle godine na toj poziciji i bio zadovoljan, bit ćeš i sada. Dobar šut, čvrst, solidan pace, solidan skok... ne znam što bih ti više rekao. Svakako pogledaj na futhead što različiti igrači misle o istoj kartici pa sam procijeni..
Slažem Seria A tim, pa ako neko ima prijedlog nekog dobrog a jeftinog igraca.
Cijene se dosta razlikuju nego one u Fifi14(ps3), pa ne znam koga kupiti, a sad ne mogu igrat fifu da isprobavam, nego samo web app :/
Kupi Sau-a, 1,5k košta.
Jel to još uvijek na ps3 igraš ili?
Ne, PC.
Ps3 sam dobio na poklon, i fifu s njim pa sam igrao.
Ako se netko razumije pa da mi kaže, kako izvuči max. iz Asus GTX 570 i naštelati sve one điđe-miđe u nvidia control panel-u (isključivo vezano za FIFA 15), a da pri tome ništa ne trza???
Ja ti imam GTX 570 i to referentnu i ništa mi ne trza, jedino što ti imaš trun slabiji procesor, ali to nebi smio biti problem ako si ga clockao.
Ja ne koristim vsync i one ograničivače fps-a, te u control panelu od nvidie sam stavio pod power management "Maximum Peformance" (po defaultu je Adaptive) tako da nikad ne spušta taktove jer s tim sam imao problema u FIFA 14, spusti se takt na 450Mhz takt i onda se vuče igra ko krepana.
Jest da ako ne koristiš Vsync da ti se javlja "Screen Tearing", ali mi to ne smeta, a i nije toliko primjetno ko u fps igrama.
EDIT: Koristim Logitech Rumblepad 2 kupljen u konzumu prije jedno 7-8 godina.
Koji joy stick koristite za igranje FIFE na kompu
X360
Logitech f310
Ja imam neki speedlink i nikako ga ne mogu namjestit. Ništa mi ne prihvača, pas mi je skroz na trokutu, šut na x.
Spremio bi dr. Mou za tebe jednu "posebnu" , tako da...
Logitech f310
Kakav je? Jel valja išta?
trenutna ekipa :) https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ieSX0kkInLlOI:pc
imao sam 9200 fifa poena i otvorio sam pakove i zaradio oko 140k i uspio dovesti ovu ekipu sa kojom lakse se puno igra. samo me jebe lag u svakoj utakmici tako da izgubim radi laga nista vise -.- jel zna neko kako da fixam :S previse trza a fps 40-80 varira
Ne znam kako drugi ali ja tu ne vidim nikakvu ekipu?
sorry pogresan link,to je stara ekipa, ovo je nova :) https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=mmIGTwgonLtQe:pc
xbox najbolji!! ako kupujes uzmi svakako njega, osim toga sve zive igre mozes igrat s njim..
dok s ostalima nije slucaj
Tim napokon sastavljen, naravno pod vodstvom gospodina čovjeka Slavena :)
Ea je poceo s upozoravanjem kupovine coinsa,naime doticni Jovan Caran,administrator grupe na Facebooku zvane Fifa 13,14,15.. je kupovao coinse i tek je danas dobio mail od strane EA da ga upozorava o kupobini coinsa,doticni se predomislio o kupovini i govori kako vise ne kupuje coinse u ovoj fifi.
Slika ja na Facebooku u grupi.

xbox najbolji!! ako kupujes uzmi svakako njega, osim toga sve zive igre mozes igrat s njim..
Logitechov moze,ako mu ne odgovara rasporsd tipki i gljiva

Ea je poceo s upozoravanjem kupovine coinsa,naime doticni Jovan Caran,administrator grupe na Facebooku zvane Fifa 13,14,15.. je kupovao coinse i tek je danas dobio mail od strane EA da ga upozorava o kupobini coinsa,doticni se predomislio o kupovini i govori kako vise ne kupuje coinse u ovoj fifi.
Slika ja na Facebooku u grupi.
Steta da nije ban popio...
Spremio bi dr. Mou za tebe jednu "posebnu" , tako da...
ne folira on, znam što mi je u fifi 14 radio pa pretpostavljam da je nastavio ubijat
SimeKZ, antilijano27 i Goldmember po meni tri najbolja igraca na forumu
Logitech f310
Super, igram već skoro 3 godine na njega FIFU, NBA te neke racing naslove ;)
nimirzvo takoder vrhunski igrac...
nimirzvo takoder vrhunski igrac...
Pa to je goldmember sta ne.
Mislim da imas pravo...
Logitech f310
Znači isplati ga se uzet?
Logitech f310
Znači isplati ga se uzet?
slazem se, odlican je...
to nije istina bas, ja sa F510 mogu igrat sve i jednu igru
Možeš dati primjer igre koju ne možeš igrati s logitechovim F510 gamepadom?
Možeš dati primjer igre koju ne možeš igrati s logitechovim F510 gamepadom?
Sonic the Headgehog na SEGA konzoli.